Új privát üzeneted érkezett!

Anett :)
A védőnők tényleg nagyon rendesek és segítőkészek!! :D
Csak én sajna kifogtam a hétvégét (Botinál meg a karácsonyt), és nem voltak bent, ill. csak 1x sikerült beszélnem velük!

Az meg tényleg nagy hülyeség, hogy aki császárral szül nem igazi anya!! :evil: Hogy írhat ilyet vki??
Amúgy biztos volt vmi oka, hogy 7 óra vajúdás után császár lett, mert egyébként Sikó ok nélkül nem császároz ilyen hamar!
Én is 8 órát vajúdtam, és fel sem merült a császár!
Botinál viszont igen, mert romlott a szívhangja, ha nem bújt volna ki hamar, és tovább romlik, akkor megcsászároztak volna!

Szilcsi :)
Na detto!
Már kezdtem hülyén érezni magam, hogy csak nekem voltak ilyen bajaim. :roll:
Amúgy az oltásról én se emlékszem, hogy szóltak volna külön, de egyrészt én már tudtam, hogy mi az ábra vele, meg itthon a doktornéni mondta, amikor kint volt megvizsgálni!
De első gyereknél a minimum lenne, hogy szóljanak..

Én is kimozdulnék szívesen, de még esélyem sincs, pedig én már elég régóta szobafogságon vagyok. Na de ami késik, nem múlik!
Ráadásul Apa 4. napja csak aludni jön haza, 11 után ér haza, és reggel 7-kor már megy is dolgozni (kocsonya fesztivál). Szóval esti fürcsiig, míg nem jön anyós tök egyedül vagyunk a gyerekekkel.
Bár nem a társaság hiányzik annyira, hanem Apa... :( Jövőhét végén meg Romániába megy 3 napra. :roll:

Noémi ma kicsit sírdogálós, sztem teli kapkodja magát (bár nem mértem), és a pocakja a ludas.
Boti meg napok óta taknyos és köhög. Szerencsére láza nincs, de nagyon félek, hogy ráragasztja a kicsire. Elkülöníteni lehetetlen.. :?

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Hát nagyon kezdek kiakadni a Klinikán, még jó, hogy velem várhatnak egy kicsit...
A Kórházban cukros vizet adtak a babáknak, de ott aztán nem volt olyan, hogy alvó babát adjanak az anyuka kezébe! :roll:

Enikő, dobok egy privit, ha lesz időd, írj!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

Kinga:írtam privit!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Csajok!

Köszi a hsz-eket,rendesek vagytok!

Az oltásról nekem sem szóltak,a gyerelorvos tényleg szűkszavú volt,minden rendben és kész,de én tudtam, hogy kapja,mert olvastam róla,de akkor is szólni kellett volna :evil:
Nekem szerencsém volt akkor a csecsemősökkel,nappal mondjuk volt egy undok is,egy idősebb nő,na azt fel tudtam volna rúgni!De nekem éjszaka is behozta a kiscsaj Málnust, hogy éhes,én meg javában húztam a lóbőrt :oops: , mondta meg kell etetni és segített is!A szobatársaknál ne mvolt kint a baba,éjjel nálam sem, hanem hozták először, utána éjjel meg már mentem magam. Én is fejtem , bár nem nagyon volt még tejem, de azt a kicsit mindig odaadták neki ami a hűtőben volt.
Hát az ágyak :!: az botrány! Szilcsi én is majd meg haltam a sebemmel onnan felkelni.A posztoperatívon jobbak voltak egy fokkal!

Azért lett császár mert nem nagyon tágultam, és azt mondta Sikó, hogy nem valószínű ha kitágulok is egyszer vha, kifér a baba vagy ki birom nyomni én meg bőszen bologattam, hogy nosza menjünk már a műtőbe!Első baba be voltam tojva nagyon és csak arra gondoltam, hogy legyen már meg!Persze tudom én, hogy ok nélkül nem császároz Sikó,de legközelebb várnék még.Szülésznőm is nagyon korainak találta,meg az altatós dokinő,sokat ott volt velem és dumáltunk. Na mindegy mostmár, a lényeg itt van :D
20140113113746

Sziasztok!

