Új privát üzeneted érkezett!

Anita,
reggel is és este is 100 és 150 ml közt. Mondjuk este úgy fexem, hogy mind2 cicit kifejem, úgy kényelmesebb aludni, és reggel is, mert éjjel nem eszik annyit és feszül mind2. Aztán 3 felé mehet: tejtesónak, fagyasztani, vagy ha megyünk valahova (sajna én nem tudom csak úgy előkapni a cicitKép) vagy itthagyom 1-2 órára, akkor a hűtőbe. De a hűtőben mindig tartok egy adagot, az 3-4 napig elvan ott, és ha bármi van, nem kell olvasztani vagy fejni.
Nekem biztonságot ad, hogy ennyi a tejcsi, bár őszintén megvallva a fejést reggel-este néha a hátam közepére kívánom. Csak ha 1x elkezded, nem lehet abbahagyni, ha nem akarsz mellgyuszit...

Orsoly
Baba-mama torna Zuglóban, a Cserepesházban. Beu találta nekünkKép Tökjó. Keddenként 11kor. Szóval a gyerkőc veled vanKép

Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Menjugate-val kapcsolatban írnám, hogy 1 éves kor alatt ingyenes és 3x szurják a babát. 1 év felett már csak 1 szuri és 12 évre védettséget ad. 1-2 év között félárat kell fizetni és 2 év felett teljes ár. Én nem tudtam ezeket és mikor elmúlt 2 akkor oltattam be és több mint 8 e. forint volt az oltóanyag.
Nekem a dokinéni az 1 év fölött javasolta a beadását.

Kriszta
Névtelen
 


Sziasztok lanyok!

Voltam vasarolni, egy csomo mindent vettem.Kép Remelem, apa nem szedi le a fejemet... Petra kapott hosszu- es rovidujju bodykat, zoknikat, es egy meleg, belelt kalapkat. En pedig kaptam egy bluzt es egy pulcsitKépKép Amit viszont nem talaltam (uj C&A a Polusban, es La Halle) 74-80-as, kislanynak valo, nekem tetszo rugi, es treninggatyot sem kaptam.Kép Fiuknak volt egy csomo fele, kislanynak talaltam egyet, de ez inkabb hosszu biciklisgatya-szeru volt, es en igazi, bovebb szarut szerettem volna.

De,
Ennel a receptnel nem mukodne az, hogy utolag huzzam le a boret. SebeszKép Lehet fagyasztott tejcit is adni, de biztos sikerul lefejned a szukseges mennyiseget.
Petra meg most sem forog (9-en lesz 5 honapos), bar meg junius elejen atfordult 2-3 nap alatt negyszer hasrol hatra, es azota is vagy ketszer (3 honap alattKép). Most szerintem mar csak napok valasztjak el a hatrol hasra fordulastol, mert oldalra mar nagyon rutinosan fordul, es hajszal hijan atbillen.

Babajaga,
Cicik par het alatt megszokjak, hogy ejszaka nem kellenek a babonak.Kép Sophie nem semmi, Petra meg csak 1-2 hete emelgeti a popojat (aligalig lathatoanKép), es nem halad (aligalig lathatoan sem).Kép

Heppi,
Jajj, korom.Kép Nekem mar attol is faj, hogy elolvastam.Kép

PIldi,
Szegeny kis oltott.Kép
Babauszit a mi dokinenink javasolja. Sot, amin meglepodtem, azt sem tartotta szuksegesnek, hogy a szombati uszi elott penteken esedekes oltast attegyuk maskorra. Azt mondta, nem art neki, es legalabb jol atmozgatja a megszurt labikokat. Azert en inkabb megkertem, hogy tegyuk at maskorra, de ez mas kerdes.
Peluscsucskot lehet, hogy en is bevezetem, hogy ne erje majd varatlanul Petrat a fogapolas. Tenyleg, mikortol kell fogat mosni?

Kiszuny,
Rugdoso Kincso nem semmi.Kép Mekkkkora szemei vannak!!!Kép
Igen, mi is jokat szoktunk beszelgetni a setak alatt. De mostanaban nem mentunk, mert en nap kozben setaltam Petraval, este meg mire osszeszedtuk magunkat sotet lett.
Koszi, majd turkaloban is korulnezek.
Anyukalatogatsahoz turelmet kivanok, de biztos jol kijottok majd!Kép

Maci_2,
Stift: igy mar ertem.Kép Voltatok a C&A-ban vegul?

Momo,
Cipeltetos Zsebi.Kép Majd csak kinovi, okosabbat nem tudok mondani...Kép

Mariann,
Szeptember masodik feleben tehat tali?Kép

Toffi,
Orulok, hogy Szandi jobban van mar. SzomszedokKépKép

Lanyok, racbusaval kapcsolatban varnam meg a valaszokat, holnap szeretnem megcsinalni.Kép

Puszi:

Leszter
leszter
 
 

 
 

Sziasztok!

PIldi!
Csak hogy fokozzam a babaúszással kapcsolatos aggodalmaidat Kép: én azon gondolkoztam, hogy a babáktól kérnek orvosi igazolást, hogy egészséges, tehát úszhat. És a vízben lubickoló anyukáktól, apukáktól kérnek valami papírt? Hogy nincs lábgombájuk, hasmenést okozó vírusuk stb.?
De persze mindezek ellenére én is szerettem volna járni úszni a kis pocakossal, csak pont akkor tört el a karja, amikor kezdhettük volna, utána nem lehetett, aztán amikorra meggyógyult, már nem volt úszás itt a közeli usziban. Talán újra fel kellen hívnom őket Kép.

Heppi!
Én ma még a régi, már ismerős vírusból kaptam Kép. 12 levél volt az inboxomban, és szerintem lesz még. Köszi, hogy erre is felhívtad a figyelmem. Bár én mindent törlök, ami ismeretlen feladótól jön és csatolt file van benne.

Zsuzsi!
Gyuri műtétje nem volt semmi Kép. De most már túl vagytok rajta, gondolom jobb már.

Zulu!
Hol lehet ilyen gyerektopánokat szerezni? És mennyiért? Találkoztam egy anyukával, akinek hasonló korú a kisfia és Ő mondta, hogy 6500-ért vettek egy szandit a kicsinek, hogy otthon abban járjon. Nem sok ez? Vagy ez a reális ár és készüljek fel erre lelkileg Kép?

Elli!
Menjugate a vírusos agyhártyagyulladás elleni egyikféle oltás, önkéntes alapon működik, gyerekorvosok általában ajánlják. Mi is túlestük rajta, a kötelezőek után.

Tényleg mikortól lehet kezdeni a joghurtokat? Bevallom (de aztán nehogy rám küldjétek a GYIVI-t), de én kb. két hete adtam Levinek (akkor volt 8 hónapos) először, azóta hetente kétszer kap. De most már összehasonlítottam a mi joghurtonkat (Jogobella) a Danonino-val (régen Petit Danone?) és a Danoninoban mindenféle műdolog van (ha jól emlékszem térfogatnövelő, valamilyen gumi stb.)! A mi joghurtunkban nincs ennyi trutymó, szóval arra gondoltam, hogy inkább ezt adom neki ezentúl.
Na, most olvastam Maci2 írását, ezek szerint nem tettem túl rosszat Kép.

