Új privát üzeneted érkezett!

Lei-már olyan szuper képeket láttam 12-13 hetes magzatról is 4D-s képeken! Biztos nagyon édi lesz! :lol: Remélem arról már tudsz majd képeket feltenni! De jó neked, hogy már kismama gatyót hordasz...én is nézegetem őket és alig várom hogy nagy pocim legyen...(egyenlőre a kicsinek is örülnék :D )

Annus-érdemes volt utazgatni, hogy megnyugtassanak! Örülök a jó híreknek!

Mastodynonról ezt találtam:

Növényi eredetű anyagok felhasználásával készült, belsőleges használatra szánt, alkoholos oldat a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére. A Mastodynon a prolaktin szintet csökkentve fejti ki hatását. A prolaktin felszabadulást gátló hatás állatkísérletekben is kimutatható.

A prolaktin-redukció megszünteti a gonadotropin-szekréció zavarát, így normalizálja a menstruációs működést és fiziológiás oestrogen/progesteron arányt eredményez, továbbá megszünteti a prolaktinnak az emlőmirigyre kifejtett proliferatív hatását. A hatásért elsősorban az Agnus castus komponens felelős, a gyógyszer egyéb összetevői a praemenstruatios syndroma kísérő tüneteinek (pl. idegesség, ingerlékenység, fejfájás) kezelését célozzák
Vendég

zsibi: igen, szerintem is 14-15 hetsen már jó lesz a 4D, hiszen úgysem bírom ki, hogy most 6 hétig ne lássam a babót. :lol:

A kismama gatyó olyan fura volt először, mert direkt a legkisebb méretet (34-es) választottam ki, mondván, hogy hát még nem vagyok akkor. Erre kiderült, hogy az kicsi, így 36-ost kellett vennem és az tökéletesen kényelmes volt. Farmer az egyik és keki katonai szerű tavaszi gatyó a másik. Nagyon tetszenek. :lol:
meg vettem új kabátot is, meg rövidszárú csízmát, meg atlétákat nyárra. Szóval bevásároltam most rendesen. De párom is mondta, hogy attól még, hogy kismama vagyok, nem kell elhagynom magamat, hanem legyek csinos továbbra is. :P
lei

Lei-én biztos vagyok benne, hogy nemcsak a ruháktól leszel csinos az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, hanem a boldogságtól, ami kisugárzik belőled!!! :D Ha egy kismama boldog, akkor: gyönyörű!!!! :D (még akkor is ha egy kicsit husosabb lesz annál, esetleg mint szeretné)
Vendég

Jajj, olyan jó hallani ezeket. Lei, Annus, csupa jó hírek! Már alig várom, hogy mi is próbálkozhassunk, mehessünk ultrahangra és kismamaruhákat vehessek, mert olyan hatalmas lesz a pocakom:) Még egy hónap! Azt már fél lábon is:), igaz csajok?

Kép
wruska

Leo!
Nekem is tettek fel tágítót,elég kellemetlen maga a felrakás is(én utána majdnem elájultam,lehet az éhség miatt persze)De nekem reggel tették fel,2kor már műtöttek.És este 6kor már sétáltunk hazafelé.
Az én uram is hambit hozott :lol:

Zsibima!

Köszi szépen,ez rá van írva a dobozára.A doki kicsit érthetőbben is elmondta mi ez.Arra gondoltam h esetleg szedett e vki ilyet,van e róla személyes tapasztalata.

Lei!

Gratula az uh-hoz!Csak így tovább!!

Wruska!
Nekem is 1 hónap,akkor egszerre kezdünk el próbálkozni :wink:

Panni!
Már jó nagy a babócád!Képet dobhatnál te is!Mint példa :wink:

Aztán aki dokinál jár jelentkezzen minnél elöbb!

annus11

Lei,
Mar en is ugy szerettem volna kismama nadragot venni. Az UH utan akartunk venni, de hat az elet kozbeszolt.

Csajok,
Ahogy olvaslak benneteket, eleg sokan probalkozhatunk mar egy honap mulva. Izgi lesz, mar en is nagyon varom.
Parom is azt mondta, hogy mar ugy varja, hogy nagy hasam legyen, es azt mondta, hogy ot az sem zavarja, ha akkora leszek mint egy haz. Neki mindig szexi leszek.

