Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon jó ez a póló Nelly:) hihi

Samu boldog 18. hónapot!

Kép
niki30

SAMU BOLDOG MÁSFELEDIKET!!!

Nelly

Kép
breeki

Niki: mi lett a du-i program?

Nelly

Kép
breeki

Nelly, apa korábban kelt, aztán döglöttünk:), aztán Emmát elaltattam, aztán apával huncutkodtunk :D , aztán sétáltunk egy nagyot és utána már jöttek a szomszédok.:)

Kép
niki30

DRÁGA SAMU! NAGYON BOLDOG MÁSFELEDIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!

Viki és Benike

Kép
Töltsd kellemesen pici gyermekkorodat, mint ez a maci és barátai. Te is olyan édi vagy mint ő! És olyan ügyesen olvasol is. Meglestelek you tubon-on.
Kép :lol: :lol: :lol:

Kép
viky30

És Emma baba álldogál?? Akkor neki is egy gratula!
Ügyiiiii vagy!!

Kép

Kép
viky30

Holnap remélem lesz időm jönni....
Ma a friss levegőn voltunk sokat és hétvégén apáé a gép.
Addig is szép vasárnap estét mindenkinek!!!!
viky30

Niki: ti kis huncutok! Jó kis vasárnap du-i program... :wink:

Nelly

Kép
breeki

Niki! Ügyik vagytok! :) Kell is a huncutkodás! :lol: :wink: :lol: Meg a séta, meg a szomszédolás! :)

Nelly! Szonja is nagyon ügyi! Felállt már azóta többször is?? Olyan szép kiscsajod van neked is! Tetszik az alkata! :wink: :)

Zsófi! Még nem is gratuláltam Csabának! :oops: Végre apázhattok. Meddig is? Vagy ez utsó utsó vizsga volt? Már nem is lesz több? Vagy csak ezt a félévet tudta le apátok?
Na és mit csináltatok végül ma?

Marcsi! IRIGY-IRIGY-IRIGY!!! :wink: De jó lehetett neked! Loló kivel volt? Most először mozdultál ki úgy komolyabban?

Képzeljétek! Én is tervezek elmenni bulizni valamikor a hónap vége felé! Már annyira jó lenne egy picit kimozdulni az éjszakába. Csak egy bajom van ezzel: másnap ugyanúgy talpon kell lenni és nem lehet aludni! :cry: Ezt az egyet nagyon hiányolom....

fatima

Szonja azóta mindenhol feláll, ahol már rájött hogy kell. :roll:
Sokszor életveszély!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Fatima, tényleg mész bulizni? Fúú de jó! Csajokkal? Vagy Salimmel?
Hát igen, ez a hátulütője az éjszakai bulinak, h. másnap műszak van.

Szonja is már feláll mindenhol? Aztaaa. Olyan aranyosak ilyenkor, nem? Ti is tegyetek fel képet!

Jah, kell néha a huncutkodás. Ráadásul már nem úgy megy ugye, h. akkor amikor az embernek kedve van. De tegnap ezt valahogy meg tudtuk oldani, mert Emmának már alvásidő volt.

Fatima, melyik napra beszéltük meg a randit? Már nem emlékszem.
:oops: Holnap?

Kép
niki30

Sziasztok!

A talira sajna nem biztos, hogy tudunk menni :( , de majd még meglátjuk!

Marcsi irigyellek a jó buli miatt! :) Hogy bírtad Laura nélkül?

Emma is ügyi kis csajszi!!!! Gratula!!!!!! :lol: :lol: Apátok is otthon volt? Na, ki a következő a felállásban??? :?:

Nelli: tök jó a póló, hol lehet beszerezni? Sajna a buli nem volt túl jó, de legalább kimozdultunk! :lol: Emmus nyekkenés nélkül aludt, ahogy szokott, szóval nem volt semmi gond!

Éljen a másfél éves Samu!!!!! :lol: :lol:

Na, majd folyt köv, de most bömböl a gyermek, megyünk sétálni!
:wink:

Zsu
svs

Ja Niki! Holnapot beszéltünk meg. Miért? Nem jó? Figyi, szerintem olyan 11 körül leszünk ott. Jó az nektek?

Zsu! Miért nem volt jó a buli? :( Emma nyekkenés nélkül aludt? Mióta alszik ilyen jól???? :shock:

Nelly! De ügyes Szonja!!! :) KÉPET!!!

fatima

Niki, Fatima:állós képet már raktam fel, de akkor most újra.

