Sziasztok!
Lola!
Gratulálok a lehendő kistesóhoz!!!!nem semmi Soma,tök jó,és biztos hogy nagyon sokat fog neked segiteni.Tényleg van hányinger,émelygés?Augusztus az szép hónap,akkor született a férjem és az unokaöcsém is pont egy nap.
Na ja van külömbség dokik és árak közt is.Pont egyik ismerősöm terhes és a Vargához vár,és neki a tehestanácsadás+uh+vizsgálat volt 12000...Kérdezte is hogy ez minden hónapban így fog menni,sőt a végén ugye sűrübben fog járni,erre a Varga csak mosolygot...
Varjúnak hol van a magánrendelése?Ő olyan idősebb,szemüveges manusz?A Varga nekem nagyon bejött,mint doki,de az árak....Jó uh-os a Varjú?Nekem az a lémyeg hogy ha baj van akkor minél hamarabb észre vegye...Lehet hogy hülyen vagyok,de az van bennem ha majd mégegyszer terhes leszek és találkozok a Vargával a kórházban kellemetlenül érezném magam,hog ynem hozzá megyek már...
Erika!
Látom Vikinek olyan mamusza van hogy a talpa gumis és a bokáját nem fogja ,Dorkának is volt -van ilyen csak kutyusos,és észrevettem hogy mivel nem fogja a bokáját eléggé csámpás lett,és nagy lúdtalpa is van.Nálatok nincs ez?
Gangi!
És beleegyeztél hogy Lackó ott aludjon anyóséknál?huuu én tuti nem engedném meg...Bár az enyimé nagyon furi egy nőszeméj,és még finoman fogalmaztam...Igaz ez szép besztus tőlük, segiteni akarnak neked...Jól vagytok?Kriszitán hagy azért aludni?Lackó nek kel fel amikor Krisztián éjjel megéhezik,és sír?Féltékenység nincs már?Mikor lesznek egy szobában?
Edi!
nem semmi ez a pizzás dolog,mi még nem ettünk ott a Norbi féle kajára vagyok kiváncsi én is
Sztem is jó lesz majd pár év múlva....Most nagy balhék vannak mivel az építető nem akar kötbért fizetni a boltosoknak ők meg lázadoznak...hogy mikor fog ott az összes üzlet megnyilni...Miért van rosz kedved?Elmondod nekünk?
Angika!
Merre jársz?Rég voltál?Arra gonoltam hogy mostanában Dorkával lemegyünk a kis baabkocsit tologatni,és ninc skedvetek velünk sétizni?Diusékkal szoktunk menni.Képzeld a Jázmin anyukája terhes
,augusztus 2-re van kiirva...
Cirmike!
Igen Dorkával én 10éves koráig otthon maradhatnék gyesen,de hát azt nem hiszem hogy megengedhetnénk magunknak...Most már ugye a gyest,meg az emelt családit kapom,de érezni lehet hogy kevesebb sokkal ,mint a gyed...Amúgy eredetlieg úgy terveztem hogy Dorka és a kistesó közt visszamegyek majd melózni Szölösre,és az ottani oviba adom be.Tök jó lett voln amert 7-45-re jártam és 3-30-kor már jöttün kis haza ha egyezett a nap...De hát nem jött ösze a betegsége maitt.Azért akartam abba az oviba adni,mert én is csak jót hallottam róla...Sztem tök mások az emberrel ha falun laksz ,mint a vároban...Már bánom sokszor hogy eljöttünk,de hát ez van.
Mostanság hogy feljött ez az ovi meg suli téma,már napok óta azon agyalok,hogy ha valakinek már megvan a második gyereke,és bölibe nem akarta beadni,de oviba meg már igen,de ott meg ugye szeptembertől van a kezdés.És ha az anyukának már nem jár a gyes,mivel betöltötte a gyerek a3, évet és még nincs szeptember,akkor addig mi van?nem kap semmi lóvét,csak a gyerektartást?Tehát ha Februári a gyerek,és szeptembertől van ovi kezdés,akkor 7 hónapig nemkap lóvét?
Lehet hog ytúl sok szabadidőm van?
Kéne tanulni valamit
Na mentem is ,
Ági