Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csórézás nállunk mikor egy kevés jön vissza a bukás mikor sugárban egy nagyobb adag
!

Keresztelő: hát nállunk nem lesz!
Párom abszólut nem akarjja és sehogy sem birom rábeszélni! :oops: :lol:
Kifejezetten utálja az egészet!Na de nem is részletezem!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Hát akkor mi javában bukunk! Olyan szépeket... :twisted: és nem csak kaja után, hanem néha ha kakilnia kell akkor is (erőlködéstől talán? :roll: )

Andi, nekünk ilyen gondunk nem volt! Hátha bejön vmi amit a csajok írtak!

Hajni, gondolom én is hogy szar volt! :lol: :lol:
Képekkel is "fáraszhatsz" minket! És hogy bírták a gyerekek?

Jutta

KépKép
jutta

Aszta, mennyit írtatok. :oops:
Szval bocsi, de nem fogok most visszaolvasni, majd egyszer...
Elkezdtem, látom a hozzátápi még mindig téma. :wink:
Zsu: örülök, h bejött a mellszívó.
Amugy ez egy kurv@ drága kütyü ám. Olyan 350-400 ezer lenne, ha valaki megakarná venni. :roll: Szval valahol sztem érthető, h kérnek kauciót és adatokat.

Képek, besámoló majd jön. Persze nem ide. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelit!
Vagy már túl vagytok rajta? (Nekem vacakol a gyomrom! :? Pedig halkonzervet sem ettem! :roll: )
Hajni! Mesélj!
Andi! Na mi van? És hogy álltok a költözéssel?
Nektek motoroznak a gyerekek? (Csecsemők? :lol: ) Az én lánykám brűget, néha még szopi közben is! Nagyon tetszik neki!
Na el, mert vasalni kell (hopp még ki se szedtem a szárítóból a cuccot!), meg el kéne döntenem milyen legyen az új telefonom! Komoly probléma, mi? (Valakinek valami jó ötlete? Csak nokia lehet és nem szétnyitható!... :roll: )
Ebi! Akkor bejött a tupperware? (Nem ezt írta Timi is?)
Tényleg, Timi, milyen volt anyukádéknál?
Jolka, hová tűntél?
Szerintetek májusban fognak már annyira ülni a gyerekeink, h el lehet velük menni a hegyekbe? (Szállást kéne foglalni lassan...)

Kép
ermoni

Hajni! Nyomhatod püben a beszámolót! :wink:

Kép
ermoni

[quote="kertikiri"]
írta:
kertikiri
Anett, lactina-hírek? Akartam már kérdezni, hogy miért nem éjfél körül fejsz? Akkor még tudnál aludni 7-8 órát utána egyben, nem? Persze így is tudsz 3-ig, de akkor már tényleg 8-kor ágyban kell lenned, és ha 3 után mégis hamar kel Eszti, akkor sokkal rosszabb az a kis visszaalvás, nem?

Szia Kriszta,

Azért alakult így, mert kb. 4 és fél óránként fejek. Így jön ki a napi 5 alkalom. Este 10 körül még fejek, utána gyorsan lefekszem, 3-4 között kelek, fejek, és aztán reggel 8 körül. De már kezdek kipurcanni, mert a hajanli felkelés után sokszor nem bírok visszaaludni, forgolódom ezerrel az ágyban, no meg a macskák is beindulnak, mert azt hiszik, miattuk keltem fel. Úgyhogy amint Esztella betölti a 4 hót, elhagyom az éjszakai fejést, és megpróbálok napközben fejni 5x, inkább reggel kelek kicsit korábban. Eddig nem mertem próbálkozni ezzel, mert féltem, hogy ha éjjel kiamarad 7-8 óra, akkor apad a mennyiség, így meg éjjel tudok a legtöbbet lefejni. De most már nem bírom, kész vagyok, sohasem voltam éjszakázós típus, aludni akarok! :cry:
Amúgy a Lactina nagyon jó, átlag 20 ml-rel többet fejek le vele, mint kézzel, az már naponta 200 ml-rel több! És mivel így az egyik kezem szabad, mellette pl. kiválóan lehet internetezni... :D
Hogy ment az uszi?

