Új privát üzeneted érkezett!

Ja,azt akartam még irni,hogy az Intersparban babás hetek vannak,ha valakit érdekel-február 13-ig tart.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Tudom, mindenkinek elég a maga baja (gyorsan visszaolvasgattam, de érdemben nem tudok reagálni :oops: ) , nem hiányzik mellé még az enyém is, de azért csak el kell mondanom. Úgy látszik, én már csak panaszkodni jövök, pedig ahogy ránézek a kicsi manóimra, tényleg felmelegszik a lelkem és boldog vagyok, hoyg vannak nekem és egészségesek és gyönyörűek, és...
De én már nem tudom, mi van nálunk, egyik kétségbeesésből a másikba kerülök. Jó hírem az, hoyg most már harmadik napja, hogy Boróka csakis ciciből kapott tejet, a cumisüveget nem használtuk. A melleim úgy vannak, ahogy, amikor elfogyott a homeós bogyóm, akkor ismét jobban fájtak. Most megint elviselhető. De... Boróka lelkem minden délelőtt egy angyal, eszik szépen, aztán alszik. Kb. du. 3-4 körül viszont megébred és attól kezdve egyet lóg a cicin, fogalmam sincs, éhes, vagy mi a baja, de ha nincs cici a szájában, akkor csak ölben van el. És persze, nem alszik eközben. 5 perceket, amíg cumizik a mellen. Ahogy kiveszem a szájából, megébred. És ezt hosszú órákon keresztül képes eljátszani. Tegnap pl. hajnali fél 1 utánig csinálta ezt. Már azt hittem falramászok a fáradtságtól és főleg a tehetetlenségtől. Olyan volt, mintha küszködött volna az elalvás ellen. Aztán valahogy elaludt. Igaz, aludt fél 6-ig (de éjjel sosem volt gond, mindig jól aludt) akkorra az én melleim már majdnem kipukkadtak, ő pedig nem volt hajlandó rendesen szopizni. Pedig látszott, hoyg éhes, kereste a cicit, bekapta, szívta néhány pillanatig majd teljesen ébren csak cumizott rajta. Megkínáltam félóra után a másikból is, hátha az jobban tetszik neki, ugyanazt tette. Én már nem tudok kiigazodni rajta. A jó délelőtti programmal már azt hittem, kezd valami napirendféle kialakulni, oszt délutánonként minden szétmegy. És most, hoyg nem akart szopizni. Már teljesen kész vagyok tőle! Igaz, láthatóan-hallhatóan görcsei is voltak, vajon, azért? Hasrafektettem és elaludt. Most már jó félórája alszik, remélem, ha felkel enni fog, mert ha nem, engem az őrületbe fog kergetni. Amúgy IStván is ma kiszálláson van, ez az első december eleje óta. de délutánra jön, úgyhogy annyi, mintha csak a munkahelyén lenne.

Zsuzsi, örülök, hoyg Szandi meggyógyult, szerintem is hamar visszaszokik majd a bölcsibe.

Timi továbbra is drukkolok munkaügyben.

Ibolya, nem semmi a bürökrácia nálatok sem, látom. Sajnos.

Évi, jót nevettem csobbanós Samun! :D

Kukrapisilős kép is csudajó, Regina. :D Csoda, hyog sikerlült lekapni! :)

Márti, kitartás mára!!! 8)

Julcsi, hol vannak már azok a képek??? :P

Egyelőre ennyi voltam. Puszilok mindenkit.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ibolya, kedden lesz egyhónapos "kicsi Boló" (így hívja Kriszta), holnap 4 hetes lesz. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Edith,sajnálom az újabb mizériátokat :cry: .Sajnos ez a du-i-esti nem alvás,egész estés cicizés valahogy minden ismerősőmnél volt.Nem tudom mivel van összefüggésben,de azt kell hogy mondjam,ez sajnos jellemző erre az időszakra.Megint csak a kitartást tudnám ismételni -állítólag a 6 hetes kor a vízválasztó,utánna már nem jellemző ez a probléma-,de addig is próbálj meg utánna érdeklődni a patikában,babáknak való hasfájás elleni szerért.Egy másik topicban ezeket javasolták:Chamomilla Vulgaris 15CH., infacol,gripe water angolvíz vagy espumizan
A hason alvás is segít a pukik és a görcsök távozásában,vagy még jó hatást lehet elérni a babamasszázs-sal.
Rugalmas kendő?Itt valamelyik topicban egy anyuka árul,rengetegen áradoznak róla ,hogy milyen jó a kezdeti nehézségek leküzdésére-na meg késöbb is bármikor bárhol könnyen megszoptatható benne a kicsi-és sokkal jobb mint a kenguru.Ha érdekel szivesen utánna nézek,csak szólj nyugodtan.
bibolya
 
 


Viszont az nagyon jó,hogy már 3 napja csak szopizik " kicsi Boló",próbáld tovább szedni a hoemós bogyit-lehet,hogy ha nem szeded,akkor megcsappan a tej mennyisége és azért cicizik egész du-tól kezdve.
bibolya
 
 


Ismét itt...

Azóta is alszik, de már nagyon mocorog. Remélem, éhes lesz és fog enni.