Ezek szerint nekem tényleg szerencsém volt a csecsemősnővérekkel... mindig kérdezték, hogy hoztam lefejt tejet amit odaadhatnak neki??? (Nagyon kedvesen, segítőkészen), én meg csak mondtam szomorúan, hogy nincs még tejem sajna... Mindent megmutattak, elmondtak, a körzeti védőnőm elmondta a szurikat előre, de a klinikán is a dokinő elmagyarázta, hogy mit kapott, miért, mire lehet számítani... :O Szóval ezért vagyok meglepve, hogy fikázzátok... A pótlás... nos az igaz.... Dorottyának is adtak tápot, nem sokat, de adtak, én meg annál jobban eröltettem, hogy szopizzon, de itthon indult be a tejem, nem aggódtam a pótláson, bár kicsit bosszantott, de nem mindenki olyan szopipárti, mint mi itt!!!! Nagyon sokan eleve cumisüveggel, tápszerreceptel készülnek a babájuk érkezésére!!!! Szóval nem tarthatnak észben ők sem minden igényt, de számomra is a kizárólagos szoptatás volt a cél, úgy voltam vele, valahogy kihúzzuk azt a pár napot (nekem még 5 volt), aztán majd szopizhatunk még eleget és így is lett! :lol: :lol: :lol:

Anett!

Én is császáros voltam, sok baromságot olvastam róla, néha én is elgondolkodtam rajta... aztán rájöttem, baromság!!! Inkább az aggasztott, amit a baba érzelmi életének fejlődéséről írtak, hogy mi mindenből marad ki, ha nem jut kersztül a szülőcsatornán... Szerintem még mindig jobb, ha nem jut keresztül, mintha bármi baja van a babának!!!! Szóval nem ezen múlik, hogy milyen anya vagy/leszel!!!!!! :D :D :D
Az ágyak viszont tényleg botrányosak!!! :lol:

Zituska!

Csecsemősnővért???? Egyet??? Amikor én voltam, ott dekkoltak mindig vagy 4-5-en a kalitkában, vagy a babákkal!!! :O :O Éjszaka is mentem szopiztatni, és ott ültek hárman!!! :O Érdekes....

Aranka néniről sokat hallottam már előzőleg is, hogy az egy sárkány, de amikor én bent feküdtem, neki csak a fényképek és az ajándékcsomag osztogatása jutott!!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek, lehet, hogy később rakok fel képet Doróról!!!

Szép estét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Itt vannak a képek! :D

Bea: Köszi a nacit, szerintem jól áll a csajszinak! :lol:

Kép Gréti nadrágjában! :)

Kép Portré

Kép :)

KépKépKépKép
hefe

SznAnna: Írtam privit!

Mostmár tényleg eldugultam! :D

eszter

KépKépKépKép
hefe

Kriszta!
Válaszoltam :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!!

Kinga: Ugye te kérdezted a piercing csináltatást a másik oldalon? :oops: A Szilléri stg-on van az Amíra szépség szalon, ott pl lehet csináltatni, meg az összes tetováló stúdióban :wink:

Dorottya nagyon cukker :) és csini a rucija is :D

Exi: Válaszoltam a privire :wink:

Zituska. Kitartás, egykettő belerázódtok, csak nyugi, szuszáááááá!
Milyenek az icakáitok???

Szilcsi nektek? Hogy alszik Lali?