Kép
waterlilly

na szép jó reggelt!
vagy már dél van mindjárt? na mindegy :lol:

Jutta, hát tudja fene, hogy az almától-e vagy nem, de másnap Panka tündér édes bogár volt, nem fájt a hasa, alig pukizott, azt is könnyen, és ugyan már megint 3. napja nem kakil, de tök jól van!!! Én simán kis lábosban vizben főztem kb 15 percet, villával néztem, mikor már nem 'roszogott' az almában a villa, mikor beleszúrtam, akkor jó. Után villával összenyomtam és tömte mint a kismajom :lol: Negyed almát megevett, de evett volna többet, ha van!

Kat, kitámasztásra igen azt értem, hogy 2 kezén megtámaszkodik. És mi helyben találtunk Dévény módszeres gyógytornászt, védőnő ajánlotta. Biztos nálatok is van a közelben. Egyébként nézd meg www.deveny.hu.

Ciripke, én is felnőtt fejjel keresztelkedtem, saját elhatározásból!

Andi, ikreknek boldog miniszülinapot!!!

Panka nem bukik, amióta az új tápot kapja, gyümit meg egyáltalán nem.

Na én vettem egy csomó bébikaját tegnap...hogy mekkora választék van már 4 hós kajákból, nem is gondoltam! Hipp-et vettem és Humana-t, mind bio. Hát falta a csaj rendesen, mikor nem adtam többet, üvöltött ezerrel és tátotta nagyra a száját :D De elsőre nem akartam sokat adni neki. Banán-őszibarackot kapott, remélem amennyire a banán fog, annyit hajt a barack. Ma már nagyon kéne kakilnia, különbe üvöltés lesz!

Apa ma elutazott Dubai-ba, csak pénteken jön vissza :? Viszont délután jön az erősités anyós személyében. Szegény, mindig akkor van vasutas sztrájk, mikor hozzánk jön! Köcsögök! :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti, majd számolj be a Lactina eredményekről!

Ciripke, érdekelne, hogy tapasztalsz-e tejcsökkenést a tornától. Rendszeresen tornázol már?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hi
túléltem a hétvégét,kisebb súrlódásokkal és hisztivel,úgy néz ki a kisasszony lenyugodott kopkop.cserébe most Bibu nyügős,kegyetlenül fogzik,harap,ordít,kenem dentinoxal és rendeltem homeos kúpot.kaki megint nincs 3 napja,pedig kamillázik.

Móni
igen én mondtam a tuppert csak én a sima poharast,de ugyanolyan,nekünk nem kell cumi stb.és találtam olcsóbban a teszzveszen,nagyon örülök neki,csak kettő kéne :?

mindjárt mutatok neked egy jó telcsit

anyámékat túléltem maradjunk annyiba :D

ülős kérdést nem értem :oops: :roll: menjetek a hegyekbe,aztán ül amennyire ül :-)

Hajni
én is kérek beszámolót

Kriszti
kezdem irigyelni az uszit,Bibu nagyn élvezné szerintem ,imád fürdeni

Keresztelő:nálunk karikor volt,egyébként én is utálom az egészet,de meg van

mennem kell

Zsu
Dubai itt nyelvlógatós smile :-)
most kaptam képeslapot Braziliából a barátnőmtől,olyan irigy vagyok 8)

szerinted akkor Bibu is el van maradva??? ő sem támaszt ki :roll: és nem is fortog,dehát csak 4 hóóós
Vendég

Anett, akkor Eszti már nem is nagyon cicizik? Le a kalappal előtted, hogy ennyi ideje csinálod ezt a hajnali fejést!
Mi most átállóban vagyunk a 4 óránkénti evésre, és lekopogom jobb így. Délután van így egy kaja ami csak tápi, ezt remélem ki tudom majd váltani a lactinával fejt tejjel, és fürcsi után elalvás előtt csak pótlás. A többi csak cici. Szóval egyelőre én csak maradék tejet fejek, de ha beáll a 4 óránkénti kaja, akkor eleinte szerintem a reggeli két kaja között félúton is fejek majd egyet, ez lesz az uzsi, meg még éjfélkor. Meglátjuk.
Akartam kérdezni milyen volt a kendőzés? A csípőn és háton hordozást vettétek? Van is kendőd? Szereti Eszti?

