Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

Mazsi,
továbbra is nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!:) Hajrá, Te vagy az úttörő köztünk!:)

Tobi, Csibe
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tessék folytatni a megkezdett utat:)
Vendég
 


Mazsi meséljél, mit csináltál a siker érdekében?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Na szóval körülbelül tegnap estére már ilyen állapotba kerültek az embrióim: Kép

Kép

csibe
csibe32
 
 

 
 

Csibe,
ez úgy néz ki, mint amikor mutatják a MARS-ot:) :wink:
Vendég
 


Nem találtam szebb képet a blasztora. Remélem már itt vagy ennél is előrébb tartanak a kiscsibéim. Ilyenkor lenne jó belátni a méhbe.

Kép

csibe
csibe32
 
 


CSibe,
úgy legyen és az én picikéim is fejlődnek és tapadnak ezerrel :wink: Tényleg jó lenne monitorozni, hogy mizujs odabenn.

KépKép
tobi
 
 


Tobi remélem otthon vagy!!!

Sikerült Nektek a fagyasztani is?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Lányok!

Drukkolok a kis Blasztóknak, hogy ügyesen kapaszkodjanak!
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Csibe,
nem :oops:
Szerdán kell telefonálni fagyi ügyileg.

Kis csillag,
köszike :P

KépKép
tobi
 
 


Tobi :cry: :cry:

Kis* köszi

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe,
nem szeretem ezeket a smiley-okat :wink: mondjuk legyen ez :D
Hogy vagy?

KépKép
tobi
 
 


Tobi :wink: Amúgy mit mondott a dokid, hánysejteseket kaptál vissza?
Ja az a smiley az 1-2 napos nem pihenésed miatt volt :wink:

Most nézem, ikrekre gyúrsz?

Kép

csibe
csibe32
 
 


2 morula és egy 6 sejtes :P
gondoltam, de tegnap pihentem :wink:
Jöhetnek a babó/k akár többen is :P

láttad már a Felkoppintva filmet? Vígjáték és szerintem szuper

KépKép
tobi
 
 


Húúúú dejóóóóóóóóó, ez nagyon biztató :D . Nem láttam a filmet.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Üdv mindenkinek!

Mazsi!

Nagyon nagyon gratulálok :D

Jó egészséget nektek!

üdv.!
kjaja
 
 


Képzeljétek, lett fagyíbabánk is :wink: , most beszéltem a biológussal :D :D :D

Kép

csibe
csibe32
 
 


sziasztok !

Új vagyok a topikban és érdeklödök mi most megyünk konzultációra 12-én és mindent tudni szeretnék ami a lombikkal kapcsolatos.hogyan ,miként csinálják ultrahangra mikor kell menni stb. kérlek aki tud segítsen.köszi bellanitta (szeged)

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Szia Bellanitta,

Lombik eljárás leirása:

Lombikbébi kezelés menete

(in vitro fertilizáció, IVF)
Kép (nincs leírás)

A terhesség természetes úton úgy jön létre, hogy a menstruációs ciklus közepén a petesejt kiszabadul a petefészekből és a petevezetőbe ér, ahol találkozik a hímivarsejtekkel, és megtörténik a megtermékenyülés. A megtermékenyített, osztódásnak indult petesejt a méh üregébe vándorol, és miután itt beágyazódik, létrejön a terhesség.

Amennyiben a terhesség nem jön létre természetes módon (40% női, 40% férfi és 20% ismeretlen eredetű meddőség), a petesejt megtermékenyítése - megfelelő indikáció esetén - laboratóriumi körülmények között lombikbébi módszerrel történik, melynek egyes lépései a következők:

1. lépés: A petefészek előkészítése

A siker egyik legfontosabb feltétele, hogy több petesejt álljon rendelkezésre a lombikbébi kezeléshez. Ehhez a petefészek olyan hormonális előkészítése szükséges, amellyel a petesejtek fejlődését segíteni lehet. Az injekcióval beadott hatóanyagot a páciensek egyedi javallat alapján kapják. A petesejtek érésének folyamatát az orvos ellenőrző vizsgálatokkal kíséri figyelemmel, átlagosan 2-3 (ritka esetben ennél több) alkalommal. Az ellenőrző vizsgálat általában ultrahanggal történik, de szükség esetén vérvételre is sor kerül hormon meghatározások céljából.
2. lépés: A petesejtek leszívása
Kép (nincs leírás)

A lombikbébi kezelések következő fázisában a petesejtek leszívására kerül sor a műtőben, ultrahang ellenőrzés mellett, steril körülmények között. A beavatkozás során a hüvelyen át egy ultrahangfejre szerelt eszköz segítségével leszívják a petesejteket tartalmazó folyadékot a petefészkekben lévő tüszőkből.