Ibolya, a homeós bogyó az nem tejserkentő, hanem az a cicimre van. Úgy értettem, hoyg amíg nem volt, jobban fájt a szopi, a sebek nem tudtak gyógyulni. Most már tejszaporító teát sem iszom, mert biztos elég neki a tejcsi, legalábbis a "számok" ezt mutatják. Sőt, amióta csak szopizik, 100-120 ml-t le is fagyasztok, és ez csak olyan tej, ami magától kifolyik a másik mellemből, míg az egyiket szopizza. Steril üvegben kifogom és lefagyasztom, különben úgyis kárbaveszne.
Hasfájás ellen van szerem, az általad felsoroltak közül Krisztánál pl. egyik sem vált be, így most már direkt azt vettem, ami Krisztának is jó volt, úgy néz ki Borókánál is hat, bár nála még nem igazán voltak hasi-problémák. Ez a Sab Simplex. És igen, az este, (mit este? éjszaka) icipici forralt vízben feloldottam 4 bogyó Chamomillát és beadtam neki. Nem tudtam, hoyg jó-e, mert a füzetemben nem volt írva a görcsökre semmi, de legalább tudtam, hoyg nyugtató hatésú valamennyire. Aztán nem tudom, hoyg emiatt vagy a túlzott fáradtság miatt (vagy talán mindkettő :roll: ) de kb. félórán belül elaludt.
Hordozókendőn gondolkodtam már, de nem tudom, mennyi az ára, és fogalmam sincs, hoyg megengedhetjük-e magunknak. Főleg most, hogy eléggé leégtünk (ünnepek, szülés-kórházban lét, téli számlák :roll: :oops: ), a legkisebb kiadás is sok. Egy itteni valaki írta, hoyg vett anyagot és azt használta kendőként, de nekem fogalmam sincs, hogy kell megkötni, és mit csinálhatnék 4 m anyaggal. Tudom, topik is van itt a babaneten róla, de őszintén nem tudom, hyg lenne-e időm, türelmem böngészgetni. Igen, ha meglenne a kendő és egyből tudnám, hoygan kötözgessem, akkor naná, hoyg kellene. :D NAgyon köszönöm a felajánlott segítséget, aranyos vagy. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:
http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&o ... _id=326621
itt van 1 szopis tanácsadó, a beírt levelekből is lehet sok okosságot megtudni és kérdezhetsz is tőle!!!!!!
Olvastam is itt, hogy délelőtt nyugisabbak a babák alszanak, aztán este fele, jó odabújni anyához, meg az egész napos élményanyag kicsit nyűgössé teszi őket!!
Nekem Anissza a kórházban csinálta még, hogy este 9-hajnal 3-ig nem tudtam letenni, mert mindig balhézott!!!!
Nekem volt hordozó kendőm Zsombival, de én sem tudtam a kötéseket, csak egyet amit előre lehett csomózni :lol: .
Most van baby bagem, csak még azt is ki kell próbálni, egyszer már beleraktuk, de csak kamillázott!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,bocsi,de tök hülye vagyok,de leirnád vagy lefényképeznéd,hogy ez mi :oops: :oops: :oops: ?
[quote="bmo"]
írta:
bmoMost van baby bagem, csak még azt is ki kell próbálni, egyszer már beleraktuk, de csak kamillázott!!!!!!!!!!!!!!! :wink:


Edith,du.vendégeim jönnek,de a hétvégén utána nézek a hordozókendőnek.
bibolya
 
 


Ibolya:http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/index.aspx

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na szóval itt nézd meg, ez nem sikerült :oops: , most nem szórakozom ezzel, mert a nagyok épp na nem is írom le mit csinálnak!!!!!!
Reggel óta most 11kor sikerült a pöttömöt lerakni, így gyorsan adok ebédet a gézengúzoknak!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


http://www.gportal.hu/portal/babooo/
És így lehet bele tenni a bébit, kicsiket fektetve 0-5 hós korig , utána meg úgy ülve, majd ha tud ülni................gondolom. :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok, de írni már sokszor se időm se energiám. Az István 0-ban dolgozik, (de már csak 3 napig :? ), úgyhogy szinte egyedülálló anya lettem. Nehéz, nem mondom. Minden tiszteletem az egyedül nevelő szülőké. Főleg, akik ilyen kicsikkel maradnak egyedül.

Évi, az Ádám meg a törölközőket dobálta be a fürdővízbe egyik nap. Mire mindet kiszedtem, kicentriztem! De már csak röhögtem rajta.

A képek nagyon jók, ici-picik gyönyörűek.
Ne, ennyi volt, csörög a telefon. Majd még jövök később.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith,ezeket találtam most:

http://bababolt.com/index.php?option=co ... Itemid=137

http://www.carolino-bebiteka.hu/karikas.htm

ja,és amit a Márti belinkelt utoljára.Ezt az anyukát olvastam többször is,hogy ő maga készíti ezeket a hordozókat ,itt a babaneten is árulja-szerintem irjál neki nyugodtan,biztosan válaszol neked a kérdéseidre.
Nem tudom,hogy másképp hogy tudnád megkeresni ezért leirom az itteni nick nevét: mamacka -ez alapján tuti megtalálod.
bibolya
 
 


Edith, ez ismerős - Samu ugyanezt csinálta: csak kézben volt hajlandó lenni, meg örökké szopizott volna.
Nekem nagyon bejött emiatt a horodzókendő, az első 3-4 hónapban szinte folyamatosan rajtam lógott Samu a kendőben.

Meg a barátnőmnél is (neki most lesz 5 hónapos a kisfia) volt egy időszak (1-2 hós kora körül), amikor a kissrác sokszor csak kézben vagy kendőben, nagyon gyakran cicizve volt el, különben borzasztóan sírt.

A kendő, vagy a Marcsi által készített / árult hordozó azért nagyon tuti, mert szabad a kezed. Én pl így főztem, vasaltam, stb.

De aztán lehet, hogy Borókának ez csak egy nagyon rövid időszaka lesz...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ibolya, nagyon köszönöm a linket, mindent. Mamacka régi "ismerősöm" még a 90 napos fogyi idejéről... :)
Az általa készített hordozó nekem valahogy kimaradt, pedig emlékszem, amikor népszerűsítette. De annak is van ám ára... Na mindegy, megoldódott a probléma. :)

Ugyanis egy másik netes ismerősöm felajánlotta, hogy elküldi a saját kendőjét, mivel egyelőre úgysem használják. Lesz útmutató is, remélem, tudom majd használni. Már alig várom, hogy megérkezzen. :D :oops:

Amúgy épp most jöttünk be a sétából. Gyönyörű az idő, kihasználtuk. Nem volt semmi a két gyerkőccel belevágni ebbe a kalandba egyedül (most másodszor), de megcsináltam. Sőt, még babakocsim sincs, egyiknek sem. kriszta szépen fogta a kezemet, majd elvolt a babákkal, akikkel találkoztunk, Boró meg az ölemben.

Na, megyek, mert hívott IStván, hoyg készítsem elő az ételt...
Puszi...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith,babakocsi nélküli séta 2 kisgyerekkel?Ez igen,elismerésem.

Az nagyon jó,hogy a közeli ismerősöd tud kölcsönadni kendőt-igy legalább tényleg nem kell megvenni.Gondolom ugysem akarnád hónapokig/évekig ebben hordani.