Zsu: a pólót a h&m-ben vettük. Nagyon tuti cuccok vannak ott!

Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

Fatima dehogynem oké! Várunk!
Andika is jön Eszterrel.
Bocsi, h. itt egyeztettünk :oops:

Kép
niki30

hahó lányok!

köszönjük a kedves köszöntéseket.

nekünk borzalmas volt a tegnapi nap. csak vázlatosan:

-de. samu esett a csúszdán, semmi komoly, kis pukli, viszont iszonyat nyűg volt, szegény.
-du. mentünk a csodák palotájába (ez nagyon jó volt) útban odafelé ettünk apával egy sajtburgert. én már ott kezdtem rosszul lenni. alig bírtam hazamászni, aztán 2x is hánytam rettentő hosszasan. egész éjjel nem bírtam aludni (????? nemtom miért???) apa hajnalban kezdett hányni, na neki láza is van.
-samu éjjel fent volt, valszin éhes volt.

vajon ez most hányós vírus, v gyomorrontás?????

lányok ha mindenkinek jobb tartsuk pénteken 4-kor a talit????????
kerekpocak

Tali: Nekünk jó a péntek és a szombat is, mert apa úgyis suliban van. A léngyeg hogy minél többen tudjatok jönni!!!

Zsófi: JOBBULÁST! Elég gyomorrontás gyanús a dolog. Hol vettétek az a sajtburgert? Gondolkodtam én is ezen a tejallergia dolgon! Amikor Beni nem tejbegrízt vagy tejpépet kap vacsira (amit mellesleg imád) akkor sokkal jobban alszik éjjel. Még tesztelem a dolgot a héten!! Lehet a tejes dolgok emésztése nehezebb? Tudsz erről valamit?

Nelly: Szoni csudiügyesen áll már!!! Mikor is állt fel először?
Tündéri kis pofikája van ahogy koncentrál! :wink:

Niki: Hát az ilyen huncuntkodás úgy látszik már délután jobban beiktatható mint éjjel, asszem a szép napsütés tehette.... Bár igaz is, nem értem mire célzol! :lol: :lol: Budai úrilányok nem beszélnek ilyesmiről! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Marcsi: Céges kiruccanás tényleg szupi lehetett!! Laura mit szólt hogy eltűntél éjjelre? És mennyi bort ittál? :lol: :lol:

Zsu: Nehogy azt hidd, hogy 2 kép elég volt! Kérünk még szépen!!!

Fatima: Mikor játok sétálni? Jó bulizást!! Másnapra apát kell beállítani délelőttös műszakba! Biztos szívesen vállalja. Aztán legkorábban délben felébreszthet egy finom kávéval. :lol: Én is erősen gondolkodom egy ilyen kiruccanáson, de majd tavasszal ha megnyitnak a kinti táncos-beülős bulihelyek. Tarek már nem ébred enni éjjel?

Kép
viky30

viki: sajnos nem tudom, tejileg mi a helyzet, én is csak próbálkozás szintjén vagyok. mcdonaldsban vettük a genya burit. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

éljenek a huncutkodók, nekünk a meki közbeszólt. :twisted: :twisted: :twisted:
kerekpocak

Nekem a péntek jóó:)
De csak miattam ne tegyétek át.

Kép
niki30

Szerintetetek egy Beni korú babának már kellene tudnia kiskanállal enni? Sokan piszkálnak emiatt hogy már ideje.
Vélemények?
Én próbálkoztam párszor de trutymókatasztrófa lett a vége.
Illusztálom is!

Kép
Kép
Kép

Kép
viky30

meg hát kézzel érdekesebb :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
viky30

Viki, szerintem tökre nem. Mi az hogy már kéne ennie? :shock: Dehogyis. Próbálkozik, tudja mire való, szerintem ez ilyenkorban pont megfelelő.

Huncutkodást nemcsak a jóidő tette. Szerintem minél jobban hagyjuk el a szopit (ami még van ugyan, de már nincs túl sok tejem), annál inkább visszatér a kedvem:)

Zsófi, basszus, szegénykék. Nem lehet h. ez inkább gyomorrontás. K....va mekis szenya.
Bár a láz.... :roll: ma hogy vagytok?

Kép
niki30

nekünk is jó a péntek.

Jobbulást Zsófi!

