Kakukkfű
Szilárd éjfél körül ébred, és ha visszateszem, van hogy 20 perc múlva megint ébred. Mellémtettem, akkor is eljátszotta. Ha felébred, négykézláb csukott szemmel sír. MAjd egy kis vigasz, és alszik tovább. Van hogy szopizik és ettől alszik vissza. Van, hogy 8-10szer is ébred.
MA "csak" 3szor kellt, nem tudom mi lelte.
Nekünk nem jött be az Aludj jól gyermekem. És látom, hogy Szilárd sem megfelelő alany hozzá. Kicsit bánom is, hogy kipróbáltam rajta, 5 hónaposan. Talán kicsit később kellett volna.
Viszont Emma már 8 hós, már jobban veszi az adást. Drukk, hogy sikerüljön.
Heni
A freemailes címre küldtem, nem jó?
Ja, látom már ott is van.
Köszönöm mégegyszer, és várom, hogy mivel hálálhatom meg. Nos?
Leszter
Mennyasszony tündéri! Lehet, hogy a fogacska bizgálja Petrát is.
Kúszó-mászóknak szerintem nagyon rugalamas tiszta pamut (ami amúgy csak azt adtunk rájuk
) szerkó. Szerintem olyan, amibe te is szívesen mászkálsz.
Tudom hülye hasonlat, de tényleg így van. A lábfejes rugi szerintem nem annyira jó, mert letapossa az alját és eleshet.
Mi minden nap megyünk sétálni, már Szili is várja, ha nem indulink fél 6-ig el, akkor nagyon nyügi lesz. amíg lehet vinni fogom, de lassacskán előbre fogom hozni egy-két órával a sétát. Télen pedig jön a szánkó
Miszike
Néha én is megunom az ágybapakolást, ezért vagyok hulla. Gratula a fogacskához, és a hozzátápihoz!
Zulu
Húú én nagyon nem várom, hogy újra meglegyen. Militari MAca
Konyhaduma
Momo
Én is akkor megyek vissza dolgozni, ha 1 éves lesz Szili, és már most parázom, hogy mi lesz vele nélkülem, na meg fordítva.
babajaga
Szegény Shopie, majdcsak rendbejön már a szeme.
gombóc
Hozzátápi nálunk is cirkusz. Semmilyen főzelék nem kell neki, csak gyümis édes dolgok. abból is több van az ágyon, szőnyegen, gyereken na és rajtam. Eleinte pedig nagyon lelkes volt.
Fog viszon jön ezerrel
Remélem, hogy tényleg csak az volta gond.
Sörözést én is csípném, csak ez a távolság...
Heppi
Vodka
Zsuzsi
Akkor nem vagyok egyedül. Nálunk ha a fele banán, akkor megeszi... Van olyan rágcsálni való, ami gluténmentes, itt dm-ben lehet kapni. Már én is gondoltam, hogy kipróbálom.
Sofka
Ezek szerint, adhatok Szilrádnak kiflit a kezébe?
Tofiffee
Szegény Szandi. Drukk neki! Csak nem ő is elkapta ezt a fránya vírust?
Ellimami
Jobbulást KEvinnek!
Szilárd épp hogy jó a 74-es, ha vennék, akkor minimum 80-asat, de inkáb 86, 92-eset.
Heppi
Pont ma vittem át a szönyegtisztítóba a szönyeget, mivel Szilárd is erősen gyüjti a kincsket (hajam). Arra rakom az Ikeás indra takarót (tökmindegy, hogy milyet) és mehet. Sőt ma kezdtem rendezni a dolgaimat, hogy amit elér, az ne okozzon neki balesetet.
MAno2
Gratula a felálláshoz!
feledékeny myssnia és szilárd, aki egy adag kakiban aludt el