Jó reggelt mindenki!
Csilla először is üdv köztünk! Kezdheted a mesélnivalót a szüléstől! Nekem is onnan kellett!
Kép kicsinyítéshez én az Easy Thrumbnails nevű progit használom, úgy fel tudsz majd tenni képet, vonalzót meg majd úgy tudsz csinálni,ha rákatt valamelyikre amelyik tetszik! Tetszik a Szonja név!
Egy ismerősöm lánya jut eszembe róla, bocsi lányok ezt meg kell osztanom veletek:
2 éves múlt, minden este imádkoznak, kötelező orvosira mentek egyszercsak. Levetkőztették, aztán mondták, hogy Szonja,most feküdj le szépen. Erre a csaj automatikusan: Én Istenem jó Istenem lecsukódik már a szemem...
Meg másik sztori: mindig tanítják, hogy: köszönni, Csókólom! A kislány meg ha bementek valahova általában így köszönt ezek után: "köszönni, csókólom"
Alig várom már, hogy én is gyűjtsem ezeket!
Ja meg még egy
Anyuka: Szonja hagyjál most, anyának hányingere van. Szonja: anya, neked 5 ingered van.
Hát csak lesek csajok, ezen a védőnő vs. doki dolgon. Nálunk úgy volt, hogy egyik hónap ide, másik hónap oda. Soha nem láttam együtt őket. Ha volt valami dokinéni számára nem tetsző dolog, pl egyszer a súlyúnk, akkor kövi hónapba is dokinéni. Most dokinéni, aztán azt mondta, hogy hozzá csak 3 havonta kell menni most már. Valami rémlik, hogy most viszont megméri Ájvi is, na majd látjuk, legfeljebb leszidnak,hogy nem vittem.
Brigó! Gyógyító puszikák mindkét gyerkőcnek: ********* Mi újság a tenyésztéssel? Jázi lázával? Tavaszi nagytakarítás? Korán kezdted hé!
Aztán jöhetsz ide is! Zsombi meg csak segít a függönytépéssel nem? Azt is ki kell mosni úgyis! Beteg férfi: no komment!!!!
Niki! Petra is oan fáradt volt már estére, bizti valami frontocska jön, akkor ilyen, egész este alukált ébredés nélkül.
Nana! 15 hós oltás? Azt hittem már elírtad! De ti már ekkorák vagytok!!
Lányok, ne készítsek új táblázatot? Újakkal kibővítve? Hm? Tessék szavazni! Szülinap,névnap,lakhely,mailcím,igazi név,egyéb adat??
Sziszi! Ha minden jónak néz ki, felesleges is méricskélni sztem, nem vagy te aggódó ettől.
Winnie! New: tényleg????
ezt én sem tudtam!
Ettike! Kipakolás: ismerős... Vedd meg azt a pumát!!
Láttátok a nagy fogyit? Hogy ez a Milán milyen jó pasi lett!!
Tegnap hajat mosott Petra - illetve hát én mostam - eszembe jutott hogy megkérdezem, hogy ti milyen gyakran mossátok a gyerkőc haját?