Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angelikának boldog névnapot!!!
Angéla az nem május 31-én van? :oops:

Angika!
Gratula az összes vizsgádhoz,ügyi vagy!Na akkor már lehet Julcsizni ezerrel,nem semmi Zolti ahogy Julcsint kérdi kistesó ügyben :D ,de én helyeslem :lol:

Livi!
Dorka i shasonlóakat csinál az esti elalvás helyett.Pedig ő olyan volt hogy letettem felhúztam neki a zenélőjét és mire vége lett már aludt is.Most meg mindig inni kér,vagy hogy feküdjek le az ágya mellé ,és simogassam,de ő is viszont simogat és ez tök jó :lol: Ja és már reggel 7-kor ébreszt egyre korábban :?
Na tehát ha jól éretm akkor Dokra ez évben még nem mehet oviba,mivel szept-ben kezdik,és ő csak nov-ben lesz 3.De te már az idén be akarod adni az oviba?Hogy?
Végülis én az idén még nem nagyon szeretném, a veséje miatt,meg még nemis szobatiszta,ha jövő év szept-től iratom be akkor az idén még nem kell lépnem ez ügyben?

Na most csak ennyi megyek ebédelni,ja és erika kértél Dorkáról képet az új haja miatt(amit kiigazitottam) 8) ,teszek párat

Ági
Bújócskáztunk ,na holvan? :lol:
Kép
Békésen szonyókál
Kép
oldalról
Kép
szemből :)
Kép
Kép
ha nincs kifésülve begöndörödik picit
Kép
ébredés után 8)
Kép

Na léptem,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Angelikának boldog névnapot kívánunk!

Ági:
Van olyan ovi, amelyik beveszi évközben is a gyerekeket, ha mégis úgy döntenél. Csak egy példa, hogy Kertvárosban januárban is mehet, ahogy betöltötte a 3-at. Ez attól függ, hogy abban az oviban, ahova mennél, mekkora a túljelentkezés. Ha tényleg csak jövőre akarod, hogy járjon, akkor elég jövőre beiratni, de azzal nem veszítesz semmit, ha elmész a nyílt napra. Egy kis játszóház. :)
A legtöbben még nem voltak szobatiszták, mikor beirattuk őket, és azon a nyáron megoldódott.

Lívi:
A beiratkozásnál az a lényeg, hogy csak egy helyre iratsd, különben csak az vesz fel, akihez tartoztok. Egyeztetnek egymással, legalábbis itt, ebben a körzetben. A beiratkozás 3 napig tart, talán érdemes az első nap menni, de nem biztos, hogy ez is szempont.

Erika:
Milyen jó helyen voltatok, lehet, hogy mi is kipróbáljuk egyszer.

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Én is megkérdeztem az ovi beiratást!
Nekem a szomszédasszony dolgozik a Turul oviba és Ő mondta, hogy amikor betölti a 3. életévet akkor már mehet oviba! Ha mondjuk nov-i a gyerek, van rá esély, hogy fenttartják a helyet! De akkor be kell iratnod! Csak ugy veszik fel a gyereket! Bár ezt annyira nem szeretik! De 3 év után a bölcsi sem köteles fogadni a gyereket!
Tehát ha azt akarod, hogy menjen oviba, akkor irasd be most, ha várni akarsz akkor ráérsz jővőre!
Na megyek mert Zsófi felkelt! ( pedig 4-ig aludni szokott)
Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Angelikának Boldog névanpot kívánunk!!

Ági!
Köszi a gratulációt :) most májusig nyugi van.
Igen ,jól tudod májusban van a névnapunk. De azért köszönöm aki köszöntött :lol:
Nagyon cuki lett Dorka haja,az előzö ,de ez a kiigazított pláne :wink: :lol: lehet pályát tévesztettél :lol:

Rozi!
Köszi Neked is! Te hogy állsz? Készül a szakdolgozat :?: :wink: :roll:

Erika!
Nagyon jó helyen voltatok! Ebből a szempontból sokkal jobb Pest! Több lehetőség áll a kisgyermekes családok előtt.
Aranyos Viki ahogy mélyülten nézi az előadást.

Voltunk kirándulni szombaton. Mindjárt teszek fel pár képet is róla!
angika

Kép Náddal sepreget Julcsi Kép Kép ketten náddal :) Kép Julcsit teljesen elbűvölte a csobogó víz Kép :)
angika

Ovi:
Mikor vannak a nyílt napok? meg a beíratkozás? Mondjuk csak jövőre menne Julcsi oviba,de szívesen megnézném már most mire számítsunk. Bár ha lesz kisöcsi,akkor nem is biztos hogy kell menjen. :)

Edi!
Aranyos Kata nagyon a vasút közepén :)
Igen a vateráról van Elmo :) vagy a teszveszről :roll: már nem is tudom :oops: Mindkettőt szoktam nézegetni,ha van időm (ami mostanában nem nagyon volt ) s ha látok valami jót lecsapok rá. Bár az igazán jó cuccoknak mindig jól felkúszik az ára :(
Érdekes az Omega park. Mi karácsony előtt voltunk bent,persze kongott az ürességtől. De az tény ha kis élet költözik bele marha jó lesz!!

Ági!
Még azt akartam,hogy csüt-péntek ráérünk Julcsival. Ha jó idő lesz (nem olyan mint tegnap :twisted: :roll: ) játszóra is elmehetnénk a csajokkal. Na?

Most megyek lazítok picit! Szép napot mindenkinek!
angika

Sziasztok!

Angika
mi is gratulálunk a vizsgáidhoz!!!!!!!!
Már "rajta vagytok" a tesóprojekten? :wink:
Milyen nagy már Julcsi is!!!!!!!Lassan 2 éves.....
Mit kap szülinapjára?Képek majd lesznek róla,ugye? :P
Hol voltatok kirándulni?
Nagyon bátrak voltatok,hogy a csobogó víz felé ültetek :D
Nagyon jók az ovis nyílt napok,mi is tavaly végigjártunk vagy 5 ovit,Vikin látszott hogy melyik ovihoz mi véleménye,melyikbe szeretne járni,így ez nálunk már majdnem eldöntött dolog :D

Ági
sokkal jobb let most Dorka haja,lehet fodrásznak kéne menned másodállásban :lol:
a bújócskázós kép nagyon tuti,nehezen de sikerült megtalálni rajta Dorkát :lol: :lol:
Volt nálatok szobafestés,ugye?Mert mintha a legutóbbi talinál fehér falra emlékeztem volna Dorka szobájában :oops:
Milyen aranyos a gyerekágyatok,mi is pont ilyet néztünk ki Vikinek,de aztán mégis maratunk a kiságyánál.
Idén még biztos maradunk annál,bár sokszor este úgy bepakolja játékkal körbe,hogy csoda hogy elfér benne :P
Az esti időhúzós dolog nálunk is működik elég rendesen :roll:
Vacsi után fogmosás,aztán összebújás a szülői ágyon,majd befekszik a helyére.
Kicsit oda ülök a földre mellé,énekelek neki,majd elbúcsúzom.
Hát nálunk így múködik......

