Betti, Reni, jujjj!!! Azonnal írjatok, ha van valami! Betti, mit mondott a doki?
Juti, igen, olyan mint a körömmel pattintás, de jó hangos volt! Szinte egyből tudtam, hogy ez az! És csak egyszer pukkant, után rögtön éreztem a meleg nedvességet. Szerintem a beleid mozogtak csak, mert tutira kellett volna víznek jönnie! Tényleg lent van a poci.
Mi nagyon készülődésben vagyunk, holnap tartjuk Szonja szülinapját, úgy várom! Délelőtt babazsúr, du. a felnőttek!
Laura, nem, nem vagy rosszul összerakva, és nekem sem lógott egyfolytában cicin Szonja. Szerintem félreértettél, mert nem azt mondtam, hogy mindenkinek óránként kell szopnia, hanem azt, hogy az orvosok hajlamosak kategorikus kijelentéseket tenni, amit a kis kezdő anyukák szentírásnak vesznek. És gondoltam, ha leírom a tapasztalatomat, akkor az nektek is segít. De végülis senki nem kérdezte a véleményemet. Nekem nagy tapasztalat volt Szonjával, hogy az én gyerekemet én ismerem a legjobban, én tudom mi a jó neki, mégha a doki azt mondja, hogy csak és kizárólag 3 óránként adjak neki. Most is mondta pl. a gyerekorvos, hogy 20 percnél tovább SEMMIKÉPPEN ne szoptassam tovább, mert felázik a mellbimbóm. Én meg jót röhögtem magamban.
Azt viszont nem értem, hogy honnan tudod, hogy mikor kell abbahagynod a fejést, hogy ne a "laktózos" tej menjen Ádámnak? És azzal mit csinálsz, kidobod, mert laktóz van benne?
Jujj, én is izgulok nagyon, lányok!!!!!!!!!!! Lehet, hogy holnapra anyucik lesztek????