Zsibima,
Sok sikert holnap a dokihoz. Remelem sok mindent megtudsz majd, es sok jot fog mondani.
eperke25

Gabi
Hogy hol voltunk wellnesselni? A sümegi vár lábánál a Hotel Kaptányba. Szupi volt!

Leo!
Én már szültem, de így is kaptam méhtágító ballont (nem volt kellemes). Megkaptam a hormonokat is, majd bekötötték az infúziót valami gyorsítóval és hamarosan kicsusszant a ballon, majd bejött a dokim és kihúzta a babát...(hogy ne szenvedjek tovább), aztán jött a küret.
Mindenkinél máshogy zajlik...
Amire még emlékszem, hogy nagyon szomjas voltam előtte és utána is hiszen nem ihattam.
Remélem hamar túl leszel rajta és te is tervezheted velünk a következő babát.
merszi

Na én is csináltam ilyen csodát :wink: 3 napja készülök rá,de most kedvet kaptam Zsibimától!

annus11

Sziasztok Lányok!
Megint elmaradtam...
Baba, nagyon sajnálom, de tényleg ne add fel. Voltunk már így egy páran. Pl nekem az első vetélés után 7 hónapig nem jött össze a baba. Aztán clostyval mégis, de sajnos elment. Ez volt dec. 8-án! Akkor azt mondta a doki, a szervezet nem fog egy újabb terhességet hagyni.. Most pedig 6 hét 6 napos vagyok. Remélem minden rendben odabent, alig várom a köv. UH-ot.

Szóval semmi sem lehetetlen. Én, hogy őszinte legyek a decemberi vetélésre megpróbáltam úgy gondolni, mint egy megkésett menzeszre, és sikerült is.

Lei, tök jó, hogy már kismamagatyó kell! Akkor már a férjed is lelkes? Nem tudtok valahogy UH képeket felrakni ide? Had gyönyörködjünk mi is!

Eperke, szintén nem tudok mást kívánni, mint a többiek. Kitartás, meglátod hamarosan újra terhes leszel te is . Zsibima korábban nagy babaesőt jósolt az idénre!
A férjed reakcióját látva, ő biztosan nagy támasz lehet neked ebben az időben. Ez nagyon fontos, sokunk párja nem tud mit kezdeni a helyzettel..

Vera még egyben.. De már nem sokáig, az tuti :D Aztán követi majd Panni. Tényleg lesz itt bababemutató...

Kiváncsi vagyok, mennyire fognak felhizlalni a gyógyszerek. Ez a doki nem teketóriázik. Mindenfélét felírt. Utrot tabletta és kúp formájában is...Hihetetlen drágát a bogyók. A magzatvitamint nem számítva (azt már előtte vettem), 10000 Ft-ot hagytam a patikában, és a folsavam, MagneB6-om már el is fogy a héten...

Egyre nehezebben tudom a melóhelyen eltitkolni a boldogságomat! Nem fognak örülni nekem az biztos :wink:

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok

Képzeljétek nekem annyira megvan, hogy csak na. Reggel elvittema gyerekeket oviba, suliba, és mire visszaértem addigra már mosnom kellett, mert minden átázott, pedig az alwaysból a supert használom. szerintetek ez nagyon gáz? Hívjam fel a dokimat? Hétfőn jött meg,a kkor még csak kevés volt, és tegnap délután óta van ennyi, ráadásul éjjel fél 3-kor tudtam elaludni, fájt a hasam is, utána összevissza hülyeségeket álmodtam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Közben vissza néztem,

Nekem sem adtak tágítót, csak reggel fél8-ra bementem, és fél 9-kor már csinálták is, negyedóra alatt már kint is voltam. De a végén már hallottam ahogy mondja a dokim, hogy készen vagyunk. Majd fel is ébredtem.
Utána már nem aludtam semmit, csak kába voltam.

Merszi arra felé nem voltunk még. Mi Balatonföldvárra szoktunk menni, most is odakészülünk, az Annamária villa wellnes szállodába. A férjem cégének a tulajdonosának a feleségéjé a szálloda, szerintem nagyon jó, és nagyon gyerekcentrikus.

Kép

gabi1

Annus-jól van na szőke vagyok! :wink: :oops: Én még sose szedtem homeopátiás szert...(mást se) (látom te már a pocidat simized, én még farsangolok sajna...)