CSAJOK!!!!!
MA A MÁLTAIN FEJLESZTŐ KLUB VAN,GYERETK AKI TUD!!!!!!!!
16-17 ÓRÁIG,500 FT/GYEREK

Most befejezem,lassan megyek Vikiért a bölcsibe.
Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Erika bocs ,hogy nem tudtam ma bemenni,Ati elkapta az influenzát,reggel dokinál voltam utána meg vittem anyuékhoz.
nem volt nálam a számod? a másik egy régi ami a telómban benne van,mert azon próbáltalak hivni.
de a héten megoldom mindenképp.
lrita

Sziasztok!

Ma itthon vagyunk, Soma hétfőn du. lázas volt, így a héten nem jár oviba! De már jobban van, Ő még fél napnál tovább nem volt beteg! Kopp-kopp.

A sárberki jelmezkölcsönzőbe nem volt valaki? mi lehet hogy a héten megnézzük... 02. 13-án lesz nálunk az oviban a farsang.

Lányok!
02.28-án lesz a Közm. Házban a Dzsungel Könyve musical (honlapján rajta van), 1.200 a jegy, akinek a gyereke szereti, érdemes szerintem!

ERika!
Nagyon jó lehetett ez a bábszínház, szerintem ezt már én is néztem a neten!
Mostmár szabin vagy?

Úszás (akik kérdezték!)
Az úszóedző szerint 4,5 éves kor felett ajánlja csak, illetve akkor is, ha elég magas (Soma olyan 111-112 cm köröli és a nyakáig ér a víz). A többség nagyobb, 1-2 kisebb van csak. Végülis ezen a kezdő tanfolyamon 10-en lettünk, ezt kétfelé bontják (medence egyik felében 5 gyerek férfiedzővel, másik felében 5 gyerek női edzővel). Soma a nénihez került... Az elsőn pityergett (én is :oops: ), a másodikon már bátrabb volt, csak az a baj, hogy kijelenti,hogy ő ezt nem tudja.... A néni meg nem elég erőszakos, bár gondolom nem akarja megutáltatni a vizet. Most siklani tanulnak polifoamra támaszkodva (a többiek már mind belerakják több másodpercig is a fejüket a vízbe), a Soma még nem! Állítólag mellúszásig megy ez az első, aztán a középhaladó tanfolyamon már mást is, meg van még haladó is! Na, ha Soma siklani megtanulna nyárig, már annak örülnék, biztosabban hagynám a strandon, vízben!

Most lépek, mert fő a papr.krumpli+ porszívóznom kell!
Majd még jövök!

lola77

Sziasztok!

Lola!
Mi Hannával október óta járunk uszni,hetente kétszer.őt is egy férfi tanitja,szerintem nagyon jól és elég türelmes is.Hanna most hétvégén jutott el odáig hogy át tudta uszni a medencét egyedül ugy ahogy kell.
Lehet Soma ügyesebb lesz, de szerintem 10 alkalom után még nem fog neki a melluszás.bár ki tudja.én most olyan 45 ezernél tartok 1500/alkalom.

A csörgősipka jelmezkölcsönzőt nem néztétek?a gyerek kreszpark mellett van.állitólag jó.végülis Atika pingvin lesz,nálunk elég korán most pénteken lesz a jelmezbál,de a jelmeznek még neki sem álltam,tegnap vettem meg az anyagot. :oops:

Hannának jövő szombaton lesz a jelmezbál,ő végülis Dorothy-nak öltözik az Óz-ból Atika madárijesztő lesz vele.

Hétfőn megyek vissza a régi munkahelyemre,elég nehéz lesz visszaszokni megint a 3 szakba,de amig nem találok mást muszáj.

Angika merre jártatok kirándulni?

most megyek,Ati követel ő is influenzás

sziasztok
lrita

Sziasztok!

Angika!
Nekünk jó a játszó,bár ma is voltunk lennt a Beáékkal,és nagyon sáros volt minden nem lehetett semmit csinálni.Sétálni szokott julcsi?Dorka eléggé sokat tud már,tolja a babakocsiját...Vagy fel is jöhettek hozzánk is simán.Na melyik legyen? :D
Ja és hajrá kistesó projekt,akkor a a második gyerkőcök is hasonló koruak lesznek :wink:

Erika!
Hát én eredetileg fodrász akartam lenni,csak 8.-os koromba kitalálták hog ygerincferdülésem van és nem állhatok napi 8 órán át,és nem mehettem a suliba :evil: Dorkának simán levágom a haát,sőt még a tesómét is én vágtam amíg otthon laktak,a férjemét is vágom, anyuét meg festeni szoktam,tehát kicsit kiélem magam otthon,ja és ha elmegyek fodrászhoz,tuti hogy otthon belenyúlok vagy átfésülöm :roll:
Ja nem festés volt nálunk hanem,tapétázás a 2 szobába,és állmennyzetet tetettünkmidnen hova,mert alatta meg van a parafa a "hangszigetelés" :twisted: a nappaliban nem csináltunk semmit csak állmennyezet van,ott fehérek a falak,csak az ajtó és a boltív körül van festve 10 cm-es májva szinű csík.
Dorka nagyon szereti a kiságyát már,pedig ragaszkodott a rácsoshoz nagyon.Ehez a kiságyhoz van egy kanapé is ami kinyitható,ott szoktunk olvasni vele.

Köszönöm mindenkinek az ovis hozzászólásokat,már minden tiszta :) ,idén akkor még csak nézőbe megyünk ,jövőre meg már be is iratom,és akkor 2009 szept-től jár oviba...akkor 3 és fél éves lesz...majdnem 4,de sztem Dorkának kell még idő ezekhez...

mentem tornázni
Ági

Kép

Kép
ági01

Rita!
Köszi az ötletet, nem is tudtam, hogy ott is van, (miért nem teszenk ki szórólapot az ovikba???) de sikerrel jártunk az Olimpiában (Vadvirág utca, Stop cuki mögött), Soma indián lesz, nagyon jó kis jelmez... bár tűzoltó akart lenni,az a jelmez foglalt volt!
Nagyon nem jött be Neked akkor ez a m.hely.....
1.500/alkalom????? Az horror!
A mi tanfolyamunk 15 alkalom, 6000 Ft! Azt én sem hiszem, hogy mellúszásig menni fog Somának, azért írtam a siklást, csak általában 2-3 tempó mellúszás szokott menni e tanfolyam végére és akkor mehet a középhaladóba. De egy újonnan induló kezdőbe is mehet mégegyszer, ha akar/akarjuk.