Mi néha csórézunk, leginkább ha kaja után hasal, az erőlködéstől. Bukni ezek szerint nem szoktunk :lol:
Képzeljétek, Nadin elkezdett kúszni. Megtámasztja a talpait a járóka rácsain, és rugja magát előre, ha meg már nem ér hátra a talpa, akkor a két kezén támaszkodva fellöki magát, és úgy vesz lendületet :lol: A járókán belül már bármilyen tárgyat el tud így érni, amit meg akar szerezni :)

Móni, szerintem májusban már talán tudnak ülni. Én már áprilisban szeretném vinni a Gerecse-túrára, úgyhogy remélem! Melyik hegyekbe mennétek? És háti hordóval gondoltad, vagy kenguruval? A háti hordó lenne jó, de ahhoz lehet még kicsik lesznek. Meg kellene tanulni a kendős háton hordozást, úgy talán könnyebb cipelni, mint elől kenguruban.

KépKép
kertikiri

Hajni, szia! Elképzelem milyen színű vagy 8)
Timi, örülök h Maja jobban van. Bibusnál miből vetted észre a fogzást a nyálon kívül?

KépKép
kertikiri

Hát nállunk is fogzás van nyáladzik ,rágja a nyelvét, harap mindent !

Kép
mogyoland

Szerintem májusban simán ülni fognak gyerekeink!
PL: nállunk most a hintát feljebb emeltem és rendesen ül benne! :shock: :lol:

Kép
mogyoland

Kriszti

Bibus is nagyon mobil már :-)

nyálzik,harap,nyügös,sokkal többet sír mint szokott.Ha valamire ráharap ordít,gél után jobban érzi magát,szemmel láthatóan

Mogyó

Bibi is állandóan ülne,a dokinőnk azt mondta 160 fokba már ülhet

jah volt téma hgy a bnán meg kígyóméreg meg ilyenek,a kismamába van egy cikk ,kielemztették a gyümiket,zöldségeket,banánba,almába nem találtak semmilyen mérget,a körtébe igen (valamiolaszba asszem),szóval etekintetbe ne féljetek a babántól,a héját meg dobátok ki :-)
Vendég

Kriszti!
Háti hordozó, már ki is néztem. Vannak kétségeim, h mennyire fogja bírni a túrát, de mondjuk eleve lightosra tervezzük! Most az egésznapos túrák kimaradnak... 8)
Azért lényeges, amúgy (Timi! :wink: ), mert ugye hogy egész nap üldögélnie vagy lógnia kéne a hátihordozóban. Vagy majdnem egésznap!
És hát vagy a Tátra vagy az Alpok. Még nincs semmi lefoglalva!
Timi! Muti azt a telót!

Kép
ermoni

sziasztok
tényleg miért is keverem a tápit meg a tejet? mert azt írtátok, h hozzá kell szoktatni, mint a hozzátápláláskor, nem? gondoltam, akkor legyen úgy... :roll: nem tudom. nem tudok koncentrálni. de Petrával már kb minden varicáción túlvagyunk (Gyula eteti én benn vagyok a szobában, kint vagyok, én etetem, pohár, kanál...) és NEM! tegnap 1 órát sikított, de nem! 4kor keltünk enni (Huba is), így aludtam 5 órát egyben. nekem ez már királyság! :wink:
költözéses kérdéseket is köszi: hát, haladunk, de ha tudtam volna, h ilyen mocskos lakást vettünk meg :shock: én ilyet még nem láttam, komolyan. így festünk mindent át. holnap lesz mosó- és hűtőgép is, költözés utolsó lépése pénteken v szombaton. addig pingálok.
na, megyek, mert Petra sír, pedig alszik :roll: szegénykéim alig láttam az elmúlt 2 napban. enyhe anyahiányuk van.
:arrow:
még jövök!

Kép
an°°di

ja és Petra 6600 gramm, Huba 6840 8)

Kép
an°°di

Jó husiban vannak az ikrek !
Hát nem irigyellek 2 éve mi is ezt csináltuk mikor megvettük a lakást!

Hát apával úgy volt ,hogy elmegyünk sétálni erre fúj a szél mint állat! :evil:
Apa altatja a csajt és közben horkol!

Kép
mogyoland

tyű, gyorsan én is horkolok, mert mindketten alszanak ;)
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Mogyo, én ugyan nem horkoltam, de délelőtt bealudtam én is altatás alatt! :lol:

Andi, szerintem a csajok a kevesebb tápival kezdést úgy gondolták, hogy előbb AT, majd utána tápi, nem keverve... bár egy helyre megy...