Eperke-milyen hamar estél egyébként teherbe?? Gyorsan
ment?

Röné-nem jó hír, hogy ilyen drágák a gyogyik, biztos nekem is kell egy pár majd...de végülis minden pénzt megér a pocilakó!!! :D

Gabi-ez szörnyű mikor felébred közben az ember!!! Az elsőnél én is felébredtem közben!!! A mostaninál direkt szóltam a dokinak, hogy úgy csinálják, hogy nehogy felébredjek már!!! Szerencsére 10 perccel műtét után riadtam meg...
Vérzés: nem biztos hogy baj, ha sok jön, de jobb tényleg ha felhívod a dokit, megnyugszol tőle!
Vendég

Zsibi, akkor amikor ezt hallottam már nem csinált semmit, legalább is én semmit nem éreztem, és már akkor a lábam is le volt véve, meg a vérnyomás mérő is.
Még megvároma délutánt, ha addig nem csillapodik akkor azért felhívom, de valószínű hog így tisztulok ki rendesen, meg a nyh is elég vastag volt. 15 mm

Kép

gabi1

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem,mert rengeteg dolgom van még ás 14-re a dr.-nél kell lennem!
Nálunk most nincs jelentős változás (remélem a dr. is így gondolja),szépen növögetünk és várjuk a jóniust!

LEI!!!!!!!

Igazából miattad jöttem,hatalmas gratula nektek!
Annyira örülök,hogy minden rendben!
Mostmár sokkal nyugisabb időszak jön,én ugyanazokkal a gondolatokkal feküdtem a 12. heti uh-nál az ágyra mint te,de csak azt mondogattam,hogy MÉGEGYSZER NEM TÖRTÉNHET MEG!
És nem is!
Nagyon örülök!

Vigyázz nagyon magatokra!

Többieknek kitartást és minél előbbi problémamentes babavárást kívánok!

Kép

Kép
ibm

Zsibi,
3 honap alatt jott ossze az elozo babo, de ugy hogy ket honapig szedtem a folsavat. Szoval igy gyorsan, bar nem tudom folsav nelkul mikor lett volna. Amugy az en meglatasom szerint, eloote is mar lehetet valami, mert ket hetet kesett, es utana olyan erovel jott meg, hogy csak na. De akkor nem csinaltam tesztet, mert nem gondoltam, hogy az lennek. De mar mindegy. Remelem most majd tenyleg gyorsan megjon es a folsav is jo hatassal lesz ujra.
eperke25

Eperke-szerintem a folsavnak semmi köze a teherbe eséshez, mert akkor én soha nem estem volna teherbe... :D De viszont tényleg nagyon ajánlatos már teherbe esés előtt szedni!!! 3 hónap az nagyon jónak mondható szerintem, de egy kérdés: néztek nálad hormonszintet?? (na nincs itt Alziza, akkor én megkérdezem! :wink: )
Mert lehet, hogy amikor késett, akkor is terhes voltál és 2 vetélés egymás után az nagyon nem jó jel!!! Én is így jártam, ezért megyek ma "hormonmumusunk" bölcs tanácsára dokihoz!!! Mert többet nem akarok már elvetélni... :cry: (sajna ezt automatikusan nem csinálják meg a dokik)

Ibm-szuper hogy jól vagytok!!! Meglátod hamar eljön a június! :D Kérünk majd képeket!!!
Vendég

Zsibi,
Nem volt hormonvizsgalatom. Majd ket het mulva megyek dokihoz, es rakerdezek. Igazabol tenyleg nagyon megbizom a dokiban, szoval ha nem keri, akkor hiszek neki. Bar persze ha ez meg egyszer elofordul, akkor tenyleg kell lenni valami bibnek.
De azert koszi, amugy en is gondoltam mar ra.
Hanyra mesz dokihoz?
eperke25

a folsav egyébként segíti a teherbe esést? Én úgy tudtam, hogy csak azért kell már a próbálkozáskor elkezdeni szedni, hogy ne legyen a gyereknek fejlődési zavara (nyitott gerinc, nyúlszáj...stb.).