Klári
Kép
ganti

Viki ne stresszeld magad!!! Még nincs itt az ideje hogy egyedül egyen!!!!! Az más kérdés, hogy szeret próbálkozni, anno Julinak is adtam kanalat, az eleterelte a figyelmét.

De még nem tud olyan finom mozdulatokat tenni, hogy maradjon is a kanálban, mire a szájához ér.

Klári
Kép
ganti

Fatima: úgy értem - nyekkenés nélkül aludt 01-ig!!! :wink: A többség punnyadt és uazt az egy személyt istenítette egész este, szal uncsi volt! :x Remélem Te jobban jársz majd!! :lol:

Nelly, köszi a H&M-et én is szeretem, de ezt még nem láttam! :wink:

Viki: ezt a fajta evészetet kibírod nevetés nélkül?????? :lol: Nem vagyok nagy szakértő, de nem hinném, hogy már tudnia kéne Beninek egyedül enni!!!

Zsófi jobbulást!!!!!!

Apropó kajci. Nektek mivel jönnek ki a kajafoltok a ruhácskákból?? Nekem semmivel? :oops: Vagy csak én vagyok béna?? :roll: :oops: Illetve de- mosószappannal, de rongyossá kell dörzsölnöm hozzá a ruhát és a kezemet is! :x

Zsu
svs

szégyellem magam, de továbbra is csak a lóugrásos olvasás megy :(

remélem nem léptettek le ezért... :(

felállóknak gratula !

huncutkodóknak is ! hehe

tali:
nekem nem jó a péntek, mert dolgozom, plusz be sem vállalnám, mert a város péntek du. 4-kor járhatatlan, és mi autóval jönnénk. de miattam istenőrizz, h. áttegyétek.

puszi mindenkinek.

este körmöshöz megyek

Marcsi

KépKép
alon

és a legfontosabb:

ISTEN ÉLTESSE AZ ÉJSZAKA KORGÓGYOMRÚ 1,5 ÉVES NAGYFIÚT !!
SOK BOLDOGSÁGOT SAMU !!!!!!!!!!!

Marcsi

KépKép
alon

Hahó!

Nekem is jobb lenne a hétvége.....

Írjuk már össze, hogy kinek jó a szombat!

Majd jövök még.

fatima

Hol vagytok csajok????
Emmus szunyál (már nem sokáig) így lenne időm dumcsizni, de sehol senki!!!! :roll: :roll: Káááááááááár

Zsu
svs

nekem mindegy a péntek v szombat mert csaba v dolgozik, v suliban van. hangyányival talán a péntek jobb lenne.
jelentem aludtam du (igaz csak 2 órát de a semminél több) így jobban vagyok. apa is aludt, ő is. (ételmérgezésnél smán lehet láz is, azt olvastam a neten).

nem vállalkozom összesítésre de kb ugyanannyi embernek jobb a szombat, mint amennyinek a péntek.

zsu nem nyilatkoztál, h nektek melyik?

valaki ügyes mondja meg a frankót. én ahhoz kicsit még kába vagyok.
kerekpocak

beni nagyon cukin próbálkozik kanállal. sztem életkorának pont megfelelőn tudja a használatát.

marcsi olvasás alól abszolút felmentést kapsz!! "jó körmölést" :)

felálló babáknak már gratuláltam, de újra!! nagyon ügyik a babók! samu kb napra pontosan volt 9 hós.
kerekpocak

Szia Zsófi, végre vki!!! :lol: Nekünk a péntek jobb lenne!!

Na, dobok is egy képet annak örömére, h nem vagyok egyedül!!! :lol:

Kép kézilabdás leszek?? :)

Zsu
svs

niki basszus mostanság figyelem, h milyen kis szabadszájú vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "életben" én is. hehe
kerekpocak

zsu: kézilabdás emma nagyon gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!

zsu ok, vettem, péntek. de akkor ki összesít és mond frankót? én tuti nem.
kerekpocak

én szívesen vállalnám, de azért még nem tuti, h megyünk- kicsit fájdogál a torkom. :(
ha gondoljátok összesítek, de nem hoznék döntést! Na?