Anyósommal ma kb.. 20 percet töltöttem el itthon, torna előtt és után, de kikészített. Megőrűlök a hasonló mondatoktól, mint pl. ez: 'Leszedted a falról A EGÉRT?' Brrr. De nem javíthatok ki valakit, aki egész életében így beszélt, csak reménykedhetek, hogy Levi nem tanulja el. A másik a cumimániája (mármint az anyósomé Kép) Rájöttem, hogy Levi azért marad meg neki a járókában, mert cumit dug a szájába, meg úgy általában mindig. Ma pl. Levi elesett az asztal mellett és megütötte a fejét. Én felvettem, hogy megvigasztaljam, anyósom felkapta a cumit és megpróbálta Levi szájába tömködni. Nem szeretném, ha cumival vigasztalja magát, amikor én is itt vagyok, és kb. 1 perc alatt megnyugszik velem.
Anyósomnak megint elmondtam,hogy nem szeretem, ha állandóan a gyerek szájában lóg a cumi, mert játék közben feleslegesnek tartom.
Na befejezem a panaszkodást Kép!

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek név szerint.

Képeket nem láttam, mert nem töltötem még le őket, de hamarosan megtekintek mindenkit Kép.
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok,

PIldi,
én beadattam mindkét srácnak, dokinéni ajánlotta, Annának különösen, mert hogy második gyerek. Azt mondta, ahol közösségbe járó nagytesk vannak, ott mindenképp érdemes beadatni. Mondjuk Dávid nem jár sehova, de ez mindegyKép.

Momo,
Dávidka is ilyen matricabébi volt, egész addig rajtam fityegett, amig járni nem kezdett.
Cipőben én is csak "gyógycipőket" veszek, de amig csak arra kell, hogy csússzon benne, meg melegítse a lábát, mert még nem jár, addig szerintem elég a tutyi. Van Macnak is egy komoly szandija, de annak annyira vastag még a talpa a mérethez képest (17Kép), hogy úgy kell felborítani benne a gyereket.

Toffi,
szomszédokKépKépKép.

Most mennem kell, Malacka szerint már eleget egereztemKép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Menjugate-ről nekünk azt mondta a dokinénink, hogy a kerületben (XVIII) ingyen van. Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy máshol fizetni kell érte. Rosszul gondolom?

Kiszuny!
Kincsőnek gyönyörű szemei vannak Kép!
Csak suttogva merem bevallani, de az Utónévkönyv tanulmányozása előtt halvány lila fogalmam sem volt arról, hogy a Kincső lány vagy fiúnév. Bocsi Kép!
A Villőről viszont meg voltam győződve, hogy fiúnév, de aztán kiderült, hogy lánynév Kép.

Pusza, Virág
virga
 
 


Virga!

Itta X. kerületben is visszafizették az árát. De van ahol nem. Az önkormányzaton múlik.

Lányok,a kik drukkot küldetek a kutyámnak: köszönjük és hétfőre összpontosítsuk, ha kérhetem, 4-kor műtikKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó!
Nekünk ki sem kellett fizetni, szerencsére. Akkor tényleg önkormányzaton múlik Kép.

Virág
virga
 
 


Sziasztok!

Zsófi
Mail ment!

Menjugate oltás: Én is kérdeztem a dokinénit róla. Azt mondta, hogy inkább egy éves kor után adjuk be neki. De ő úgy szokta, hogy a 11 hónapos vizsgálaton kiírja, mielőtt 1 éves lesz kiváltjuk, így olcsóbb, és mikor elmúlik 1 éves, a következő vizsgálatkor beadja.

A 3 hós oltása Zsaninak tiszta vörös. PEdig borogattam, és most is be van, de 2 hüvelykujjnyi területen vörös. Szerencsére nem göbös. De ez természetes???

Kiszuny
Kincső gyönyörű, milyen nagy szemei vannak!

Holnap mi is megyünk vásárolni, vennünk kell orszívót (porszívósat), bodykat, rugikat, harigatyákat, ja és a legfontosabb a babygym-t (még augusztus 21-re akartuk, névnapja volt, de mostanra ígérték) remélem lesz. Most egy cípőfűzű van kifeszítve az ágyában és azon lógnak a csörgők. Egyelőre még tetszik neki, de jó lenne egy mobilabb is.

Tényleg kérdés: Ti mit adnátok egy 3 éves kisfiúnak a születésnapjára? Baráti házaspár kisfia, és ötletem sincs minek örülnek az ekkora fiúk. Tudom egy autó az mindig bejön, de lassan lehetne egy garázst csinálni a rengeteg kisautónak. Így 5leteket várok!

NA megyek, mert reklamál a lány. MAjd még benézek.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


nadine!

Ahány orvos anniféleképpen javasolja menjugate oltást. a miénk a kötelező oltások utám, de még 1 éves kor előtt adta be. De van aki a kötelezőekkel együtt adja, van aki meg csak 1 év után. De persze dönteni nekünk, anyukáknak kell, csak hát legyen aki kiigazodik rajtukKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Leszter!

Milyen jó hogy a kutyumról megkérdeztelek téged is, mert te írtad hogy améhét mindenképpen ki kell venni, erre ma rákérdeztem a dokinál és azt mondta csak akkor ha van rajta elváltozás. Erre megkérdeztem hogy ha már egyszer műtik akkor sokkal veszélyesebb ha a méhét is egyben kiveszik: A válasz nem. Így ebben maradtunk. nem hiányzik hogy később újra keljen műteni. Mire nem jó a babanet, mindíg elcsodálkozokKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!
Prima Pappa bezsbelve, hogy lássátok, hogy nem csak hantázok, ime egy kép Kép (Zsuzsi, a képen megint anyukám ruhakollekciója látható... Kép)
Kép

És egy harisnyás kép, egész nap ebben repesztett a gyerek:
Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia
Végül mennyibe került az etetőszék?
Majd mi is akarunk venni valamilyet, de majd csak november vége fele, addig tájékozódom.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Kiszuny,
Én továbbra is azt mondom, ahol baba van ott nem a rend a legfontosabb. Ha anyukádat zavarja, nyugodtan kitakaríthat.
FotóKép

Dé,
Ne aggódj, hogy még nem forgolódik, még korai lenne. Különben is addig jó neked, amíg egy helyben elvan.Kép Hasrafordítás hátizom erősítésre jó, de ha utálja...?

Momó,
Gratula a fél évhez!Kép

Ellimami,
Menjugate = agyhártyagyulladás elleni védőoltás, nem kötelező. 1 éves kor alatt 3 szuri, fölötte 1 szuri.
Állítólag ősszel, télen fertőz. Azért választottuk a 3 szurit, mert így már idén is védett lesz a lány.