A petesejtek leszívása alacsony kockázatú beavatkozásnak számít, szövődmények ritkán fordulnak elő. A beavatkozás altatásban és altatás nélkül is elvégezhető, és a páciensek 2-3 órás orvosi megfigyelés után kísérővel hazamehetnek.



3. lépés: A petesejtek megtermékenyítése és tenyésztése

A biológus speciális mikroszkóp alatt keresi meg a tüszőfolyadékban lévő petesejteket, majd tápoldatba és inkubátorba helyezi őket, ahol az élettani körülményeikhez hasonló feltételeket biztosítanak. A hímivarsejteket laboratóriumi módszerek segítségével előkészítik a megtermékenyítésre.

Az egyszerűbb esetekben a meghatározott számú előkészített spermiumot egy szövettenyésztő edényben a petesejtek mellé helyezik. Ebben az esetben a hímivarsejtek lényegében a természetben ismert módon termékenyítik meg a petesejteket.

Férfimeddőség esetén, amikor nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű hímivarsejt, akár egyetlen spermium is elegendő a petesejt megtermékenyítésére. Az ehhez szükséges hímivarsejtet ugyanis ún. mikromanipulációs módszerekkel is be lehet juttatni a petesejtbe. Ezt az eljárást intracitoplazmatikus spermium injekciónak (ICSI) nevezik.
Kép (nincs leírás)

Megtermékenyítésüket követően a petesejtek visszakerülnek az inkubátorba. Mikroszkópos ellenőrzéssel már a beavatkozást követő napon megállapítható, hogy valóban bekövetkezett-e a megtermékenyülés. Bármilyen módszer alkalmazásáról legyen is szó, optimális esetben a petesejtek kb. 70 százaléka termékenyül meg.

Az ellenőrzés után a már megtermékenyült petesejtek még legalább egy, de legfeljebb 5-6 napig inkubátorban fejlődnek tovább, egészen a beültetésig. Indokolt esetben arra is van lehetőség, hogy az embriók későbbi könnyebb megtapadását már ebben a fázisban megpróbálják segíteni a petesejtet körülvevő burok megrepesztésével (ún. asszisztált hatching).

A laboratóriumi munkához tartozik a beültetésre nem került embriók mélyfagyasztása is. A megtermékenyült, de fel nem használt embriókat olyan speciális oldatba teszik, amely a fagyasztás során megvédi őket a jégkristályok képződésétől. Maga a fagyasztás egy számítógép által vezérelt fagyasztókészülékben történik, és több órát vesz igénybe. A fagyasztott embriók speciális tárolókba kerülnek elhelyezésre. Későbbi felhasználás esetén az olvasztás után dől el, hogy az embriók életképesek maradtak-e.
4. lépés: Az embriók visszahelyezése (embrió transzfer)

Az embriók méhüregbe történő beültetése fájdalommentes beavatkozás, a páciens számára olyan, mintha egy szokásos nőgyógyászati vizsgálaton venne részt. A biológus egy erre a célra kifejlesztett, steril, egyszer használatos katéterbe szívja föl a kiválasztott embriókat, minimális mennyiségű tápoldattal.
Kép (nincs leírás)

Az orvos a puha, vékony katétert a hüvelyen keresztül, az előzetesen ultrahanggal meghatározott méhhossznak megfelelő távolságig bevezeti, és az embriókat befecskendezi. Az embrió transzfert követően a biológus ellenőrzi a katétert, hogy valóban minden embrió bekerült-e a méhbe.

Magyarországon törvény szabályozza a beültethető embriók számát. Azt, hogy hány embrió kerüljön visszahelyezésre, minden egyes esetben a pár dönti el a részletes, mindenre kiterjedő orvosi felvilágosítás alapján.

