Sziasztok!
Félreérthetően fogalmaztam, két csecsemős van éjszakára, és három nappal!
Csak van egy bizonyos banya, akit én mindíg kifogtam!
És ő nem az Aranka, ő tényleg kevés vizet zavar a csomagosztással, meg hétvégén ott sem volt. A fekete hajú minisárkányról beszélek! Aki találkozott vele, tudja.....
Toncsi
A védőnők - elvileg - azért vannak a Klinikán, hogy mindent elmagyarázzanak a babáról, és a baba körüli teendőkről, szoptatásról stb...
Ketten vannak, de asszem egyszerre csak egy. Márti és Anikó.
Szerintem mindkettő kedves, segítőkész. Botinál Anikó segített, hogy jól tegyem mellre a babát.
Most csak 1x volt bent nálam, pénteken, mert hétvégén nem dolgoznak.
2 nővérnek igencsak kapkodós a dolga, ha sok a baba. Most éppen 27 gyerek volt az osztályon, hallottam, amikor mondták.
Csibe
Nem, természetesen nem steril gyerekek járnak a magánbölcsibe, Gondolom arra gondolt a védőnőm, hogy az államiba jóval nagyobbak a csoport létszámok, ergo a járványveszély is nagyobb!
Ettől függetlenül magánbölcsibe is előfordulhat, csak gondolom ritkábban!
Enikő
Isten éltesse Viust szülinapja alkalmából!!! Sok-sok puszi a buksijára!!
Éjszakáink tökéletesnek mondhatók - remélem nem kiabálom el (kopp-kopp)
- kb 3 óránként ébred enni a csajszi, durván félóra alatt letudjuk mindenestől. Van, hogy beájul rögtön, van, hogy kicsit még magamra fektetem és ott alszik el, de alszik, és ez a lényeg!!
Most reggel volt egy kis fennforgás, mert pont akkor ébredt, mikor Botit öltöztettem, meg csináltam a tejcsijét. De Boti ügyesen megitta a tejcsijét mellettünk ülve, míg a kicsi szopizott!