Csajok!
Már a fülemen is esküvő téma csüng...
Ez a vőfély dolog sem egyszerű, de nem is akarlak untatni benneteket ezzel...
Vicuskám még mindig köhécsel, de az orra már nem folyik. Egyre többet beszél, nagyon édes ahogy kotyog. Már a 13. fogacskája jön. Jól belehúzott. Egyszerre jött ki neki a négy rágófoga. Szegénykém nagyon szenved vele. Állandóan rág, ropi, kenyér, asztal, szék....
Úgy sajnálom, de egész jól bírja, bár néha ettől egy kicsit hisztis, de ki ne lenne az, ha egyszerre négy foga törné át az inyét.
Eszti,
Vicusra is rájön néha a dobálás, hogy fogja a játékot és csak úgy hozzámvágja, úgyhogy elég félve ülök le vele játszani. Próbálom neki mondani, hogy ez fáj nekem, és hogy ne csinálja, de következő alkalommal már el is felejti és újra repül egy lego.
Meg ha mérges, akkor elkezd ütögetni, na erre nagyon mérges tudok lenni. Valami nem tetszik neki elkezd a kezével ütögetni. Remélem ez csak egy korszak és elmúlik nála. Bár Vicus még nem ovis, így nincs ebben tapasztalatom, de szerintem (ha belekotyoghatok) Bencének is meg kell szoknia, hogy mennyi gyerekkel van összezárva,hogy nincs ott anyu, hogy meg kell osztania a dolgokat, és szerintem is az ovónénik dolga lenne megtanítani, hogy ossza meg a játékot a másik gyerkőccel is. Két nap után nem lehet konzekvenciát leszűrni abból, hogy a gyermek hogy viseli az ovit. Véleményem szerint legalább egy hónap kell mire megszokja a környezetet. (Hú nem lehet most neked könnyű.) Ha otthon is csinálja a kistesóval, akkor szerintem próbáljátok elmagyarázni neki, hogy miért nem szabad, hogy van másik játék is stb. Biztosan megfogja érteni, ha sokszor ismétled, okos fiatok van, csak új a helyzet. Én is félek ettől a korszaktól, majd akkor Te fogsz nekünk tanácsot adni...
Kitartás!
Evisan,
Szerintem sem jó ötlet, hogy kézben hozzátok haza! Nagyon veszélyes! Inkább vegyél egy használt overállt vagy kérj kölcsön, de feltétlenül hordozóban hozzátok haza. Vagy mózeskosár amit be lehet kötni. Azt a rövid utat kibírja a hordozóban baja nem lesz attól még. Az overállt, mint ahogy a többiek is írták később is tudod majd használni, pld. ha kiviszed sétálni. Sokkal egyszerűbb, és praktikusabb, és jobban is zár, mint a pólya.
Ja, és Gyál fél órányira van (lemértem), mivel anyukámék ott laknak. Azalatt bármi történhet, de még 5 perc alatt is. Ne kockáztassatok!
Dalma,
Flórának Boldog hófordulót! Nemsokára egy éves lesz! Hogy rohan az idő!
Pocilo,
Kitartás szemüveg ügyben! Hamarosan meg fogja szokni és észre sem fogja venni, hogy rajta van!!!
Hexina,
Remélem rendben megkaptad a dvd-ket! A "futárom" nagyon sietett
, mert dolgoznia kellett, de még egyszer köszönjük szépen!
Most megyek valami ebédet gyorsan összeütök!
Szép napot Mindenkinek!