Sziasztok Lányok!
Megint elmaradtam...
Baba, nagyon sajnálom, de tényleg ne add fel. Voltunk már így egy páran. Pl nekem az első vetélés után 7 hónapig nem jött össze a baba. Aztán clostyval mégis, de sajnos elment. Ez volt dec. 8-án! Akkor azt mondta a doki, a szervezet nem fog egy újabb terhességet hagyni.. Most pedig 6 hét 6 napos vagyok. Remélem minden rendben odabent, alig várom a köv. UH-ot.
Szóval semmi sem lehetetlen. Én, hogy őszinte legyek a decemberi vetélésre megpróbáltam úgy gondolni, mint egy megkésett menzeszre, és sikerült is.
Lei, tök jó, hogy már kismamagatyó kell! Akkor már a férjed is lelkes? Nem tudtok valahogy UH képeket felrakni ide? Had gyönyörködjünk mi is!
Eperke, szintén nem tudok mást kívánni, mint a többiek. Kitartás, meglátod hamarosan újra terhes leszel te is . Zsibima korábban nagy babaesőt jósolt az idénre!
A férjed reakcióját látva, ő biztosan nagy támasz lehet neked ebben az időben. Ez nagyon fontos, sokunk párja nem tud mit kezdeni a helyzettel..
Vera még egyben.. De már nem sokáig, az tuti
Aztán követi majd Panni. Tényleg lesz itt bababemutató...
Kiváncsi vagyok, mennyire fognak felhizlalni a gyógyszerek. Ez a doki nem teketóriázik. Mindenfélét felírt. Utrot tabletta és kúp formájában is...Hihetetlen drágát a bogyók. A magzatvitamint nem számítva (azt már előtte vettem), 10000 Ft-ot hagytam a patikában, és a folsavam, MagneB6-om már el is fogy a héten...
Egyre nehezebben tudom a melóhelyen eltitkolni a boldogságomat! Nem fognak örülni nekem az biztos