A lombikbébi kezelések eredményeként létrejövő terhesség semmiben sem különbözik a természetes fogantatás során bekövetkező terhességtől; a kihordás és a szülés folyamata is a megszokott módon zajlik le.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Az egész lombik eljárás egy teljes kivizsgálással kezdődik.

Vizsgálatok nőknél:

Általános orvosi és laboratóriumi vizsgálatok, HIV szűrés, EKG. Nőgyógyászati vizsgálat , cytológia, kolposzkópia, váladék és Chlamydia vizsgálat. Ciklus monitorizálás a 3. (szükség esetén 21.,24.) napon végzett hormon vizsgálatokkal és hüvelyi ultrahanggal. A petevezető átjárhatóságának megállapítására az ún. hiszteroszalpingográfiát (HSG ) a menzeszt követő napokban. . Szükség esetén a házaspár mindkét tagját genetikai vizsgálatra ( kariotipus meghatározás )

Vizsgálatok férfiaknál:

Általános orvosi vizsgálat, laboratóriumi vizsgálat, AIDS szűrés. Urológiai,-andrológiai vizsgálat. Szükség esetén ultrahang vizsgálat. Ondó (sperma) mikroszkópos vizsgálata legalább két alkalommal. Ondó bakteriológiai vizsgálata. Szükség esetén hormon vizsgálat.

Kép

csibe
csibe32
 
 


CSibe,
szuper, hogy lett fagyisotok is :P

KépKép
tobi
 
 


Sziasztok,

Kép

Kép

csibe
csibe32
 
 


Tobi, a mai adag:
Kép
:wink:

Kép

csibe
csibe32
 
 


Bella drukk mára++++++++++ Kiváncsi vagyok, hogy mit intézel.

Nyulasz???????

Kép

csibe
csibe32
 
 


Kép

Kép

csibe
csibe32
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mo.!

Lenne egy kérdésem hozzád, ha nem gond?! Amikor csinálták neked a hsg.-t totál nem volt semmid? mármint úgy értem, hogy ha van egy icipici barnázás, az baj?! Vagy csak akkor lehet menni hsg.-re, ha nincs semmi?!

Várom válaszod, vagy ha valaki más is tud segíteni, szívesen veszem :oops:

üdv.!
kjaja
 
 


Csibe, Tobi
+++++++++++++++++++++++++

Csibe,
tök jó, hogy lettek sítáborosok is.
Hát arra én is kíváncsi vagyok, hogy mit intézek ma!?:)
Jövő héten pénteken pedig megyek IR vérvételre.

Mazsi,
hogy vagy?
Vendég
 


Csibe,
profi vagy képügyileg! :P
Kép küldök egy jó adag ragit Neked meg a Kiscsibéknek :wink:

KépKép
tobi
 
 


Sziasztok Lányok!
Mazsi :lol: :lol: :lol: Gratula!

Csibe, Tobi!
Mennek a drukkok!

Csibe
Szuper eredmények! Gondolom most pozitívabb vagy! :wink: :lol:
Mennyi kis eszkimótok lett?

Bella
remélem lerövidül a várakozási időd!

Bocsánat, mostanában szinte semmire nincs időm, de sokat gondolok rátok, és néha bekukkantok hírekért! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Szia Csibe

köszönöm a részletes leírást, és tájékoztatást. drukolok neketek ti most (és kérdek mindenkit)hanyadik után elött vagytok ha nem gond hogy ilyet kérdek.

Köszönöm mégegyszer

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Bellanitta, szívesen máskor is. Én most a 3. lombikot csinálom. Ti hol tartotok? Kivizsgálás megvolt?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Törpe nem tudom megmondani, hogy mennyi fagyisom lett ( mondjuk max. csak 2 lehet), mert amikor Kanyó azt mondta, hogy sikerült fagyasztani, akkor szépen megköszöntem, elköszöntem és letettem a telefont, miután a párom megkérdezte, hogy és hányat sikerült, akkor jöttem rá, hogy azt nem is kérdeztem :oops: Szóval ezt fogjuk a hormonokra, oké :wink: .

Tobi, hogy birja a feneked a szurkálást, még csak 6. napja szurom magam, de már nagyon fáj a fenekem.( mi lesz 12 hét múlva) Tegnap kipróbáltuk azt, hogy comba adtuk be a szurit, de az nagyon fájt, tehát mondtam a páromnak, hogy ezt felejtsük el.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Csibe, Tobi babaragi++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csibe, gratulálok a fagyibabákhoz!!!!!!!
Tobi, nektek vannak? És bocs a tudatlanságomért, a morula hány sejtes :oops: ?
Csibe, te hány sejtes Kiscsibéket vittél haza?
És hogy vagytok lányok?