A csaj pocakja megint fájt egy kicsit, pedig tegnap már annyira szupi egy napunk volt, én meg náthás vagyok... ettem is egy kis csokit bánatomban!
(na jó, akkor is Dorka pocakja erőteljesen javuló tendenciát mutatott az elmúlt héten, remélem ez is csak egy pici megingás és továbbra is javulni fog)

Dévény torna, szomszéd apukával beszéltem tegnap. 6 hós a lányuk és még nem igen forog, ő is tónusos... a gyógytornász szerint jobb lett volna ha hamarabb mennek, most mehetnek kb amíg járni nem fog heti gyakorisággal. Mivel Dorka is marhára nem forog újfent, ezért lehet 1x egy állapotfelmérésre én is elviszem... jobb ha ez hamar kiderül (a doki 2 hósan nagyon azt mondta, hogy nem tartja szépen magát Dorka, azóta van a bogár a fülemben...)
Zsu, priviben átküldöd a gyógytornász számát? (ha te is a veresi maszeknál vagy érdekelt)

Na a csaj kint alszik, én meg bent kúrálom a náthámat... (már asszem jobb, csak még tompa a fejem...)

Jutta

KépKép
jutta

Timi, most hogyan eszik Bibus? Szopi, tápi ill. hozzátápi?? Mik a fejlemények?

Jutta

KépKép
jutta

dehát a tejet mindig megkapják, ami van, Jutta :shock:
nem lehet, h neked is jót tenne, ha kinn aludnál? :wink: :lol:
(Petra felsikított.. persze most alszik tovább, Huba meg se rezdült... affene :evil: )

Kép
an°°di

oké, megyek ki! :arrow: :arrow:

akkor én most vmit nem értek... nem összekevered??? (mármint egy cumiban???) vagy én hibbantam meg?

(szóljon máááár vki, hogy csak én értettem félre???)

Fáj a fejem! Most már jobban! :twisted: :twisted: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Móni, csak lestem, hogy mi küzdünk a forgással, ti meg motoron nyomjátok, de aztán leesett! :shock: :)

Zsu! Statisztikával nem szolgálhatok, tegnap kezdtem, de nem hinném. Állitólag nem szabad0izzadni, de én ebben sem hiszek, ahol van nagyobb tesó ott alapban megvan a testmozgás.
Milyen a vallásod, ha szabad megkérdezni? akár priviben

Andi! nagyszülőktől elfogadta, nem?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Kriszti,

Hát nem cicizünk. Próbálkoztam, totál kudarc, nem erőltetem inkább, nagyon kibuktam tőle. Meg hát élénken él bennem a decemberi állapot, amikot napi 3 szopi, napi 4 fejés mellett nagyon nem is csináltam mást... Így marad a napi 5x-i fejés, ami a Lactinával hatékonyan és kényelmesen megoldható.

Kendő: van, és Eszti nagyon szereti. Elalavás előtt van egy negyedóra, amikor márfáradt, nyűgös, de még elaludni nem akar. Ilyenkor felveszem, teszek-veszek, ő közben szuszog az orrom alatt, megnyugszik, és utána általában nyikkanás nélkül le lehet fektetni a kiságyba. Február 15-én lesz a háton és csípőn hordozós rész, remélem, el tudunk menni, a XVI. kerületben lesz, ami nekünk kicsit messze van, meg délelőtt, ami nálunk alvásidő egyelőre. Igaz, még nem sürgős a dolog, mi is inkább a tavaszi kirándulások miatt szeretnénk megtanulni, hogy ne kelljen babakocsit cipelni.

Timi: ez a fogzás téma kemény lehet, én nagyon tartok tőle! Én is olvastam a cikket, hát inkább banán, mint körte!

Zsu: Találtam egy honlapot, ahol van egy csomó bio bébiétel is, én onnan fogok rendelni, ha már eszik rendesen (mert 2 kanálért nem fogok egy egész üveget kinyitni). Meg persze főzögetni is akarok azért. Én is hallottam, hogy az első hónapban a gyümölcsöket pároltan kell adni.

Jutta
, szerintem is megér egy állapotfelmérést a dolog. A mi gyerekorvosunk pl. soha nem kérdez rá, hogy mit tud a baba, nemhogy maga megnézze.. (legyintős smiley) De szerencsére Eszti forog rendesen, újabban a hátról hasra változatot gyakorolja, meg emelgeti a lábát gyertyába.