Szal (szóljatok, ha hülyeségeket írok :wink: )
péntek: ZSófi, Niki, Klári, Zsu?
szombat: Marcsi, Fatima
mindegy: Viki

Zsu
svs

nincs cérné jobban végigolvasni, akit kihagytam v. még nem nyilatkozott, légyszi újra le (mégegyszer)

Zsu
svs

cérné= cérnám
újra= írja
Bocsi :oops:

Zsu
svs

Az vagyok egyébként.
De nem vagyok durva:)

Elnézést, ha esetleg valakit ez sért. :oops:

Kép
niki30

engem nem! nekem bejön!!
kerekpocak

A végén még megismerjük egymást :lol:

Kép
niki30

Engem se zavar a szabadszájúság! :) :wink: :)

Na mi van akkor? Péntek lesz? Én már mondtam, hogy nekem mindkét nap OK, de a szombat jobban hangzik. Csak döntsük el, mert a hétvégére akkor mást szervezünk.

Bogi, Ági??? Nektek mi a jó? Tudtok jönni?

fatima

Marcsi! De káááár hogy ti nem tudtok pénteken jönni. Úgy várom már, hogy megismerjelek és láthassam Lolót! :(

fatima

Akkor péntek vagy szombat?
Senki nem dönt :wink:

Kép
niki30

sziasztok
meg elek csak vendegek.... na de holnap mar mennek is haza

nekem jobb lenne a szombat mert ugye meg azert pottomkek vagyunk es jobb lenne ha apa is jonne es en hatul ulhetnek vele az autoba... na de miattunk ne tegyetek at mert barmi lehet hetvegeig most is pl alszik es nem tudnam felebreszteni...

...de nagyon szeretnelek en is megismerni titeket, ha megis pentek lesz azert megprobalunk elmenni de semmi sem tuti, ilyenkor nagyon banom hogy nem alakitottam ki programot a gyerkocnek

CSAJOK orok halam megfogadtam a tanacsotokat es most mar agyban alszik el Anna surolgatom a hatat, puszikalom es most nem akarom elkiabalni de tobbet is alszik :D

Ma voltunk 4-ik havi oltasra remelem nem lesz semmi gond. 6,1kg a vedono ismet nagy szemekkel nezett hogy olyan mintha 3,4 kg-al szuletett volna :lol:

A gepem sajnos kimult de ha megjavitja apa teszek fel kepeket...

Samu boldog 1,5-os fordulot :!:

A bal egesz jol sikerult de folyton a gyerkocre gondoltam, szerintetek vege mar az onfeledt szorakozasnak???

Szonja
nagyon ugyes gratula!!!

Emmus nagyon edes :D

Szerintem sem kell meg Beninek egyedul enni, egyebkent nagyon aranyos

A tegnaptol Anna kap almat persze csak egy kis kanallal...hat nincs oda erte :(

puszi
agi

Kép
cica_1

nelünk is jobb lenne a péntek, a hétvége a családé.

A szabadszájuság, és a huncutkodás nekem sincs ellenemre, én is szsz vagyok.

Szonja iszonyú nyűgös mióta felállt. Niki, Emma nem?

Nelly

Kép
breeki

Képzeljétek éjjel úgy belázasodta, h se az algópirin, se a hűtőfürdő nem vitte le - 41,5 volt. Remegtem és minden bajom volt - az ügyeletet is ki kellett hívni - kaptam injekciót, úgy lement 40-re és még 2 ülőfürdő.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a bal cicim durrant be megint...és hiába fejem, nem jön semmi!!! Vörös az egész, duzzadt és irtóra fáj!!!!!!!! Nem tudom mi lesz ma éjjel, csak nem megy fel a lázam megint!!!!!! Most 37-re levittük...
Van ötletetek, hogyan szabadítsam fel a beragadt tejcit? Hiába masszírozom, borogatom... mit tegyek? :roll:

Egyébként a derekam kezd helyrejönni!!!

Sajna nekünk/nekem se a péntek, se a szombat nem jó - amit irtóra sajnálok, mert már iszonyat kíváncsi vagyok rátok.... vendégek jönnek pénteken, szombaton pedig sulim van, bakker!
Ha egyáltalán jobban leszek... nagyon rám jár a rúd!

Balázs jobb szeme is be van gyulladva, szerintem eléggé... biztos belenyúlt, kamillázom... csak elmúlik. Ma kellett volna menni a 3 hós oltásra ... de csütörtökre áttetettem...

Beni iszonyú cuki!!!!!!!!!!!!

Ági: örülök, h bejött a tippünk, remélem így is marad és sokat alszik majd Annácska... nekem is ez vált be délutáni alvásnál, délelőtt meg simán elalszik tök egyedül...

...bár most, hogy nő szerintem a foga, nyűgibb!!! Egész nap az öklét zabálja és nyáladzik mint a ló.... pedig megtapiztam az ínyét, nem érezni semmit... fene tudja...

