Sziasztok!
Mire van egy kis időm leülni a géphez, kiderül, hogy közben termeltetek egy újabb oldalt és megint csak olvasni tudok
De most reszkessetek...
Tegnap kicsi Zsebi a félévesség örömére jól kibabrált anyucival, váltásban aludt Timivel, így estére hullaszerű volt az összképem
Tényleg, a Zsebi kor közeli babócák hogy állnak a nappali alvással, mert érzésem szerint Zsebusz már megint az orromnál fogva vezet?
Ő már csak 1x hajlandó napközben aludni, viszont amíg fent van, sokszor nyűgös, mert valszeg ez kevés neki. És megint rákapott a cipeltetésre
Nekem már herótom van tőle, hogy más a gyerek porszívó üzemmódján aggódik, én meg max a saját zoknimról takaríthatom a szöszt, mer a gyerek csak 1,5 méter magasból élvezi a világot
Szerintetek hagyjam a járókában vagy a szönyegen üvölteni??? Ja, és az sem számít neki, ha körülötte van mindenki...
Kiszuny, Kincső gyönyörű, még ha nem is fiú
Engedd el a füled mellet a súlygyarapodásra vonatkozó hülye megjegyzéseket, majd a 2. gyereknél meglátod, hogy az idegesítésen kívül semmi hasznuk nincs
Az én Timim is tök átlagosan fejlődött, mégis mindíg keveselték a súlyát, én meg tömtem (volna) bele a kaját, lett is egy rosszevő gyerekem...és ezen megint idegelhettem magam
Egyébként az én lányaim mindíg úgy fejlődtek, hogy egyik hónapban súlyra, a másikban hosszra gyúrtak
Kakukkfű, csak így tovább, még a végén a macit is lekőrözitek
Zsuzsi, én is hiába mondok el mindent a férjemnek, mielőtt ráhagyom a kölköket, tuti, hogy az ellenkezőjét teszi. És még csodálkozik, miért készítek mindent a keze alá elindulás előtt.
Gyuri műtétje, vagyis inkább a kórházi körülmények, elég rosszul hangzik
De szerencsére már túlvagytok rajta. És Gyuri lelkivilágát nagyon megviselte?
Mikiről szuperek a képek
Az én Zsebim se csinál még semmit, aggódjunk hát együtt
Myssnia, Szilárd hozza a formáját, csúcshapsi
Az összebújós kép nagyon megható
Én a vezetést egy 12 éves kocsin gyakorlom, mondván, azt nem sajnálom annyira. Persze, nem így volt, amikor meghúztam az oldalát
Azért ne parázz a vezetéstől, inkább menj, mert csak így jössz bele
Heni, csodállak, hogy rosszalvó Bencéd után bevállaltál még egy babát. Azt hiszem, ez engem megfogott volna, mert napközben sok mindent eltűrök, de hogy pandás legyen a szemem?..brrr
Zulu, mamusz nagyon aranyos, no meg Mac is
Engem ezekben a házi tipegőkben csak az zavar, hogy nem tartják eléggé a gyerek bokáját, ami az első években nagyon fontos. Lehet, hogy hülyeség, de én itthon magasszárú(Siesta) szandálban járatom Timit, ne legyen má akkora lúdtalpa, mint anyájának
Látom, nekem nagy szerencsém van, hogy mindkét gyerekem lyány, így megússzák a nemtelenítést
Viszont én attól vagyok gondban, hogy Zsebire 74-es méretben csak napozóim vannak Timitől, ami kicsit gázos -20 fokban
Szóval megint vásárolhatok
, bár a férjem biztos azt javasolja majd, hogy hajtsuk vissza Timi 80-as szerkóit
Mariann, de jó, újra itthon lesztek
A tornáért meg továbbra is öszinte csodálatom.
Pildi, a Menjugate oltást nálunk Timi megkapta tavaly, mert volt egy ingyenes akció és mindenkire szinte rátukmálta a gyerekdoki
Viszont Zsebinek én most nem adattam be, no nem a pénz miatt, hanem mert nem akartam annyiszor összeszurkáltatni, és nem is járunk nagyon gyerekek/emberek közé...sajna
Gondoltam, elég lesz neki egy bökés 1 éves kora után, de elbizonytalanodtam ,amikor itt írta valaki, hogy ősszel és télen nagyobb a fertőzésveszély, bár akkor már elkéstem.
Gratula a gyarapodáshoz
Én is úgy szerettem volna másodikra egy habzsolhápot, hogy ne kelljen mindíg izgulni a méreckedésnél, de úgy látszik, nem komálnak az égiek
Kangi, ezt a próbaszopit a gyerekdoki akarta, vagy te a saját megnyugvásodra? Szerintem puszta genetikai örökség miatt nem kéne ennyit izgulni
Legalább nem kell fogyóznia majd Julcsinak felnőtt korában sem, nemúgy mint az én boszikáimnak.
Éjszakákkal hogy álltok?
Nadine, Zsani nagyon édes
Remélem, szuri utóhatások már elmúltak
Orsoly, mire nem jó a nyaralás
Így legalább megtudtad, mit szeret enni Lackó
Öltözködés: Azok táborához csatlakozom, akik a poláranyagos, vagy hasonló melegítőkre szavaztak. Én a Tescoból szereztem be Timinek és ő nagggyon szerette
Kúszni, mászni esetleg járni a kantáros kord- vagy farmernacik kényelmetlenek, ugyanezek sima gumis derekú változatai meg a nagy babapocitól nehezen illeszthetők a gyerekre
Na mennem kell, mert Zsebi megint faxnizik
pussz
Momo