Új privát üzeneted érkezett!

Driennke!!!

Nekem már több mint egy hete vizesedik a kezem-lábam-arcom, szóval biztos kihúzod még legalább egy hétig! Szorítok!

Eddig a legjobb a felpolcolás volt!!!!! Mindennél jobb volt!!!!!!!!

jutiboszi
 
 


Köszi Juti!

Nekem eddig ilyen nem volt, de én is megyek felpolcolni, meg megpróbálok minél többet pihizni, de szerintem neked nem kell elmagyarázni, hogy ez milyen nehéz :D . Kedden megyek turiba anyósomhoz, legalább kimozdulok, szerdán egész nap a városban leszek, megyek NST-re, ügyeket intézni, meg barátokhoz, meg vásárolni. Tehát a pihizés elmarad, de ha most nem csinálom meg, akkor mikor, ha mos nem megyek, akkor már csak akkor tudok ha a pici nagyobb lesz, ami kb. március közepe-vége minimum, addig még sétálni sem tudok vele menni, legalábbis messze nem. Nekem ez lesz a legrosszabb, hogy a sajtkukac ott van a fenekemben, nagyon szeretek menni, csavarogni. De valamit valamiért.

Jó éjszakát Neked, és persze mindenkine. Főleg Viviennek kívánok pocakfájás-mentes nyugodt éjszakát.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Bettó:nekem is szókót nagyon szurkálni sőt feszit isJó nekem már jó négyhete nagyon lent van a feje ezt az orvosom is mondta ne lepődjek meg a sűrű wc járástol nem is lepődtem meg egész terhesség alatt rohangáltam.Én most ugy érzem egy két hetet jósólok magamnak egy re sűrűben jőnnek ezek a fájások eddig csak egy héten egyszer kétszer volt most meg már majdnem minden másnap.Fura nekem nagyon a kisfíammal egyszer megindult és még aznap megszűletett nem volt ilyen jóslóim dehát minden terhesség más.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 

 
 

MOst már február van őrűlők neki már nagy baj nem lehet egyikűnknek sem.Nem sokárra potyogni fognak a babák kiváncsi leszek milyen sorendben egy másik topikon február végére kí írtak kezdék meg a szűléseket érdekes nem.
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Sziasztok!

Úgy izgulok ki lesz a következő!

Betti! Nem tennél fel egy táblázatot? :oops:

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!
Mostmár nekem is vízesedik az újam arra ébredtem lábam már régóta az nem olyan vészes.Hogy vagytok?

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Halihó!

Nos csajok nem akarom elkiabálni, de szerintem max 1 nap és anya leszek.
Este filmezés közben félig ültem félig feküdtem a 10 perces keményedés mellett nyilalt, de nagyon. Maj fekve olyan mensis fájdalom jött rám, hogy fáztam is meg melegem is volt. Rendesen át kell húznom az ágyneműt úgy beleizzadtam. Ez volt egész este, de akkor már nme volt olyan rendszeres. Hajnalra megint erősebb lett. MOst meg hogyha állok folyamatosan szúr, de nem durván mensi fájás ugyanúgy erős, keményedés viszont nem szabályos. Várok egy kicsit és felhívom a dokit megkérdezem tőle, hogy mi legyen.
Amúgy nem tudom, hogy az most jó-e vagy sem, de a sok nyilalástól kicsit csíp a vizelet. Remélem nem baci, mer akkor császár lesz :(

Kép
bettó
 
 


Ja étvágy nuku és hascsikarás is volt reggel. Már szóltam tesómnak is, hogy lehet csörgök nemsoká. Jajj már nagyon túl lennék rajta :roll:

Kép
bettó
 
 


izgulok érted Bettó,hogy mi lesz :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Bettó!

Fú de izgi!Én sem vagyok jól.Hányingerem van,és kedvetlen vagyok :oops: kiváncsi vagyok mit mondott a dokid??
Jelentkezz!!!!

Jadika!