Mariann,
Jó étvágyú MarciKép

Anita,
Lefejt tejcsi mennyisége változó volt. Kezdetben egy nap 30-40 ml-t, aztán felment 100-150 ml-re, majd csökkenni kezdett (6 hetes ugrás), majd amikor megint elkezdett nőni (2. hónap után) abbahagytam. Ja, és megtelt a 3 fagyasztófiók közül a legnagyobb. A többi hely kell a kajánakKép
Nekem feljön az ötlettár (http://www.otlettar.try.hu/).
Orrszívó: szerintem jóra gondolsz.
Oltás: Mi a Menjugate-et adattuk (plusz 3 szuri, vagy 1 éves kor után 1 szuri), agyhártyagyulladás ellen. Ez nem kötelező. Így eleinte 2 hetente hordtuk szurira a drágát. Lásd még Ellimaminál és KrisztánálKép
Igény szerint szoptatok, Roni nem kapott csak tejet. A tejcsi eleje hígabb, szomjoltó. Persze, ha "túl gyorsan" gyarapszik... (nálunk nem volt probléma).
Roni haja hullik, de szinte észre sem lehet venni (olyan nagy haja van), csak a lepedőjénKép

Toffi,
Reménykedj, hogy nem sokan hallották, mert aztán mehetsz mindenhova ablakot pucolni és vasalniKép Hozzánk isKép
Részvét a szomszédok miatt.Kép

Kriszta, Manó, Virág,
Nekünk nagyon rendes gyerekdokink van, de a 3 Menjugate oltás így (1 év alatt) is kb. 8500 Ft volt. Csak a kötelező oltások ingyenesek, nem? És ez nem az. Látom függhet az önkormányzattól is. Azt a védőnőnekKép kellene mondania?

Leszter,
Mi is voltunk A C&A-ban. Roni kapott bodykat, zoknikat és egy bélelt kalapkátKép, apa meg egy inget. A babáruci kínálatban kicsit csalódtam.
Egyszer rác-afrikai harcsát csináltam.Kép Egész volt, nem volt filézve és lenyúztam. Evésnél szedtük ki a szálkákat (bár ez nem nagyon szálkás hal).Kép

Virág,
Joghurt: Teljesen jól csináltad, még a GYIVI sem találhat kivetnivalót benneKép

Manó,
Drukk-koncentrátum hétfőre időzítve!

Tényleg, a harinaciknál hogy van a számozás? Mondjuk, ha most 68-as rucikat hord, akkor mekkora harisnya kell?

Megyek pancsizni, talán még jövök.

Maci_2
maci_2
 
 


Myssnia,
Eszem azt a kis meghokkent abrazatjat!!! Kép
Mi a baj a ruhaval, nem latszik tul jol...bar sejtem...Kép!

Mariann,
Mi mas kategoria vagyunk repules teren. Dolgozoi kedvezmennyel 15 ezer egy oda-vissza jegy, de annyira necces mostanaban igy utazni, hogy szerintem ennyi is sok erte. Elvezet 3 gyerekkel lemaradni, vagy akar csak 2 orat oszulni, mire felvesznek!

PIldi,
En nem oltatom be Mikit Menjugate-tal. Minden evben masfele virusos agyhartyagyuszi van. Ami ellen iden beoltanak, jovore mar egy mutans formaban fertoz, fittyet hanyva az oltottakra. Sot! Az oltasok csak gyengitik az immunrendszert. Felre ne erts, nem vagyok oltasellenes, csak van nehany olyan, amit foloslegesnek tartok, es van olyan is, amit be szeretnek adatni, csak kesobb, addig is erosodjon a sajat ellenallokepessege. A szulesznom abszolut le akart beszelni az oltasokrol, kaptam is nehany- szerintem enyhen szolva szemellenzos- nyomtatvanyt, konyvet. Az orvosi rendeloben meg begyujtottem egy szorolapot az oltasokrol, minden betegsegnel egy eppen abban szenvedo gyerek fenykepe...koszike, ha ezt meglatom rohanok oltasert... Valahol meg kene talalni a kozeputat!!!

Egyedul vagyok a kolykeimmel itt az ejszakaban, ferjemet elzavartam szuloire az oviba- feltem, hogy ha sokaig huzzak vagy elalszom, vagy ontorvenyuleg felallok es hazajovok. Na meg persze Mikit sem akartam meg ebren itthonhagyni.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Norka
Jazi ennivaló, olyan hihetetlen, hogy még 3 kiló sem volt még pár hónapja. Kép Írigy az éjszakáért!

Zsuzsi
Ha hiszed, ha nem, ha Szilkó 2-ig alszik, akkor én is megnézem, hogy él-e még. Kép És ilyenkor Ki tudja miért, de csak forgólodok az ágyban.
Kemény cicik azt jelenti, hogy tej van dögivel Kép
Szili is a telefonkábelt naponta 3-4szer kiszedi a helyéről...

Kangi
Láttam ám korábban, hogy melyik cégnél vagy. Az emil alapján. Mivel is foglalkozol ott? Tökre érdekelne. (Gyógyszereken láttam a felíratot.) Bocs, ha már írtad.

Manó
40 volt, vagyis 39990, de volt 47-é is, de nekem az original, még első darabok tetszettek.

Kiszuny
Kincső édes. Nálam a Peg-peregó a nyerő.

Momo
Néha nekem is eszembe jut, hogy miért nem vettem használt autót. Az még occsóbb is lett volna.
Szilárd sem marad a járókában, viszont a szönyegen nagyon elvan.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Éjszaka (vagy máskor is) feszülő, ki nem szívott cicire legjobb megoldás a gyermek apja. Próbáljátok ki.

Mariann,
örülök, hogy Marcinak jó az étvágya! Szerintem nem baj, ha sokat eszik az új ízekből, ha ízlik neki. Ez inkább akkor gond, ha allergizálható kajcsit próbálsz ki, abból tesztnek elég az egy kanálnyi.

Myssnia,
tegnapi fotó nagggyon édi!!! Aranyosak vagytok együtt!

Virga,
az úszáshoz az orvosi igazolás legfőképpen azért kell, hogy a babádnak nincs-e SZERVI baja, pl. szív-, gerincprobléma, stb., ami szárazon nem okoz problémát, de uszizás alatt esetleg baj lehet belőle. Nem a kisebb elkapható betegségek miatt, azt úgyse lehet kiszűrni (lappangási idő, stb.). A vizet pedig fertőtlenítik. Ezért lehet csak 3 hónapos kor után vinni a babát, mert addig nagyon fejletlen az immunrendszere. A lábgomba nem a vízben terjed, hanem többnyire mezítlábas zuhizáskor kapod el. Pont ma voltunk babauszi megbeszélésen, ott mondta ezeknek a többségét a tanítóbácsi Kép.

Szülinapi kajcsi nagyon fincsi lett, mozzarellás-spenótos-pulykahúsos rakott tészta volt. És az ünnepelt mindenkinek köszöni a gratulákat és puszikat küld.

Leszter,
én is eléggé megjártam a babacucc vásárlással. A soroksári megatoysban csak 74-es lányruhák nincsenek, minden más igen...

Anita,
én próbáltam adni Bekinek mindenféléből forralt vizet meg teát, amikor azt hittük, hogy ki van száradva (persze nem volt, de hát a tapasztalatlanság... Kép). De sem cumiból, sem pohárból nem ivott. A védőnő azt mondta, hogy két szopi között nem veszi el az étvágyát a víz, szóval szerintem ha kéri, adhatsz neki egy kicsit.

Zulu,
tutyis Mac tündéri Kép!