Ági!
Az csak azokkal kitolás, akik mennének vissza dolgozni gyes után (3. évet betölti a gyerek), de az ovi nem veszi be, az mit csinál még 8-9 hónapig????? De ha jön a kistesó, akkor ez tárgytalan, ahol meg nem annak harcolni kell igenis a helyért-szerintem!

Megyek, most teregetni........

lola77

Sziasztok!

Az ovi témához: nálunk egyenlőre a böli fele dől a mérleg, hogy a Matyi ott marad jövőre is. Sok minden miatt: talán jobban figyelnek rájuk, szinte mindenki marad, talán Máté a legidősebb ill egykorúak,
itt talán jobb ha marad még 1 évet, mintha ovi kiscsoportban megy mindenki tovább, ő meg marad - lehet hogy az rosszul érintené
ill. lehet nagycsoportban meg már unatkozna 2 évet.
Szóval még nagy a dilemma... :) :)

Julcsi, Rozi
gratula a vizsgákhoz!!!! Ügyik vagytok nagyooon!!!!

Cirmike,
biztos jó lehetett a síelés, legalább kikapcsolódtatok egy kicsit.. :)
Kitartás a betegségekhez!!! ++++++++++++++++++++ (egy kicsit tartalékolok magunknak is a gyógyenergiából, a Máté még mindig nem lábalt ki a názhábol :(

Js jut eszembe úszás van Várgesztesen, Oroszlányban is az inkább bébis, nem tanítják úszni őket, inkább olyan mint amilyenre mi játrunk BP.re. Én el akarom vinni a Matyit tavasszal.

Ági,
és a férjed nem agyalta meg a szomszédot?? Én biztos megborítottam volna, hogy elgondolkozzon azon hogy kivel szórakozik... :twisted: a rendőrséget pedig tessék csak minden egyes alkalommal kihívni, kötelesek kijönni!!!!!

HAJRÁ BÉBIPROJEKT!!!! MINDENT BELE!!

na megyek, kivagyok
de még bevallásokat kell csinálnom..
puszi
Zsani

ui: Tényleg talizzunk már!

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A lépcsőházunkban lakik egy 58 éves,de iszonyú életvidám,kedves és nagyon jó fej néni.Simán meghazudtolhatja a korát. :D
Szóval szeretne Tb-án nyugdíjasklubba járni,de nem tudja,hogy hol van.
Párat találtam a neten,ahol azt is olvastam,hogy 25 működik a városban. :?
Ezért szeretném kérni,hogy segítsetek ha tudtok,hogy hol vannak klubbok,mikor és telószám is jó lenne. :oops:

Bocsi,tudom nem idevaló,de nagyon csípem az "öreglányt". :lol:

Köszi szépen.
Mindenkinek szép estét.
Üdv:Vicus

vicus79

Sziasztok!

Vicus:
Itt a Dózsakerti Közösségi Házban van szerintem nyugdíjas klub, még főzőcskézni is szoktak az udvaron. A telefonszámot nem tudom, talán Erika, vagy megnézzük neked, ha nem találod.

Ma megkérdeztem a bölcsit, bevennék-e Benedeket, mert most lenne több munkalehetőségem.
Akkor venné be, ha már van munkáltatói igazolásom, hogy biztosan dolgozni fogok. De ilyen nekem még nincs, Március 16-tól pedig, amikor betölti a 3-at, meg már nem veszi be. Onnantól az ovinak kellene. Az ovi pedig csak szeptembertől vállalja.
Az ovival az is baj, hogy még nem vagyunk teljesen szobatiszták. Itthon soha nincs pelus, de ha elmegyünk igen,olyankor volt, hogy bepisilt. Déli alvásnál nem kell, de az éjszakaira még ráadom.

Lola, tényleg hosszú ez az időszak, 2 évesen nem akatuk bölcsibe adni, most meg már mennék dolgozni. Várnom kell szeptemberig, akkor meg lehet, hogy pont nem lesz nekem való állás. :(

KépKép
renáta29

Vicus!
A Közösségi Házakat kellene sz.tem telefonon megkérdezni: Puskinban tuti van, Közm. Ház, Gálon is van közösségi ház. Újvárosban esetleg ott ahol a baba-klubb is szokott lenni. Felsőgallán a Széchenyi Műv. HÁzban is biztos hogy van. Az a baj, hogy nem emlékszem, hol laksz, mert ezek nem mindegyike könnyen megközelíthető ugye és hát gondolom nem akar a szomszédod órákat utazni, hanem v.melyik közelibe.
Ja, a Keri mellett a KPVDSZ-ben is van! De hogy mikor találkoznak, ezt nem tudom. Kertv. Bányász Műv. Ház... stb. Rá kell sz.tem szánni a telefont mindenképp!

Rena!
Nincs v.mi ismerős vállalkozó a családban, aki adna 1-2 hónapra "fals" munkáltatóit??? Akkor elkezdhetnéd beszoktatni Benedeket....?????
Bálintot délben hozod még el, ugye?

Zsani, sz.tem a legjobb döntés a bölcsiben hagyni, ez tuti! Mert ő is "évvesztes-évnyertes" (ki hogy hívja mostanság). Főleg, hogy a csop-ban többen maradnak.
Tapasztaltam: Soma is ugye két évet járt bölcsibe, a csoport fele maradt, nagyon hamar elfelejtette akik elmentek (pedig az egyik az unokatesója volt),mégis feltalálta magát (pedig aggódtam én is...). És még több mint 3,5 évesen is, mikor kijárta a bölcsi 2. évét, és alig mentek abba az oviba onnan, azokat a "barátokat" is elfelejtette nem egész 2-3 hónap alatt. Azóta nem is igen emlékszik rájuk... Pedig az egyikkel nagyon haverok voltak, akkoriban mondta is, hogy a Zolika nem abba az oviba megy.... kicsit sajnáltam, és lám, azóta nem is emlegeti!
Szerintem mi felnőttek hisszük csak, hogy ezek olyan igazi barátok, de ők még nagyon kicsik ehhez! (mondom én, a legjobb barátnőmmel bölcsi-ovi-suliba együtt jártunk, ő lett Soma keresztanyja!Kábé 1,5 éves korunk óta ismerjük egymást!)

lola77

Hát rohadt dolog ez az oviügy... böliügy
Mi is ilyen miatt vállaltuk akkor rögtön a kistesót...
Júni 1-ével kellett volna kezdenem, akkor csak szept-1el vették fel bölibe Rolit, addigra már betölötték az állást... tehát mardtam itthon és terhes lettem Rékával...

