Sziasztok
Tegnapi őrültek háza nem nagyon javult. Annyiban más a helyzet, hogy bedurrant az allergiám, szóval egy szó, 2 tüsszögés a beszédtempóm (írásban valamivel jobb, 3szó/3tüsszögés). De talán hétvégére megérkezik az a sok energia, amit nekem küldtetek. Köszi!
Ezért jár mára egy napocska:
Ildiko, Linda
Ne aggódj,én hasonló voltam. Avval nyugtattak, hogy ha normál súlya alatt volt az ember, akkor az elején nagy a változás. Én kapásból +3 voltam a 2 hónap végén, most +4 vagyok. Biztos alkati kérdés is, ha nem nasizol, meg nincsenek felesleges kalóriák, akkor szerintem csak javára válik mindkettőtöknek. Nem hiszek a terhesség alatti diétában. Azért kívánunk valamit, mert tartalmaz olyan nyomelemet/vitamint/rostot, ami sürgősen szükséges. Ami meg szükséges, azt inkább kajcsiból venném magamhoz, mint a (nálma legalább is ) mindent felborító vitaminokkal.
Lányok, cáfoljatok meg, ha másként van!
Ami az aktuális RR témát illeti, kicsit irigykedtem rá, mert hát én is sportos alkatnak tartottam magamat, most inkább kisbálnának.
De nem a külseje, hanem a kiindulás/jelenlegi állapot aránya miatt, hozzávéve, hogy csak úgy tarthatom elfogadhatónak, ha közben nem von meg magától semmit.
De el kell pletyizzem nektek: Norbival való viszonya nem igazán felhőtlen, szóval Norbi szívesen játszik groupen$zexet, és ott ezidáig mindig bedobta a közösbe kicsi Rékát is... Most, hogy így eltorzult, Norbi szavai alapján, így inkább új husikat keres magának az óráin. (forrás: Fittmama/Joy/Mensfitness szerkesztőség egyik tagja, bejáratos a Norbi-bulikba)
Ami meg a gyarapodást illeti, az én kicsi nővérkém +6tal ment be szülni, simán született 4100g (!!!!), 58cm hosszú unokahúgom, és a nővérkém súlya -1kg volt szülést követő méréskor. Nem fogyizott, erősen sovány alkat, de szerencsére magas. Anyukám +26kg volt, és én 3600g, 54 cm, ja anyu ugyanaz az alkat, mint a nővérkém. Szóval súlygyarapodás/gyermeksúly nincs szoros összefüggésben, asszem.
Fbogi
természetesen szívesen átadom a szerzesztősdit, bár örülnék, ha olyan venné át, aki legalább 1 hónapig tudja csinálni, csak a megszokás végett.
Émi,Kele,Kildikó,Pumukli,Linda! Nincs ihletetek táblicska szerkesztéshez??? Én is örököltem, és érthető leírást tudok küldeni hozzá, én is az alapján csináltam!!
A mai állás:
Abbahagyom, mert megint egy órája piszmogok ezen a levélen, Pusza
Judit