Norka,
Apa kérdezte Jázi képei láttán, hogy vidéki vagy-e, mert ezt az aranyos babát még nem látta élőben Kép.

Kiszuny,
Kincső aztán tud nézni a szemecskéivel!!! Kép

Többi babakép is nagyon édi!!! (Azért nem név szerint, mert félek, hogy a lyukas agyammal kifelejtek valakit.)

Fájó szívvel búcsút veszek, pedig MINDENKINEK akartam írni, de hazajött fáradt kedvesem, és kedvenc számítógépe elé kíván rogyni.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


NAdine
39990 Ft, azaz 40 ezer. Kép Persze van olcsóbb is, csak beleszerettem ebben.

Zsuzsi
Body alul, rajta trikó. És a szinek...
Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Nadine,
Ajándék: Plüss figura, műanyagból állatok (háziállatok, vadállatok és dínók is kaphatók), orvosi táska...

Myssnia,
KépekKépKépKép
Mit "tud" az etetőszék?

Pár kép.
Az éheztetett:
Kép

Kacaj:
Kép

És 2 ujjszopis:
Kép
Kép

Na, húzok apa mellé...

Maci_2
maci_2
 
 


Maci2: nem tudom miért nem indul be az ötlettár? Az első oldal megy, utánna vmi hibaüzenet jelenik megKép. A fotók nagyon édesekKép
anita77
 
 


Szasztok!

Megint hulla vagyok, mindent elolvastam, de már csak pár képre van erőm.

Íme az én kis félévesem:

Ismerkedés a kanállalKép
Kép

A fotel uraKép
Kép

Itt a hideg...brrrKép
Kép

Azért a nagyobb boszit se hagyom ki, remélem, Zsebi is ilyen helyes csaj leszKép

Új farmersatyóban, de a mosoly a lényegKép
Kép

A csajszinak lassan már összefogható haja vanKép
Kép

Anya hatásaKép
Kép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Visszajöhettem egerészniKépKépKép.

Myssnia,
tuti a szék, megy a srác szeméhez!Kép Ez olyan duplatálcás típusú?

Miszike,
ezt jelenséget, hogy pont az adott méret hiánycikk, már többször tapasztaltam. (meg azt is, hogy ha Malackának keresek valamit, akkor biztosan tündibündi lánycuccokba futok bele, ha Macnak, akkor pedig fiúruhákba. Nem értem.

Maci_2,
van olyan, hogy ruhaméret szerint számozzák, van hogy 00-0-1 stb., ehhez ált. oda van írva, hogy hány hónaposnak való.

Jut eszembe, vásárlók:
Mammutban a Benetton boltban van még árleszállítás, egész jó kis maciruhákat lehet kapni féláron, tiszta pamut, én nagyon szeretem a cuccaikat, méret-és formatartóak. Már eléggé lefogyott a készlet, de spec. 70-es rengeteg volt. Ha valaki arra jár, érdemes bekukkantani.

Virga,
joghurtot Macó is kap, de vagy üveges Hippet, vagy házit, mert a Danone könnyűésfimon tejszínt tartalmazKép. Beledzsanálok némi gyümölcsöt, és kész isKép.
Topánkák sajnos tényleg irtó drágák, a tutyikat 4000-6500 között vettem, a nyáriak olcsóbbak voltak. Származási hely Brendon.
Cipők:
többnyire Siestát, Elefantent (ez azért nagyon jó, mert a hosszméreten belül látezik S,M,L bőség, magas rüsztű gyereknél egy áldás), Pabloskyt, Dr.Leót veszek. Elefanten bazidrága, átmeneti cipő 15e körül, csizma 20KépKépKép. Siesta, DrLeo szandálok 6/7000 körül, ugyanilyen cipők 7-8-9000. Pablosky kicsit drágább.
Érdemes olyan cipőboltokat keresni, ahol kifutó modelleket is tartanak, jó olcsónKép. Ilyen pl. a Margit körúton a Branch. Vagy Elefantent venni Pandorfban, ott sokkal olcsóbb.

Nadine,
épp van egy ilyen méretű kölök raktáronKép.
Amit imád, azok a vonatok. Mindenféle formában. Van egy nagyon szép vonatos könyve, nem gyerekkönyv, valami ismeretterjesztő, tele képekkel. Van Lego Explore vonatja, ahhoz szoktunk kiegészítőket venni, annak is nagyon örül.
Rajzeszközök minden mennyiségben, gyurma, lovagszerkó az IKEAból, mesekönyvek (Vakond összesKép, Kippkopp és Tipptopp összes, mindenféle bolygós, autós, vonatos könyv)
Mese CD-k.

Toffi,
ha nagyon szépen megkérsz, adok egy kis vasalnivalótKép. Pont most vagyok kiakadva, előszedtem az őszitéli kollekciót, és már napok óta csak mosok-vasalok.

Dé,
micsoda gyönyőrű ez a gyerkőc!Kép Mennyi haj! Zuluirigy.

na megyek kicsit pakolászni, még bekukkantok, ha Apasas visszaengedKép

Pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Maci_2,
tündéri ez a csaj!Kép A kis copfos kép!Kép Meg az összes!

Momo,
nem látom, brühühüKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Mert Zulu nagggyon türelmetlenKépKépKép
Nézd csak meg jobban, aztán jöhetnek a dícsérő szavakKép

pusssz
Momo és a durmoló macák (hál'istennek...huuuu)


Momo
momo
 
 


Elli: mehetnenk mi is veletek? Mit kell vinni? Mennyibe faj? Hol is van ez a Cserepeshaz pontosan?

na ennyi kerdesem van mindosszeKép Ja, tudok en ott parkolni (bena vagyok, nagy hely kellKép)

orsoly
orsoly
 


Sziasztok,
kisse el vagyok havazva, bar igy "felszemmel" olvaslak am Titeket, csak valaszolni nincs erom/idom. Kép

Eloszor is, a csaladunkbol mar csak en vagyok beteg. Kép Szerintem kimerult a szervezetem, es ezert nem birok kigyogyulni ebbol a korsagbol. Mar szedek vitamint is, de megsem. Kép

+1 Zsombinal ma ujabb fajta kanalat vetettem be ebednel, eredmeny: legalabb 20 kanalnyi fozeleket nyammogott be, raadasul ugy, hogy TATOGOTT kozben! Azt hittem megzabalom, meg a konnyeim is elkezdtek potyogni! KépKépKépKép

+2 Ugy nez ki, koltozunk. Es ket-harom heten belul. KépKép Szoval vegigmentunk a hitelfelvetel rögös, sarga koves utjan...Kép

Timici, mail ment. Kép

Zulu, Beu, PsAndi, sorozesben benne vagyok, meg ugy is, hogy Apajanal marad a gyermek, mi meg dorbezolunk. KépKépKép

Bocsi mindenkitol, hogy nem tudok valaszolni, de mennem kell meg pakolaszni es fejni. Kép Ha tudok meg, jovok! Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!


Manó: Szorítok szegény blökinek.
Azéer nem semmi volt ez a mai kiruccanás...
Voltunk a polúsba a C&A nyitásán, hát kicsit csalódtam.