Már most júliusba amikor Zalánt szültem is csak 2 azaz kettő csecsemős nővérke volt éjszakára. Sztem elég kevés,főleg ha sok baba van. Nemtom hogy győzik :o :roll:
A gyerekágy télleg nem a legjobb hely, sötét is (nincs ablak az L alakú folyosó bennső felén és olyan kripta hangulat van), én ezt utáltam ott nagyon.... és halál unalmas... :oops: :roll: :lol: A baba jórészt alszik egész nap még, nem lehet bele életet lehelni, pihenni sztem nem lehet, legalábbis én nem tudtam, ha jön látogató ki kell ülni a huzatos előtérbe, ami szvsz nem a legjobb megoldás...szal nekem ilyen jellegű problémáim voltak. De hát kórház, nem szórakoztató centrum 8)
A szülőszobák sztem klasszak, de hozzáteszem nincs összehasonlítási alapom... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kajla,Barni születésekor 49cm volt,most 94cm......

Zituska,örülök hogy jelentkeztél,a szüléstörténetre nagyon kiváncsi vagyok!!!
Remélem ,gyorsan rendeződik a két gyerkőc esti fürcsije,na meg a többi is!!!! :wink: :lol:
De nagyon rendi az anyósód hogy segít!!!!

Dancsi,mi lehet veletek???
nagyon izgulok értetek!!!

Kép
bibi226

Hefe!
Dorottya nagyon csini csajszi!!!

Enikő!
Igen,én kérdeztem. Az Amirában csináltattam korábban a köldökömbe és folyamatos gyulladásban volt :? Most máshol szeretném megcsináltatni. Ha most sem jön be,akkor velem van a baj 8)

Én is rakok fel egy képet a "nagylányomról" :P

Kép

szszkinga

Hefe,Kinga,nagyon szépek a lányaitok!!!! :lol: :lol:

szerdán,ha jó idő lesz,nincs kedvetek egy játszós talihoz????
Mondjuk a Palánk cukrászdával szemben??
Azt hiszem Roosvelt téri!!!

Kép
bibi226

Kinga: A köldökömbe nekem is gyulladásba volt, nagyon sokáig, másutt viszont jól gyógyult a bőröm :wink: És egy helyen csináltattam mindet (Pesten) :wink:
Nagyon cép Kitti. Olyan gyönyörű, bájos kislány :D

Bibi: Hány óra körül lenne a játszós tali? :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Dancsi!
Gyors gyógyulást kívánok nektek!!!!

Zituska!
Remélem nem haragszol meg, de nem értem azt a mondatot, hogy a rota vírust főleg állami bölcsibe járó gyerekek kapják meg! :shock: Miért?A magán bölcsibe "steril" gyerekek járnak?Vagy ott oxigén sátor van?Ezt hogy értette a védőnő?
Nagyon édi Noémi!!!!Cukorfalat! :lol:

Kinga, Hefe!
Nagyon szépek a lányok!!!! :lol:

Cipő ügyben:
nekem azt mondta a gyógytornász (akit rajtatok keresztül ismertem meg! :wink: ),hogy akkortól kell cipő, amikor feláll és próbál lépegetni, akár kapaszkodva, akár egyedül.És még azt is mondta, hogy legyek szíves venni JÓ cipőt és a szobában is cipőben legyen!

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bibi!
Mi benne vagyunk a taliban!! Nekünk délelőtt kb 1/4 12-ig jó,délután meg fél 4 után.

Jóccakát mindenkinek!!

Pesten hol csináltattátok a piercinget?Hétvégén megyünk Pestre,lehet hogy akkor elmennénk oda ha nem esik ki nagyon az útból.

szszkinga

Kinga írok privit a címmel! :wink:

ceniko
Szeged

Csibe!
Bocs, ha belekontárkodok a cipős témába, amit nem követtem nyomon - csak a legutóbbi hozzászólásodat olvastam - de én pont azt hallottam, hogy lehetőleg mezítláb kéne járatni a csimotát, nem pedig cipőben. (Értelemszerűen otthon :) ) Akkor ugyanis tutira úgy alakul a lábboltozat, ahogy jó, és nem a szupi cipő veszi át a súlyt, vagy a gagyi cipő deformálja a dolgokat.
Na mindegy, mint tudjuk, ahány könyv és újság, annyi vélemény. :)

