Sziasztok!
A mai napot végig lustultam... itt voltam ám egész nap, csak nem volt kedvem írni.
Feri elment síelni, most egy hétig magányos vagyok... nem tudom, hogy fogom kibírni... eddig max. 4 napra ment el, de már másnap itt zokogtam.
Remélem most jobban fogom bírni, ha nem akkor Ti biztos megvigasztaltok.
Most csináltam bánatűzésnek tejberizst, nagyon fini lett.
Márti, jobbulást! Most hogy vagy?
Bosek, nem volt túl hangos a koncert? Én biztos nem mennék! Látom nem jártatok ma szerencsével... én holnap megyek dokihoz, remélem nem potyára kell bemennem...
Pété, azt tudom, hogy a solymári önkormányzat ad 50e Ft támogatást, ha az anyuka a
szüléskor solymári állandó lakcímmel rendelkezik. Amúgy nekem azt mondta a körzeti orvos, hogy maradjak a szülésig betegállományban.
Szia
Rima, örülök, hogy már Te sem dolgozol!
Jim, fel a fejjel, biztos nem lesz semmi gond a gyámügyessel! Amúgy hol lesz a tárgyalás? Remélem nem Neked kell majd még Pécsre is lemenni óriási pocakkal vagy egy pár napos csecsemővel.
Mzx, Te szülés után egyből haza akarsz menni? Én a Laura Noémire szavazok, de a Laura önmagában is jó.
A kútvölgyibe csak pelust kell vinni, mert azt nem mindig tudnak adni, amúgy minden mást adnak a babának.
Lusie, le a kalappal! Ekkora babát simán megszülni...
Pumperka, jó lett a tapétázás, ügyesek vagytok, hogy meg tudtátok magatok csinálni!
Jobbulást a leányzónak!
Linocs, köszi a hasznos infókat! Jók a busós képek... én még sajnos sosem voltam ott...
Csujzi., remélem pont itthon lesz a férjed a szülésnél és erőt ad Neked.
Jó nagy a pocid!
Na ez most jó hosszú lett, de így jár aki napközben lusta írni és csak bambulja a hozzászólásokat.