Nagyon szépek a babák :lol:

Vivien!
A csajok is nagyon szépek!! :lol:
m. reni
 
 


jajjjjjjj, Betttttóóóóóóóó!!!!!

Nagyon izgulok ám!!!! Sms-ezni tessék, ha már konkrét dolgok vannak! És Gézura ragaszd rá a fényképezőgépet, otthon ne maradjon!!!!

Izgulooooooooooooooook!

jutiboszi
 
 


Nekem is ma készeresére duzzadt a kezem, nem tudom mi lehet. Kép

Ennyire lent van már a poci, de sem jósló, sem semmilyen fájás egyelőre. Kétszer hallottam halk pukkanást a hasamból, de semmi magzatvíz, vagy ilyesmi. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak!

Lili! Milyen volt az a pukkanás? Nekem olyan volt, mint amikor a körmöddel pattintgatsz. Érted?! Halk volt. Szerinted????

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Csendesen olvasgattam itt az elmult napokban.Jadika,Vivien és Laura:nagyon nagyon szépek a babók!!!!
Bettó:beszéltél már a dokival?Vagy már el is mentél szülni?
Mi tökéletesen jól vagyunk.Manóka még nem kívánkozik kifelé.Holnap megyünk a harmadik Nst-re.Én ugy érzem,hogy végig fogom vinni.Vagy leghamarabb 15-én születik,de előbb nem.Lehet butaság,de nekem ez a megérzésem.

Kép

Kép
ildikó82
 
 



Juti az én pocim is kb itt jár.Ugy látom egy napra vagyunk kiirva.....

Kép

Kép
ildikó82
 
 


Betti, Reni, jujjj!!! Azonnal írjatok, ha van valami! Betti, mit mondott a doki?

Juti, igen, olyan mint a körömmel pattintás, de jó hangos volt! Szinte egyből tudtam, hogy ez az! És csak egyszer pukkant, után rögtön éreztem a meleg nedvességet. Szerintem a beleid mozogtak csak, mert tutira kellett volna víznek jönnie! Tényleg lent van a poci.

Mi nagyon készülődésben vagyunk, holnap tartjuk Szonja szülinapját, úgy várom! Délelőtt babazsúr, du. a felnőttek!

Laura, nem, nem vagy rosszul összerakva, és nekem sem lógott egyfolytában cicin Szonja. Szerintem félreértettél, mert nem azt mondtam, hogy mindenkinek óránként kell szopnia, hanem azt, hogy az orvosok hajlamosak kategorikus kijelentéseket tenni, amit a kis kezdő anyukák szentírásnak vesznek. És gondoltam, ha leírom a tapasztalatomat, akkor az nektek is segít. De végülis senki nem kérdezte a véleményemet. Nekem nagy tapasztalat volt Szonjával, hogy az én gyerekemet én ismerem a legjobban, én tudom mi a jó neki, mégha a doki azt mondja, hogy csak és kizárólag 3 óránként adjak neki. Most is mondta pl. a gyerekorvos, hogy 20 percnél tovább SEMMIKÉPPEN ne szoptassam tovább, mert felázik a mellbimbóm. Én meg jót röhögtem magamban. :lol: Azt viszont nem értem, hogy honnan tudod, hogy mikor kell abbahagynod a fejést, hogy ne a "laktózos" tej menjen Ádámnak? És azzal mit csinálsz, kidobod, mert laktóz van benne? :roll:

Jujj, én is izgulok nagyon, lányok!!!!!!!!!!! Lehet, hogy holnapra anyucik lesztek????

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Lili! Akkor nekem nem az volt, mert semmi nem jött belőlem. De a Csabi is hallotta a pattanást. Gyorsan fel is kellett állnom az ágyban, de semmi. Már nagyon készülünk!!!

Bár nekem még van 2 hetem, de akármelyik pillanatban jöhet!!!

Táska kész, még egyszer ma átellenőrzöm. Hasmenésem van, és nincs étvágyam. De lehet, hogy ezek csak áltünetek, az idegesség miatt lehet!!! Úgy izgulok már!