ibm: Köszi a gartulációt! Most már kicsit megnyugodtam! Tegnap megnéztük apával DVD-n az UH felvételt, hát nagyon megható volt. Apa csak ámult, hogy hol tart már a tudomány, hogy így lehet látni a babót odabent. :)
lei

Na, ma már terhesgatyót vettem fel, csuda kényelmes, de azt nézem magamon, hogy kezd látszani a pocakom....remélem nem fog beszólni egyik kedves kolléga sem még. Jövő hétre tervezem, hogy beszélek a főnökkel.

ibm: hozzál képeket!!! Én sajnos nemtudok, mert a kinyomtatott képeket nem tudom beszekennelni, túl finom a kép, és csak sötét kockákat ismer fel a gép. :( A DVD-ről meg nem tudok képeket kimenteni, mert ahhoz meg kell valami spéci program.
lei

merszi: Hotel Kaptány vagy Hotel Kapitányban voltatok Sümegen?
lei

Sziasztok!
Lei! gratulálok,ez csodálatos!
Szupi érzés,hogy már kerekedik a pocid,ugye? Milyen a HIPP Natal?Rosszullétek?
Én még mindig küzdök az émelygéssel,fura,de este még rosszabb,mint reggel.Nincs étvágyam,csak esetleg pirítóst,krumplit,kekszet tudok enni.Fogytam is vagy 3 kg-ot,de nem is baj,legalább nem indulok plussz súllyal.
Minden jót Nektek!Vigyi Magatokra!

Zsibima!
Majd írj,hogy mi volt a dokinál!
Üdv.Zsu
Kép
susisusi

A folsav nem a teherbe esést segíti!Az csak egyes megbetegedések kivédésére szolgál,főleg idegrendszeri.Legalábbis így tudom.Aki kifejezetten teherbe esést szeretné segíteni,annak vmi mást kell szedni :wink:

Gabi!
Nekem is erős volt a vérzés!Első nap még nem,aztán 2 napig elég durva volt,éjszaka 2 óránként mentem cserélni :roll: Nyugi,elmúlik!

Az én gyógyszereim nem is voltak olyan drágák,igaz egészségpénztárra nem tudtam venni,merthát mért is támogatná a tb ezeket a gyógyszereket :twisted:
A centrum materna 30 szemes 2469 Ft(szerintem elég jó ár)
A mastodynon csepp 3287 Ft(ez 2 hónapra elég,napi 2szer kell bevenni)

Zsibima?Visszaértél már a dokitól?Ki is ment még ma?Jelentkezzetek!!!

annus11

annus köszönöm, te is megnyugtattál. Leginkább az a baj, hogy mennem kell délután a gyerekekért, és gyakorlatilag nekem mennem kell fél óránként wc-re, de annyi idő alatt oda sem érek. Nem tudom mit csináljak.

Kép

gabi1

Aha!
Én is csak 1 szer mentem ki,a végén örültem h hazaértem!
Hát max átázol...
vmi olyat vegyél fel aminek nem kár,én éjszaka még egy törölközőt is tettem magam alá.Egy matracot nem akarok ezért kidobni...
Esetleg útközben állj meg vhol,és szaladj el a mosdóba.Mondjuk gyerekekkel nem könnyű :wink:

annus11

Haho!

Sehol senki?
Jaj hát nagyon kíváncsi vagyok mi volt a dokinál!

Most sütöttem egy fini pizzát :wink:

annus11

Lei - nagy gratula az UH-hoz! De jo neked, hogy mar lathattad a babot. Mostmar hatradol, labat felrak es elvezi a terhesseget! :wink:

Gabi - nekem is volt ilyen, nem is az elso napon hanem a mensi alt masodik napjan tobbszor el voltam ontve. Nagyon kellemetlen tud lenni, de elmulik.

Leo - nagyon sajnalom, ami veled tortent. Kitartas!!! A mutettel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert nalam mindketto spontan veteles volt :( de latom a lanyok mar ellattak tanacsokkal.

Annus - orulok, hogy rendben volt a dokinal a vizsgalat - pozitivan hangzik.

