Szia Kriszti,
Hát nem cicizünk. Próbálkoztam, totál kudarc, nem erőltetem inkább, nagyon kibuktam tőle. Meg hát élénken él bennem a decemberi állapot, amikot napi 3 szopi, napi 4 fejés mellett nagyon nem is csináltam mást... Így marad a napi 5x-i fejés, ami a Lactinával hatékonyan és kényelmesen megoldható.
Kendő: van, és Eszti nagyon szereti. Elalavás előtt van egy negyedóra, amikor márfáradt, nyűgös, de még elaludni nem akar. Ilyenkor felveszem, teszek-veszek, ő közben szuszog az orrom alatt, megnyugszik, és utána általában nyikkanás nélkül le lehet fektetni a kiságyba. Február 15-én lesz a háton és csípőn hordozós rész, remélem, el tudunk menni, a XVI. kerületben lesz, ami nekünk kicsit messze van, meg délelőtt, ami nálunk alvásidő egyelőre. Igaz, még nem sürgős a dolog, mi is inkább a tavaszi kirándulások miatt szeretnénk megtanulni, hogy ne kelljen babakocsit cipelni.
Timi: ez a fogzás téma kemény lehet, én nagyon tartok tőle! Én is olvastam a cikket, hát inkább banán, mint körte!
Zsu: Találtam egy honlapot, ahol van egy csomó bio bébiétel is, én onnan fogok rendelni, ha már eszik rendesen (mert 2 kanálért nem fogok egy egész üveget kinyitni). Meg persze főzögetni is akarok azért. Én is hallottam, hogy az első hónapban a gyümölcsöket pároltan kell adni.
Jutta, szerintem is megér egy állapotfelmérést a dolog. A mi gyerekorvosunk pl. soha nem kérdez rá, hogy mit tud a baba, nemhogy maga megnézze.. (legyintős smiley) De szerencsére Eszti forog rendesen, újabban a hátról hasra változatot gyakorolja, meg emelgeti a lábát gyertyába.
Andi: újabb kalap le, hogy még egy köktözést, festést is bevállaltál... Honnan szeded te az energiát??? Én hullafáradtnak érzem magam mostanában, pedig csak egy gyerekem van, meg két macskám.
Lányok, légyszíves ne emlegessetek itten
külföldi országokat! Olyan szinten utazhatnékom van, hogy alig bírok a fenekemen megülni! Tengert akarok, napsütést, homokot, fagyit...!!!!
Móni, valamelyik nap nosztalgiáztam a HIETE-s topicon, visszanéztem a babók első képeit, Janka olyan édes volt! Kérünk friss képet!
Andi, a védőnő nekem azt javasolta, hogy keverjem össze nyugodtan az anyatejet meg a tápszert. De én inkább külön adom, először az anyatejet, hogy az biztosan elfogyjon, és utána a tápszert, azt nem sajnálom, ha megmarad. De előre nem tudom belőni, pontosan mennyi is lesz a fogyasztás, és sajnálnék minden milliliter anyatejet, ami megy a mosogatóba...