Bocsika,egy másik topicot olvastam és "beléd ütköztem" vagyis a kérdésedbe,ezért ha nem haragszol csatolok egy linket,nézegesd meg,kérdésedre képeket fogsz találni:
http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... image=6977

De ha ugy érzed,hogy pofátlan vagyok,mond meg nyugodtan,nem lesz belőle harag.
bibolya
 
 


itt is nagyon részletesen segítenek a képek is:

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=foto2
bibolya
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Sehol senki?Ilyen is csak mostanában fordul elő,hogy senki sem jön irni egy pár sort.Voltak napok,amikor 1 oldalt is megtöltöttünk-alig győztem visszaolvasni,jegyzetelnem kellett,hogy mindenkinek irjak valamit.De ugy látom,most csak magamnak irogatok,ugyhogy el is húzok inkább reggeliztetni :cry: . Kép
bibolya
 
 


Ibolya:tudom mit érzel!!!!! :wink: Volt mikor én is magamnak írogattam, de hát ez van!!!!
MAjd ha lesz mondandójuk akkor jönnek, addig is tarts ki!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Mi jól vagyunk............azt hiszem!!! :lol: 8) :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Láttam a Nisszát!!! Gyönyörű az a kiscsaj! És milyen kis nyugodt baba!
Mondtam a Mártinak, hogy ha ez a kislány felnő egészségesen, épen, az maga lesz a csoda.
Az Ádám megnézte, hogy forog-e a feje a nyakán :wink: (a Márti mesélte), amikor meg etette, az összes gyerek a Mártin ugrált. És ez a kis drága szó nélkül tűrte, hogy zaj van, hogy állandóan macerálják.
Ja, és a Zsombi ugyan olyan kaliberű mint az Ádám. A szeme sem áll jól, minden rosszban benne van. Bár ezt eddig is tudtam, ha meséltem a Mártinak miket csinál az Ádám, kiderült, hogy ezt már a Zsombi is produkálta. :wink: :lol:

Ha lesz egy szabad percem fotóztam egy párat, megmutatom nektek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Először is elnézést a betolakodásért! Eredeti GAP ruhák baby-től a felnőttig. Ha érdekel a következő linken, megtalálod: http://www.vaterabolt.hu/index.php?page ... eID=170099

Üdvözlettel: rubin
rubin
 
 


Sziasztok!

Én most tényleg nem tudom, mit írjak, még magunkról sem, mert ugyanaz van, mint eddig. :roll: Illetve, van némi változás, de nem akarok elkiabálni semmit. Majd, ha 1 hét múlva is így, vagy jobban lesz minden, akkor már dicsekedhetek. :)

Barbi, de jó neked, hoyg láttad Anisszát! Elhiszem, hoyg tündéri a csajszi. Olyan jó lenne találkozni egyszer személyesen mindenkivel! De egyelőre még várunk ezzel! :roll:

Most megyek pihenek egy kicsit, ha még hagyják az alvók! :D

Ja, Évi, Balázsnak BOLDOG NÉVNAPOT! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Hú de hülye vagyok.

Évi, Balázsnak nagyon boldog névnapot kívánunk! :P

Edith, akkor csendben drukkolok, hogy 1 hét múlva is úgy legyen az a valami mint most. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, igaz inkább csak olvasgatnék, ha lenne mit.

Nálunk nincs semmi különös, megvagyunk.

Évi: Balázsnak boldog névnapot kívánok!

Edith: drukkolok, hogy minden így maradjon, ha most jobban mennek a dolgok
Nekem volt hordozókendőm, de a Szandi nem szerette, igaz a kengurut se. :shock:
És nálunk is volt délutáni nyűgösség, már nem emlékszem meddig, de egyszer csak megszűnt. Minden délután 4-5 körül kezdte és csinálta a műsort fürdetésig. :?

Ibolya: köszi a GYES-es infot, azt hiszem akkor én inkább postán adom fel a papírokat. :wink: Addigra már úgy is dolgozom (remélem), ha nem is jön meg időben a pénzem, nem lesz gond.

Barbi: várom a képeket, ha lesz egy perced. :wink:
Nem irigyellek az egyedüllétért, én múltkor kicsaptam a balhét, hogy nem így képzeltem a gyerek vállalást, hogy folyton egyedül vagyunk. Most egy kicsit odafigyel és próbál hozzánk igazodni. Persze ehhez kell, hogy olyan a munkája, hogy akár éjjel is dolgozhat. :oops:

Julcsi: még te se raktál képeket a szülinapról!! :lol:

Edit: te is jól eltűntél, mesélj mi van veletek, nem baj, ha csak magatokról írsz, engem érdekel.

Ha minden jól megy már csak hétfő, kedden kell a bölcsiben ülnöm egész délelőtt. Nagyon sz@r, mert a fél napom el van szúrva. Délután meg alig győzöm a házimunkát, főzést.
Bár jó előgyakorlat, mert ha már dolgozom ennyi időm se lesz. :roll:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Évi,párodnak nagyon boldog névnapot kivánok!

Kép
bibolya
 
 


Sziasztok!

Balázs nevében köszönöm a névnapi jókívánságokat!
Sajnos személyesen már nem tudom átadni, elindult délután vissza dolgozni - ismét egy hétig nem lesz itthon... :(
Samu pedig erre az időszakra időzíti az összes betegséget. Tuti összefüggésben van azzal, hogy Balázs most nincs itthon velünk. Ugye az első héten (amit Balázs tőlünk távol töltött) kötőhártyagyull, most meg nagyon masszív nátha jött ki rajta: folyik az orra borzasztóan, köhécsel, tüsszög, bágyadt, nyűgös. Nincs láza (egyelőre), de a holnap reggelt a dokinál kezdjük, valószínűleg benyalt valami vírust... Azért ez most elég sűrű így, ez előtt utoljára okt végén-nov elején volt beteg.
Egyébként egész hétvégén le se szállt az apjáról. Együtt szereltek (repülőt, hajót), olvastak, neteztek. Annyira jó volt látni :)

Ibolya, időnként - szerencsére ritkán - vannak itt a topikban üresjáratok. Eddig mindig csak átmeneti volt...

Lányok, én is várom ám az ígért fotókat, Julcsi, Barbi, meg persze akinek van a tarsolyában :)
Ne haragudjatok, ennyi voltam, nem vagyok "hangulatomnál".
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Még megvagyunk mi is!!!!! :lol:
Ma ismét egyedül..................jön a védőnő :( , na ő nem lesz nagy segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reeglit már kaptak a gyerkőcök, ez már jó kezdet :wink: .