Ági te egyébként is maradhatnál tovább gyesen Dorkával, igaz?

Most én is Rékával...
De beiratom tavasszal ide V.szőlősre, vállalják, még pelussal is, volt már pelenkásuk (aki szintén nem is beszélt, mert el volt maradva), van gyógypedagógusuk is (kedvenc ovónénink, imádja Rolit, Rékát, sokat segített már nekünk eddig is).
Szeptember elején lesz pont 3 éves.
Vállalják a táplálékallergiát is, lehet vinni azokon a napokon kaját amikor olyan lenne az étrend (leegyeztetem az élelmezésvezetővel), van külön erre hűtő, mikro.
Szóval a vidéki ovit eddig csak dícsérem! Roli annó márciusban kezdett, még 3 éves sem volt, csak úgy vittem, pedig itthon voltam Rékával.
Ki jön Szőlősre lakni? :lol:

Zsani, Lola:
Jobbulást a lurkóknak!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mi jobban vagyunk már szerencsére.

Jó ez az úszás dolog! :lol:

Babaprojectesek: Hajrá!
Néha még úgy érzem, hogy belevágnék egy 3.-ikba is. Annyira imádom picúrnak őket!

Pestről az erdménye Rékának:
Az enzimérték amit Pécsen mértek csak kicsit emelkedettebb, nem kell vele foglalkozni. Csináltak EEG-t (agyhullámok), jó lett, nem kell emelni a gyógyszert. Előjegyeztek altatásban MR-re: febr. 18. , hogy van-e változás a fehérjeállományi részen.
Immunológia: csak a penomococus elleni szint kisebb, ezért neki javasolt a védőoltás (15.000 Ft lesz) A többi ok.
Allergológia: nem allergás másra.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Csak picit leszek,mert még nem tudok sokáig itt ülni,de már javulgat a derekem :)

Holnap azaz pénteken 17 órától a Babóca játszóházban dkertben Maszkabál lesz.
Febr.9-én pedig Jégcirkusz lesz a Sportcsarnokban,jegyárak:felnőtt 1000,gyerek 500 ft.

Sziasztok:Erika
Mindenkinek szép hétvégét!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike:
Örülök, hogy jók lettek Réka eredményei.

Sokszor tényleg jobbak a vidéki ovik, ezt tapasztaltam már Lábatlanon is. A Ti ovitokban az is nagyon tetszett, hogy szokott lenni délutáni összejövetel, ahova viheted a kistesót is. Így könnyebben be is szokik majd.
Én is szeretem a gyerekeket, tetszik a 3-4 gyerekes család, de most inkább dolgoznék. Aztán majd pár év múlva meglátjuk.

Lola:
Ez jó, ez a munkáltatói, eszembe sem jutott, és van a családban vállalkozó. Majd beszélek vele. Köszi az ötletet.
Igen, Bálintot délben hozzuk el az oviból, még nem aludt ott soha. De már mondta, hogy ottmaradna, tehát szerintem nem lesz vele gond.

Mindenkinek jó hétvégét!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Pár kép Krisztiánról http://web.uni-corvinus.hu/iszk/kepek/l ... index.html

Reni!
Március 13-án lesz nyílt nap a Turul oviban? jól emlékszem akkor még nem volt naptárom, most meg lusta vagyok visszakeresni :oops:
A munkáltatói igazolásnál már én is hallottam ezt a variációt. Tiszta röhej különben ez a helyzet bölcsibe már nem oviba még nem kész káosz.

Cirmike!
Örülünk a jóhíreknek!!!! Puszik

A babaprojekteseknek pedig tényleg hajrá, legyen továbbra is társam ha már a többiek dolgoznak és keveset írnak :)

Betti!
Mi újság??? Nagyon eltüntél!!!!

Még ovitéma: Az én keresztlányom 2x járta a nagycsoportot, de imádta szóval nem hiszem hogy nagyon unatkoznának. Különben most hogy van ez az iskolás téma??? A mi időnkben szeptember volt a váltó és 6-7 évesen mentünk suliba, most ha jól tudom május a váltó és 7-8 évesen iskolás. Ha a Lackó szeptemberben tölti a 7et már mehet majd isibe? vagy majd csak 8 évesen???? Tök nem látom át ezt az egészet miért nem volt jó úgy ahogy régen???

Nah megyek én is aludni míg a lurkók is alszanak (végre) :D
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Gangi:
Március 21. De majd előtte még beírom ide.

Annyiból az oviknak is igaza van, hogy hova tegye be most? Vagy vegyesbe iratom, és akkor talán van helye évközben is. De ha tiszta kiscsoportba szeretném, akkor meg most tegye a nagyok közé? Az milyen egy 3 éves picinek?
Én mondjuk attól is féltem Benedeket, hogy fél évre beiratom a bölcsibe, utána meg megint válthat. Éppen, mire megszokná. Hát, nem tudom. Mindenesetre ma feladtam egy pályázatot. Majd meglátjuk.
Az iskolai szabályt még nem tudom.

Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok!
Angi!
Ugyanaz az a rendszer mint régen volt, csak nem szeptembertől van évveszteség hanem júliustól. (én nem májustól tudom)
Tehát iskolába 6,x -7 évesen mennek a gyerekek. Kata 7 évesen fog.
Azért 8 évesen már durva lenne nem ? :wink: Jó persze van ilyen, csak kicsit vicces, mert volt olyan oszitársunk aki majdnem egy évvel volt fiatalabb, mert ugye aug. végén született, a másik meg szept. elején.
E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Gyors leszek!

Cirmike!
Köszi a fültippeket!
Örülök, hogy jó eredmények lettek a Rékánál!

Most többet már nem tudok irni,mert a Zsófi felkelt és kicsit nyügösebb!
Szerdán kibujt az első foga és még aznap felállt az ágy mellett! Leülni még nem tud, ezért hatalmasakat esik! De okos és rájön majd mindenre!
Teszek fel pár képet!