En ma voltam a korhazban a parommal egyutt. Felvettek mindenfele adatot es elozmenyeket. A haziorvosom atkuldte az eddigi teszteket, azokon kivul mar csak ket vervetel kell. Az egyiket megcsinaltak ma a masikat majd a kovetkezo ciklusom elejen, ami kb. marcius eleje lesz. Csinalnak majd UH-t is - azt a peteeres elott napon, ami jovo heten szerdan reggel lesz. (pont Balint napon lenne pe-em ha lesz :lol: ) Szoval ha ez mind egyutt lesz akkor lesz a kovetkezo talalka a dokival es akkor beszeljuk meg, hogy van-e valami gond. De ez csak marcius vegen lesz es ez a kozel ket honap igy nagyon soknak tunik. :(

Zsibima - ha megjottel a dokitol meselj te is
hajnski

Ja es en is csinaltam meez-t felrakom, de csak ide nem a profilomba :wink:

Kép
hajnski

Sziasztok, jelentem megjöttem a dokitól!!!

Az előzmények elmesélése alapján, valószínűsíti a doki, hogy hormonprobléma lesz. Pajzsmirigyet is néznek, már pénteken megyek is az első vérvételre. Ezen kívül még 2 lesz. Viszont a kövi mensim után 1 héttel már tudni fogom az eredményt!!!! :D

Ebben a hónapban viszont nem kéne gyereket gyártani, de ez eddig teljesítve. Én úgy gondolom- de lehet hogy másképp lesz- hogy a kövi hónap már talán élesben mehet, gyógyszerrel támogatva?? Ha valakinek van erről tapasztalata, akkor kérem!!! :D

Hajni-akkor együtt reménykedhetünk... (nagyon találó a meez-ed :D )

Eperke-én is nagyon megbízom a nőgyogyimban, magánba jártam hozzá, nem kevés pénzért...de megmondta nekem kerek-perec, hogy ezt ő nem tudja a kórházban megcsinálni (a hormonszintet) mert nem lehet nekik, csak habituális vetélések esetén...
Na én nem akarok még egy vetélést kivárni!!!!
Ezért ma elmentem egy "idegen" dokihoz, szintén magánba, ezen kívül ha minden igaz még egyszer kell majd hozzá visszamennem az eredmények miatt...nem kevés pénz, de megéri azt hiszem!!! :wink:
Egyébként én is teljesen úgy gondolkoztam, mint te, de itt a babaneten rá kellett jönnöm, hogy a vetélések nem normálisak, és muszáj valamit tennem, mert a dokik maguktól nem csinálnak semmit....úgyhogy nekem nagyon sokat segített ez a topik, és persze Alziza!!!
Vendég

Lei-akkor már lassan kérhetünk pocis képet is???? :wink: Jó értem én, hogy ti láttátok dvd-n a babót, de mi nem láttuk: úgyhogy részletes leírást kérek!!!! :D Kezekről, lábakról, mindenről!!!! :D

Annus- faxold el a maradék pizzát!!! Éhen halok!!! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok, köszi a bíztatást, lennék pár nappal öregebb most :-)

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat. Jelentkezem ha pénteken felébredtem és már itthon vagyok.
leo50

Leo-mindannyian drukkolunk neked!!! Ne félj, nem lesz baj!!! Jelentkezz, ha már jól vagy!
Vendég

Na végre!
Na akkor hajrá mindenkinek!Csak lesz már eredménye ennek a sok vizsgálatnak!!!

Leo!
Várunk pénteken,és ne aggódj!!!

Zsibima!
Megy a pizza fénypostán,nyiss ablakot!! :lol:

Képzeljétek!Találtam egy kismamit a kerületben hogy unatkozik.Itt a babaneten olvastam,tök véletlenül.Na mondom írok neki emailt,bár neki már 5 hós babája van,de azért együtt elüthetjük az időt.A lényeg h 2-3 emailváltás után kiderült itt lakik a házban :lol: Egy emelettel lejjebb,és a szemközti lakásban!!!!Annyira jót röhögtünk!Pénteken talizunk is :wink: :lol:

annus11

Zsibima - orulok, hogy neked is sikeres volt a nap :D es tok jo, hogy hamar meglesz az eredmeny. Nekem varni kell, viszont en nem fizetek erte, ami itt ugye nem mindegy, mert a maganorvos tenyleg egy vagyon lenne. Ja es meg az nem mondtam, hogy megyek rakszuresre is, de azt a haziorvosi rendeloben csinaljak. Sajnos a legkozelebbi idopont jovo csutortok volt szoval szerintem nalunk sem lesz nagy eselye a babonak ebben a honapban, mert nem igazan lesznek nyugodtak a korulmenyek hozza. :roll: De talan jobb is.