Évi:boldogságos névnapot így utólag is, majd átadod ha hazajött!!!!! :wink:

Én együtt érzek a Zsuzsival meg a Barbival............de én most simán ellenék 1 gyerekkel!!!!!Akkár non stop is!!!! 8)
Most kicsit többen vannak, de biztosan lesz egyszerűbb is az életünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Vagy nem!!! :roll: 8)

Na több hülyeség nem jut az eszembe!!!!!
Naggggyon jó lenne, ha valamelyikőtök itt lakna a közelben :roll: , de persze ennyire egyszerű nem lehet a dolog!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Évi, sajnálom, hoyg beteg Samu, remélem, azért nem túl nagy a baj, és hamarosan meggyógyul. :)

Zsuzsi, akkor jó "edzést" neked még e két napra. Halad a csajszi? Visszaszokott már az új környezetbe? Sajnálom az egyedüllétet. Én emiatt már rég nem borítottam ki a bilit, de tegnap egy kicsit loccsintottam ki belőle. Persze, IStván sem tehet arról, hogy keveset van itthon, hisz inkább szeretne ő is otthon lenni, mint egész éjszaka zenélni vagy szombatonként plusz munkát vállalni, de a pénz sajnos kell, és akkor valamit valamiért. Pl. holnap este is megy zenélni. AZ egyik faluban az a hagyomány, hoyg mindig húshagyókedden van a farsangi bál, és mindig akkor is artják. Hiába munkanap másnap. :roll: De így legalább szerdán IStván itthon lesz, mert vesz ki szabadnapot. :)

Márti, persze, hyog túlélted. :D Ügyes vagy te! :) És mindienki ügyes, de ezt csak akkor tudja meg, ha benne van egy-egy szituban. Addig képtelennek érzi magát rá. Én ezzel vigasztalom, bátorítom magam. :) :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


:lol: :lol: :lol: a helyesírási hibálért bocsi, de nem aludtam ki magam kb. 4 hete!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

JAja Évi:jobbulást Samunak!!!!!!

Edith:sajna nálunk is így van, ha szabin van a tűzoltóságnál akkor megy a pékségbe :( , de sajna nincs más választásunk!!!!
Jó persze az éjszaka, de a fürdetés is benne van, meg ugye nálunk az éjszakák sem eseménytelenek!!!!! :shock: ÉS kis hercegnő éjjel még mindig a pocakomon szeret heverészni!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám, egy árva szavad se legyen, hogy nem aludtad ki magad 4 hete! Ez a kicsi lány már most többet alszik éjjelente, mint az Ádám majd 2 évesen!!! :lol: Nagyon ritkán vannak olyan éjszakák, amikor alszik 4-5 órát egyhuzamban, de mondom, ez ritka!

Jól indult a reggelünk. Anyuék spánielje nagyon beteg már régóta. És még nincs 10 éves. Sajnos ez a túltenyésztés eredménye. Beteg a veséje, a szája, nem lát és még sorolhatnám. Hívott az anyu, hogy leviszi az állatorvoshoz, mert ő minden gyógyszert bead neki amit a múltkor felírt, csepegteti a szemét 10x egy nap, de a kutya egyre rosszabb állapotban van. Felvoltunk készülve, hogy esetleg azt mondja a doki, hogy altassuk el, mert nagyon szenved. De nem akartam, hogy ezt az anyu csinálja végig egyedül, úgyhogy elmentünk vele. És sajnos bejött amit gondoltunk, elaltatták. Aztán szépen eltemettük.
A szívem szakadt meg azért a kis állatért, annyira kedves volt, ráadásul anyu meg nagyon kivan.

Évi, jobbulást Samunak. Az Ádám is mindig akkorra időzíti a betegséget, amikor az apja nincs itthon. Sőt, a múltkor pont úgy lett beteg, hogy se az anyuék (akik tőlünk pár utcára laknak ami nekem nagy segítség) se az István nem volt itthon.

Most az Ádámnak is folyik az orra de alig. Éppen csak naponta 5x megtörlöm és kész. Bezzeg én, egész hétvégén nem kaptam levegőt, már a vadászt vártam. De ma már jobb!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Szerencsére Samu sokkal jobban van, köszönjük a drukkokat, így reggel nem az orvoshoz, hanem a bölcsibe mentünk. Éjszakánk jól sikerült, így már ez is elég reményteljes volt. Ébredés után nem indultunk el rögtön (szerencsére nem kellett ma korán beérnem), hanem itthon megfigyelés alatt tartottam a gyereket kb 2 órán át :) Alig folyt a nózija, kb kettőt köhintett, továbbra sem volt hőemelkedése v láza, jókedvű volt - így a bölcsi mellett döntöttem. Úgy tünik, h jól, mivel nem volt vele semmi gond ma - ráadásul reggel mentek sószobába (a bölcsi legújabb szolgáltatása), ami kifejezetten jót tesz ebben a náthás időben.
És annak annyira örülök, hogy végülis 2-3 nap alatt túl volt ezen a dolgon. Ezek szerint mégis valami vírus lehett, amit sikerült legyűrnie hamar.
A gondozónő mondta, hogy most elég sok gyerek náthás a csoportban...

Márti, a védőnői látogatás milyen volt? nem is mesélted, hogy a párod pékségben is dolgozik - vagy csak nem figyeltem... :oops:
Nehéz lehet így. De az írásaidból úgy tünik, hogy nagyon jól boldogultok. Anyós-após segít? Pl. a nagyok időnként lemennek? És Nissza miket csinál mostanság (a pocidon alváson kívül)? És Zsombi-Szoni? Mesélj még! Gondolom, rengeteget játszanak együtt. És mikor megy Szoni újra oviba, március-április? Lesz még nála valami kontroll vizsgálat? - több kérdésem nincs :D

Zsuzsi, hogy alakult a mai bölcsödei újrabeszoktatás?

Barbi, Julcsi, fotók hol vannak? Amíg nem teszitek fel, addig zaklató módon kérdezgetek! :)

Edith, Krisztalány hogy van? Róla - érthető módon - régebben írtál. Segít Boróka körül?

Ibolya, ma te tüntél el :)

Andi, neked akartam írni, h egy csomó diafilmet letöltöttem arról az oldalról, amit egyszer belinkeltél - Samu imádja! Laptopon nézegetjük...