Dóri a mellszívóval:
Kép

Zsófi a labdájával:
Kép

Dóri eteti a hugicáját:
Kép

Zsófi igy áll fel az ágy mellett:
Kép
Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Igen suliba ugyanúgy mennek mint régen: 6-7 év, csak május vége a váltó.

Nekünk lehet kérdéses Rolival: 2009. május 28-án fogja majd tölteni a 6.évét. Ha júni 1-én született volna már tuti, hogy évvesztes. Így a májusiakat lehet eldönteni, menjenek e suliba szeptemberben vagy ne. De ezt majd akkor 2009. március-áprilisban ráérünk eldönteni.
Lehet hagyjuk őt még így is, hogy ő volt mini csoportos is úgymond (március-augusztus amikor májusban volt 3 éves), tehát 5 tanévet is járhat oviba... :lol:

Moncsi,
Nagyon ügyes Zsófi... milyen hamar feláll!

Angi,
Hol maradnak a fotók???
(tudom hogy sok idő feltölteni.. :oops: ami most kevés van)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

A sulihoz: én is úgy tudom május 31-ig aki betölti az mehet, de hát ugye van nagycsopiban egy iskolaérettségi vizsg. és ott akár a márciusi gyerek se biztos, hogy iskolaérett, szóval ő csak 7,5 évesen fog iskolába menni, a május utániak pedig hiába iskolaérettek, csak köv. szeptemberben.
Gangi, Neked Lackó pont 7 évesen fog, nincs aggódni való ok. Meg

Edi!
Igen ez mindig így volt/lesz, hogy egy-egy ovis csoportban, majd iskolában van akik közt közel 1 év van korkülönbség! Valahol meg kell húzni a határt! Szerintem max 1. 2. osztályban (vagy már ott sem?) mérhető a különbség, utána már inkább a genetika, meg a család, ami visszahúz/fejleszt.
Mi is jártunk az új plázában, háát nem tudom mikorra adják ki azt a sok üzletet. Mindenesetre építészetileg több fantázia van benne, azt már biztos. Kajálni már akartunk menni, de akkor egyenlőre elhalasszuk, bár mi a Norbis kaját akartuk kipróbálni...

Zsanka!
Remélem nem értetted félre: csak azért kérdeztem, hogy hánytól hányig dolgozol, hogy mindig más megy Mátéért, mert azthittem van 1-2 nap amikor hosszúzol, a többin azthittem előbb végzel!
Én is sokszor kérem meg Anyut, hogy menjen el oviba, hiába végzek 3-fél4 kor, de azon a napon tudok ügyet intézni, bevásárolni. Mindig van valami és nem kell loholnom akkor 4 után az oviba!

Erika!
Már annyiszor akartam írni, hogy a babaszobás lánytól rendelt tányérok nekünk is lejöttek ám, már az 1. használatkor. A gáz, hogy az unokahugiknak annyira tetszett, hogy már karikor abból akarták enni a meleg ebédet, amitől rögtön feljött, így max. dísznek használják, vagy csak hideg kajának... Na de mély tányért???? Szóval én csalódtam. Ti mire használjátok, kiégetted újra? Hány percig, hány fokon?

Moncsi! Jó korán felállt a kiscsaj, Soma majdnem 8 hónapos volt, 10 hósan ment! Dóri mit szól az új tudományaihoz ilyenkor? És gratula az első foghoz is!

ANgika!
Hol voltatok kirándulni, nézegettem, de nem jöttem rá!

Na akkor a végére:
10 hetes Manónk a pocakomban úgy néz ki aug. végén születik! Eddig csak a szűk családnak mondtuk, még melóba sem. Somának is csak tegnap este, persze nagyon örült, először zavarban volt, majd pár perc múlva megkérdezte: ez most komoly?
Azóta a Kismamák Nagykönyvét nézegeti állandóan és az tetszik Neki, hogy most akkora mint egy eper! :)

lola77

Sziasztok!

Lola:
Had gratuláljak elsőként! Nagyon örülök a hírnek.

Megyünk is bicózni, csak beugrottam.

KépKép
renáta29

Rena!
Köszi!
Mi is akartunk ma menni, erre látom, le van engedve a gumi, pumpánk nincs, meg férjem se (dolgozik) :?
Olyan jó, hogy már du. később sötétedik!

lola77

Lola!
Szívből gratulálok! :wink:
Ki a dokid?
E.

Kép
Kép
edi78

Edi!
Neked is nagyon köszi. A Varjuhoz járok már elég rég óta.

Ja, Ági!
Erről jut eszembe, Neked akartam írni a múltkori Varga-árakhoz: a Varjunál is van most már UH és a rákszűrés+UH+terhestanácsadás volt 5.000 Ft! (A terh. tanácsadás magában amúgy 3.000 Ft).
Van különbség, mi?

lola77

Sziasztok!

Lola
micsoda jó hírre jöttem!!!!!!!!Nagyon örülök neki!!!!!!!
Halkan azért én is gratulálok :lol:
Édes lehetett ahogy Soma reagált a hírre :lol: a végén szakavatott nagytesó lesz aki majd fog segíteni neked :lol:
Tányérokkal sajna elég sokan így jártunk :cry: időnként kiégetem és előtte újra rajzolom,de ez is csak átmeneti megoldás..... :?

Moncsi
nagyon ügyes Zsófi,hogy ilyen hamar felállt!!!!
Dóri meg a gondos nagytesó :lol:

Pár hétvégi kép Vikiről aztán léptem,úgyis olyan rossz kedvem van már napok óta :cry: :cry: kicsit még olvasgatok.....
Sziasztok:ERika
Kicsit megszomjaztam :lol:
Kép
Babázok,ez egy ritka pillanat...
Kép
Fotogén :lol:
Kép
Repülök!!!!!!!!!!
Kép
Halló,halló....
Kép
Mondókázom fekve :lol:
Kép
alvás után :wink:
Kép

cseriviola

Moncsi
remélem,nem gond,ha nekünk is hasonló lett a vonalzónk,Vikinek nagyon tetszett jobban mint az előző :lol:

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike!
Tőlünk hiányolod a fotókat??? Felraktam a weboldal címét ahol lehet látni Krisztiánt, amint frissít apa természetesen rögtön szólok. Ha nem nekem irányult a kérdés akkor bocsi :)

Reni!
Köszi beírtam a naptárba. A sulis hozzászólásokat köszönöm, megnyugodtam, hogy 7 évesen menni fog :) akkor csak 4 év ovi lesz :)

Lolaaaaaaaaa!!!!
Nagyon nagyon gratulálunk és jó babavárást!!!! Hééééééééé hogy lesz így naptárunk jövőre??? :lol:

Móni!
NAgyon nevettem, Dóri mellszívós képén. Aznap mikor kergetőztek a labirintus körül a gyerekek Lackót nem kellett altatni este :lol:
Ja és persze engem se a csuszkától, mi lesz még??? Edzenem kell!!