Kép
tita80

Kinga,Enikő,9 környékén gondoltam!! :wink: :D

Kép
bibi226

Enikő,Violának utólag 1 kicsit,de boldog szülinapot Kívánunk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok.
Elolvasgattam a véleményeteket a klinikáról, nos sajna én is ahoz a táborhoz tartozom, akiknek negatív a véleménye.
Az első lányomnál, a védőnők nagyon rendesek voltak, a csecsemősök már kevésbé, a gyerekorvost 1x láttam. Az ápolónők, botrány, mintha kutya lettem volna. Amit tudni kell a babáról, azt mind Sári Tamástól ( nem vicc !!!!), meg az egyik védőnőtől tudtam, de ő utána is rohangáltam vagy 1 órát.
Jázminnál még gázabb volt. Akkor már nem volt a 2es kórház, kész káosz volt. Szülés után másnap bejött a védőnő, megkérdezte első baba? mondom nem. Válasz: Ó akkor mindent tud az anyuka. Na onnantól kezdve sem a védőnőt, sem a csecsemőst, sem a dokinőt nem láttam. Nem is foglalkoztak velem. Pedig 6 év után igen sokat felejtettem. Én elhiszem hogy marha sok a mun kájuk és kevesen vannak, de könyörgöm, csóri anyák kiben bizzanak a kórházban?
Én emlékszem az első manó születésénél, amikor jött apa látogatóba, mindig sírtam. alig vártam hogy elmenjek arról a nyomasztó helyről.
na röviden ennyi
dancsiékról hír????

Kép
Kép
szandra29

Kinga!

Én a Bartók téren csináltattam a köldökpiercingem, moat nemrég vki kérdezte a fülbevalót, talán Szandra???és Kármen mondta neki, hogy ott csinálják!Kis ékszerbolt , Karát a neve talán nem emlékszem pontosan!Profin megcsinálta a csaj, árat én már meg nem mondom, több éve volt!Nem gyulladt be soha, és nem is nőtt be pedig terhesen kivettem doki javaslatára már félidő előtt!Most meg visszatettem! :D

Aranka szerintem is undok, de csak csomagot oszt tényleg!És éjjel 2 csecsemős nővér van az osztályon!
20140113113746

Kinga.
A bartók téri ékszerész tényleg jó, mindkét lányomnak ott lőtték ki, és a csecsemő fülbevalós belövés 1800 ft-be kerül

Kép
Kép
szandra29

Enikő:
Violának nagyon boldog szülinapot! :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Enikő!
Violát Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok!
hát az eddigi vélemény összesítés alapján a Klinika utálok többen vannak. szóval így készüljek. :?
és mi van az ágyakkal?
és ott miért van védőnő, és azok azok, akik a Vasasban vannak?
és 2 nővér kevés éjszakára?
vagy majd ha ott leszek megtudom? lehet, hogy az a legjobb.
toncsi

toncsi80

Sziasztok! :)

Félreérthetően fogalmaztam, két csecsemős van éjszakára, és három nappal!
Csak van egy bizonyos banya, akit én mindíg kifogtam! :evil: És ő nem az Aranka, ő tényleg kevés vizet zavar a csomagosztással, meg hétvégén ott sem volt. A fekete hajú minisárkányról beszélek! Aki találkozott vele, tudja..... :roll:

Toncsi :)
A védőnők - elvileg - azért vannak a Klinikán, hogy mindent elmagyarázzanak a babáról, és a baba körüli teendőkről, szoptatásról stb...
Ketten vannak, de asszem egyszerre csak egy. Márti és Anikó.
Szerintem mindkettő kedves, segítőkész. Botinál Anikó segített, hogy jól tegyem mellre a babát.
Most csak 1x volt bent nálam, pénteken, mert hétvégén nem dolgoznak.
2 nővérnek igencsak kapkodós a dolga, ha sok a baba. Most éppen 27 gyerek volt az osztályon, hallottam, amikor mondták.