Reni????? Mi a helyzet??? Én olyat is hallottam, hogy a nyákdugó távozása után még 2 hétig is bent maradhat a baba! Ki tudja! Mit érzel????

jutiboszi
 
 


És milyenek Bettó fájásai? Rendszeresek? Dokija mit mondott? Nem akarom felhívni, hátha épp rosszkor. Juti, légyszi írj nekem sms-t, ha megtudsz valamit, mert később már nem tudok gép előtt lenni. Köszi!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Ildikó!

Nekem is ilyen megérzésem van!!!!! Én azt mondom, még Valentin-napig bírja ki, aztán jöhet. Én úgy érzem, jövő héten szülök. Mondjuk szerdán. Aztán ki tudja?!

jutiboszi
 
 


Manka!

Jó lenne,ha már kint lenne a bébi.Te mit éreztél a szülés előtt??
Rossz a közérzetem :roll: Tegnap ment a hasam,ma meg hányinger és levertség gyötör :roll: Plussz aludnék egyfolytában.


Jutiboszi!
Igen én is hallottam olyat,hogy két kétig is tovább maradt bent a baba,a nyákdugó távozása után.Szerdára vagyok kiírva,hogy szülök,de ugye mivel lombik baba,nem nagyon van elszámolva.
Szerdán magzatvíz vizsgálat.Rossz a közérzetem meg ilyenek.:::
Hányinger,hasmenés,stb.Már ugy szeretnék fájásokat érzezni.
Tegnap nagyon sokáig nem akart megmozdulni a bébi,már nagyon megijedtem,de aztán megmozdult.

Csini pocid van.Igen már lent van nagyon. :lol: Már nincs sok idő :lol:
m. reni
 
 


Szia Reni!!!

Na, akkor tényleg közeledhet valami! Nekem csak hányinger, meg enyhe hasmenés van, de szerintem még jövő hétig kihúzom!

Bár szivem szerint azonnal mennék szülni!!!

jutiboszi
 
 


Csajok!

A kis Borsókám babaszobája :lol: Kép Kép Kép
m. reni
 
 


Sziasztok!

Betti! Reni! Izgulok nagyon értekek, és várom a híreket.

Nekem most olyan érzésem van, hogy a héten meglesz Niki (már csak azért is, mert nincs doki itthon)
Nekem van hányinger meg fejfájás, hasmenés konkrétan nincs, de már az is eleve gyanús nekem, hogy én mindig szorulásos :oops: voltam (bocs másképp nem tudom leírni), tehát ha 4-5 naponta mentem WC-re az szupi volt. Mos meg iszom a málnalevélteát, és még így is legalább egyszer megyek naponta, de tegnap pl. 2x is. Már akkor is szurkál ott lennt, amikor fekszem, a hasam szinte egész nap fáj ott lennt mensi szerűen, és bele-bele szúrkál a hátamba, derekamba is, valamint ég a hüvelyem, de ott úgy az egész, és megint csak nagyon sokat csuklik Niki, valamint nagyon virgonc is. Meg keményedgetek is, pedig én nem szoktam gyakran.
Én még mindig azt szeretném, hogy legalább jövő hétfőig húzza ki ott bennt és akkor már nyugodtan jöhet, bár ma volt itt a védőnő és ő is azt mondta, hogy ez egy érett baba és, hogy bármikor jöhet most már és az, hogy múlt héten 3100 volt az eredmény nem jelent semmit, mert van olyan akinek végig ilyen értékei vannak aztán pár óra alatt megvan a baba.

Juti!
Kb. az én pocim is ilyen. Ennyire lennt is van, meg kb. ekkor is.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ja, és ami a legrosszabb teljesen eluralkodott rajtam a pánik, most már a szüléstől is félek, hogy nem fogom túlélni, hogy nagyon fog fájni, meg ilyenek. Meg hogy mi lesz utánna stb. , de ezzel nem akarok senkit háborgatni.