Erika!
Miért van rosszkedved? Lassan lejár a szabi?

Képzeljétek anyósék kitalálták, hogy mi lenne ha Lackó rendszeresen ott aludna náluk, szóval úgy néz ki 1-2 hetente ott alszik majd. Megbeszéltük, hogy hétköznap legyen inkább hogy én is tudjak pihenni és ha itthon van az apa(végre) akkor ne legyen már máshol a gyerek. Szóval most kedden délután elviszik és szerda este hozzák vissza.

Mindenkinek sok-sok puszi!
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Lola
Gratulálok nektek. Soma mire meglesz a kistesó kitanulja a szakmát. :D Varjú meg is uh-zott most?Szerintem tök korrekt hogy nem emeli a csillagos egekig a z árakat. Amúgy jól vagy,émelygés ilyesmi?Meddig akarsz dolgozni,vagy ezt még korai kérdezni?

Erika
Lehet a levegőben van valami mert nekem is tök rossz volt a hangulatom a hétvégén. Sőt vasárnap hozzájött még hogy egész nap fájt a fejem.

Reni
Nem voltam a kozmetikában.Itthon voltunk csak csináljuk Timi bútorát aztán annál segédkeztem.

Móni
Nagyon ügyi Zsófi,jó korán felállt.1-2 hónap aztán már ő is szaladgálni fog. Dóri meg nagyon szakszerű a mellszívós képen.Tök jó.

Angika
Én is csatlakoznék a többiek kérdéséhez,merre fele voltatok kirándulni? Grat a vizsgákhoz.

Na mentem üdv mindnekinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lola!
Gratulálok a lehendő kistesóhoz!!!!nem semmi Soma,tök jó,és biztos hogy nagyon sokat fog neked segiteni.Tényleg van hányinger,émelygés?Augusztus az szép hónap,akkor született a férjem és az unokaöcsém is pont egy nap. :) Na ja van külömbség dokik és árak közt is.Pont egyik ismerősöm terhes és a Vargához vár,és neki a tehestanácsadás+uh+vizsgálat volt 12000...Kérdezte is hogy ez minden hónapban így fog menni,sőt a végén ugye sűrübben fog járni,erre a Varga csak mosolygot... :? Varjúnak hol van a magánrendelése?Ő olyan idősebb,szemüveges manusz?A Varga nekem nagyon bejött,mint doki,de az árak....Jó uh-os a Varjú?Nekem az a lémyeg hogy ha baj van akkor minél hamarabb észre vegye...Lehet hogy hülyen vagyok,de az van bennem ha majd mégegyszer terhes leszek és találkozok a Vargával a kórházban kellemetlenül érezném magam,hog ynem hozzá megyek már...

Erika!
Látom Vikinek olyan mamusza van hogy a talpa gumis és a bokáját nem fogja ,Dorkának is volt -van ilyen csak kutyusos,és észrevettem hogy mivel nem fogja a bokáját eléggé csámpás lett,és nagy lúdtalpa is van.Nálatok nincs ez?

Gangi!
És beleegyeztél hogy Lackó ott aludjon anyóséknál?huuu én tuti nem engedném meg...Bár az enyimé nagyon furi egy nőszeméj,és még finoman fogalmaztam...Igaz ez szép besztus tőlük, segiteni akarnak neked...Jól vagytok?Kriszitán hagy azért aludni?Lackó nek kel fel amikor Krisztián éjjel megéhezik,és sír?Féltékenység nincs már?Mikor lesznek egy szobában?

Edi!
nem semmi ez a pizzás dolog,mi még nem ettünk ott a Norbi féle kajára vagyok kiváncsi én is :) Sztem is jó lesz majd pár év múlva....Most nagy balhék vannak mivel az építető nem akar kötbért fizetni a boltosoknak ők meg lázadoznak...hogy mikor fog ott az összes üzlet megnyilni...Miért van rosz kedved?Elmondod nekünk?

Angika!
Merre jársz?Rég voltál?Arra gonoltam hogy mostanában Dorkával lemegyünk a kis baabkocsit tologatni,és ninc skedvetek velünk sétizni?Diusékkal szoktunk menni.Képzeld a Jázmin anyukája terhes :) ,augusztus 2-re van kiirva...

Cirmike!
Igen Dorkával én 10éves koráig otthon maradhatnék gyesen,de hát azt nem hiszem hogy megengedhetnénk magunknak...Most már ugye a gyest,meg az emelt családit kapom,de érezni lehet hogy kevesebb sokkal ,mint a gyed...Amúgy eredetlieg úgy terveztem hogy Dorka és a kistesó közt visszamegyek majd melózni Szölösre,és az ottani oviba adom be.Tök jó lett voln amert 7-45-re jártam és 3-30-kor már jöttün kis haza ha egyezett a nap...De hát nem jött ösze a betegsége maitt.Azért akartam abba az oviba adni,mert én is csak jót hallottam róla...Sztem tök mások az emberrel ha falun laksz ,mint a vároban...Már bánom sokszor hogy eljöttünk,de hát ez van.

Mostanság hogy feljött ez az ovi meg suli téma,már napok óta azon agyalok,hogy ha valakinek már megvan a második gyereke,és bölibe nem akarta beadni,de oviba meg már igen,de ott meg ugye szeptembertől van a kezdés.És ha az anyukának már nem jár a gyes,mivel betöltötte a gyerek a3, évet és még nincs szeptember,akkor addig mi van?nem kap semmi lóvét,csak a gyerektartást?Tehát ha Februári a gyerek,és szeptembertől van ovi kezdés,akkor 7 hónapig nemkap lóvét? :?
Lehet hog ytúl sok szabadidőm van? :oops: Kéne tanulni valamit :?: :? :oops:

Na mentem is ,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Lola,gratulálok,gondmentes,boldog gyermekvárást kivánok!Hogy érzed magad?