Annus - kicsi a vilag!
hajnski

Hajni-annyira itt sem veszélyes az ár: a 2 jelenésért 16 ezret kell fizetni...ennél többet is megér nekem a baba...viszont a rákszűrést a magán nődokimnál, de sztk-ban csináltatom ingyér :D Egyébként ugyanúgy bánt velem akkor is mikor nem mentem hozzá még magánban, de azért egy ici-picit törődőbb volt velem (pl. rámtelefonált) amikor magánba mentem hozzá terhesen. De biztos hogy addig nem fizetek neki magánba, amíg nincs dobogó szívű magzatom, és mivel csak ő csinál uh-ot, az egész rendelő intézetben, merthogy szonográfus ilyen téren nagyon profi és nagyon meg is bízom benne! DE!!! Ugye ő az aki nem vizsgált ki...
Úgyhogy most egy teljesen másik dokihoz mentem...

Hajni én azt mondom inkább várjunk egy kicsit, de akkor minden rendben legyen utána! Most már nem kapkodom el! Bár kicsit aggódom, mert 2 napja nem védekeztünk, de előtte nem voltunk együtt...remélem most az 1x nem fog összejönni a baba...

Annus-késő, már betört az ablak!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annus-tényleg kicsi falu ez a Bp... :D Én ugyan most leköltöztem egy igazi kis faluba, de hogy már "mindenkit" sikerült 35 év alatt pesten megismernem szinte az durva...vagy valakinek a valakijét az biztos! :wink:
Vendég

Az én pajzsmirigy eredményem majd szerdán jön meg - remélem semmi gond nem lesz vele. Holnap megyek egyébként a nőgyógyászomhoz is, remélem rá tudom beszélni a hormonprofilos vérvételre. De egyébként tényleg minden orvos azt mondja, hogy egy vetélés nem vetélés, nem kell a kivizsgálás. De ez nem egy megkésett menzesz volt, könyörgöm, hanem egy 11 hetes terhesség!!!

Egyébként ma megvettem végre a teákat, főztem is magamnak, és természetesen sikerült cukor helyett sót tennem bele
:shock: Az első gondolatom: Na nee, ennyire nem lehet sz@r :shock: Aztán rájöttem, hogy felcseréltem az üvegeket, pedig fel is van címkézve :shock: :roll: Na sebaj, most ázik a következő adag cickafarkfű tea. :D (Málnalevél nem volt, de kimma azt írta, hogy ez is jó)

Hajnski, Zsibima: örülök, hogy beindult a kivizsgálás gépezet!
Bár nálunk is történne valami. De egyenlőre csak egy sima kis vérvételt tudok felmutatni és egy pajzsmirigyes vizsgálatot :( És mivel ma még vérezgetek, hiába megyek holnap dokihoz, nem tud megvizsgálni se.

Kép
wruska

Ja és szeretnék venni pe-hez tesztet. Kipróbálom, csak miheztartás végett, hogy akkortájt van e amikor gondolom - illetve hogy van e egyáltalán. :?

Kép
wruska

Zsibi,
En a Baross utcaba jarok nodokihoz, o mindig bent van es en mar barmikor mehete hozza, mert mar 8 eve hozza jarok es ugy tekint mint ha a lanya lennek. De ra fogok kerdezni a hormonszintre. Soha nem kert penzt direktbe, mert nem maganrendeles, de neha adok neki boritekba, de max 3ezer FT-t, de nem mindig fogadja el azt sem. Azert szeretem, mert meg lehet vele beszelni mindent. De persze en sem szeretnek meg egy vetelest. Ket het mulva megyek hozza.

Kepzeljetek, amugy olyan jol indult a nap. Reggel nekitolattam a szomszed autojanak. Kicsit serult a festes, de nem nagyon. Nagyobb gond az, hogy kedvesem vegig is nezte. Hat jot ordibalt velem reggelrol. Bar en sem tudom, hogy mi volt velem, mert amugy jol vezetek. Nem akarom ezt is a mutetre fogni, de azota koordinacios zavaraim vannak.