Szóval lányok bejelentem Dorka álldogál, már a kiságyában is fel állt, olyan ügyesen és gyorsan, alig hittünk a szemünknek, és végig kacagott.

Hétfön már mennem kell dolgozni, és Dorkának bölcsibe, úgy sajnálom.

Na mára masírozok az ágyba, mert úgy járok mint ma, hogy 3/4 12 ig alszunk, pedig annyi dolgom lenne, vasalás, na meg főzni is kéne valamit, minimum 1 héten 1*.
Bár hétfőn főztem zöldborsó főzeléket, csak elfelejtettem, hogy a férjem sósan szereti, nem cukrosan, így nem aratott nagy sikert..

Jó éjszakát
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


Sziasztok!

Kösz az együttérzést, máris jobb tőleKép Kell is, mert holnap megint korán megy Férj, így megint mi visszük a 2 nagyotKép De legalább már jobban vagyok náthailag.

Nálunk is PP a nyerő mindenbenKép Csak már használtan vesszük, mert csak Julka használja ezúttal.

Cipők: nem túlzás sajna a 6000 ft-os szandi. Zsuzsinak tegnap vettem 9000-ért cipőtKép valszeg tavaszra nem lesz már jó. Ez az első lányos cipője, eddig Salust hordott, ez az a fajta, aminek a sarka egyik oldalán magasabb, mint a másikon. Ortopéd ismerős szerint ez a jó, a betétes csak ellustítja az egészséges lábfejet.

IldiKép alapállapotban Apa viszi isibe a gyerekeket, csakhát a kivétel erősíti a szabálytKép a héten már 2xKép tegnap meg azért vittem én Zsuzsit, hogy be tudjak menni az osztályába, mint más anyuka megcsodálni a padját, szekrényét stb., ui kedden csak bedobtam szegény elsős lányomat.

NadineKép mért nem veszel egy emeletes garázst az autóknak?Kép Ilyenkor kezdenek kirakózni is, lehet kapni 20 db-at.

MyssniaKép mitől van úgy megszeppenve Szilárd? Bezártad a székbe?Kép Különben édes, mint mindigKép

NorkaKép Jázinak fokozta amúgy is maximumon levő bájait a 2 fogacskaKép Vasárnap zakuszkát fogunk eltenniKép a tavalyi felfőtt, de nem adjuk fel a barátnőmmelKép Rólad jut eszembeKép, Andrisnak olyan órarendet csináltak, hogy nem tud szolfézsra járniKép ez most a legnagyobb problémám.

MaciKép az az összekötött hajacskaKép és a többi isKép

AriKép MátraKép hallom, Bori szereti a kengurutKép

LeszterKép Julka sem forog napok óta. Mintha elfelejtette volna. Elégedetten rugizik a hátán, játszik hasrafordítva, de még oldalt sem fordul mostanában. Intellektuális fejlődési fázisban van szerintemKép olyan jókat lehet dumálni meg röhigcsélni vele. BeszerzésKép

KiszunyKép jól emlékszem, hogy Kistarcsa? Mi meg Gödöllő. Kincső nagyon édes. Keresztlányom húga is Kincső és mvásárhelyiKép Ja, én meg kolozsvári.

Urszila
urszila
 
 


Urszila,
a Salus az, amit csak a Heim Pálban lehet kapni? Dr.Leo is ilyen döntött sarkos. Igazából cipő ügyben nincs egységes álláspont, szegény szülőket jól belezavarják, melyik miért jó. Én ezért használok többfélétKép.
Intellektuális fejlődési fázisKépKépKép.

Momo,
látomKép. Pedig az előbb istibizi még frissítettem is, mégsem láttam.
Szupik a csajok! Farmersatyós képen Timi kész kis hölgy!Kép
Zsebi is gyönyörűséges, boldog félévességet Neki!Kép

Norka,
fogasJázi éééédes!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Mostanaban nem tudom, hogy tudok jonni, az internetunk tovabbra is vacakol :-((( estenkent hol van, hol nincs, de leginkabb nincs :-( tegnap is robbant az agyam, volt egy csomo idom, es itt ultem net nelkul :-(
Most meg nyugos Vilcsi, ugyhogy olvasni nem tudok sajnos :-(

Amugy minden OK, igazatok volt, es tenyleg konnyebb azert, ahogy telik az ido :-)))
Most se az a konnyu baba az en csillagom, de egesz jol birtam, hogy apaja dolgozni volt, es tudtam aludni :-))) ennel tobbet nem is kivanok, csak ez maradjon igy :-)))
Tobbszor is voltunk kendoben bevasarni :-))) en mar nagyon kalandvagyom, es mennek a gimibe buszkelkedni a szeplannyal, apa az ovatos duhaj, de szerintem meggyozom :-)))

Ja, es par napig megint lassult a gyarapodas :-( de aztan megint beindult, es ma atleptuk az 5 es fel kilot :-)))

Ami kevesbe jo, ma valamiert megint bukos napunk volt, nem igazan ertem, ugy 2 hetben egyszer ilyen napja van :-(
Es utalom a hideget! :-( Vilcsinek mindig jegcsap lesz a keze, amikor haton fekszik az olemben, pedig ugy szereti a legjobban, ha bohockodom neki...

Tenyleg, eszrevettem, hogy balra kevesbe szivesen forditja a fejet, kulonosen amikor hason fekve emelgeti. Mindig csak kozepig viszi, aztan vissza. De hanyatt is szivesebben nez jobbra. Es leginkabb meg okolbe szoritja a kis kezet, pedig a kiskonyve szerint mar altalaban nyitva kellene lennie.
Szerintetek ez megint az en anyai tulaggodasom, vagy esetleg erdemes megmutatni valakinek?

Hat remelem, a napokban sikerul meg jonnom es olvasnom is, az emberem ma ratelefonalt a szolgaltatora, hatha azert van ma is net, mert buheraltak vele valamit...

Csak jokat Nektek! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Gombóc,
gyógyulj meg gyorsan!
Éljenéljen kanalazó ZsombiKép, elárulod, melyik típus lett a nyerő?
Költözéshez soksok energiát kívánok, remélem, addigra kigyógyulsz ebből a fránya betegségből. Oda költöztök, amit mondtál a szigeten? Az jó közel van hozzánkKépKépKép!

na pusz mindenkinek, zulunéni is ledundikál

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


SZiasztok!

Most lett időm csak jönni, így viszont gyors leszek, mert mindjárt elalszom.

1 kérdés (biztos kiröhögtök)
a Menjugate az ugyanaz, mint a Meningitis vagy a Meningococcus C elleni védőoltás?
Én hülye elfelejtettem most megkérdezni a dokit erről, viszont ismerem egy másik anyukától a véleményét, és ő szerinte felesleges.

Gombóc
kanalazáshoz gratulálok, ügggyyes... Kép
költötéshez szintúgy grat.
aztán most már gyógyulj meg +++++++++ Kép

Leszter
hát nem tudok halügyben sok tanácsot adni. Én a múltkor valami szilvás libacombot csináltam csirkemellből, gondolom a rácbusa is jó lesz Kép

Voltatok már ilyen börzén, ami okt. 26-án is lesz? ott van mindenféle babacucc olcsóbban? Újak is vagy csak használt?