Nyulasz???

Bella, gyere, hogy mi volt. +++++++++
Mi az az IR vérvétel? És már korábban is kérdezni akartam, a párodnak milyen új vizsgálatok kellenek?

Hát csajok, úgy látszik, ma ilyen kíváncsi kedvemben vagyok :wink:

Lányok továbbra is szorítsatok, hogy minden rendben legyen..
Vasárnap és hétfőn vízszintesben voltam, mert többször voltak mensigörcshöz hasonló fájásaim, és a derekam majd le szakad.
mazsi02
 
 


IR=inzulin rezisztancia

Páromnak genetikai, citológiai stb.

Morula 16 sejtes, azért vagyok ilyen okos, mert én is megkérdeztem Tobitól!

Bellanitta,
üdv itt, az előző oldalon szerintem találsz táblát és ott benne van, hogy ki hol tart, de lehet, hogy Tobi mindjárt felrakja a Te kedvedért:)
Vendég
 


Mazsi,
szedtél valamilyen vitaminokat és a párod mit szedett? Tudod kell nekünk a tuti recept! Ugye csajok! :wink:
Vendég
 


Bellanitta,
szióka, jó helyre kerültél, üdv itt :wink: :P

Bella Drága,
sajna a táblicskut csak otthonról tudom feltenni, szóval este :wink:

Mazsi,
holnap kell érdeklődnöm, de azt mondta a dokim, hogy az esélye=0val, azért még én bizakodom és a biológus sem mondta, hogy nem :wink:
Szóval ki az orvosod?

KépKép
tobi
 
 


Bella hányra mentek? Nagyon kiváncsivagyok. Ja és nagyon hiszek a Gynex pozitív hatásában, csak lassan abba kéne hagynom 1 hét szünet erejéig, de szerintem most van rá a legnagyobb szükségem. Szerinted mit csináljak?

Kép

csibe
csibe32
 
 


mi pont most szüneteltettük egy hétre, ma kezdjük újból.
Csibe szerintem Csillát kérdezd meg.
Este 6-ra.

Tobi Ok:)
Vendég
 


Bella!
Az IR-t a dokid ajánlotta? És az eredménye mit mutat meg?

Én nem szedtem semmit, a párom végigcsinálta a FER14 kúrát, de nem használt.

Hűűűű Csibe, Tobi nem irigyellek benneteket a progiszuri miatt. Ügyes csajok vagytok!
mazsi02
 
 


nem a doki, de én szeretném már most megcsináltatni, biztos, ami biztos alapon

http://lhp.hu/cs_olvas.php?m=53&a=2508&k=57

De szerintem Csibe röviden és tömören el tudja mondani.
Vendég
 


Csibe,
fenekem köszi bírja, habár nem volt kellően felkészülve rá, hogy ilyen szuppantás ez a szuri (gazdája sem 8) ). Tegnap beindult a jegelés a másik fórumon ajánlották :) Nekem ma jön a 3, komolyan már alig várom :wink:

KépKép
tobi
 
 


Mazsi,
Inzulin rezisztencia

Az inzulin érzékenység csökkenését nevezzük inzulin rezisztenciának (IR). Az inzulin a szervezetben éjjel-nappal kis mennyiségben jelen levő hormon, a hasnyálmirigy (pankreász) terméke, a vércukorszint szabályozásának egyik oldala. A szájon át felvett szénhidrátok (a cukrok és a keményítő) a bélből szőlőcukor (glukóz) formájában kerülnek (vércukorként) a vérkeringésbe. A vércukorszint emelkedésére a hasnyálmirigy többlet-inzulint küld a vérbe, ami aztán segít a cukrot elraktározni az izom- és zsírsejtekben. Számos más szerv sejtjeibe (máj, agy, vese, vérsejtek) a vércukor bejut magától is, de az inzulin sok minden más folyamatot is szabályoz: ez az egyetlen "igazi" anabolikus hormon, ami a test felépítését szorgalmazza - magyarul, hizlal.