LEO,
Kitartas, minden rendben lesz es hamar tul leszel rajta.
eperke25

Wruska-jó lehetett a sós tea :lol: mondjuk én cukrosan se szeretem :cry: Elvileg, ha pajzsmirigy-pangása van az embernek, akkor nagyon nehezen esik teherbe...azt hiszem ez nálunk nem áll fenn...de én is nagyon kiváncsi vagyok az eredményre. (nekem is 12 hetes volt a legnagyobb magzatom, akit elveszítettem :cry: ma azért elgondolkoztam azon, hogy hogy sikerült egyáltalán az én lányom?? Merthogy előtte-utána vetélések: hát ő nagyon akart élni szerencsére!!! Pedig vele is barnáztam és nem szedtem rá semmit...)

Ja egyébként a barnázásra mondta ma a doki, hogy valószínű hormon probléma áll fenn...én hülye tudhattam volna előbb is!
De valahogy az ember mindig abban bízik: hogy vele ez nem történhet meg (mégegyszer)! Aztán jön a koppanás...remélem többet nem koppanunk lányok!
Vendég

Eperke-sajnálom a kocsit, de legfőképp a kiabálást...de ez előfordul!!! Nekem is volt, hogy nekitolattam farönknek, pedig kívülről még irányítottak is (neki) :D Inkább száz ilyen kis kocc, mint egy baleset!!! De sajna igen a műtét után ezer dolog jár az ember agyában, és lehet hogy nem úgy tud odafigyelni...majd elmúlik!

Szerintem ha ilyen jó fej a dokid, akkor biztos meg tudod vele beszélni a dolgokat! Remélem minden rendben lesz a következő babával! 2 hét múlva kontrollra mész?? Mondott már valamit arról, hogy mikor mehet majd élesben a dolog??
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem,hogy informáljalak titeket!
Fotót sajna most nem kaptam,de amúgy minden rendben volt a dr.-nél!
2 hét múlva kontroll!
Szuper! :lol:
Hulla vagyok,elteszem magam holnapra!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Zsibi:
Azt mondta a doki, hogy varjuk meg a kovetkezo mensit es utana mar mehet elesben is. Lehet csunya dolog, de nem tudom addig, hogy birom ki. Bar lehet sex addig, csak vedekezni kell / kellene, de olyan furcsa lesz, mar regota nem tettuk. Most mar nagyon varom, hogy elmuljon a verzesem. Bar eppen elegge gorcsol a hasam, de remelem csak azert mert gyogyul. :lol:

Szeretnek hetvegetol ujra futni, kicsit kondiba hoznom magam.
Ti terhesseg elott/alatt/utan sportoltatok valamit?
eperke25

Eperke: hát én nem vagyok egy sportos alkat :oops: Nagyon keveset mozgok, oedig sétálni szeretek, csak este, sötétben már nem olyan jó...De szerintem nem gond, ha mozogsz, csak ne erőltesd meg magad. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrődben.

Zsibi: nekem mindig volt barnázás, a menzeszem első napján. De most elmaradt. Csak piros volt :wink: Ez jó hír?! Szerinted ezt érdemes mondani a dokimnak?

Kép
wruska

Zsibima - az tenyleg nem veszes annyira. Itt csak osszehasonlitaskeppen a fogaszatot tudom, mert a parom NHS fogorvoshoz jar (igaz innen 300 km-re, de meg igy is megeri) en viszont nem jutok hozza es nekem magan fogorvosom van (aki egyebkent felig sved, felig magyar :!: ). Szoval a parom legutobb a vizsgalatert es egy tomesert ugy 30 fontot fizetett. En a vizsgalatert, rontgenert es ket kisebb tomesert 268 fontot :shock:

Itt viszont most semmiert nem fizetek, mert ez az NHS-en van (NHS = kb magyar TB). Annyibol mas az otthonival szemben, hogy itt nincs orvosod, mindig az lat aki eppen bent van (marmint szakrendelesnel, a haziorvos az ugye adott). Viszon a 'boritek' intezmenyet sem ismerik es ezt egyaltalan nem banom. Nem mintha sajnalnam, de sohasem tudnam kinek mennyit mikor...

Eperke - lehet ugy is vedekezni, hogy a kritikus napokat hagyjatok ki. Ez persze nem holtbiztos, de egy otlet!