MInden kép nagyon teccik, olyan édesek a gyerekek KépKépKép

JObb később mint soha alapon ma vettem Vape konnektoros szúnyogriasztót. Kipróbáltam, de olyan erős illata van, szerintetek jó ha ezt szagolja a gyerek?

KÉpzeljétek most este 9-11-ig Dani egyfolytában sírt. Az elején még ha felvettem elhallgatott, de a végére annyira belelovallta magát, hogy már köhögött, berekedt meg minden ami kell.Kép A végén már én is vele bőgtem, fogalmam sincs mi baja lehetett. Lehet hogy egyszerűen csak fáradt volt? Annyira sajnáltam! Most szerencsére alszik

na megyek én is
jó éjt

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Húzós napom volt.

Andi!
Főleg használt, de egy két készítő is kijön.

Zulu! Nem tudom, írtad-e végül, hogy hol és mennyiért veszed a pici cipőket. Ma láttam egy helyen 5000-ért, kiváncsi vagyok, az sok vagy kevés.

Kicső, Roni, Timi, Zsebi és Szilárd falatok! De tényleg, nem is részletezem melyiket miért imádom. Azért Roni halyát (Jézusom, ezt én írtam!! Még jó, hogy átnéztem) szóval haját nem lehet szó nélkül hagyni: igazi kis nőci!

Myssnia! Gratula az etetőszékhez.

Manó2! Nektek meg a felálláshoz! Ez igen!

Orsoly! Cserepesház a Vezér út - Füredi u. sarkán van. Gyertek. A babákat is megmozgatjuk kicsit.

Elli! Volt egy kcsi izomláz, de a legdurvább részeknél pont szopizott a gyermek. De a bemelegítés és a lazítás is megviselt. Kép

Manó! Azt elfogadta a lelkész, hogy a családban csak apai ágon vannak evangélikusok, mi nem vagyunk azok, de mikor kiderült, hogy apa nincs megkeresztelve, akkor mondta, hogy hajajaj.

Na, csak úgy beleolvasgattam, míg száradt a lakk a körmömöm. Holnap esküvő, voltam fodrásznál is, kicsit emberformám lesz. Bár a ruhavásárlásnál (mivel semmi nem jön rám)azt gondoltam, inkább keresek egy szöget és felkötöm magam. Rémes, rémes.
Kicsit aggódom, mert Lőrinc megfint felébredt fektetés után másfél órával. Félálomban sírdogált, félálomban szopizott, majd teljesálomban aludt tovább. Holnap a nagyapja vigyáz rá, nem tudom mi lesz.

Szerdán jövünk vissza, addig legyetek jók.

Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Andy!
Ti melyik nap jártok az usziba? Itt 45, vagy 60 perc egy foglalkozás?

Kakukkfű!
Gratula az alváshoz. Kép

Elli!
Mi is adunk le tejcit, csak mi az anyatejgyűjtőbe. Kép Te mennyit tudsz kifacsarni magadból? Ja éppen most olvasom. Kép Én 4-5 decit naponta. Kép

Mariann!
De jó, hogy jöttök, talizzunk-talizzunk. Kép

Leszter!
Gratula a vásárláshoz. Kép Halat nem szeretem, elkészíteni sem tudom. Kép

Na mindenkinek jó éjszakát,zárom a sort. Kép

Magdi (aki napközben aludt a kicsikkel és csak mostanra álmosodott el)
gallainémagdi
 
 


Jajj lányok!

Az SAP csarnokban most hétvégén lesz cipőkiállítás és itt kedvezményesen lehet vásárolni is. Én mindig itt veszem a gyerekeknek a cipőket.

Magdi
gallainémagdi
 
 


SziasztokKép

Csak egy gyors gratuláció Beu LőrincénekKép
Boldog Névnapot LőrincKép

Mi is tartjuk ezt a napot már vagy 5 éve, hisz ma van a házassági évfordulónkKép
Apa dolgozikKép, de délután itthon leszKép

Heni
heni1979
 
 


Beu,
Lőrincnek boldog névnapot kívánunk!Kép
Cipőket Brendonban vettem, 4e-6.5e, úgyhogy az 5 e szerintem reális.

Heni,
boldog házassági évfordulót!Kép

Andi,
igen, ugyanaz.
Börze: van használt, de vannak új dolgok. Érdemes kint venni pl. pelenkát, jóval olcsóbb. Több bababolt kint szokott lenni, olcsóbban adják a cuccokat, mint egyébként.
Elég sokan vannak, akik Ausztriából, Németo.-ból hozzák a vadiúj (ott leakciózott) ruhákat, ilyeneket is érdemes megnézni.
Meg a használtak között is nagyon jókat lehet lőni, én imádok böngészni, de szigorúan kölkök és Apasas nélkül. (sokan babával mennek, én képtelen vagyok rá, sajnálnám szegénykéket vonszolni a tömegben)

Ma pakolós-takarítós napom van, gyerekek anyunál vannak délután 4-ig. Annyira rossz, Mac még soha nem volt ennyi ideig távol tőlemKép. Viszont ma többet tudok benézni ideKép.

pusz
Zulu, aki magányosan, _csendben_ teázgat

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Helló Lányok,

Anno sokalltam a 7-8000 ezer ft-ot a baby-gymért, (és ez még szolid) de amióta reggelenként 30-40 perceket dumál alatta, amíg én kicsit magamhoz térek(plussz netezekKép)...hát ha nem tudnám, hogy hülyeség, tuti vennék még egyetKép
Köszi az oltásos infókat, sokkal jólértesültebbnek érzem magamKép

Nadine
Szegény Zsani, láz, aztán meg a vörösödés... nem szereti az oltásokat szegényKép
3 hósról sajna még nemtok nyilatkozni.

Myssnia
Etetőszék szuper. Kép Öltözet nem is olyan vészes. Ne legyél szigorú anyukáddal, amilyen nagylány vagy, sokat felejtettKép

Maci2
Roni képekKép

Momo,
Képek szuperek. Figyu, nekünk is van olyan napozónk, ami Timin van - a gomboknak nem hátul kéne lenniük??!!KépKép (Nem sürgős, már kihízta, legközelebb a hugi fogja viselniKép)

Zulu
Ne is említsd a Benettont, k.jó rugit kaptunk a sógornőméktől (teljesárú, 7000,-Kép) és most, hogy itt a hideg, rá akartam adni, és szorosKépKép Vadiúj, gyönyörű, sapó is van hozzáKépKép
Na mind1, majd a hugi elhordjaKép

Orsoly,
Persze, gyertek! Jövő héten nem megyünk, de aztán igen. 700/alk, vagy van bérlet is, az nemtom mennyi, de baba mellett merész a bérlet szerintemKép
Ahogy mész a Vezér úton az Őrs felé nem fordulsz el jobbra az IKEAhoz, hanem a bal sávból egyenesen mész. Rögtön ott a CSHÁZ jobbra, és naagy-naaaagy hely van parkolniKép

Gombóc
Jobbulást neked!
Tökjó, hogy lett egy sikeres kanalatok! Kép

Manó2
Nagyszemű kedvencünk álldogál?? Gratula neki!!!Kép

Magdi
Aszittem, tejcsárda vagyokKép De nem is, mert te vagy azKép

Kaska,
Ezek lehetnek (hangsúlyozom a feltételes módot!!!) tünetek, de nem valószínű, ahhoz más dolgok is járulnának. Kevin is jobbos volt, aztán átrendeztük az ágyát, és MINDIG balról jött az inger. Pl a baby gym jobb oldali csörgőjét is középre vagy balra raktuk. 10 nap alatt átszokott. Őt 8 hetesen nézte neurodoki, és jól ránk ijesztett, azt mondta, baj az öklözés is (most 12 hetesen is csinálja) meg az asszimetria is. A héten a másik neurodoki szerint sok babánál van ilyen, és elmúlik, normális. Szal' ne aggódj, szerintem semmi gond, de ha nagyon aggódsz, kérj neurobeutalót a babaorvostól. Mondjuk nekem a babaorvos is mondta, hogy semmit nem lát a babán, de neki nem hittem, jól berosáltam, hogy baj van. Szal' ha ő se lát semmit, akkor NYUGI!!!!