Megyek járok egyett, mert Niki nem akarja abbahagyni a csuklást.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Bettó!
Megy a nagy-nagy hajrá! Szurkolunk ezerrel!!! :-)

Képzeljétek!
Olyan f@sza éjszakánk volt, hogy csak na. Lilinek péntek óta van hasmenése. Tegnap este 7 körül Attila (férjem) rosszul lett, és 9 felé már a wc-ről sem tudott leszállni. Hol hányni, hogy fosni járt szegénykém. Nagggyon kikészült. Elkapta valahol (gyanítjuk hogy a pénteki nst alkalmával a kh-ban) a calici vírust megint. Anyósomékkal meg meg volt beszélve, hogy ha éjszaka kell mennünk szülni, akkor hívjuk őket, hogy jöjjenek át Lilihez. Hát most még nem szülni indultunk, de jó lett volna ha tudjuk őket riasztani, hogy elmenjenek az ügyeletes gyógyszertárba. Próbálgattam hívni őket a mobilokon, az otthoni vezetékes telefonon is, de semmi. Aztán választás elé állítottam Apócát, hogy akkor vagy kihívom az ügyeletet (már 38,7 volt a láza), vagy elmegyek én kocsival az éppen ügyeletes gyógyszertárba. Mondanom sem kell, hogy nagyon régen nem vezettem, főleg nem ekkora pocakkal! Aztán mivel tavalyról nagyon rossz emlékei maradtak arról amikor ugyanígy járt, és ki kellett hívni az ügyeletet, inkább azt választotta, hogy akkor menjek el én. Na, hajnali 2-3 felé be a kocsiba, el a patikába. Marha jó volt vezetni, senki fia nem volt az utakon, és tökre ügyi is voltam. Csak egyszer fulladt le a kocsi... Aztán kb 4 felé elaludtunk végre. Lili meg reggel fél 8 felé keltett. Bementem hozzá, hát látom, hogy tiszta hányás a pizsamája. Aztán délelőtt megint hányt, és a hasmenése azóta is katasztrofális. Aztán még délelőtt el kellett mennünk (babakocsival) a zöldségeshez, mert semmi gyümölcs, ződség nem volt itthon. Aztán délután meg el a dokinénihez. Ide már megint kocsival mentem, mert nem voltam hajlandó babakocsiba tenni és egy órát sétálni vele, plusz haza is. Hála az égnek megitta most a Smectát a teájával. Remélem, hogy hatni fog neki.
De amilyen hulla én most vagyok... Remélem jól fogok aludni az este, és természetesen azt remélem a legjobban, hogy a csaj meg a férjecském jól alszanak majd! Szegény Attila egész nap ágyban van. Semmi ereje nincs. Lili meg fel alá mászkál, rajta annyira nem látszik meg az egész, de hát ő gyerek, neki nem lehet mondani, hogy pihenj kicsi szívem. Ja, és hát neki láza sem volt.
Jó, mi? Azon imádkoztunk este, hogy csak ne most jöjjön ránk a szülhetnék...

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga
Jobbulást!

Betti
Hajrá!

Vendég
 


Halihó Csajok!

Köszi az aggódást, még itthon vagyunk. Egész nep feküdtem és ahogy leesett az eső már jobban is voltam. Viszont a szurkálás nem múlt el teljesen. A doki is azt mondta, hogy ez még nem biztos, hogy az, de hogyha gondolom menjünk be. Végül is nem mentünk be. Holnap reggel nst, szerintem már nem fogunk egyben hazajönni, mert űlni sem tudok rendesen a szurkálás miatt és így az nst-t sem tudják megcsinálni.

Reni! Neked mikor is kell menni megint?

Giga! Szegény! Jobbulást a családnak :wink:

Driennke! Ne félj! Hamar túl leszel rajta, ráadásul így-vagy úgy de kint lesz. Én már erősen érzékeltem a fájásokat, nagyon szar, de megéri még akkor is, hogyha nem mentünk szülni.