Wruska - nekem a pe teszt nem igazan jott be mult honapban. Volt egy pozitiv tesztem, de mint kiderult a vervizsgalatbol nem volt pe-m. :( De ha mar megvetted erdemes kiprobalni, hatha neked jobban bejon.

Na beraktam a kepet en is a profilomba, csak hogy ne legyen csak nekem olyan ures.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Eperke-szerintem nyugodtan mozogjál! Én egy lusta dög vagyok, de a műtét után nem sokkal el kezdtem futni, és tornázni. Sokkal jobban érzem magam! Igaz egy dekát nem fogytam :D de valahogy összébb mentem, a hátsó felemen pont tegnap vettem észre a tükörben, hogy ugyan nagy, de valahogy feljebb ment! :D
Szerintem egyébként a mozgástól nem lehet elvetélni, bár biztos van aki nem ért ezzel egyet. Ha egy baba elmegy, akkor elmegy mozgás nélkül is...nekem több is elment és akkor nem mozogtam. Most ha terhes leszek akkor is fogok mozogni, max. felüléseket nem csinálok...

Wruska-szerintem érdemes elmondani a dokinak. Viszont a saját dokimnak mikor mondtam a barnázást, azt mondta: normális. A tegnapi doki azt mondta: hormonális probléma. Nemsokára kiderül :roll: !

Hajni-fogászat: majdnem 300 font!!! Úristen! Mondjuk eddig is tudtam, hogy külföldön sokkal drágább a doki (sógoromék USA-ban élnek, és horror...) persze az is igaz, hogy ott nem 62.500 Ft a létminimum...de akkor is sok!
Az lehet nem is baj, ha mindig másik orvos fogad: több szem többet lát alapon...

Ibm-gratulálok! Most látom a vonalzódat: a felén már túl vagy! :D
Vendég

Sziasztok!

Hát nekem is nehezemre esik várni...eddig is csak vártam,vártam...de nem akarom elkapkodni.Úgy érzem ha most teherbe esnék nagyon paráznék még...jövőhónapban már nem lesz ez a para,szedem a gyógyszert is...hagyom h hasson :wink:
És ha köv hónapban esek teherbe akkor dec elején szülök :D

Most jött az utcába egy koraszülött mentő :shock: Ilyenkor összeszorul a torkom...Mikor feljöttem Pestre és megláttam egy ilyen mentőt,az oldalán egy babával... :roll:

A hétvégén a lakással bajlódom amjd!Kitaláltam h mozaikozni fogom a falat.Veszek csempét,összetöri apcim én meg felteszem!Mindezt az előszobába,ahogy jövünk be mindig összekenjük a falat :twisted:

Ja én Szolnokra járok le a dokimhoz,ez most 5 ezerbe került nekem :wink:

annus11

Amíg írtam jött még 2 mentő :roll: jajajajaj

És még Zsibima is írt... :lol: Jó reggelt! :wink:
Én elméletileg fogyóznék...most akarok majd tornázni!Muszály pár kilót leadnom...

annus11

Neked is jó reggelt Annus!

Mutasd meg légyszi, ha kész lesz a mozaik! Nálunk is lenne mit kidekorálni az előszobábanl, de most így nem tudom elképzelni milyen lenne.
Annus én egész életemben alig ettem, úgyhogy nekem a fogyózás állandó! Sz@rokat eszem egész nap...és mégis folyton hízok. Ja egy pohár víztől is, ahogy szokták mondani. Fogyni úgy tudtam egyszer nagyon sokat, hogy 6 hétig nem ettem csak ittam...brutális volt! Meg ha mondjuk futnék napi 8-10 km-t akkor bizti fogynék...de inkább maradok a kis 500 m-emnél! :lol: Talán később...
Vendég

Oké!Remélem meg tudom még a héten csinálni! :wink:
Még én se tudom elképzelni milyen lesz,na de egy próbát megér!

Én csak az elmúlt 5 évben kezdtem el hízni...Több oka is van, legfőbb oka h háziasszonyosodtam :lol: 8)
De csak azért nem gurulok még,mert nincs kocsink...szóval sokat sétálok :wink:

annus11

Sziasztok!
hoztam nektek pár képet a babónkról!!! :)
Amin a pillangót látjátok, az az agyacskája :lol:

Babó1
Kép
Babó2
Kép
Babó3
Kép
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?