Sziasztok!
Megoldottam ahétvégi kaját egy ezresből.
Végül is 600 ft-os malac(bőrös) oladalast vettem ,meg 3 kg krumplit, minden más volt itthon. Meteor, elmentettem a kajci javaslatodat, mert most nagyon húsosra vágytak, semmi könnyű nem nyert az ötletelésnél.
Szóval csináltam piritott kocka levest 2 szál hűtőben lelet répából, kolompérból, meg anyós által fagyasztott petrezselyemzöldből. És Sült oldalast, petrezselymes burgival, Kmammy féle narancsszósszal, párolt lila és fehét kápival, meg még külön kápi salit is. Kiüritettük a hűtőt, a tojásokból lett süti meg hagymás tojgli reggelire. Jókat ettünk és dőzsölés érzet is volt.
Tegnap még nem volt a számlán a gyed, remélem ma már igen.
Beni ellopta a két répát és megszökött vele a szobájába.
És a kajci
Nagyon jók a képek,
Preni Petijén el vagyok ájulva, a múltkori képekhez képest hirtelen még jobban nagyfiús lett nekem! Olyan pasis.
Ex, Peti továbbra is édes( a múltkor még azt irtad nem kinlódsz a kanállal, aztán most meg már hogy eszik vele!)
,
Nonó és Meske kiskirálylányok, édesek!
Kmammy! látom van külön gyerekpálcika! Nagyon édes!!!!Ügyi Kevin.
Preni! Milyen jól is jön egy ezermester a háznál!!!A darálót és a kézimixert is megjavitotta?
Pil. Köszi a reciket, megcsináltam a házikekszet-ahhoz volt itthon minden, és nagyon fincsi lett, zabálják.
Hamarosan kipróbálom a zabpelyhes nyugalmat és a Juca hideg kutyáját is. Vau.
Viera! Beninek is pöttyös az orra mellett, olyan furán, mintha apró kipörsenések, pattanások lennének kezdeti stádiumban. Bekentem gyorsan sudokrémmel, fogalmam sincs mitől lehet. Tél? Nyál? Hideg? Az orra nem folyik.
Gab!A gorfrihoz értelemszerűen kell gofrisütő is ugye? _Nekem csak fedeles palacsintasütőm van, az nem jó?
Kimike! Hogy van Milán? Mi a csuda ez, hogy alig lábal ki, máris visszaesik? Neked ilyenkor jár táppénz ugye? És megértőek, elviszik helyetted a melót?
Jujjujj
Ex, ez ha jól tudom 10 ezres akciója volt Petinek a hóvirágot tekintve. Meg sem láttuk, hivatalosan, amúgy meg nagyon édes!
Preni! Fú, iszonyú sokat eszik azurad!
Juca! kérünk képet Kingáról új frizuval!
Mári! Nem semmi ez az akció! Kitartást és türelmet hozzá!Kíváncsi vagyok hogyan mikor tanulja meg az önallatást, majd számolj be róla jó?
Fogalmam sincs miért, ugyan már ezt többször is leirtam itt-Beni az esti cicit hagyta el, valszeg a tesó miatt. Együtt mennek lefeküdni, és az úgy buli, másrészt meg olyan fáradt volt, hogy a pelenkázóról már bukott be az ágyba. Viszont a reggeli szent s sérthetetlen, sőt napközben is egyre többször cicizik. ÉÉSSS,
kimondta azt is végre cici! Olyan
didisen hangzik, és olyan édes ahogy mondja. És ahogy hozzákészül, hozzáfekszik mellém, olyan édes!
Cicis pózba befészkeli magát és cuppan. Imádom!!!!
Én úgy szeretek szoptatni, olyan jó, olyan édes, és látom az arcán a csecsemő arcát, ugyanúgy felhúzza a szemöldökét, olyanúgy néz gomb szemekkel mint 3 hónapos korában. Megzabálom!!!!!
Kmammy! Nem forditva irtad? Most gyed-et kap és igénylte gyest?
Meteor! Te miért csinálod ilyen korán az adóbevallást? Nem május 31 ig kell leadni?
Blaninak is ilyen minpálmafa gumis copfja volt, imádtam! Édes Pancsi!!!