Hello Lányok!
Épp csak beleolvastam, szóval Viki és Pandus is beindult!!! Hurrá!
Mi megjártuk hétvégén a Heim Pál kórházat.
Estére a Milust már sehogyan sem lehetett megvígasztalni, sőt egyfolytában üvöltött, mire beindultunk a kórházba. A kocsiban néma csönd lett
Mindegy ha elinduzltunk ezen az úton hát végigmegyünk rajta. Betegfelvételen megnézték, majd felküldtek UH-ra. Az UH-on a dokinő mondta, hogy a gyomorszáj-gyűrűje a felső határon van (3X13mm), lehetséges, hogy azéer hányt ,mert gyomorszáj szűkülete van, de ő már túl van azon a koron,hogy ez legyen a prolmem, és ha legközelebb is sugárban hány, jöjjünk vissza kontrollra..stb.
Mire leértünk már azt mondta a felvételis, hogy ő azt tanácsolja,hogy maradjunk bent, mert lehet, hogy műteni kell..stb. Jól beszaratott, persze, hogy maradtam. Azt is mondta a felvételis, hogy szombat reggel jön a doktor, az UH-os és a sebész.
A párom,mondta, hogy szombaton??? Na, felmentünk a belgyógyra, ott is kikérdeztük a nővért is, ő azt mondta, hogyha azt mondták akkor jönnek is a dokik. Itt a belgyógyon megszélcsövezték, kiadott mindent és baromira megnyugodott, közben megetetni sem tudtuk, a dokinő nem is értette,hogy miért vagyunk ott, de hát van ez a gyanú.
Természetesen szombaton nem jött senki, csak 1 dokinéni. Őt hajkurásztam egész nap, hogy intézkedett-e UH-os orvosról. Nagy nehezen belenézett a leletekbe, és elmondta,hogy ezért ő nem fog behívni UH-ost. Na, itt szakadt el a cérna, és mondtam neki olyan du. 2 körül,hogy akkor saját felelősségre haza jövünk. Jó, de még megnézi a pisijét is, azt várjam meg. Meg is vártam este 7-kor kaptam el újra a dokinőt, mire nagy nehezen hazaengedett, de elmondta, hogy van 1 félpozitív eredmény, de látja, hogy itt az 5 étkezés alatt egyszer sem hányt, sőt egészen szombaton sem, nem mondhatja, hogy nem lesz baj.
Arra nem volt elég veszélyzetett a gyerek, hogy orvosok jöjjenek hozzá, de annyira igen, hogy én itthon ne figyelhessem meg, hogy hány-e? Vicc? Semmilyen kezelést nem kaptunk, csak bent tartottak. Aztán mikor írtam alá a papírokat akkor elmondta, hogy a sebész nem fogja ezekkel az adatokkal megműteni...
Viszont amin kiakadtunk azt mondta, hogy mivel saját felelősségre jövünk haza, oda többet be nem tehetjük a lábunkat, ez a prof. véleménye. Erre a párom megjegyezte, hogy ?" Igen, és ez nevezei magát orvosnak?" Mire kiakadt a dokinéni is.....no nem részletezem.
Végre itthon vagyunk és nem hány a drága... huhh
Most visszaolvasok