Manka! Hívhatsz bármikor te is nyugodtan, hogyha nem lenne jó időzítés, akkor Gézu felvenné :wink:

Kép
bettó
 
 


Adri!
bocsi lehet nem a legfrissebb táblát tettem fel, de délelőtt nem tudtam arra figyelni :oops:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Bettó! Szegényem, ugyanúgy jártál, mint a barátnőm. Csak ő el is indult a kórházba. Akkor még vidáman, egyben. Oks! Nagyon rossz volt a fájás? Sokáig tartott? Mire gondoltál közben? Én biztos jajveszékelnék itthon, de egyben örülnék is!

Vettem egy tábla csokit, megőrülök, annyira jól esik. Mintha még sosem ettem volna, úgy tömöm magamba!Hmmmm.

jutiboszi
 
 


Driennke!!!

Ne félj a szüléstől! Utólag úgyis azt fogod mondani, hogy nagyon nagy élmény volt! Engem barátnőm azzal biztat, hogy fájni fog ugyan, de elviselhető. Ez egy jó szó rá, elviselhető. Nekem ez lobog a szemem előtt. Olyan jó lesz, meglátod! Bírni fogod!!!!!
Hogy mi lesz utána? Te leszel a világ legboldogabb anyukája!!! Csak ez lesz!!! Fel a fejjel, ne aggódj! Szorítok Neked is!

Giga!

Hát nem gyenge volt ez a éjszaka! Tényleg csoda, hogy nem indultál szülni. Remélem ma már jobban alakulnak a dolgok!!! Jobbulást mindenkinek!

jutiboszi
 
 


Juti! Nem fogod elhinni én is most kaptam be egy kis csokit :lol:
Elég kemény volt a fájás, mert egyszerre fáztam és melegem is volt és ráadásul folyamatosan szurkált, sehogy sem volt jó. Oldalt fekve kivéve. De kibírható. Mire gondoltam? A percekre, hogy csökkenjen 5-re :wink: Akkor már lehet túl is lennék rajta.

Holnap majd szólok, hogy mi volt :wink:

Kép
bettó
 
 


Nálunk szerencsére nem esik, sőőőt, meleg szél fúj, egész jó idő van. Még most este is!

Ma egész sokat keményedett a pockom, de csak akkor, amikor a gyerkőc virgonckodott odabent.

Na, fogadunk hogy ki lesz a következő anyuci??? Na jó, csak vicceltem, de nagyon kíváncsi vagyok. Annyit jár a szám, lehet, hogy én leszek? :shock:

Jósló fájások nélkül is beindulhat! Anya azt mondta, ha be kell mennem a kórházba, inkább hívjak mentőt. Ha sietni kell, ha nem, akkor is. Még meglátjuk hogy indul be a dolog.

Upsz! Megettem az egész tábla csokit! 100g. Sütibe vettem, hát holnap vehetek másikat.
Amerikai cookie-t akarok sütni, még sose csináltam. Valakinek nincs jól bevált receptje cookiera?

Bár gondolom most mindenki inkább a szüléssel van elfoglalva, nem a receptekkel! :lol:

jutiboszi
 
 



Giga!

JOBBULÁST A FÉRJEDNEK,ÉS A KISLÁNYODNAK!! :lol:

Bettó!

Nem semmi dolgokat produkálsz. :shock: Várom én is a fejleményeket,hogy mit mondott a dokid!
Én holnap megyek magzatvízvételre 8-15-re.
Most elkeztem takarítani,hátha a csajszi elő bukkan :lol:
m. reni
 
 


Betti
Hajrá!!!!

Reni
Az nem magzatvíz-vétel :wink:
Mikor a kórházban voltam, 2 naponta csinálták nekem is.
http://www.netdoki.com/morbus/index.pht ... or&lapid=0
Vendég
 


Juti
A vizesedéssel vigyázz! Vérnyomásod?

Reni
Nagyon szép lett a babszoba!
Vendég
 


laura!

Igen a némi nyelve:a rendes neve Amnioszkópia!
Megnézik,hogy nem -e zavaros a víz.
m. reni
 
 


Hahó Csajszik!