11 körül megyünk dokihoz, hogy megerősítse, hogy Kevinnek semmi bajaKép, azóta se lázas, még hőemelkedés szerű se voltKép Szóval mégis megyünk OsztrákiábaKép!!

Pusza
Elli+Gyógyultkevin
ellimami
 
 


Virga,

az én anyósom is így beszél Kép és sajna Tomi ugyanígy nem használja az "az" névelőt KépKép Mindig javítgatjuk neki, mások szerint kiskorban még megtanulhatja, én bizony anyós előtt is rászólok, hogy nem "a autó", hanem "AZ autó".
Sőt, párom már mondta neki, hogy "anyukám, Tomi teljesen eltanulta tőled, figyelj már oda rá..."
Eddig azt hittem, hogy ez egyedi eset, ezek szerint nem Kép
Mindenesetre szerintem irtó ronda Kép

Szia, Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Zulu!
Köszi a cipőinfókat! Akkor tényleg nincs más el kell fogadnom, hogy ennyibe kerül Kép. Hihetetlen, hogy egy-egy babacipő, szandi ugyanannyiba kerül, mint egy felnőttnek való. Hiába ez is olyan, hogy a gyerekednek kifizeted, mert a lehető legjobbat akarod neki. A járás kezdetekor pedig nagyon fontos, hogy milyen lábbelije van. Na, majd a hétvégén feltérképezzük a környéket Kép.
Kikukáztam egy Jogobellás dobozt. Tartalom: joghurt 3,5%-os tejből, eper készítmény (ezt csak mi ettük, Levi barackosat vagy banánosat fog!), részben hidrogénezett növényi zsír felhasználásával. Ebben szerintem nincs semmi tilos, ugye? A Danone-okat még nem néztem, az most nincs itthon.

Miszike!
Köszi a felvilágosítást usziügyben Kép! Akkor egy kicsit megnyugodtam.

Maci2!
Ez a Menjugate ingyenesség kerületfüggő, úgy néz ki. Szerintem érdemes rákérdezni a dokinál, védőnőnél. Hátha megspóroltok 8500 forintot.
Az éheztetett gyermek frizurája nagyon aranyos Kép!

Zsuzsi!
Az influenzaoltásról már hallottam, hogy tulajdonképpen felesleges, mert minden évben újabb fajták támadnak, de az agyhártyagyulladásról még nem. De most már mindegy, Levi már megkapta.

Gombóc!
Jobbulást Neked!

Andi!
Nekünk is konnektoros szúnyogriasztónk volt, asszem Vape, de nagyon büdös és nem mertük a gyerekszobában hagyni. Nekünk is kaparta a torkunkat a szag és hányingerünk lett. Aztán kaptunk gyerekbarát riasztót barátoktól, az nagyon jó volt. Kinyomoztuk, a Chicco gyártja és a Brendonban lehet kapni. Állítólag ezen a héten már van megint.

Magdi!
Cipővásárinfót köszi! Kinézünk.

Myssnia!
Szilárdszerkó elég egyedi Kép. De az etetőszék nagyon jól néz ki. Miket tud ennyi pízér??

Momo!
Csajok gyönyörűek Kép! Timiről a kedvencem a sapkás, Zsebiről meg a fotel ura.

Na,megint nem írtam mindenkinek, bocsi. Mennem kell teregetni, hátha megszáradnak ma kint a vizes ruhák.
Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Még egy gyors kérdés:

4 hete nem szoptatok, fokozatosan hagytuk abba. Kb. 1 hete viszont néha csöpög a tej a mellemből, teljesen váratlanul megindul. Ez miért lehet?
Próbáltam megszoptatni Levit, hátha korán hagytuk abba, de eltolt magától, aztán amikor erőltettem keservesen sírni kezdett.
Nekem kb. a szoptatás első 3 hetében folyt némi tej a mellemből, azóta semmi, csak most.
Vajon mikor fog elmúlni?
Ha valakinek van hasonló tapasztalata örülnék ha megosztaná velem Kép.

Köszi, Virág
virga
 
 


Sziasztok,
Roni mindenkinek köszöni a dicsérő szavakat!KépKép
Tegnap reggel 7-kor hívták telefonon a páromat, ezért este ki is kapcsolta. Erre ma reggel 1/2 8-kor (gyerek kivételesen alszik) az enyém zendített rá, téves hívás.Kép Persze gyerek is felébredt, nem is voltam ám dühösKép

A Hey-Ho-nak van két új itala, a nektarin és a szilva. Vettünk megkóstolni. Na a szilva utáni napon Roni 2-szer is termelt anyagot a pelusba, pedig nem arról híres, hogy gyakran kakil. Ja, és ráadásul úgy, hogy előző nap volt kaki (6. napon)! Majd veszünk még. remélem beválik. Bár eddig minden csak először jött be, másodszor már nem. Hátha ez...

Nadin,
További ajándékötlet: világítós figurák/párna (tudod fénynél "feltöltődik" sötétben foszforeszkál), mesekönyv (pl. anyukám vett az unokaöcsémnek olyat, aminek pár oldala 6 darabos puzzle), vagy mesekazetta/CD/videókazi, színes kréta,

Anita,
Mit ír ki? Nekem: "A futtatás közben hiba történt, elindítja a hibakeresőt? Hiba: A hozzáférés megtagadva." Ha a Nem-et választom, akkor tovább megy. (Igaz minden oldalon újra feljön.)

Momó,
Csajok édesek és gyönyörűek!Kép

Gombóc,
Gyógyulj már meg!!! Drukkkkkk!!!
Zsombi ügyesKép
Költözés szupiKép

Manó2,
Gratula Dorkának a mutatványhozKép
Miért kell menned dolgozni?
Majd írd meg légyszi, hogy bírja a kiscsaj a bölcsit.

Urszila, Leszter,
Mi is pont ma jegyeztük meg apával, hogy lustul a lány, mert egyre kevesebbet forog. Bár most hasrafordult és elaludt.Kép

Kaska,
Gratula a szép súlyhozKép
Ökölbe szorított kéz még Roninál is van.
Rendezd át a kiságyát, hogy balra legyen minden érdekes dolog. Nem lesz gond.