...péntek csípőszűrés kontroll....

...na, megyek visszafexem, hátha ér valami - nehogy felmenjen a lázam. :oops:

Kép
bogen

nekünk is mindegy a péntek v. a szombat, a forgalom miatt (szintén autó) a szombat jobb.

Bogi csöpizz anyatejet a szemébe, az nagyon segít, nálunk is volt ilyen probléma :cry:

Nekem nem volt mellgyuszim (hehe tejem is alig) de ha jól tudom orvos+antibiotikum+masszírozás a gyógymód. Állítólag ha káposztalevéllel borogatod (természetes melltartó :lol:) az is sokat segít.

Ági sajnos igen, vége az önfeledt szórakozásnak!! Illetve meg kell tanulni elvonatkoztatni a gyerektől, de ez nagyon nehéz. :lol:

Nelly tök normális (sajnos) hogy ilyenkor nyűgik a babák, mert új nekik a szitu, és ez stressz nekik. Plusz új mozgás, ami fárasztó.

Bakker én vagyok már itt az tapasztalt anyuka, mi ezeken a "gondokon" már csak mosolygunk :wink:

Klári
Kép
ganti

nálunk a helyzet romlott, úgy h csabának folyamatosan magas láza van (sztem influenza), így kb 100% h samu is pár napon belül elkapja. lassan felkötöm magamat, vagy nyitok egy magánkórházat. az életem úgyis abból áll h vagy egyiket v másikat ápolom. persze én se aludtam az éjjel, kimerült is vagyok, de mindegy.

szerencsére pont most betegedett meg a tanártársam így holnap 2 ember helyett melózhatok, amire kezdhetem is most a készülést, plusz nyílt nap is lesz, ami azt jelenti h jönnek be a szülők megnézni, h hogy muzsikálunk. nagyon vicces lesz, mert 2 csoportnak tartom majd egybe az órát úgy h azok más szinten, könyvből stb tanulnak. isteni nem? mindezt úgy h előpző éjjel nem aludtam, hánytam, ma meg egész nap egyedül láttam el samut és csabát.

klassz.
kerekpocak

Bogi - nekem van tapasztalatom (sajnos) en fejtem, fejtem es fejtem sajnos nekem nem szopizott Anna de igy is segitett ha ratettem es legalabb probalt valamit utanna mintha tudtam volna fejni

Szerintem - mindenkeppen tedd cicire Bazsit amennyit csak tudod mert o a legjobban be tudja inditani
ulj bele nagyon meleg vizbe a kadba es kezi fejogeppel probalkozzal illetve kezzel
forro vizbe martogass kis torulkozot es melltartoval szoritasd a melledre utanna probalj fejni
miutan ugy erzed mar semmi sem jon es mindent megtettel jeggeld egy picit (fagyasztott zoldborso a legjobb mert felveszi a mell alakjat), utanna en bekentem garmastan kenoccsel ami gyulladas csokkento,majd szunyaltam kicsit mert szedultem, aztan kezdodik minden elolrol...

ne add fel kb. 3-4 nap amig helyrebillen a dolog

ha veletlenul van seb a mellbimbodon akkor nagyon figyelj a fertotlenitesere mert az rokton ujra begyuladhat

nyugodtan kerdezz ebben jo vagyok nem is tudom hanyszor gyuladt be a mellem :(

Szemgyulladas - en ugy tudom hogy semmilyen korulmenyek kozott nem szabad kamillat tenni a szemre bar van aki eppen az ellenkezojet mondja - en nem tennek

midjart jovok meg csak altatas van (agyban :))

Kép
cica_1

Sziasztok csajok!

Voltunk ma csípőkontrollon, sajna még mindig nem 100-as a Lucus csípője. :( Megyünk gyermekortopéd orvoshoz, csütörtökig bezárólag kapunk időpontot a Budai Gykórházba.

Zsófi: nagyon sajnálom, hogy beteg Csaba. :( Reméljük, hogy Te nem kapod el. Az én unokatesóm, aki 37 hetes terhes, most esett át a hányós, fosós víruson és baromi szarul volt szegény.

Bogi: nem tudom milyen popsikrémetek van, de azzal kenjed be a cicidet és meleg borogatást tegyél rá és masszírozzad, mint állat és fejjél, ha tudsz. Hátha beindul...

Kép

Edis

Kép
ediske

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?