Visszajöhettem egerészni
.
Myssnia,
tuti a szék, megy a srác szeméhez!
Ez olyan duplatálcás típusú?
Miszike,
ezt jelenséget, hogy pont az adott méret hiánycikk, már többször tapasztaltam. (meg azt is, hogy ha Malackának keresek valamit, akkor biztosan tündibündi lánycuccokba futok bele, ha Macnak, akkor pedig fiúruhákba. Nem értem.
Maci_2,
van olyan, hogy ruhaméret szerint számozzák, van hogy 00-0-1 stb., ehhez ált. oda van írva, hogy hány hónaposnak való.
Jut eszembe, vásárlók:
Mammutban a Benetton boltban van még árleszállítás, egész jó kis maciruhákat lehet kapni féláron, tiszta pamut, én nagyon szeretem a cuccaikat, méret-és formatartóak. Már eléggé lefogyott a készlet, de spec. 70-es rengeteg volt. Ha valaki arra jár, érdemes bekukkantani.
Virga,
joghurtot Macó is kap, de vagy üveges Hippet, vagy házit, mert a Danone könnyűésfimon tejszínt tartalmaz
. Beledzsanálok némi gyümölcsöt, és kész is
.
Topánkák sajnos tényleg irtó drágák, a tutyikat 4000-6500 között vettem, a nyáriak olcsóbbak voltak. Származási hely Brendon.
Cipők:
többnyire Siestát, Elefantent (ez azért nagyon jó, mert a hosszméreten belül látezik S,M,L bőség, magas rüsztű gyereknél egy áldás), Pabloskyt, Dr.Leót veszek. Elefanten bazidrága, átmeneti cipő 15e körül, csizma 20
. Siesta, DrLeo szandálok 6/7000 körül, ugyanilyen cipők 7-8-9000. Pablosky kicsit drágább.
Érdemes olyan cipőboltokat keresni, ahol kifutó modelleket is tartanak, jó olcsón
. Ilyen pl. a Margit körúton a Branch. Vagy Elefantent venni Pandorfban, ott sokkal olcsóbb.
Nadine,
épp van egy ilyen méretű kölök raktáron
.
Amit imád, azok a vonatok. Mindenféle formában. Van egy nagyon szép vonatos könyve, nem gyerekkönyv, valami ismeretterjesztő, tele képekkel. Van Lego Explore vonatja, ahhoz szoktunk kiegészítőket venni, annak is nagyon örül.
Rajzeszközök minden mennyiségben, gyurma, lovagszerkó az IKEAból, mesekönyvek (Vakond összes
, Kippkopp és Tipptopp összes, mindenféle bolygós, autós, vonatos könyv)
Mese CD-k.
Toffi,
ha nagyon szépen megkérsz, adok egy kis vasalnivalót
. Pont most vagyok kiakadva, előszedtem az őszitéli kollekciót, és már napok óta csak mosok-vasalok.
Dé,
micsoda gyönyőrű ez a gyerkőc!
Mennyi haj! Zuluirigy.
na megyek kicsit pakolászni, még bekukkantok, ha Apasas visszaenged
Pusz
Zulu