Szép estét, most megpróbálok én is összeszedni mindent, amiről írni akartam...
Először is: Védike 10/10-es Apgarral született, szombaton már jöhetnek majd haza, ha rendben lesz minden!
Anikó, tényleg ti lesztek a következők!
Aztán ki lesz a kismamink, akért izgulhatunk?
Betti, köszi a válasz sms-t is, még nem is volt időm reagálni rá
Én teljesen zizi vagyok, mert nekem csak az volt eszemben, hogy ha Hetényi és szülés, akkor BEtti!!!! Szóval azért riadóztattalak Téged, pedig pár napja írtad, hogy a suliban vagy....
Szilbee, sajna, hogy Levente még nem gyógyult meg... De talán 1-2 nap, és minden a régi kerékvágásba kerül...
Biztos nagyon hiányzik már Dávidnak is a bátyja...
Ahogy írtál kockafaló Vizilaliról, eszembe is jutott, hogy majd elhozhtajuk kipróbálásra?
Szamóca, de kár, hogy Anna nem hagyja magát fotóztatni, olyan gyönyörű kislány!
éS a házatok!! Hűű, nagyon szép lesz! És igen, belős képeket is tegyél, amint lehet! ÉS remélem a porszinnyó is beválik majd!
Anna egyébként még otthon? Jól érzi magát?
És köszi az érdeklődést, a napsütés minidg jó hatással tud lenni rám is!
Juditok! Most először Sziluett nevezetű alakformálón voltam, de jövő héten a Pilatest próbáljuk ki. Sajna csüt.ön 20-21-ig van, az pont a pancsi-szopi-vacsi időpontja, az nem jó nekem, de keddenként van 17-től és 20-tól is.
Ez a sziluett nem túl erős, semmi ugra-bugra nincs, és olyan 45-50 perc volt.
A tan.kutty szerintem is jó ajándék Letinek, sőt, igazából a "tanulós" oldalát 1 éves kor után lehet jól alkalmazni, sztem...
De ha nem kapsz, esetleg nem gondolkodsz fürdős-pancsis játékokban? Amit aztán strandra is tudtok esetleg vinni.
Majd a tortáról mesélj!
A Zagyvában egyébként vállalnak olyat is, hogy ha viszel képet, rá"operálják" a tortára. Én kérdeztem egyszer, asszem 3.500 FT egy átlagos 16 szeletes trta, a képpel együtt. CSak 1 héttel előtte le kell adni a fotót.
Anna! JObbulást Neked, próbáld kúrálni magad!!!
Niki, akkor minden rendben már a lányokkal? Mikor pótoljátok be a telelést?
Kata! Honnan ez a sok-sok pozitív energia?
Fini volt a gesztenye?
Márti, táska? Beszerezve?
Évi, már szerda van, kitartást!!! A kis Zorród nagyon belevaló kis srác!!!
Katlina, Ditke, mizu veletek????
Hűűű, bizti kihagytam valakit-valamit!!! Bocsika!