PsAndi,
Szerintem ugyanarról az oltásról van szó.
Szegény Dani, mi lehetett?

Magdi,
Ez biztos?! Nem is hallottam róla, pedig máskor... Sajnos most nem leszünk itthonKép

Beu,
Most látom, hogy ma is Lőrinc nap van. Mikor tartja a kicsi fiad a névnapját? Azért most is sok boldogságot neki!

Zulu,
Néha örülnék egy kis magánynak, jól kialudnám magam.

Elli,
Orvosi megerősítés megvolt?

Virág, Erika,
Nekem is vannak ismerőseim, akik magánhangzó torlódással beszélnek (a autó). Nem tájegységre jellemző, "tájszólás"? Tény, hogy nekünk, vájtfülűeknekKép nagyon zavaró.

Virág,
Elválasztásban még nincs tapasztalatom.

Húúúú, ennyire drágák a babacipők! Sejtettem hogy nem lesz olcsó, de azért... Ha valakinak van jó cipőlelő helye, ossza meg velünk!

Nővérem hozott fagyasztott csirkét, rántani való felirattal. Gondoltam jó lesz ebédre. Persze az aprólék is benne volt, kénytelen voltam Ronit felpakolni és lemenni a piacra zöldségért, így lett tegnap leves is. De öröm az ürömben, hogy maradt belőle mára, így csak palacsintát sütök mellé másodiknak.

Maci_2
maci_2
 
 


Váháháááá KépKépKép Senki nem válaszolt a kruplisózásra KépKépKép

Na azért nem haraxom nagyon Kép de most nem tudok írni, mert nagyon rossz napjaim vannak. Majd elmúlnak.

Manó Kép
a babauszis ipse nagyon szimpi volt, mi hétfőnként próbálunk meg járni (mármint, ha Julcsinak tetszik majd).

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi,
Mi még nem hozzátáplálunk (majd nemsokára). A barátainknak 2 gyereke van és az egyik sósabban eszik. Már kicsinek sem volt hajlandóó megenni a krumplit só nélkül. Szóval, ha a kiscsajnak izlik, akkor szerintem nem lehet probléma.
Miért van rossz napod? Hátha fel tudunk vidítani. (Nézed meg a babaképeket, szerintem segít!)

Maci_2
maci_2
 
 


Kangi,

enyémek egyáltalán nem ették/eszik meg a krumplitKép.
HussrosszkedvKépKépKépKép!

Remek ötletem támadt, szétszedem a könyvespolcokat, (ebben az évben úgy sincs időnk olvasni, az biztiKép), és veszek két bazi nagy szekrényt a helyükre. Apasas kicsit hisztizett, de megdumáltamKép. Könyvek leköltöznek a garázsba, majd ha végre elkészül a házunk, ott kiköltöznekKép.

Zulu, a helykihasználó

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Maci_2, Zulu Kép
nyimnyám nyafi vagyok, fujfuj, és még ellazulni sem megy, aminek nyilvánvaló és sajnálatos következményei vannak Apacuka-viszonylatban KépKépKép
Nem a pillanatnyi hangulatommal van gond, hanem úgy anblokk utálkozom az élet felett. Küllemem ótvar, állandó stressz, hogy nem tudok semmit befejezni, ezért inkább el sem kezdem, amit még jobban utálok Kép
És még a lányom is sovikutty.
De azért köszi a vigaszt, majd csak lesz jobb, vagy jön a cicológus. Még nem szántam rá magam, pedig lehet, hogy azt kéne.

Kangi
kangi
 
 


Virág! Nekem a szoptatás után még elég sokáig hajlamos volt csöpögni. Főleg erős érzelmek (pl. sírós film) esetén. Aztán elmúlt.
heppi, lábköröméer nem irigyellek. A gipsz után nekem is begyulladt, de mivel addigra már sírtam a fehér köpenytől, itthon műtöttm meg, alkoholban sterilizált körömvágó ollóval. Férjem közölte, hogy ha ezek után amputálni kell, ő nem marad velem a kórházban (bokánál ő volt bent éjszaka). Telenyomtam a sebet betadinnal, és úgy néz ki, helyrejött. Viszont március óta nem volt rajtam cipő, de a tegnapi hajnali zimában felvettem a legpuhábbnak tűnő edzőt. Kis híján sírva jöttem hazafelé az isi-ovi kör után. Aztán kénytelen voltam meglátogatni a kínait. Vettem nagyobb méretűt. Akinek már volt hasonló lábélménye: Ez a láb már örökké dagadni fog?
Nadine: Mi ajándékba mindig legot, vagy könyvet viszünk. Kacattengert itthon sem szeretem, azok meg legalább értelmesek.
Urszila, egy cipőben járunk. Apa nálunk is korán el, isi, ovi, tegnap oylan migrénem volt , mint régen nem, és napközben aludtam kétszer is a csöppel. Szerencsére helyrehozta. Állytom, hogy a strapa sok. Sebaj, jön a tél, halódik az építőipar, apa annyit lesaz itthon, hogy meg is unjuk.
Toffi, baseballütő helyett inkáébb hangszigetelést. Annyit kapnátok értük, mint más rendes emberért.
Menjugate oltást mi egyévesen kapjuk majd, de dokinéni felírkálja a hármat, így mindhárom kölöknek egyéves alatti árban lészen. Inkább baboinából, mint meggyőződésből adatom be nekik.
Meg dokinénink elég jó fej, és ez volt az első extra oltás, amit kifejezetten ajánlott. Mert életre szóló védettséget ad, és vannak olyan területek a világon, ahol van ilyen járvány. Pl. Angliában gyakori!!
Psandi: A vapetól én is kikészültem, folyt az orrom, kapart a torkom. Viszont a hideg miatt (?) nincs szúnyog. Lányok viszont nem hajlandók nélküle aludni, mert szúnyogfóbiájuk van. Lefekvés előtt mindig kihuzgálom náluk is.
Zulu, ti merre laktok? Gomboc merre költöztök? (Jöhet mailben is)
Na egyelőre ennyi, most irkálok egy csomó levelet a tbnke, hogy ne kelljen személyesen bemennem.
sofka
sofka
 
 


Kangikám!

A nyomodban vagyok, amikor nyomott vagy!!! Kép
Ha pesti vagy, találkozzunk az Oktogonnál mondjuk egy óra múlva, hogy jól seggbebillenthesselek! Kép
Ha a te küllemed ótvar, mit szóljon szegény Pamela Anderson? Kép

Amúgy csak az infókat akartam megköszönni az iskolával kapcsolatban.

Üdv. a szépséges de még mindig nem alvó ? Julcsinak.

Fruzsi
cinderella
 
 


kangi!

Tegnap végül nem tudtam elmenniKép Leírnád hogy mi volt a lényeg? Vag yvalami telcsiszámota hol érdeklődhetem. Tegnap manó 2 elcsábított a PólusbaKép de jó volt, bár ma izomlázam van mert a csajt babkocsi nélkül vittem.

Krumpli: az én lányom csak sülve szeretiKépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok lányok! Csak búcsúzóul benéztem.
Köszönöm a gratulációkat kicsi fiam nevében. Örült neki! Kép

Pusz: Beu
beu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?