Andi: újabb kalap le, hogy még egy köktözést, festést is bevállaltál... Honnan szeded te az energiát??? Én hullafáradtnak érzem magam mostanában, pedig csak egy gyerekem van, meg két macskám.

Lányok, légyszíves ne emlegessetek itten külföldi országokat! Olyan szinten utazhatnékom van, hogy alig bírok a fenekemen megülni! Tengert akarok, napsütést, homokot, fagyit...!!!! :roll:

Móni, valamelyik nap nosztalgiáztam a HIETE-s topicon, visszanéztem a babók első képeit, Janka olyan édes volt! Kérünk friss képet!

Andi, a védőnő nekem azt javasolta, hogy keverjem össze nyugodtan az anyatejet meg a tápszert. De én inkább külön adom, először az anyatejet, hogy az biztosan elfogyjon, és utána a tápszert, azt nem sajnálom, ha megmarad. De előre nem tudom belőni, pontosan mennyi is lesz a fogyasztás, és sajnálnék minden milliliter anyatejet, ami megy a mosogatóba...

Kép
waterlilly

karácsonykor fordult a kocka: sokat voltam itthon ugye, azóta meg beletanulét a helyzetbe: eszik mielőtt elmegyek tanítani, és miután hazajöttem. nem sikít, türelmesen kivár. akár 5 órát is elvan kaja nélkül: alszik, játszik, alszik, vár.
de összekeverem: olvasztok ki fagyott tejet, és azzal, h ... hát, hogy... izé... ezt nem tudom, h miért...
na, leírom: Hubáé a bal cici (Petra szétrágta és nem bírom, ahogy ő szopizik azon), abból eszik míg Petra fürdik. utána Petra megeszi ami a jobban van (az a cici még állja a sarat: értsd nem fáj).de nem elég egyiküknek sem, mert sírnak. Huba elfogadja a tápit, Petrának már a cumisüveggel is gondjai vannak. a szoktatást meg én érthettem félre, mert azt hittem, ne adjak tápit magában :shock: ezért olvasztottunk ki tejet, és azzal adtuk. de Huba így i, úgy is megeszi, de Gyulánál nem mindig, mert néha hisztizik és csak velem hajlandó kajálni :shock: Petra tőlem sem, és most már senkitől sem fogadja ela cumisüveget. a dokinéni szerint, akkor nem lehet ANNYIRA éhes. oké, csak nem az ő fülében sikít 1 órán leresztül. és olyan keservesen, h a dobhártyám (és Gyuláé) sem szenved annyira, mint mi, ahogy látjuk, mennyire kínlódik. borzasztóan sajnálom. persze, hoszti is lehet a dologban, dehát nem lehet minden úgy ahogy ő akarja.
ma esti próba: mindkét cici Petráé, Huba csak tápit kap (a reggel lefejt "friss" tejjel összekeverve- h azt se önsük ki, hamár..)
érthető voltam? (bocs, Csajok, de tényleg olyan régóta olyan keveset alszom) :oops: 8) :?

Kép
an°°di

gépelni setok
hehe, nem a fülemben sikít Petra, hanem a fülembe :lol:
végigolvastam, és nem érteném, ha nem én csinálnám. :? ugorjatok át, jó? :wink: :lol: már kínomban röhögök

ja, dokik: megyünk jövő héten neurológiai kontrollra, utána 26án másik ortopédiára... és MA (5 hónaposak ugye) megkérdezte a dokinéni, h
-Huba nem csámpás?
-de. tornázunk is.
-ortopédián voltunk?
-2szer.
-mit mondtak?
-semmit. de megyünk máshová is, mert másodszorra rosszabb volt az eredménye.
-ja, jó.

ööö...köszi :?
belenéznék néha a fejébe.