Csibe :)
Nem, természetesen nem steril gyerekek járnak a magánbölcsibe, Gondolom arra gondolt a védőnőm, hogy az államiba jóval nagyobbak a csoport létszámok, ergo a járványveszély is nagyobb! :wink:
Ettől függetlenül magánbölcsibe is előfordulhat, csak gondolom ritkábban!

Enikő :)
Isten éltesse Viust szülinapja alkalmából!!! Sok-sok puszi a buksijára!! :D :D :D
Éjszakáink tökéletesnek mondhatók - remélem nem kiabálom el (kopp-kopp) :D - kb 3 óránként ébred enni a csajszi, durván félóra alatt letudjuk mindenestől. Van, hogy beájul rögtön, van, hogy kicsit még magamra fektetem és ott alszik el, de alszik, és ez a lényeg!! :D
Most reggel volt egy kis fennforgás, mert pont akkor ébredt, mikor Botit öltöztettem, meg csináltam a tejcsijét. De Boti ügyesen megitta a tejcsijét mellettünk ülve, míg a kicsi szopizott! :D

Kép
Kép
zituska28

Szandra :)
Nem tudod véletlen mennyi idős kortól lövik ott a babák fülét??
Szeretném én is kilövetni Noémiét, lehetőleg minnél hamarabb.

Kép
Kép
zituska28

Eszter :) Kinga :)

Eszméletlen szépek ezek a csajok!!!!! :D :D :D

Ez az előbb lemaradt.... :oops:

Kép
Kép
zituska28

Violának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!

Bibi!
Nekünk a 9 korai,mert kb akkor fejezi be a reggelit a kiscsaj,de 1/2-3/4 10-re tutira odaérnénk.
Valaki más is jön még?

Zsuzsu!
NAgyon el vagytok veszve!!

Köszi a piercinges infókat!!

szszkinga

fülbelövés: nincs kor meghatározva, bár nekem azt javasolták, hogy a baba 2 hónapos korát várjuk meg, mert addig a fülcimpa alakul még. Így mi 2 hónaposan lyukasztattunk!

Lányok: van aki 2 éves kora előtt adta bölcsibe csemetéjéét?Hogy viselik a bölcsit ilyen pici?

Kép
gyanixi

Szép napot mindenkinek!!!! :D

Violának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!! :D :D :D :D

Kinga: Kitti már kész nagylány, tényleg!!! Nagyon szééééééééép!!! :lol:

Köszönjük a dícsérő szavakat! :)

Sajnos mi nem hiszem, hogy tudunk menni játszózni, nagyon betáblázott a hetünk! :( :( :( Pedig szuper az a játszótér!!! Azért jó szórakozást Nektek, csináljatok sok-sok képet és rakjátok majd fel!!!! :lol:

Régebben írtam, hogy Doró cuccait eladnám olcsó pénzért, mert már nem férek a csajos ruciktól!!!! (Az unisexek már gazdára találtak! :D ) Feltöltöttem őket ide, hátha gérdekel valakit (pocakosok pl) 50-80-as méret:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=264618

Természetesen a szegedi babaneteseknek kedvezményeket adok! :lol: :lol: :lol:

További szép napot, hisztimentes délutánt! ;)

Doró és Eszter :D

KépKépKépKép
hefe

gérdekel=érdekel :lol:

KépKépKépKép
hefe

Zituska
Vivinek 1 hónaposan, Jázminnak 6 hetes lőtték a fülét. Én addig vittem őket, amíg még nem nagyíon mozognak, hogy ne piszkálja. Semmi bajuk nem volt.
2 másodpercre sírt fel, mert megijedt a kattanástól, utána rögtön elaludt :). Nagyon aranyos a csaj, és érti a dolgát.