Ha az inzulin hatékonysága csökken, mert a zsír- és izomsejteken levő fogadó helyek (a receptorok) rosszak, és nem ismerik fel az inzulint (mint amikor rossz a zár és nem tudjuk kinyitni az ajtót a megszokott kulccsal) vagy a sejteken belüli további anyagcsere-lépésekkel van valami öröklött vagy szerzett baj, elmarad a kívánt hatás, tehát nem csökken le a vércukorszint. Erre a szervezet úgy reagál, hogy a hasnyálmirigy több inzulint termel, hogy a többlet-inzulin valahogy jobban elvégezze feladatát. Igen ám, de eközben a sok inzulin sok mást is csinál ott, ahol nem kéne, pl. hizlal, és az étvágyat is fokozza. A felszaporodó zsírsejteken is persze ugyanolyan rosszak a receptorok (vagy a sejteken belüli folyamatok), így a megnőtt keringő inzulinmennyiség vércukor-szabályozó hatása is kevesebbnek bizonyul, ami további inzulin-túltermeléshez vezet. A sok inzulin hatására olykor-olykor egyszer csak mégis lecsökken a vércukorszint, ami kifejezett éhségérzetet, cukor iránti vágyat provokál. Ördögi kör ez bizony: csökkent inzulinhatás - több inzulin - éhségérzet, elhízás - még rosszabb inzulin hatás - tovább fokozódó inzulin rezisztencia.

Közben annyira megromolhat a vércukorszint szabályozása (különösen, ha más okoknál fogva még az inzulintermelő képesség is csökken), hogy a vércukorszint emelkedése állandósul, ekkor cukorbetegség alakul ki. Tehát az inzulinra való csökkent érzékenységről van szó, ami a normálistól csak kicsit különbözőtől az igen súlyos formáig minden változatban előfordulhat. A teljes IR nagyon ritka, életveszélyes állapot, viszont a mindennapi életben gyakori, kisebb mértékű IR-val járó állapotokban ezt a tény sokáig nem is volt köztudott. Az IR-ral kapcsolatos betegségek végső soron az érrendszer károsodásához vezetnek, aminek súlyos megnyilvánulásai a szívinfarktus, korai érelmeszesedés (elbutulás), agyvérzés, veseelégtelenség, érszűkület.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!
Hú,kicsit lemaradtam.Tegnap és ma is a Bajcsy kh-ban voltam,vérvétel,ekg,mellkasröntgen,meg 4 órás várakozás az anesztesre,hogy megvizsgáljon.
...az viszont elég sz@r volt,hogy az altatós ma elmondta,hogy hogyan zajlik...tudjátok ez a tubusos altatás,és azt ébredés után húzzák ki a torkomból...jobb lett volna nem tudni...

Valaki nem tudja,hogy ezután felvesz-e a házidoki vagy a nőgyogyi táppénzre valameddig?

Csibe,tobi és persze Mazsi!
Babaragacsok!!!!!

Bella!
Mi volt ma a konzin?Sikerült előrébb hozni az időpontot?

Mo!
Nem ma kellett menned?

Törpe!
Vizsgák megvoltak?Mikor lesz a következő?

Bellanitta!
Szia,üdv itt.Nekünk a harmadik lombik volt most januárban.És ez sem sikerült...Most lapar és hiszteró aztán jöhet a negyedik.
Vendég
 


Sziasztok! Először is, hadd gratuláljak Tobinak!! Ez fantasztikus!!!! Ezerrel mennek a ragasztók!! :wink:
Mazsi! Csibe! Millió ragacs nektek is!!!!! + + + +
Tegnap voltunk a dokinál. Minden oké. Már csak a pajzsmirigy jó eredményeire várunk és utána beindulunk. Sajna, ez még jónéhány hét lesz... :roll:
Bellanitta! Üdv. Mesélj egy kicsit magadról!
Nekünk az első lombik lesz hamarosan. Mindenen túlvagyunk már, várjuk, hogy kezdhessünk végre-valahára.
Kjaja! Én barnáztam még, és ezt mondtam is a dokinak... Nem foglalkozott vele. Megcsinálták a hsg-t, mint a szél. 8) Ne félj! Gondolok rád! Ügyi legyél! Bátor csajszi vagy, én tudom!!!!!! :wink: Az egész 10 perc. No para!!!! Gyere a hírekkel!
Nyulasz!!!!! Rettenetesen sajnálom, hogy még ezen is át kell menned. Sok-sok erőt kívánok!!!! Nagyon szorítok neked!!!!! Én a közelgő szuriktól tartok egy kicsit, mert még sohasem kellett ... egyelőre fogalmam sincs, hogy hogyan fogom majd csinálni. :?