Kép
an°°di

Sziasztok!
Bea vagyok, 32 éves, 3 gyerekes anyuka. A 3. gyerkőcöm a tieitekkel egyidős. Látom, jól összeszokott ez a csapat, de remélem, nem bánjátok, ha csatlakozom. Próbálok majd jönni, ahogy a gyerkőcök engedik! Nagyon szépek a babáitok! Próbálok majd én is rakni az enyémekről, de még elég béna vagyok. Mindenkinek szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Andi, én úgy gondoltam volna a helyedben, hogy a cumisüveges tej után, nem keverve add oda a tápit, amiből elsőre nem adsz sokat, hogy meglásd mit reagál a pocijuk az ikreknek! Utána, ha komálják a tápit, adhatsz többet is! (szerintem)

Huba ezek szerint eszik, neki mind1, akkor kapja ő a tápit!
És Petra a sima lefejt (nem kevert) anyatejet sem fogadja el? (csak kérdés, no...) mert az legalább ízre ugyanaz! hátha

És ja dokik és védőnők! Naccerűek néha, ez a ja romlott, akkor jó?? :shock: :x :evil: :twisted:

Na ezért viszem el a csajt gyógytornászhoz, minket azért megnéz a doki, de elájulva ő sincs, nomeg marhára nem forgunk, tehát inkább menjek potyára...

Zsu? Telószámot nem küldesz?

(Náthám újabb fejleménye, most éppen tüsszögök! Ez nálam már a gyógyulás 1. lépése... Remélem legalábbis)

Mosok-vasalok... honnan van ennyi szennyes állandóan?

Jutta

KépKép
jutta

Szia Hajniii!!! Gondolom jól éreztétek magatokat :lol: Gyerkőcök hogy bírták? Majd írj h milyen volt, kivi vagyok!

Andi: csak egy ötlet, ha nem tetszik hát nem próbálod ki :wink: egyrészt h több lyukú aventes cumi, vagy kipróbálni a NUK-ot, az sztem inkább anyamell formájú cumi. Nálunk Vili mintha azt jobban szeretné. Játszócumit mindenesetre én már csak Nuk-ot veszek.

Bea: Szia :lol: Három gyerkőc, szuper :lol:

Gabcii, Jolka???!!!!

Kajaötlet: gombaszószos tészta. Nyamm, már itt sem vagyok!

KépKép
1macsek

Hülye vagyok: nem anyamell, hanem mellbimbó szerű alakja van a cuminak...

KépKép
1macsek

Macsek, jó ötlet! már sterilizálom is a másfajta (nem nuk de olyasmi) cumisüveget! ;)
tésztát én is kérek!

Jutta, sima tejet se. 8) :evil:

Kép
an°°di

Bea, szia!

Hajni: Szia, én is új versenyző vagyok! :)

Andi, ne haragudj, hogy részletesen ecseteltem, hogy alussza át Marci az éjszakát, remélem nem miattam akartál robbantani. :oops:
Leánykád cicfüggő, mindegy lehet neki mit kap csak ciciből kapja. Tudja mi a jó a kis cseles, de én is hallottam, hogy egy ismerősöm kisfia vagy 3 féle cumisüveget elutasított, végül a NUK-ot elfogadta. Mi is azt használtuk, csak nemrég váltottunk egy cserélhető zacskóbetétes szuper technikára, amit a lusta amerikai háziasszonyok számára fejlesztettek ki szerintem. :) Ez is jó nekünk, dehát Marci meg üvegfüggő. :) Átalvós éjszakát kívánok. Szorítok.

Rokon védőnéni azt mondta, az ő körzetükben adják a banánt 4 hónapos kortól úgyhogy ha egyenként kipróbáltam adhatom az alma, barack, banán, répa vitaminkoktélt. Bepróbálkozom a bioval, hátha az jó lesz. Viszont a répától állítólag még a szeme is sárga lehet nemcsak a kakija. :)

ukati74

nézd csak, ki itt 4 hónapos! boldogot Marcinak! :D
nem robbantok, rájöttem, h hülye vagyok. 8)

Kép
an°°di

köszi. Nem hülye csak fáradt. Megnéztük a férjemmel az ikreket hétvégén. Nagyon szépek és aranyosak, a képláírásokat meg külön szórakozás volt olvasni. nagyon tetszett. :D :D

ukati74

és nyűgösek :?
:arrow: :arrow:
talán később

Kép
an°°di

Timi, hát nemtom, hogy Bibi mit csinál, ha hasra teszed, de Panka csak fúrta az arcát a lepedőbe és a kezét szinte meg se mozditotta. Szóval ő szerintem el volt maradva. De mondom, egy kezelés után már legalább felkönyököl és néhány percig tartja is a fejét, nézelődik, ma még mosolygott is hason!