Csajok
S.O.S.
férjemnek a héten lesz a szülinapja. Ajándékötletek? Vmi személyeset szeretnék. Nem szeret sportot nézni, nem mobil telefon rajongó és nem autós őrült :). Szal igen nehéz ajándékot venni.
előre is köszi

Kép
Kép
szandra29

Lányok!
Ha valaki bőrgyógyászhoz akar menni, hová kell menni?
Hivtam újszegeden a Máv rendelőt, a délelőttős szabin van, du.-tán valami doki van. A Bőr és nemibeteg gondozóba csak jövő héten van rendelés, mert most csinálják a számitógépes rendszert.
Akkor mi marad? Magándoki?

Bea!
Te tudtál jó bőrgyógyászt, ugye?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

VIUS! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG :) :) :)

Bef*sattatok rendesen a klinikától :) Eddig is egy car helynek gondoltam (Rékát is tömték, kitépték a kezemből...stb), de a rossz emlékek kezdtek elhalványulni.
(Hajnát Pécsen szültem, az maga volt a tökély :) Már 24 órán belül volt tejcsim, mert állandóan cicin volt)
Szóval mondjatok valami bíztatót, mert kezdek rettegni attóla kiszolgáltatott helyzettől, hogy nem én irányítom a dolgokat, és látom majd, hogy rossz felé haladnak :(

Zituska!
Miért nem volt kint veled a lányod? Vagy ha kint volt, akkor is megtömték fürdés után? Emlékszem ez a tömés úgy nézett ki Rékánál, hogy gyakice beleöntötték a szájába a tejet, és szegénynek más választása nem volt, csak hogy lenyelje... még akkor is, ha evett előtte :( A cumisüveg ebből a szempontból barátságosabb... más szempontból viszont ugyanolyan rossz, ha nem rosszabb :(

Anett!
Én is hasonlóan gondolkodtam a második szülésemről (pedig nálam az elsőnél csak fenyegetőztek császárral), de úgy voltam vele a másodiknál, hogy amíg nem döglődök a fájásoktól, addig nem megyek be a kórházba, nehogy túl lassunak gondolják. Na sikerült is úgy beérni, hogy az ott szokásos beöntésről is lemondtak, úgy siettek, hogy nehogy a szülőszoba felé vezető úton pottyanjon ki :lol: (De azt tudni kell, hogy előtte már 8 kemény órát vajúdtam otthon :? )
Vendég

Jaaa, még az ovi témához!

Bementem itt Bordányban az óvodába... hááát össze se tudom hasonlítani a fogadtatást a szegedi ovival. Csak azért mentem be, hogy megkérdezzem, hogy mikor van a beíratás (már nem voltak naív álmaim, hogy többet is megtudok). Anélkül, hogy kértem volna, körbevezetett a vezető óvónő, megmutatatta a csoportszobákat, az udvart, barátságosan eltársalgott Rékával... :shock: Szóval csak lestem, hogy mekkora különbség lehet :)
Vendég

Violának nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!

Képzeljétek felhívtam ma a gyerekorvost, hogy be akarjuk a rotát adatni Málnusnak és azt mondta késő már nem lehet, mert 4 hós korig kellett volna az elsőt állítólag 2 hónapnak el kell teljen a kettő között,mondom én úgy tudom, hogy 4 hétnek.Azt mondja hívjam fel később megnézi a rendeletet.Hívom, azt mondja késő, 2 hónap!Én 3 oldalt néztem meg a neten (gyerekbetegségek.hu, babaszoba.hu) és 4 hetet ír mindegyik. Gondolom nem akarja beadni, a védőnőm már le akart beszélni a múlt héten, mondta, hogy a gyerekorvosnak is az a véleménye mint neki és ők nem javasolják senkinek,mert csak a gyógyszegyárnak üzlet. De én akkor is szeretném mondtam neki.Erre ma ez történik,marhán ki vagyok akadva. Kerítek másik dokit, hogy mit mond,csak igen nehézkes, mert holnap elutazunk ugye, szal jövő héten lenne aktuális!Olyan pipa vagyok!!!! :evil: :evil:
És otthon nincs netünk sem, nem foglak olvasni titeket majd 1 hétig :cry:

Szép hetet mindenkinek!
20140113113746

Gira :)
Velem volt Noémi, csak szülés után adtam be éjjelre, de másnap reggel 5-től már velem volt, éjjelre is!
De minden délelőtt begyűjtik a babákat vizsgálatokra (kb. 7-től fél9-ig), du meg fürdetni kb. fél1-től fél3-ig.
Na ilyenkor tömik meg őket... :evil:
Pedig én kifejezetten kértem, hogy ne tegyék!!. :evil:
És úgy van, ahogy mondod: öntik a gyerekbe, nincs más választása, minthogy lenyelje. :(

Szandra :)
Köszi! :)
Van vmi telefomszámuk?

Kicsi lányomnak sikerült délben 100-at bevernie a tejcsiből (kíváncsiságból néha rádobom a mérlegre) :oops:
Tök hihetetlen, negyed óra alatt becupákolta ezt a mennyiséget, úgy, hogy el sem engedte a cicit! :shock: (Boti 1-1,5 óráig szopizott anno...)
Na néha Noémi is szöszöl a cicin, de sztem olyankor nem éhes annyira

Kép
Kép
zituska28

Enikő! Isten éltesse a 3 éves középsődet sokáig!! :)

Klinika: Akkor is kap a baba pótlást, ha anyuka ( én :) )ordít a csecsemős vezetővéjel, az gy. dokival, a védőnővel, hogy ne adjanak a 3napos picinek tápot, mivel szopott 60 grammot!! Egyedül gy. doki ígért fűt, fát, csak majdnem bokor lett belőle. :oops:

Zituska! Feketehajú banyadék, hehe :lol: :roll: - mondtam,neki, amikor jött "segíteni", hogy köszönöm nem kell, boldogulok, második gyerek. :)

Gira! Max annyit lehet tenni, hogy "felvértezed magad".

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

100 gramm :D Zitus! Kis zabagép Noémi! :) Ügyesek vagytok! :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő: Violának nagyon boldog szülinapot kívánok! Isten éltesse sokáig. füle érjen....
:)

Hefe: lefoglaltam pár ruhát ... a babaszobán írtam...

bocs, most csak ennyire vagyok.

Kép

Kép
sznanna

Anna: Igen, láttam, írtam, félretettem! :D
Köszi szépen, írd majd meg, ha nyugisabb időszakod lesz, hogyan oldjuk meg a tranzakciót! (szivesen elvisszük felétek) :lol: De tudod a számom, fel is hívhatsz nyugodtan bármikor!
Külön köszi, hogy a babaszobán is írtál, előre dobtál a sorban! :lol: :lol: :lol:

Jó pihit!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Csajok mindenkinek köszönjük Viusom nevében is a köszöntéseket édesek vagytok!!!!!!!!!! :D

Gira: Remek módszer a klinika elkerülésésre az otthonszülés :D (annak aki be meri vállalni :) )

Zituska: 100gr egy ekkora gyerekbe hova fér??? :lol: :lol:

Zitaa: passz, bőrdoki, foggalmam sincs.

Szilcsinek behalt a gépe azért nen írt még ma, ahogy +gyógyul jelentkezik.....

mennem kell fiatal úr reklamál..de még hogy :lol: 8)

ceniko
Szeged

zituska
nem kell időpontot káérni, 10-17ig bármikor lehet menni

Kép
Kép
szandra29

Enikő!