Edit, Zsu? Régen jelentkeztetek!
Jó éjt!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Márti,
látom belerázódtál a 3 gyerekes életbe! :wink: Biztos nehéz amikor egyedül vagy velük otthon,de hamar kialakul egy napirend,amit a gyerekek is megszoknak(vagy már meg is szokták),te meg ügyes anyuka vagy!
Már úgy megnézném én is Nissza babát élőben!Biztos tündéri kisbaba!

Edith,
én is drukkolok,hogy aminek most örülsz annak egy hét múlva is örülj! :P (ezt jól megaszontam:roll: )

Samunak és Barbinak jobbulást!

Balázsnak boldog névnapot!

Nálunk nincs új fejlemény.Zsolti oviba,péntekenként hordom Hannát a korai fejlesztőbe,de még nem biztos,hogy ez lesz a végleges megoldás,mert ide is kell a bizottsági vélemény.És ha ők nem javasolják,akkor nem járhat ide!
Röviden ennyit rólunk!
Munkaügyben semmi!Holnap bemegyek és megkérdezem,hogy most kellek vagy nem!!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Bocsika mindenkitől,de az eltünésem oka az volt,hogy a Lajos széjjel kapta a gépemet.Lepucolta az összes szmutyit,rakott rá új op.rendszert, most legalább jó kis gyors gépem lett :lol: .Még holnap vissza kell pakolásznom rá a dolgaimat,de nem tudtam ugy lefeküdni,hogy ne nézzek be :lol: ,és máris láttam,hogy az Évi hiányolt :lol: .Köszi :lol: :lol: :lol: .
Örölök,hogy Samun ilyen gyorsan átszaladt a nátha-Enikő hasonlóan van már vagy 1 hónapja,naponta 4-5-6-ot is tüsszent,néha folyik az orra,éjszakára néha el is dugul neki,de mindez annyira "lájtosan".Egyszerüen nem tud ugy istenigazából kitörni rajta-nem tudom,hogy ez most az erős szervezetének köszönhető vagy a C vitaminnak.

Bocsika,most ennyire futotta tőlem :arrow: megyek szunnyadni,mert ma megint lefárasztottak a szülőin /múlt héten is voltam :twisted: /

Timi,holnapra szorítok,remélem kedvező hirekkel jössz hozzánk.
bibolya
 
 


Évi:pékség másodállás, éjszakai munka , eddig nem is volt gond, de most macerás NEKEM a fürdetés miatt!!!! :oops:
Védőnő minden héten ugyanazokat kérdezi én mindig ugyanazt válaszolom és kész....................jön jövő héten is!!!!! :shock:
HA nincs a Roland este lemennek 1-2 órára a nagyok, meg feljön anyós segít fürdetni, tegnap is akkor volt Nissza baba vacsija!!!!!
Nissza már nézelődik nagyon, olyan édes!!!!!
Na azt nem mondom el, hogy ZSombi tegnap hova mászott fel és ugrott le :shock: , majdnem megállt a szívem!!!!
Mivel én mostanában nem vagyok hajlandó játékokat összepakolni, Szoni közölte, hogy azért nem játszanak mert utána kupi van és azt nekik kell összerámolni!!!! :shock: :roll: NAgy terror van, mert ha már elég nagy a rumli egy zsákba összekapkodom a játékokat és kirakom az erkélyre!!!! :shock: Na akkor elkezd pakolni villámgyorsan..............tudom én DÖG de ez van!!!!
Április elején lesz kontroll, remélem már márciusban tud menni oviba, most épp bárányhimlő meg kötőhártyagyulladás tombol, remélem addig lecseng!!!!Bár akkor meg ZSombi még jobban fog unatkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Nem tudom mi lesz a jó!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Timi, drukkolok, hoyg kedvező híreket kapj ma. :)

Ibolya, akkor egy ideig nem fogsz eltűnni géptakarítás miatt! :lol: Minek van annyi szülői? :shock:

Évi, örülök, hogy Samu jobban lett, látod, biztos hatott a sok drukk és gyógypuszi. :D :D
Írtad, hogy írjak Krisztáról. Írhatok jót és írhatok rosszat is. Rossz az, hogy éppen kibújóban a hátsó rágófogai, emiatt meg szörnyen eszik. Igaz, hogy van, amikor belakik valamiből, és oylankor csak nézünk, de örülünk, azonban általában a 2-3 falat a maximum mindenből. Sajnálom szegényt, mert látszik rajta, hoyg szenved, éjszaka is sokat nyöszörög, olyankor Chamomillát adk neki, de szerencsére nem ébred fel. Ugyancsaka foga számlájára teszem azt, hogy kicsit hisztisebb, mint ahogyan szokott. (Remélem, nem a tesóka miatt van. :roll: )
Különben pedig a világ legjobb gyereke. :D ÉS ezt nem arra értem, hoyg mindenben szótfogad, nem csintalankodik, nem hisztizik stb. de azt hiszem, nála jobb partnert a testvérnevelésben nem is kaphattunk volna. Végtelenül türelmes, megérti, amikor mondom neki, hoyg most nem mehetek, mert Boróka szopizik, de igaz, hoyg ahogy letettem a kcisit, máris nála, vele vagyok. Segít is a kicsi körül. Hozza, viszi a pelust, hozza az alkoholt, krémet, segítkezika fürdésnél ( :roll: ) sőt, tegnap, mikor mondtam, hoyg tisztába tesszük Borókát, már fogta a kis törülközőjét, amin pelenkázni szoktam és terítette le az ágyra. :) Ezenkívül pedig megragad minden jó és rossz alkalmat arra, hogy a kezét, arcát megpuszilhassa. De beéri a lábával, hajával is. :) Ha a kicsi sír és az ágyon van, odafekszik mellé, átöleli és azt mondja: ne síííj, kicsi Boló! :D Nagyon félek, hoyg nehogy megnyomja olyankor, de annyira finomka, elővigyázatos, látszik, hoyg törődik vele.
Mindezeken kívül pedig nagy huncut, a beszélőkéje rohamosan fejlődik, már egész mondatokat mond, mégha nem is ragoz mindig helyesen, sokat énekelünk, mondókázunk (ezt lehet szopizás közben is :roll: ) "olvasunk", rajzolunk, gyurmázunk, mesét néz...

Na, azt hiszem, eleget írtam most már róla is. Sőt, még az időm is lejárt... Puszi mindenkinek.

