Sziasztok! Először is, hadd gratuláljak Tobinak!! Ez fantasztikus!!!! Ezerrel mennek a ragasztók!!
Mazsi! Csibe! Millió ragacs nektek is!!!!! + + + +
Tegnap voltunk a dokinál. Minden oké. Már csak a pajzsmirigy jó eredményeire várunk és utána beindulunk. Sajna, ez még jónéhány hét lesz...
Bellanitta! Üdv. Mesélj egy kicsit magadról!
Nekünk az első lombik lesz hamarosan. Mindenen túlvagyunk már, várjuk, hogy kezdhessünk végre-valahára.
Kjaja! Én barnáztam még, és ezt mondtam is a dokinak... Nem foglalkozott vele. Megcsinálták a hsg-t, mint a szél.
Ne félj! Gondolok rád! Ügyi legyél! Bátor csajszi vagy, én tudom!!!!!!
Az egész 10 perc. No para!!!! Gyere a hírekkel!
Nyulasz!!!!! Rettenetesen sajnálom, hogy még ezen is át kell menned. Sok-sok erőt kívánok!!!! Nagyon szorítok neked!!!!! Én a közelgő szuriktól tartok egy kicsit, mert még sohasem kellett ... egyelőre fogalmam sincs, hogy hogyan fogom majd csinálni.
Az előző hozzászólásom (a napokban) nem volt elég érthető, én pedig nagyon el voltam kenődve, nem is jöttem egy darabig, hogy el tudjam mondani újra.
Szóval: valamiféle göböt találtak nálam. Remélem, nem lesz műtét miatta. Valószínű, hogy ezért rossz a pajzsmirigyes eredményem.
A másik rossz pedig az, hogy a férjem szövettani eredménye nullás lett. A műtét után egy darabkát küldtek belső vizsgálatra (valamilyen laborba), egy másik darabkát pedig én vittem a Jánosba. Ők nem találtak a saját laborban semmit, míg a Jánosban igen. Ezért értetlenkedtem a múltkor. Köszi a megnyugtató szavakat! Azt mondta az andrológus, hogy több biopsziát nem javasol. Félek egy kicsit, mert ugye az első lombik sikere igencsak kicsi... és akkor mi lesz?!