Sziasztok!
Edith: nagyon szépek a lányok! Annyira jó olvasni, hogy Kriszta ilyen jól fogadta Bolót. Még a barátnőmnek is meséltem (ő is nemsoká szül és egy kicsit fél, mit fog a 3 éves fia szólni a picurhoz).
Boldog hófordulót Borókának!
Barbi: szuperek a képek, mindegyik manó gyönyörű. Azért az sajnálom, hogy Nisszáról nincs több kép. De ez az is több a semminél!
Sajnálom anyukád kutyusát, tudom mit érez. Nekünk tegnap volt 3 éve, hogy meghalt a cicánk, és még most is megkönnyezem.
Hasonló motort kapott a Szandi karácsonyra, mint az Ádámé, nálatok is nagy kedvenc?
Márti drága, tényleg nagyon bájos vagy a képen! És ha jól látom fogytál?!
És csak nézek Zsombi, milyen kis helyes hapsi lett.
Edit: a fogváltás nem fáj szerintem.
Max. amíg kiesik addig fog nyöszögni, de nem a fájdalomtól, csak hogy rá figyelj. Legalábbis emlékeim szerint a nővérem kisfia csak figyelmet akart.
Virágnak gratulálok a fogsorhoz! Nekünk még mindig hátravan 8!!!, hogy meglegyen a 20.
Julcsi, Andi, Zsu nagyon eltüntetek!! Gyertek ti is meséljetek! Lehet csak magatokról is!!
Bölcsiel nagyon jól haladunk, holnap már nem kell ott maradnom, majd csak fél 2-re kell visszamennem. Aludni, nem nagyon akar ott, de legalább csendbe fekszik, tegnap például másfél órán keresztül csak feküdt. Persze hazafelé az autóba meg elájult.
Végre eszik is rendesen, az elmúlt héten minden nap megette a főzeléket, még a karfiolt is
, amit itthon soha meg se kóstolt.
Hát kb. ennyi van velünk, most talán lesz egy pár nyugis napom, aztán márciusba kezdődik a munka. Várom is meg nem is.
Valamelyik nap bementem a főnökhöz, mert a fizut még nem beszéltük meg. Mondtam neki, hogy négyszemközt szeretnék beszélni vele, teljesen lesápadt, azt hitte megint terhes vagyok!
Mondtam is neki, ha nem adja meg amit kérek, még az is megeshet. Na jó ez csak vicc, nem hiszem, hogy én még egyszer babázni fogok.
Tényleg ki hogy áll? Barbi, Julcsi, ti terveztek még manót, ha jól emlékszem. Mikor kezdődik a baba projekt?
Zsuzsi