JAj, még egy érdekességet. Tegnap éjjel Kriszta felsírt, majd beszélni kezdett álmában: "jujujj, baj van Kalak!" :lol: :lol: :lol: (Vuk mondja ezt Karaknak a mesében. :D)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Még gyorsan pár kép:

Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Edith,
mint mindig tündériek a csajok!És Kriszta milyen ügyes már.Tényleg szerencsés vagy vele(már ha fogalmazhatok így),hogy nincs hiszti,testvérféltékenység stb.

Márti,
azért az egy kicsit könnyebbség,hogy anyósod besegít esténként.
Reméljük mire Szoni oviba megy tényleg lecsengenek ezek a fánya betegségek!

Állásügyben semmi jó hírem nincs!
Sajnos még mindig fejetlenség van a kórházban,ami az ambulanciát illeti.A Budakeszi úton nyílik majd a kórháznak egy szül-nőgyógy ambulanciája,és az itteni ambulanciát is odateszik.Az átadás csúszik,tavaszra igérik,és addig az áp.igazgató senkinek nem mondhat biztos állást!Úgy volt,hogy februárban már tudnak pontos dátumot mondani a nyitásról,és akkor a leendő személyzetnek is mondanak fix időpontot,de ez még várat magára! :cry: :evil:
Az osztályra is szerettek volna még egy embert,de a vezetés nem ad üres állást!Most van egy rész munkaidős emberke,akinek választania kell,hogy vállalja e a teljes műszakot vagy elmegy.Ha elmegy akkor van esélyem a helyére kerülni.(erre nem sok esélyt látok)
Évi,lehet,hogy marad Pest.Most azon filózunk a párommal,hogy ha sikerülne nekem vmilyen helyet találni,akkor váltott műszakban dolgozunk,így meg tudjuk oldani a gyerekek elhelyezését.Végső esetben még beköltözhetünk Pestre is,mert muszáj vmi melót találnom.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Este lesznek csak képek, kihúztam a gép hátuljából a zsinórt, olyan macera visszadugni, ráadásul az Ádám nem hagyja figyelmen kívül, ha véletlenül elfordítom a számítógép asztalt, jön és segít. :wink: A lényeg, ha este elalszik ígérem megmutizom Nektek.

Tegnap olyan szinten lefárasztott, hogy azt hittem a hajam kihullik. Nem volt rossz, csak iszonyat aktív és eleven. Elmentünk vásárolni, és bár jött az apja is és viszonylag gyorsan végeztünk, a végére mindketten (apja és én) úgy elfáradtunk! Mindent leszedett a polcokról és dobálta a kosárba. Sosem arra ment amerre mi, elszaladt, pakolt... Aztán itthon folytatta. Én már úúúúúgy vártam, hogy este legyen és lefeküdjön, ennyire nem szokott lefárasztani.
Pedig még játszóházban is voltunk. Lehet, hogy attól pörgött fel ennyire? :lol: Olyan aranyos volt, ő volt a legkisebb, inkább már olyan óvodás korú gyerekek voltak. Ment velük, kergetőztek, a nagyokat megsimogatta, (bezzeg nekem meg lekever egyet) nagyon jót játszottak. Alig bírtuk hazavinni, volt ordítás!

Edith, kicsi Bolónak mennyire sötét a haja. Kriszta szöszke fejéhez képest. Viszont oldalt meg mintha fehér pihe lenne. Nem? Édesek nagyon, főleg ahogy Kriszta fürdeti. Drága lehet, ahogy vígasztalja az is.
Az egyik barátnőmnek kb. 2 hónapos a kislánya, a fia 5 éves. És amikor a kicsi sírt odament hozzá és mondta neki, ne sírjál, mindjárt jön a tejcsárda. (mármint az anyja) Na, ezt most nem tudom miért mondtam, csak úgy.

Márti, ügyes voltál tegnap. Mindig egyre könnyebb lesz, te egyre rutinosabb leszel, hogyan lehet a 3 gyerkőccel elbánni.

Timi, sajnálom ezt a munka mizériát. Remélem a másik csaj nem akar főállásban dolgozni, és akkor mehetsz a helyére. :wink:

Évi, örülök, hogy Samun ilyen gyorsan átment a nyavaja. Lehet, hogy már írtad, de ti mikor szeretnétek neki testvért?

Zsuzsi, mi újság a bölcsiben?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, igen, jóval sötétebb a Boró haja a Krisztáénál, pedig a kórházban ő volt a legszőkébb a szobatársak közül! :) És mindenki mondta is, hogy jaj, milyrn szőke!
bOCS', DE EGY KÉZZEL íROK. Vajon, miért? :wink: (NA, még Caps Lock is. :roll: :oops: )
Azt hiszem, ennyi is voltam, pedig még akartam írni valamit... :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Húha, rohan az idő! Boldog első hófordulót kicsi Bolónak! Tényleg nagyon jó tesó Kriszta. Meg amiket mond - csak lesek. Samu is megtanulja a kulcsszavakat (legújabb a kakópol = kakaópor, újabban neki kell beletennie a tejbe, különben nem az igazi), de mondatokat még mindig nem nagyon képez.

Timi - bosszantó ez az állásügy, meg az elhúzódó hitegetés.
Remélhetőelg mégiscsak összejön ez a telki dolog, gondolom, a váltóműszak nagyon végszükség megoldás. Mikor jut akkor egymásra időtök a pároddal?

Barbi :) No, igen, el lehet fárdani rendesen egy-egy vásárlás alkalmával. Samu is erős ebben... Szintén segíteni szokott bepakolni a kosárba, meg aztán feltenni a pénztáros futószalagjára a cuccokat. A múltkor akkorát nevettem: talán DM-ben voltunk, pakoltunk ki a pénztárnál a kosárból, erre Samu a kezében szorongatott repülőjét (ugyan mi mást?) is rátette a futószalagra :D

No, lépek vasalni, meg aztán a gyerekért.
Írjatok! Meg tegyetek képeket! Majd egyszer én is teszek, de a fotógép jelenleg Balázsnál van Boszniában...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Van egy kis időm, a fiúk elmentek az anyóshoz, utána meg Susykáért a figaróhoz.

Akkor jönnek a képek. Nem sok lett. Van egy nagyon aranyos, de az még cenzúrázásra vár. Ha a Márti megengedi, akkor felteszem majd azt is.

Éheztetjük (a kezében az egy hatalmas rántotthús)
Kép

szép pár
Kép

mózeskosárban (kitúrták a Nisszát)
Kép

Zsombi motorozik
Kép

ez nagyon édes, nemhogy leszoknánk a cumiról, egyszerre kettővel nyomjuk :lol:
Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám, Nissza baba képe hol maradt? Édesek a gyerekek. Hajad újranőtt tegnapról? :lol:

Edith!