Kriszti, Nadin nagyon ügyes! :lol:

Jutta, tegnapi csodás nap után nálunk is ma üvöltés van ezerrel, már 2x kakiltattam szegénykét és sir a pukiknál :( Tegnap barackos banánt kapott, hát asszem banánt most egy ideig nem adok neki :evil: Ma megint főtt almát adtam, meglátjuk holnap mi lesz!
Privit küldtem.
Dévény tornát meg 5 hós kor előtt kell kezdeni, mi is uccsó pillanatban mentünk!

Ciripke, torna közben nem szabad izzadni??? Az úgy elég nehéz :lol: Én református vagyok.
És mostmár nem te vagy az egyetlen 3 gyerekes :wink:

Hajni, képeket kérünk!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia Bea! Üdv sorstárs. Ovisok vagytok?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hát igen, én ma megizzadtam. Szerintem ez jó kibúvó, ami jó a mamának attól jobb a kedve és az nem árthat. én ebben hiszek!
Mi is reformátusok lennénk, ha végre meg lennénk keresztelve.

Bea, mondhatom a hülyeségeimet? Betti ilyenekkel jön haza az oviból, hogy az égben fogunk lakni (menyország). 1 hétig nem mesélte el csak gyötrődött. Miután megbeszéltük minden ok volt. Aztán jött az, hogy a sirt azért hivják sirnak, mert ott az emberek sirnak. Nem voltam felkészülve ezekre a témákra legfeljebb a sex-re meg a csúnya szavakra.

Zsu! az uszodás számot megköszönném.

Marcinak boldog negyed éveset! (jól számoltam?)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Anett, kérhetném én is a bio béibiételes honlapot?
Én ma megettem a biotököt, hát nagyon fini volt, de kár belém :?

Torna: én úgy tudom, hogy azért nem jó a torna, mert tejsav képződik, ami hasfájást okoz a babónak. Az izzadást lehet pótolni extra folyadékkal, nem?

Szia Bea!

Andi, szerintem is jó ötlet, h Huba tápi Petra meg mindkét cici! Szorítok h sikerüljön!

Anett, nagyon profi vagy már Esztivel, minden rezdülését ismered :-)

KépKép
kertikiri

Usziban a vízbeugrást gyakoroltuk :shock:

A nekem félretett lactinát kiadták másnak :cry:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Ma voltunk a 4 hónapos oltáson Rami fél kg-t hízott most 1 hónap alatt, 7,5 kg. Amúgy jól bírta pedig kettőt is kapott mert most kapta valamelyik coccus ellen a választható szurit is. Ja, és az állandó szemgyuszi miatt kaptunk beutalót a Heim Pálba könnycsatorna átmosásra!!ÁÁÁÁ!!!! Valaki volt már ilyenen?

Na, megyek is, mert ma nagyon nyűgös! :evil:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

mi voltunk 2x. hát a babák orditanak, de ha ez megnyugtat, Betti nem emlékszik rá! :wink: vagy ne viccelődjek a Te károdra, mi?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Köszönjük, Ciripke, asszem jól számoltál. :D

Kriszti sajnálom, és ez akkor derült ki, amikor mentetek érte? Az I. ker Fő utcában próbáltad már? Védőnéni azt mondta, ott általában van bent.

Rami súlyához gratulálok, nálatok is ritka jó a tej, mint Jolkánál.

ukati74

most kaptam az univertől bébiétel ajánlót: van 3 féle biokajájuk, amit 4 hónapos kortól ajánlanak. sztem nem lehet rossz (alma+krumpli, borsófőzelék és vegyes főzi)
csak infóképp

Kép
an°°di

Sziasztok!

Kati: Marcellnek boldog hófordulot!

Szia Bea: egyébként nektek is boldog hófordulót utolag is!

Zsu: nem akarok beleszólni de valahol olvastam ,hogy ha párolod az almát akkor székrekedést okoz ha nyersen akkor meg nem!
Na majd probáld ki nállunk nincs semmi baja pedig már egy hónapja nyersen kapja! :oops:
Bár nállatok más tészta!

Jutta: jóbbulást!

Szerintem nállunk is fogzás ezerrel néha csak úgy felsir! :shock:
Náha még álmából is úgy kell!
Rág mindent!
Azt hiszem holnap irány a gyógyszertár egy kis kenőcsért!

Andi: nem egyszerű de remélem megoldodik Petránál ez a dolog!
De az a lényeg ,hogy huba nem variál!

Azta Ramikának jó súlya van gratula!

Hát igen a sárgarépa ezért nem szabad sokáig azt adni meg vele együtt mondjuk sütőtök na akkor tuti a sárgulás!

