Enikő!
Először a Lechner térnél voltam,asszem a Madách utcában? van egy gyógycipős.Ott vettem vittem receptet,de mondták hogy min 1 hónap mire kész..
Nekem meg minél hamarabbra kellett volna bölcsis váltócipőnek.
Volt nekik készen méretben,és megvettem teljesáron...
Igazából a recept csak 1-2000 Ft-ot jelent,és ráadásul kilenc havonta egy lábbelire jár kedvezmény.
Ha most komolyan vesszük a gyógycipőhordást,akkor ér vmit,ha minden cipője ilyen:váltócipő,télicipő,nyári szandál..
Akkor meg szinte mindegy..
Hannának a benti szandija volt gyógy,a kintire azt mondta a dokibácsi hogy az jó..
Sajna én nem vettem észre javulást.Mondtam is az ortopédián.
Azt mondták erre most,hogy ez olyan kis eltérés,hogy kezelni sem muszály..
Mondtam,hogy én nem úgy látom.
Mondták a tornát:hogy csináljuk otthon!!,de Hannát nem tudtam 1/2 percnél tovább rávenni.Talán mostanra érett meg rá.
Kértem,hogy legalább hadd vigyem gyógytornára,mert szerintem ott jobban csinálná amit neki mondanak.Főleg ha érzi,hogy nincs apelláta,meg mások is csinálják.Ráadásul pl játékosan,meghát mégiscsak szakemberrel.
Kaptam hozzá beutalót meg telfonszámot.
Most amúgy vettem egy sima,de belül jól kialakított szandit.Azt vittem magammal és a dokit megkértem,hogy ne cipőt írjon fel,hanem olyan emelést.így hamarabb kész,és utánna ha cipésznek megmutatom a többit is ilyenre megcsinálja vszínű.Csakhát azt mondták az SZTK gyógyboltjában,hogy jobb lenne ha sima lenne a talpa...
Sztem meg az pl csúszik az ovi parkettáján nemde?
Így marad a cipész.
Szerintem ez a legjobb megoldás.Veszel egy normális szép cipőt ami a lányoknak is tetszik,aztán cipészbácsi gyógycipőt csinál belőle. És legalább nem olyan ronda mint a csináltatott.
Nekünk nagyon hamar megcsúnyult külseje.Ennyi pénzért egyáltalán nemvolt az az elvárható minőség!!!
Barátnőmnek ráadásul többször vissza kellett menni gyerekestől próbálni,mert elszabták a csináltatott gyógycipőt,és nem volt kényelmes...
Edit