Annyira boldog család vagytok a képeken. Olvastam a blogon a cicigondokat. Büszke lehetsz Magatokra és én is Rátok! Remélem, már nem lesz gond. A múltkor tettél fel képeket, az egyiken féloldalt meztelen fekszik a kishusinyuszi, az a kedvencem. Odaért a kendő? Használtad már?

Rólunk:

Virág fogzása 20 hónaposan befejeződött. Erre tegnap nézegettem Barnus fogait, az alsó középső kettő mozog, az egyik brutálul. Áprilisban lesz 5 éves, és elkezdte a fogváltást. Hívtam a fogorvost, azt kérdezte, mikor jöttek ki az utolsó fogai. Közlöm 18 hónaposan meg volt mind a 20. Erre hangosan röhögött és közölte, hogy akkor ez normális. Hát Virágnál egyenlőre vége, most kezdi Barni. Fa@a.

Mennem kell, Virág bűzlik.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, jaja. :lol: :wink:
Ezért jó, ha két gyereked van. Ha az egyiknél befejeződik valami indul a másiknál. Így sosem érsz rá unatkozni. Na, milyen vagyok? Sokat segítettem? :lol: :lol: :lol:
Azt mondják a fogváltás már nem viseli meg annyira a kölyköket, talán Barnust sem. :roll:

Megkaptam az engedélyt, íme az a nagyon cuki kép. És bármit mondjon róla a Márti ne hallgassatok rá, gyagya. (ezt a Julcsi is megerősíti) :wink: Tök bájos az arca ezen a képen. Éppen magyarázza az Ádámnak, hogy finoman kell bánni azzal a csöppséggel. (előtte csavargatta meg a Nissza fejét)
Sajnos Nissza babáról csak ez az egy kép van, amíg itt voltak végig evett utána már mentek is.
Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edith: nagyon szépek a lányok! Annyira jó olvasni, hogy Kriszta ilyen jól fogadta Bolót. Még a barátnőmnek is meséltem (ő is nemsoká szül és egy kicsit fél, mit fog a 3 éves fia szólni a picurhoz).
Boldog hófordulót Borókának!

Barbi: szuperek a képek, mindegyik manó gyönyörű. Azért az sajnálom, hogy Nisszáról nincs több kép. De ez az is több a semminél!
Sajnálom anyukád kutyusát, tudom mit érez. Nekünk tegnap volt 3 éve, hogy meghalt a cicánk, és még most is megkönnyezem. :(
Hasonló motort kapott a Szandi karácsonyra, mint az Ádámé, nálatok is nagy kedvenc?

Márti drága, tényleg nagyon bájos vagy a képen! És ha jól látom fogytál?! :wink:
És csak nézek Zsombi, milyen kis helyes hapsi lett. :lol:

Edit: a fogváltás nem fáj szerintem. :oops: Max. amíg kiesik addig fog nyöszögni, de nem a fájdalomtól, csak hogy rá figyelj. Legalábbis emlékeim szerint a nővérem kisfia csak figyelmet akart.
Virágnak gratulálok a fogsorhoz! Nekünk még mindig hátravan 8!!!, hogy meglegyen a 20. :cry:

Julcsi, Andi, Zsu nagyon eltüntetek!! Gyertek ti is meséljetek! Lehet csak magatokról is!!

Bölcsiel nagyon jól haladunk, holnap már nem kell ott maradnom, majd csak fél 2-re kell visszamennem. Aludni, nem nagyon akar ott, de legalább csendbe fekszik, tegnap például másfél órán keresztül csak feküdt. Persze hazafelé az autóba meg elájult.
Végre eszik is rendesen, az elmúlt héten minden nap megette a főzeléket, még a karfiolt is :shock: , amit itthon soha meg se kóstolt.

Hát kb. ennyi van velünk, most talán lesz egy pár nyugis napom, aztán márciusba kezdődik a munka. Várom is meg nem is.
Valamelyik nap bementem a főnökhöz, mert a fizut még nem beszéltük meg. Mondtam neki, hogy négyszemközt szeretnék beszélni vele, teljesen lesápadt, azt hitte megint terhes vagyok! :lol:
Mondtam is neki, ha nem adja meg amit kérek, még az is megeshet. Na jó ez csak vicc, nem hiszem, hogy én még egyszer babázni fogok.

Tényleg ki hogy áll? Barbi, Julcsi, ti terveztek még manót, ha jól emlékszem. Mikor kezdődik a baba projekt?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok.

Nagyon jók a képek,imádom nézegetni a gyerkőcöket,tudom,hogy mondtam már 100-szor,de minden gyerek tökéletes ebben a topikban.
Ádámnak ezek a szemek..................!
Na most nem sorolom végig őket,úgyis tudjátok :lol:

Barbi,sajnálom a kutyuskát.
Moncsinak,(aki már ezer éve nem jelentkezett),a kutyusát is el kellett altatni.
Gyönyörű roti volt,már 11 éves és beteg szegényke.
Náluk is családtag volt,nem csak egy kutya.
Mi is nagyon szerettük,annyira szeretnivaló volt,imádta a gyerekeket.

Márti tényleg jól nézel ki :lol: :lol: :lol:
Majd kérünk szépen képet Nisszáról is :wink:

Szép napot mindenkinek!!!

Engem vár az ablakpucolás :( :( :(

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon jó, hogy minden rendben a bölcsivel! Biztos ma sem lesz baj! Gratulálok SZandinak, hoyg ilyen ügyes!!! 8) 8) 8) 8)
Amit tegnap nem írtam, de azért nem vagyok annyira naiv, hogy ne tudjam, hogy biztos lesznek nálunk is konfliktusok, amikor már Boróka is "élni" kezd. MInt ahogyan Edit is írta egyszer, hoyg addig náluk sem volt baj. No, dehát az is rendjénvaló lesz, gondolom. MOST, szerencsére nincs baj. :D
Köszi a hófordulós köszöntést! Ki vagyok akadva, hogy már elmúlt egyhónapos!