Gangi,vagyok,csak nem mindig van időm olvasni se,nem még irni,de ezt te is tudod,pláne neked két gyerekkel.
Hu én Anyóséknak nem adnám oda a gyereket,bár ez egyedi eset.Épp páromra vár a "feladat",hogy lassan beadagolja nekik,hogy nem nagyon szándékozom menni egyelőre hozzájuk,meg nem még h ott aludjon majd.
De neked ez segitség,akkor jó.Tényleg felemlegette Anyósod az ebédet,mikor megsértődött,mikor hazamentetek?

Mi jól vagyunk,Nórinak beállt egyfajta napirend,éjjel egyszer kel magától,akkor eszünk,általába fél3-fél4 között,utána 7-8 között kel fel.Dél után nagyokat sétálunk már,jókat alszik:)Nap közbe már nem sokat alszik,nézelődik,sirdogál,énekelek neki.

Ági,nem semmi milyen szomszédaid vannak!Én nem is tudom mit képzelnek,rendőrt kéne hívnotok tényleg!

KépKép
pocok81

sziasztok!

Lola!!
Mi is gratulálunk a picihez!
Pihenj sokat!

Angi!
Jó, hogy ilyen anyosod van és gondolt arra, hogy segit neked!
Biztos furi lesz majd a Lacko nélkül, de ( bután hangzik) kicsit pihenhetsz is! Nekem is jó lenne, ha n éha segitene vki! De anyuék is eddig 2x vigyáztak 1-2 orát a Dórira, meg a Zsófira is ugyanennyit! De Ti sokat találkoztok Velük? Igaza volt a Reninek, most nehezedik a gyereknevelés! A Dóri nem alszik, igy Én se tudok napközben! Nekem egy nagy szerencsém van, hogy alszanak éjszaka mind a ketten! Néha kicsit várom már a szeptembert az ovi miatt! Dórinak is jobb lesz, mert sok gyerekkel tud majd játszani, nemcsak a tesoval itthon! Csak mégis rossz lesz, hogy nem tudom mit csinál!

Na megyek, mert vasalni kell!!! Mindenki sokat vasal? Mindennap el kell inditani a mosogépet és 2-3 naponta meg vasalni!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Lola,
Nagy gratula a pici "eper" pocaklakóhoz...!!!
Aranyos Soma, biztos sokat fog segíteni!

Ági,
Hát sajnos mi is eléggé megérezzük, hogy a gyes kevesebb mint a gyed, és fél év elteltével már hiányzik a különbözeti összeg. Főként hogy páromnak kevés munka jött össze.

Gangi,
Rád gondoltam...
Bocsi, elfelejtettem a linket :oops:
Pedig annó megnéztem.
Majd ha kerül fel új kép, írd be újra, hogy ne kelljen visszakeresni. Köszi

Moncsi,
Én is sokat mosok, (heti 5 program indul) de nem vasalok, csak férjem ingjeit, amit bár szeret hordani de nem munkaruhája, meg az ágyneműt.
Viszont sok gondot fordítotok a kiteregetésre. Jó kihúzogatom, mikor pici ruhákkal teli a gép akár 20 percig is tart a teregetés.
A vasalással ki tudnának kergetni a világból, 5 ing vár rám már az ünnepek óta. :oops:

Erika,
Mi van veled?

Sziasztok, most csak ennyire tudtam jönni
C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Kicsit már jobb a kedvem,biztos a szomorkás idő is teszi,meg az is,hogy elégé összejött mostanában ez-az.
Kezdődött a teniszkönyökeimmel,lábsarokcsont kinövéssel,majd a múlt heti derék becsípődéssel :evil: de már javulgat a dolog...
Sokat pihenek,sokszor túl sokat is :wink: házimunka meg csak megvár a fene egye meg :twisted: :P
Szabim is lassan elfogy,hamar elmegy ha itthon az ember az biztos........
Viki mostanában nagyon ellenkezik,nem vesz komolyan,ha rászólunk,kinevet....nem hatja meg 1-1 seggrepacsi sem....dehát most ilyen korszakot él,gondolom.

Na ennyi volt a panaszáradat :lol:

Gangi
biztos jó lesz,hogy Lackó kicsit nagyszülőknél lesz,jobban tudtok ti is pihenni.
Vikit még nem hagytuk ott sehol éjjelre,vagy én is ott maradtam vele,de nyáron azt hiszem elkezdjük ezt is szoktatni.
Dietetikus tel.száma:Horváth Kálmánné 06202087581
Itt rendel az ONKÓ-ban.1.alkalom 4000.aztán havonta 1-szer 3000.

Lívia
meggyógyúltatok már?

Ági
a mamusz csak anyukáméknál van Viki lábán,de nem sokáig,ki nem állhatja bent a lábbelit :lol: egyedül a szandit viseli el.
Épp holnap viszek be neki a bölibe másik szandit,kinőtte a mostanit,jelenleg 23-as a lába :D

Moncsi
én hetente 2-szer mosok géppel,Viki ruháit általában kézzel gyors kimosom,vasalni csak inget,blúzt,köppenyt melóspólót szoktam,hetente 1-szer.
Sok múlik,hogy a mosógéped milyen programon centrifugázik és hogy jól kirázod-e a ruhákat.

Jó hosszú lettem,mivel lehet,hogy szerdától nem lesz itthon internetünk...holnap kiderül.
Eddig 5700 volt,mostni csekken 2000-rel több lett számlázva :?

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Lola,
nagy-nagy gratula nektek!! Képzelem micsoda izgalom lehet nálatok mostanság! :) Épp valamelyik napon jutottatok eszembe,
hogy vajon mi újság lehet... :)
Amúgy dehogy sértődtem meg a kérdésedre melóval kapcsolatban, eszembe sem jutott semmi gond nem volt. :) tényleg jó így hogy nem kell stresszelni, hogy most indulnom kell azonnal hogy odaérjek érte! nagy könnyebbség.. a Máté meg élvezi! A múltkor mikor anyuék mentek érte, a Zsuzsi megkérdezte: "Nézd Máté kik jöttek érted? -- Nem tudom nem ismerem őket! .. " :D :D Még jó hogy bemutattam előtte anyut. Szóval neki csak jó hogy mindig más megy a családból :)

Moncsi,
nagyon ügyes a Zsófi, hogy elrepült az idő!!
Vasalni én is utálok, hiába rázogatom jobbra-balra mindig gyűrött marad. Mosás meg minden nap van. Persze a Zolinak a pólóit, ingeit és a Máté ruháit kell vasalni, az enyémeket alig. Hetente 1x vagyok rá hajlandó időt fordítani, de azt is végigmorgom :) Ágyneműt pld sohasem vasalok...brrrr

Gangi,
biztos egy kicsit könnyebb lesz a Lackó nélkül, szerintem bizotsan élvezni fogja, a nagyszülők ugyis mindig minden kívánságot teljesítenek nekik :) pihizni a legfontosabb főleg két kisördöggel !! :)
A Máté még mindig nem aludt máshol, mindig anyósék jöttek át és ők aludtak itt - vagy elmentek az éjjel. Elmondom kb. 500mr-re laknak, így egyszerű :))
Most felmerült hogy lehet hogy elutazok tavasszal és nagyon nem akarok elmenni, mert nem akarom itthonhagyni a Matyimat.. :(
Szerintem egy kicsit dilinyós vagyok.. :)))

Erika,
hi-hi a Viki csibészkedik :D :D

na megyek úgy érzem egy kicsit fáradt vagyok - már megint :)
a hétvége olyan gyorsan elrepül ráadásul most nem is nagyon voltunk itthon így nem pihiztünk :cry:
pusszika
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket.