Az előző hozzászólásom (a napokban) nem volt elég érthető, én pedig nagyon el voltam kenődve, nem is jöttem egy darabig, hogy el tudjam mondani újra.
Szóval: valamiféle göböt találtak nálam. Remélem, nem lesz műtét miatta. Valószínű, hogy ezért rossz a pajzsmirigyes eredményem.
A másik rossz pedig az, hogy a férjem szövettani eredménye nullás lett. A műtét után egy darabkát küldtek belső vizsgálatra (valamilyen laborba), egy másik darabkát pedig én vittem a Jánosba. Ők nem találtak a saját laborban semmit, míg a Jánosban igen. Ezért értetlenkedtem a múltkor. Köszi a megnyugtató szavakat! Azt mondta az andrológus, hogy több biopsziát nem javasol. Félek egy kicsit, mert ugye az első lombik sikere igencsak kicsi... és akkor mi lesz?!
Vendég
 


Nyulasz,
ne ijedj meg, én is kétségbe estem először, de semmit nem éreztem. Amikor már felébredtem nem volt a számban a tubus. Szorítok Neked, hogy minden okés legyen!

Mo,
köszi! :P
Fel a fejjel, csodák mindig vannak, csak hinni kell bennük! És lesz közös babátok! :wink: Az, hogy van, hogy egyik helyen találnak másikon meg nem? :?

És az Ígért tábla :wink:
Kép
és a babavárós/babás :wink:
Kép

KépKép
tobi
 
 


Nyulasz,
engem a házidoki vett fel táppénzre

KépKép
tobi
 
 


Mo!
Na igen,én azt hittem ma 4.-e van :oops: Mert arra emlékeztem,hogy akkor mész kontrollra.
Most akkor a lényeg,hogy tudtok lombikozni,nem?Amiatt meg ne aggódj,az elsőnek ugyanolyan nagy az esélye.Én mindig nézegettem a Kaális topicban,meg a BMC-s meg a Dévaisban,ahol szoktak táblázatot felrakni,bizony sokkal-sokkal több van,akinek elsőre sikerült,mint akinek többedikre.Nálunk is az elsőnél elindult,az igaz valamiért megállt a terhesség,de a másik kettőnél el sem indult.Úgyhoyg nyugi,sikerülni fog az elsőre!!! :wink:
Vendég
 


Köszi Tobi!
Remélem lesz sítáboros babátok :wink: Persze csak tesónak kell,mert gyönyörűeket kaptál vissza :D
Csibe!
Neked meg nem is gratuláltam még a fagyibébikhez.Hát gratulálok.Jó érzés lehet,remélem legközelebb lesz nekem is. :D
Vendég
 


Mo. erre nem kérdesztél rá amikor most konzin voltál? Ha nem érdemes lenne Kanyóra rácsörögnöd, és rákérdezned, utánna ráértek tervezni a jövöt. Biopsia és biopsia között is van különbség. Az első biopsia eredménye után nagyon húzta a dr-nő a száját, majdnem sugalta a donor lehetőségét, mostani biopsia után fülig érő szájjal közölte, hogy nagyon jó hirei vannak. Tehát fel a fejjel :wink: . Volt értelme drágaságomat tömni vitaminokkal.
Pajzsmirigyeddel kapcsolatba mit mondott az endokrinológus?

Nyulasz, nem fogod érezni a cső kivételét, még arra sem emlékszel majd, hogy kerültél vissza a korterembe. Nyugi minden rendbe lesz :wink:

Bella mit intéztél? Nagyon várom a híreket.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Bellának sikerült elintézni, hogy előrébb legyen, de még nem tudni mikor lesz is az az előrébb.:)
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
ne izgulj az altatás miatt, mert utána rájösz (mint én is), hogy semmiség
és mint Tobi is írta nem fogod érezni a tubust, max annyit hogy ébredés után max a torkod kicsit rosszabb lesz mint műtét előtt!

Sziaztok

Erika

MINDENKINEK HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?