hello csajok,
tegnap, tegnapelőtt tiszta depressziós voltam, mára tértem magamhoz. nem tudom mi lehetett
Niki, gondolom már kaptál jónéhány tanácsot baba-megfordításra, de az én terheskönyveben is van néhán tipp, majd elküldöm mailben.
nekem a szomszédom szült dec végén császárral farfekvés miatt, de legalább elindult magától a szülés, azt mondják az azért jó (?)
persze ha márc 2ától szabin lesz a Tóth akkor lehet, hogy előtte akarja majd. tényleg nem korrekt, hogy nem szólt.
nekem már a márc 14ei szabit mondta a Vida novemberben, pedig 8ára vagyok kiírva. és mikor jön vissza?
a szomszédom egyébként altatásban szült, de utána nagyon kóma volt, lehet, hogy a spinális jobb de erről itt tapasztaltak többet tudnak ha már majd odajut a dolog.
Enikő, nagyon csini vagy!
Jim, nálad is érdekes, hogy miért most szól az orvos, pláne ,hogy császár...
nekem is régóta fája a szeméremcsontom, állítólag nem lehet vele mit csinálni, de legalább nem állandó, van amikor előjön, de van, hogy hetekig nem volt
ezt a hastartós cuccot egyébként nagyon ajánlom mindenkinek (a tépőzáras övszerű amit meséltem), mert szerintem nagyon jót tesz, hogy tartja kicsit a súlyt
monácska, eszembe jutottál, most derült ki, hogy vissza kell adnom a cégeskocsit feb végén és én is azon vacilálok, hogy hogy a fenébe fogok bejárni Ürömről a Kútvölgyibe ctg-re, pláne ha túlhordom és kétnaponta kell járnom...
még egy könyörgést bevetettem, hogy hagyják nálam szülésig, de állítólag már megvan kinek akarják odaadni....
én ma voltam a gyógytornásznál a hátam miatt, amolyan csontkovács lehet, kissé megcsavargatott ide-oda, kíváncsi vagyok jobb lesz-e...
meg mondta, hogy a fenékizmomat erősítsem, mert így csak a derekam viszi a súlyt úgy meg jobban eloszlik.
szóval megy majd a fenéktorna
én már ittam a málnateát párszor, de aztán kicsit beijedtem, hogy csak a 36ik héttől lehet, nehogy előre kitágítson, úgyhogy most hanyagoltam kicsit.
aki tudja hogy kell elkészíteni, szóljon, mert nekem valami német csomag van amin nem értem az utasításokat. nem baj pl. ha kihülve iszom?