Gangi

Modt nem tudtok feljönni mert mind a két gyerek beteg. Sokat gondolok rátok jó lenne beszélni vagy akár csak talizni veletek.

Erika

Visszatudnátok jutatni a Norbi dvdmet mert azokon a napoknon arra tornáznék mikor nem megyek fittnesselni.

Jóbulást mindenkinek.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok!

Lola!!!
Szívből gratulálunk a kis pocaklakóhoz!!!!

Sokan kérdeztétek hol voltunk kirándulni. Anyumék Somlón laknak és ott a falu elején van egy pár horgásztó. Oda mentünk el egy rövidke kis kiruccanásra egy délután. Nagyon jó kis hely,csendes,nyugis és Julcsi nagyon élvezte. Minden kis fűszálat megvizsgált, csigákat gyűjtöttünk...

Nagyon zsúfoltak a napjaink,azt hittem pihenek egy picit a vizsgák után,de sajna eddig nem így lett :( Most meg már készülünk a szülinapra. Ma UKBA kiállításon+vásáron voltunk Zoltival! :D Nagyon jó volt!sok-sok szép cukrász és pék terméket láttunk. Egész végig fagyiztunk :lol: :) Csináltam egy csomó képet is majd szemezgetek egy párat nektek! :wink:

Ági!
Szívesen megyünk sétálni Veletek! Holnap vagy holnapután jó lenne neünk, vagy jövő héten. Délelőtt vagy délután menjünk?
Tök,jó hogy Mariann babát vár :) emlékszem már nyároin is tervezgették.
Egyetértek Veled,hogy egy falusi ovi sokkal jobb! Én is szívesen járatnám Julcsit majd Somlóra. De kb. 0 esély van rá. :(

Áttöltöm a képekt s teszek fel a sok finomságról :roll:

Előtte pedig egy pár kép két kis rosszaságról! :) :d

Kép Kép Kép Kép
angika

Sikerült válogatnom képeket. Előre elnézést ,mert sok lesz. De muszáj megmutatnom. Annyira szépek!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok

Angika
Nagyon jók ezek a cukrászdolgok.A fagyit imádom így a nyálam csorgott annyira jól néztek ki a képeken.Gondolom az ízük is fini volt.
Helyesek a gyerkőcök együtt. Tök jó hogy van egy hasonlókoru a családban.

Erika
Nagyon aranyos volt Viki ahogy mondta és mutogatta a mondókákat. Nem tom Timinek mi baja volt,de itthon meg táncolt meg énekelt ezerrel.Lehet a böliben már besokalt a gyerkőcökből. Mire jutottál az upc-vel kapcsolatban? Majd mi is váltunk úgy néz ki ha már lesz tatabányán is kábeles digi tv.

Hugi
Örülök hogy taliztunk,csak sajnálom hogy előbb el kellett mennünk. Bocsi hogy neked adtam a lóvét,de a csajszit nem akartam megzavarni.Remélem nem gond. Virágnak szépen nödögél a haja,de olyan kis komolynak tűnt most.

Nálam február 18-án kezdődik a meló.Tök nem hiányzik.Ráadásul olyan savanyú a hangulat odabent,amin persze nem csodálkozom,de igencsak elszoktam tőle. Nehéz lesz visszaszokni.Ráadásul Timi tök sokat lesz a böliben.7-től negyed 5-ig,hétfőn meg még tovább mert hétfőn 5-ig dolgozom igaz már megbeszéltem a főnökasszonyommal hogy előbb eljövök egy fél órával,de szerintem így is ő lesz az uccsó gyerkőc.Tök rossz érzés.

Na mentem,üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Timi bohóc :D
Kép Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Zsuzsi
Angelikának utólag nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!!
Kis hastáncosról nincs fellépős kép? :lol:
Szülinapt már megtartottátok?Képet tennél fel?olyan ritkán látunk a gyermekeidről fotót :P
Szabolcs jól van?Hogy tetszik neki az ovi?
Nálatok volt már farsang oviban,suliban?

Lívia
Timi lehet álmos volt,nem vagy lehet kicsit sokan voltunk....
Lehetne most már,hogy ilyen sokan vagyunk,két csoportot is indítani,persze csak ha Móni bírná :wink:
Bár ahogy Viki ma indult a klubba,ne hittem volna,hog ilyen jól belejön :P
Upc-be most kötöttem egy új szerződést,3500 ft/hó,jövő év márc.végéig szól.
Mindjárt jobban hangzik,mint a duplája :lol:
Én is 18-án megyek újra dolgozni :P sorstársak leszünk :lol:
Édi Timi bohóc :D

Angika
de jól néznek ki a képen a finomságok!!!!!!!
Csurgott a nyálam,főleg a fagyiknál :lol:

cseriviola

DORKÁNAK ÉS DÓRINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

JULCSI&ANGI

Kép Kép

Kedves, kicsi lányka, Isten áldjon téged,növelje jókedved, éltesse szépséged!
Ünnepeljünk téged, ma van neved napja, Áldjon meg az Isten, kicsi DORKA.
angika

Sziasztok!

Angika!
Köszi szépne a köszöntést,Dorka nevében is :lol:
Holnap séti?????Ha okés,akkor 10-re menjünk értetek?Azt a csajok tolhaják a kis babakocsijukat :wink:

Móni!
Dórinak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Dorka,Dóri
nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

A Dórinak és a Dorkának sok boldog névnapot kívánunk!!
puszi
Máté, Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Picit megcsószva,de nagyon boldog névnapot kívánunk mi is Dorkának és Dórinak is.Sok puszi.

Üdv LÍvia

Kép
slivia

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?