Képzeljétek éjjel úgy belázasodta, h se az algópirin, se a hűtőfürdő nem vitte le - 41,5 volt. Remegtem és minden bajom volt - az ügyeletet is ki kellett hívni - kaptam injekciót, úgy lement 40-re és még 2 ülőfürdő....
a bal cicim durrant be megint...és hiába fejem, nem jön semmi!!! Vörös az egész, duzzadt és irtóra fáj!!!!!!!! Nem tudom mi lesz ma éjjel, csak nem megy fel a lázam megint!!!!!! Most 37-re levittük...
Van ötletetek, hogyan szabadítsam fel a beragadt tejcit? Hiába masszírozom, borogatom... mit tegyek?
Egyébként a derekam kezd helyrejönni!!!
Sajna nekünk/nekem se a péntek, se a szombat nem jó - amit irtóra sajnálok, mert már iszonyat kíváncsi vagyok rátok.... vendégek jönnek pénteken, szombaton pedig sulim van, bakker!
Ha egyáltalán jobban leszek... nagyon rám jár a rúd!
Balázs jobb szeme is be van gyulladva, szerintem eléggé... biztos belenyúlt, kamillázom... csak elmúlik. Ma kellett volna menni a 3 hós oltásra ... de csütörtökre áttetettem...
Beni iszonyú cuki!!!!!!!!!!!!
Ági: örülök, h bejött a tippünk, remélem így is marad és sokat alszik majd Annácska... nekem is ez vált be délutáni alvásnál, délelőtt meg simán elalszik tök egyedül...
...bár most, hogy nő szerintem a foga, nyűgibb!!! Egész nap az öklét zabálja és nyáladzik mint a ló.... pedig megtapiztam az ínyét, nem érezni semmit... fene tudja...
...péntek csípőszűrés kontroll....
...na, megyek visszafexem, hátha ér valami - nehogy felmenjen a lázam.