Gabci: veletek mizu?

Kép
mogyoland

Na, sziasztok!

Jót derültem a témán, az én férjem ugyanis református lelkész. No, nem kell misztifikálni a helyzetet: egy teljesen átlag család vagyunk. Ráadásul én is felnőttként keresztelkedtem, konfirmáltam (asszem 23 évesen), előtte én is nagyon elutasító voltam az egyházakkal szemben. Úgyhogy hajrá! A férjemet amúgy nagyon szeretik a fiatalok is, mert elég közvetlen és humoros ember. Nos, mennem kell, majd ha elcsitul a nép, írok még magunkról. Most ennyi, megyünk mesélni (diavetítőzni) és altatni. Utána talán...

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Móni
visszaszívom,nem találom neten a készüléket,karira kapott egy rokon egy szép lapos nokiát,tökre tetszett de nem tudom beazonosítani.

Zsu

Bibu szeret hason lenni,forgolódik a nyakával,használja a kezeit,de olan eljesennem támasztott ki még egyszer sem.

Andi
a borsót nem nagyon szokják szeretni

jajj te csaj az ikrekkel költözni,hát nem lehet egyszerű,de legalább szép és új lesz minden :-)

Vicuska
Rami ügyes,Bibu az oltások után 3 napig üvöltő sakálka

Majával voltunk átmosáson,engem kiküldtek,szerintem téged is kifognak és jobban is jársz,leírva drasztikus,de állítólag a babáknak az a rossz hogy lefogják őket.Abba a pici lukba átfecskendeznek egy oldatot,fél pillanat az egész,biztos kellemetlen,de állítólag nem fáj nekik

Jutta
Bibi étkezése katasztrófális,kb már 10 rugót burítottam a wcbe tápszerként.Egyszerűen kiköpi,estefelé 6 körül próbálok neki adni valami pótlékot,de újabban nem kell.Vag ykanalazunk egy kis sütőtököt,tejpépet,de az se kell vagy csinálok tápszert aztán kidobom.Hogy estére szopilegyen,fürcsi utánra,de mivel most is ellenállt így megszoptattam,fürcsi után így csinálok tápot szerintem ,aztán azt is kiborítom :evil:

jobbulást neked,remélem nem influenza

Ciripke
hát igen,sexbe én is jobban tudok magyarázni :-)

Bea
újabb baba újabb dackorszakos,mesélj,csak azt nem mond hogy se féltékenység se dac nincs a kicsidbe

Bibus mmár megint nem kakál :-( pedig kapja a kamillát

Gabci,Jolka?????????????
Vendég

Bea
az teljesen rendben van,ha valaki hisz valamiben.A ti vallásotok atekintetben szimpatikusabb,hogy nem tiltják pl a a házasságot,ez egy akkora baromság szerintem.hú nem is megyek bele
Vendég

Elküldve: 2008 Február 04 Hétfő - 19:49

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Még élünk. Ha hiányoztunk volna valakinek.. :roll: :D

Nem tudok kiemelni senkit sem. Olyan csodásak a babák. És ügyesek is. :D :D

Eseménytelenül telnek a napjaink. Illetve semmi izgalmas nem történik velünk. Lara viszont 2 napja tanulgat mászni. Bár legfőképpen vetődik a játékok után.. :lol: Hintázik négykézláb aztán előre veti magát. Bár párszor már sikerült a lábait egyesével előrébb raknia, csak a kezecskék nem követték még. :)
Ahogy ügyesedik, úgy lassul a súlygyarapodás is. Most kb 8,5 kilónál tartunk és 70 cm-nél. Viszont csak anyatejet hajlandó enni. Gyümölcsből max 2 kiskanállal. A püréktől a hideg rázza. Ami darabos azt meg-meg eszi, de abból is csak 1 kiskanállal. De nem baj. Majd eszik mást is ha akar. Asszem még nem késtünk el a hozzátápival. :D :D
Vivi nem féltékeny. Álom tesó. Bár néha irigy, de végül megenyhül. Rábízhatom Larát, míg kimegyek a postáshoz. Vigyáz rá, mesél, énekel neki. stb. Szóval megvagyunk. :D
Ja és főzős blogot nyitottam, ha érdekel valakit. :wink: http://pattogoeszik.blogspot.com/

Megyek vacsizunk sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?