Na mindenkinek csodás napot kívánok!
Nekem csodálatos
KISFIÚ 100%!!!
Annyira jó volt lányok a mozizás. Édesen kicsi a hely, de szépen berendezett, kellemes környezet. A hölgy, aki csinálta az UH-t nagyon kedves (néha mondjuk már sok), de inkább ilyen legyen
Mondta, hogy imádja az ilyen pici terhességeket, amikor még egyben lehet az apróságokat látni.
Babussal minden rendben. Ficánkolt össze-vissza. Lába keresztben, karja a feje mögött, mint aki fekszik egy nyugágyban a tengerparton. Hatalmas pocija van...kis beles
Ismét egy héttel nagyobb volt, 15+5 naposnak mérték. Ilyenkor már CRL-t nem néznek. Viszont 125 g, a könyv szerint egy 15 hetes magzat kb. 50 g...nem tudom mitől lehet.
Végig ébren volt, szopta a végén az ujját is. Imádom!
40 percet moziztunk, plusz 1500 Ft-ért CD-n megkaptunk 28 képet, és kettőt kinyomtatva, így összesen 12000Ft-ért haztunk egy vastag paksamétát. És adnak EP-re számlát is.
A késői időpont miatt a műszaki résszel kicsit már össze vissza bánt a hölgy, a férjem szólt rá, hogy a dvd bent maradt a gépben:)
Ami sajnos rossz lett, hogy a dvd alatt végig megy a zene. És a mozi végén direkt felvett szívhangot, csak a zenét nem állította le, így semmit nem hallana belőle pedig olyan megható volt ott hallgatni a helyszínen
Erre figyeljetek, legalább nálatok sikerüljön.
Ja, a kis kukiját pedig többször is megmutatta az én drágám, nem titkolózott hála istennek.
Így nem hiába hívtam egész eddig Noel babának:)
Jaj, bocsi, hogy hosszú lettem, de ez akkora élmény