Kincső szívhangja még sosem volt ennyire jó, mint ma. Ma még nem vizsgált meg a doki, mert két műtét között tudtunk csak beszélni. Csütörtökön kell reggel fél 8-ra bemenni, megnézi a méhszájat. Mondta, hogy nem szokott így vizsgálni, de mivel ma is folyamatosan érzem a mensis fájást és nyilalok is. ezért megvizsgál. Hogyha 2100 lesz, akkor go home, hogyha viszont 3 újjnyira nyitott leszek, akkor irány a szülőszoba. Remélem holnap még nem akar jönni, mert nem lesz bent.
Ja és azt is mondta, hogy az ilyen jóslófájás természetes, még hogyha negyedórásak akkor is.

Reni! Nálad semmi jel?

Juti! Ki tudja, lehet tényleg te leszel a következő :wink:

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Ja és a dokikám 3200-ra saccolta most Kincsőbabát :D
Megmondom az őszintét, igaz, hogy még csütörtökön 38 hét 6 naposak leszünk, én bízom benne, hogy nyitott vagyok annyira. Még ilyen 10 napot nehéz lenne kibírni. Semmi séta, csak max a téka az is 5 perc helyett 20 mostmár, bár hogyha kihúzzuk és több ilyen napom lesz, a szülés meg sem fog kttyani, annyira hozzászokok a fájásokhoz :lol:

Kép
bettó
 
 


bocs, kottyanni

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Este 11 kor jőttek megin a fájások hol el mult hol nem reggel 4 szenvedtem olyan hányingerem volt.Az volt furcsa közbe a gyerek ugy beindult hol az egyik oldalamat feszitete hol a másikat.Ugy féltem egyedűl vagyok párom éjszaka dolgozik.Most ment el a védőnő ő szerinte egy kétnapom van beakart kűldeni de megegyeztűnk megprobálom a sima szűlést és megvárom még 10 percesek nem lesznek.Remélem holnapig nem lessz semi mert ugy is megyek a kórházba vízsgálatra a baj van már ugy sem engednek ki.
Bettó:Te is pont ebbe a cipőbe jársz lehet egyszere szűlűnk?Végűlis ha elkezdek hányni meg remegni akkor már tudom menni kell ezt már tapasztaltam az elsőnél is.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Ja néztem a táblázatot van aki 3 van 6-ra van kiírva róluk nem tudtok semit mi lehet velűk?

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


sziasztok!

Ma enyhe melegfront,holnap kettős front,holnap után(csütörtökön) enyhe hidegfront.Ezek a babák választhatnak melyik frontot kedvelik,melyiken akarnak kibújni :lol:

Tomi a meleget nem hiszem ,hogy szereti.Nem aktív ma a drága.Alig mozog.Remélem nincs semmi baj,ha így folytatja lemegyek a védőnőhöz egy szívhangot hallgatni.

Kép

Kép
lecso
 
 


Észre vettétek a vonalzok nem számolják a napokat meg álltak mi lehet a gond?

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Szió!
Sajna róluk régen hallottunk :(
Bezony, lehet, hogy egyszerre szülünk. Fura, hogy neked 10 percnél már menni kell. Nekem ma a doki megint kihangsúlyozta az 5 percet.
Hányás? De nem mindenkinek szokott hányingere lenni ugye?

Kép
bettó
 
 


Jujjj neklem a kettős frontnál kezdődtek a jóslók pár hete. Csak holnap ne legyen, én a saját dokimnál szeretnék szülni.
Tényleg, nekem sem igazán számol

Kép
bettó
 
 


Driennke:én is félek a szüléstől,de kimondottan a fájdalomtól,na meg hogy lesz-e erőm végig csinálni(ettől jobban). :roll:
Mostanában olyan hamar elfáradok,ha rágondolok is elmegy az erőm :oops:

Ami már megint el vagy tűnve!Mi van veled?

Kép

Kép
lecso
 
 


Nekem számol a vonalzóm rendesen! :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?