Edit, szerintem se aggódj, mert a végleges fogak kibújása nem fáj. Krisztának 17 foga van, a két alsó leghátsó pedig nagyon útban. De már felül is készülődik. Úgyhogy azt hiszem, nemsokára mi is teljes fogsorúak leszünk! :)
Én azért nem vagyok annyira büszke magamra a szopit iletően, , mert most is legszívesebben abbahagynám a fájdalom miatt. :oops: Sajnos, most a másik mellem lett nagyon sebes és már egy hete, hogy semmit sem javult. Csak annyi a szerencse, hogy miután jópárszor rászív, valamivel mégiscsak enyhül a fájdalom, és ez adja a reményt, hoyg hátha mégiscsak elmúlik majd teljesen. :(

Barbi, nagyon jók a képek, angyaliak a gyerkőcök, és egyetértek Veled (és Julcsival), hoyg Márti is nagyon jól néz ki. :)
Márti, majd tegyél fel Anisszáról is képeket! :)

Regi, mikor ünnepeltek? Készülődtök már? Martin várja-e a szülinapját? Milyen ajándékot fog kapni?
Jó ablakpcolást!

Mivel ismét felvetődött a gyerek-tesótéma, és én is már régen akartam írni, most leírom a magam verzióját. Ugye, mindig azt mondtam, hoyg nem áll távol tőlünk a 3. gyerek gondolata. Még kb. egyhónappal ezelőtt is úgy gondoltam, hoyg valószínű, belevágunk még egyszer. De most már azt mondom, hogy NEM. Legalábbis szándékosan nekem nem kell még egy gyerek. (HA jönne, akkor jönne... :roll: ) Pedig mindkétszer problémamentes terhességem vol, mindkettőt élveztem, a szülések gyorsak és - gondolom, emiatt - aránylag könnyűek voltak, de utána jön ez a gyermekágyi periódus, a szopi és minden más problémával, ami engem anniyra megvisel, főleg idegileg, lelkileg. Azt hiszem, nincs értelme még egyszer kitennem magam ennek. Tudom, hoyg túlleszünk rajta, és ez általában mindenkinél valamivel nehezebb időszak, most azért ezerszer jobban viselem, mint Krisztával, de mégegyszer belevágni félek. Meg aztán az is szempont, hoyg végülis magamnak vállalnám a sokat, mert bár IStván sokat segít, azért vannak dolgok, amiben mégsem tud. Pl. éjszaka hiába kelne fel ő hozzá, nem? Így a fáradtság, a házimunka (ebben azért van segítségem néha), Kriszta és pluszban a fájdalmam :oops: , az mind, mind az enyém. Ja, és majd még a munkám is hozzájönne.
Szóval, nem magyarázkodás, de most így gondolom, látom a dolgokat. Minden tiszteletem azoké, akik több gyereket vállalnak.

Szép napot mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


teszek fotókat:
huncutkák:
Kép


Anissza és én:
Kép


ne fotózz máááááááááááááár:
Kép


Zsombi szoknyában:
Kép


tündibogyó:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj drágáim :lol: :lol: :lol: elmentünk a DM-be apa Nisszát örzött kint, mi meg be................hát ketten 3 felé 2 kis kocsival, Zsombi az összes krémet megszagolta, nagy nehezen elvergődtünk a pénztárig, persze rengeteg cuccal, mikor én fizettem Zsombi már kint kódorgott, Szonit utána szalajtottam, épp mikor kiértem elkezdtek szaladni a szökőkúthoz, Zsombi volt a felvezető, Szoni csak szolidaritásból rohant, mit ne mondjak szép volt, azt mondja a Roland hogy akkor jól szórakoztam, ja mondom nagyon!!!!! :wink:
Úgy kitikkadtam a végére, nekem ehhez egy liter víz kell legközelebb, be is nyomtam utána fél litert!!!!!VÍZET!!!Nem ám rosszra gondolni!!!!Kipurcantam!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, teljesen átérzem a vásárlást. Nekünk csak ezzel az egy kölyökkel kell elbírni, de az apa-anya kontra Ádám csatában mindig ő győz. Én meg úgy érzem magam, mint non stop 3 nap egy bányában. És csak 1 1/2 órát voltunk vásárolni.

Ja, tegnap előtt, azon a maratoni hajhullós vásárláson már mentünk volna kifelé, erre megkértem az Istvánt, adja rá a fiára a kabátot, sálat sapkát, addig én is felöltözöm. Épp a Nike bolt előtt álltunk, erre az Ádám, mikor meglátta, hogy az apja a kabáttal közelít felé berohant az üzletbe. Az apja meg kergette a fogasok között "Ádám gyere ide mert agyoncsaplak" felkiáltással. :wink: :lol: :lol: :lol: A végén az eladók is segítettek bekeríteni a kölyköt, én meg kint sírtam a röhögéstől. A végén megkérdeztem az Istvántól, hogy azt mondtam, hogy fogócskázzatok vagy azt hogy öltözzetek? :lol: Nem nagyon díjazta. Vajon miért? :lol:

A képek csudajók, az utolsón annyira szép az a kicsi lány!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Márti!

Hozzád képest én terrorista szülőnek számítok bevásárláskor. Én mindig egyedül megyek egy vagy két gyerekkel vásárolni, így igen éles határvonalakat szabtam még Virág megszületésekor.

Ha babakocsival megyünk, Barnus fogja a kocsi oldalát. Nem vagyok hajlandó otthagyni se a babakocsit, se azzal rallizni a fiam után. Ha bevásárlókocsival vagyok, Virág ül benne, Barnabás pedig feláll az aljára és kapaszkodva tolom vagy fogja a szélét és jön mellettem. Nem engedem rohangászni, megvárja, míg fizetek. Ha nem tetszik neki a rendszer, kint maradhat a kocsiban. Egyszer kellett csak kivinnem a kocsiba, visszamentem a boltba, villámgyorsan bevásároltam, loholtam a gyerekhez ki, Ő meg lehiggadva nézegette a mesekönyvét. Egyszer volt erre példa, azóta sem. Ha gyalog megyünk, egyik fogja a jobb, másik meg a bal kezemet. Akinek nem tetszik, irány az autósülés.

Na nehogy azt hidd, hogy mintagyerekek. Tudnék mesélni, de minden nap nem vagyok hajlandó megőszülni vásárlás közben tőlük. Ha hazaérünk, tombolhatnak, de boltban nem.

Nissza nagyon hasonlít Zsombira, gyönyörűek. Olyan jó, hogy sikerült a szopi, bár nem nagyon írsz erről, sem Magadról, hogyan éled meg a három gyermekesanyuka szerepét.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?