Sziasztok!
erisunny
Szia! Egyetértek a többiekkel, én sem bírnám ki 4 hónapig net nélkül.
De szerencsére a férjem sem gép nélkül, így ebből sosem lesz hiányunk, úgy hiszem.
nyafi
Örülök, hogy úgy tűnik minden rendben!
Anyukám mesélte egyszer (és a védőnő hétfőn megerősítette), hogy azoknak az anyukáknak általában tovább van tejük vagy több tejük van, akik nem menstruálnak. Így lehet, hogy annak a vérnek semmi köze nem volt a menstruációhoz. Sőt az is lehet, hogy ezt már leírtad, csak kb ennyire figyeltem.
Mindegy, a lényeg, hogy minden rendben.
Akartam kérdezni, hogy mi újság van a felső szomszéd kedves kutyájával? Ha még mindig vonyít, sztem vidd fel magaddal Abigélt, mint házörzőt és tartsd oda neki, hogy ő fog a fülébe visítani, ha nem csitítja le a kutyát!
Kia
Vásárolni mi is mentünk, csak én nem hagyom még egyelőre senkire rá Csabit, így vittük magunkkal. Tudom én, hogy a nagyszülők már legalább egy gyereket (mi esetünkben 2-2) felneveltek, de pl az anyósom először meg sem bírta rendesen fogni a babát, még jó, hogy nem hagyom rájuk egyedül.
Meg annyira nincsenek itt sokat, hogy már jól ismernék egymást.
Hívjuk őket, de hol meg vannak fázva, hol éppen nincsen kedvük jönni. De persze ha mi mennénk, az más, mi mehetünk...
Na mindegy, anyukám jön, amikor csak tud, rá már mosolygott is Csabi sokat.
Szóval a lényeg, hogy szerencsés vagy, és ennek örülnöd kell! (biztos örülsz is
)
Van tejed bőven, van segítség bőven, és te is rendesen tudsz mindent csinálni! Azért ez nagyon fontos! (Bár én sem panaszkodhatok
)
Többieknél mi újság?
Puszi mindenkinek!
[/b]