:lol: Az uram is az otthonszülést javasolta :lol: Azt mondta, majd ő elvágja egy baltával a köldökzsinórt (Most milyen nagylegény, bezzeg, amikor Réka született, a kérdésre, hogy elvágja-e a köldökzsinórt, kishíjján elájult :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Kicsit elvesztünk, de Dénes csak most gyógyult meg. Most már minden oké vele, elég vacakul volt, ezt a vírusos gégegyulladást másodszor kapta el bő egy hónapon belül. :(

Enikő! Sok boldogságot kívánunk a 3 éves nagylánynak szülinapja alkalmából! :):):)

Dancsi! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy Boldi ilyen nagyon rosszul van! :(:( Borzalmas, hogy nem lehetsz mellette, elhiszem, hogy kivagy teljesen, kitartás!!!!! Remélem azóta javult Boldi állapota, és már otthon van veletek!!!!! :)

A gyerkőcök elképesztően szépek, kicsik és nagyocskák mind! :):)

Ovi: Ha Dénes jövő januárban megy oviba, akkor már most be kell jelentkeznünk??? Egy évvel előbb? Vagy már késésben vagyunk? :) Ahogy olvastam a hozzászólásokat, úgy látom jobb meglepni őket, mint nyíltnapra elmenni... :roll:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Kinga válaszoltam!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

ma végre hazajöhettek a gyerekek :)

Boldi teljesen rendben van, hazaért, leült a kisasztalához, ahol enni szoktak és papit kért, amit őtőle még sosem hallottunk és megevett egy nagy adag répás rizses krumplis cuccot, ugyanezt vacsira repetaként :)

totál ki volt nyúlva, egy kilót fogyott, csetlett-botlott egész nap, de jó kedvű volt nagyon

Jozsót is hazaengedték, neki még csöpögött az infúzió amikor mentem értük, de sajna ő még nincs jól, 5 percenként kortyoltatom vele a vizet, de sajna 2* hányt amióta itthon vagyunk (fosás nem volt), ha még egyszer hány, vissza kell vinni

Jozsó jobb állapotban volt amúgy, mert az első hányás után nem sokkal vittük be a kórházba, Boldit az utolsó pillanatban vittük be, az orvosa szerint ha pár órával később ér be, akkor már nem bitzos, hogy tudnak rajta segíteni

amúgy ez a rota brutális, a gyerekek egyszerre hánytak és fostak, szó szerint csurgott belőlük megállás nélkül és nem is érezték, félelmetes volt

apa is elkapta, de valószínűleg neki már volt korábban is, mert csak egyszer volt hasmenése és csak egy kicsi láza van, meg vacak közérzete, de ennyi

én még tartom magam (kopp kopp)

azt mondták, hogy akinek ennyire súlyosan jön elő először, az legközelebb ha elkapja, gyengített formában jelenik meg

amúgy átköltöztünk, ki van pakolva minden, erről no comment, életünk legeslegszarabb napjait éltük át mostanában

és végre bekötötték a netet, elvileg már csütörtökön működnie kellett volna, de volt egy kis malőr ezzel, ma megkentem a t-online egy alkalmazottját és eljött este megcsinálni, így itt lehetek végre :)
Vendég

Zituska,
én Jozsó napirendjéhez igazítottam Boldiét és amint leesett a köldölcsonkja, együtt fürödtek a nagy kádban, pici vizet tettem bele, gyorsan lemostam a kicsit, majd kivettem engedtem még bele vizet és amíg öltöztettem Boldit meg szoptattam, addig Jozsó ázott :)

rota ellen 24 hetes korig lehet oltatni, és 36 ezer Ft az oltás (asszem kettő kell belőle, de gondolom a kettő együtt ennyi) a kicsit sztem fontold meg, hogy beoltatod-e
nekem ha lesz harmadik, ezzel az oltással fogjuk kezdeni
Vendég

Zita!
Miért nem mész a bőrklinikára? Ott is van ambulancia.
De ha magándoki kellene, priviben tudok adni neked nevet, telefonszámot.

Kép
tita80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?