Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes, Hüvöskés, napsütéses reggelt!
Remélem azért jól vagytok, hogy olyan nagy volt a csend tegnap. Nekem elég OFF hangulatom volt, de mára rendeztem soraimat, és ismét régi fényemben tündöklök.

Kép

Voltunk kedden a lakástulajnál, aki tekintettel a terhességemre ment bele abba, hogy elkezdjünk felújítani, mielőtt a hitelt folyosítanák, de azért az orrom alá bagózott (!!!). Rendkívüli hősiességről tettem tanúbizonyságot, bár nem volt különösen nehéz, mert az allergiámmiatt csökkent orrérzékeléssel rendelkezem, tehát nem rúgtam le a fejét. Szóval megvan a lakás, már az ügyvédek pofozgatják egymást, és kezdődik a második felvonás, a felújításosdi!

Szilvus
Mi lett a konferencia vége? Lebuktál, hogy majd' elaludtál? Vagy nem létta senki?? Éljen Szilvus,aki beregisztrált végre!!! Kép

Fbogi
Láttam a te kis UFO-dat is! (bocsika, a magamét is annak látom, és remélem nem bántalak meg vele!!) Nagyon kis édes, ahogy feléd fordult! Átírtam a dátumot, bár ezek alapján 1 héttel idősebb a kisbaba, szóval inkább 14 hetes. Szerinted nem kellene mégis ráhajtani a 29.-ére? Kezd egyre jobban tetszeni! Főleg ha hármasban nyomjuk!!Kép

Kele
Szivélyes üdvözlet köztünk, nagyon jó lenne újabb kismamit üdvözölni köztünk, kezdünk fogyatkozni! Tessék bejelentkezni!

Rebi
Mizu van bent? Kezd jobb lenni a helyzet??

Mai helyzet:
Kép

Judit
holophernes
 
 


Sziasztok!

A tegnapi napot otthon töltöttem, mert nagyon vacakul voltam reggel. Éljen az ágy, egész nap lustálkodtam és hagytam, hogy körülugráljanak:-)Mert megérdemlem (L'OREAL).

Regisztráció sikeres lett, de a képem rajta AKKORA és tsúnya, nem tudom miért. Leszedem. Inkább felteszem a kis "buborék" UH-képét. Vagy a teknősét:-)Ja nem, azis tsúnya.

Judit:-)
A video-konferencia RENDKÍVÜL érdekes és BORZASZTÓAN hosszú volt. Többszörös hálát rebegtem az internet és a laptop feltalálójának. Közben igyekeztem értelmesen nézni és néha gondterhelten bólogatni, miközben fentebb toltam a szemüveget:-) Szadizmus 1 kismamának, nem?
Lakásfelújítás RULEZ! Hajrá Judit!:-) Mindent szétvertek? Falak, kövek, fürdő, konyha? Mi tavaly októberben estünk át ezen, nagyon élveztem:-) A legizgalmasabb része az volt, amikor a tervekkel rohangáltam a csempeszalonokba a megfelelő kövekért, színekért, mosdóért, kádért:-) A bankszámlánk pedig ki lett "takarítva" egy nagyteljesítményű ipari porszívóval:-)))

Ma rácsörgök Andira. Remélem otthon fexik, olvasgat és úgyszintén hagyja, hogy körülugrálják:-)

Kele
Köszönjük a linket és gyere közénk mihamarabb!:-)

Bogi
Nagyon aranyos a kis tökmag, és valóban nem a popóját mutatja. Lassan már akkor látható lesz, hogy leányzó vagy fiúcska.:-)

Lassan ebéd. Jelez a gyomrom.
Sziasztok,

Szilvus
(tökyo, már 10+3, hogy megy az idő)
Szilvus
 


Sziasztok!

Na ez jó. Kérlek magyarázzátok már el, hogy mit hol láttok a képen. A doki azt magyarázta, hogy oldalt fekszik. Ti is úgy látjátok? A kép bal oldalán van a gerince, a jobb oldalon látható az egyik karja, ahol van a 7,1 cm, ott van a farkcsontja. Legalábbis a doki így mondta, de a férjem speciel nem tudja elképzelni, pedig ő élesben látta az egészet, mert a doki neki mutogatott.

Judit!
Hajtsunk rá a 29-re. Én különben úgy vagyok vele, hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy tuti akkor jön :-)
Az a baj, hogyha végre valaki nem tudja eldönteni, hogy hány hetes a baba, akkor nem tudom mikor menjek AFP-re. Márpedig nem akarok szar értékeket kapni.

Ja és ne aggódj Judit, nálunk mindenki UFO-nak hívja Kép

Szilvus!
Gratulálok a 10+4 hez Kép Én egyébként nem kérdezem meg, hogy mi lesz. Legalább az első legyen meglepetés. Kép

Émike már régen jelentkezett itt. Annyit tudok, hogy hétfőn elment a dokimhoz (mostmár az ő dokija is Kép ), és ő is javasolta a redukciót. Igaz ő csak annyit mondott, ami szerintem magáért beszél, hogy ha a felesége lenne ilyen helyzetben, neki is ezt javasolná. Szóval szegények még nehéz döntés előtt állnak!
(Bocs Émi a pletyózásért.)

Ma jön hozzánk az önkormányzat szigorú embere, hogy a lakhatási engedély miatt megnézze a házat. Már alig várom Kép

Sziasztok: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

 
 

Sziasztok,

egyelőre névtelenül szeretnék kérdezni: az előbb csináltam egy ClearBlue tesztet, és van egy halvány kék csíkom Kép)) de ma kellene megjönnie, és már tegnap óta a WC papír picit barnás, ez most akkor mit jelent szerintetek????
M.
Névtelen
 


Szia, Nevtelen
Szerintem azt, hogy nem vagy terhes. Ugyanis az eredmeny akkor pozitiv, ha ket csik van.

Ildiko
kildiko
 
 


Bocsi, közben rájöttem, hogy bután fogalmazta, ugyanis két csík van, tehát a kontroll ablakban is meg a másikban is egy-egy Kép
Névtelen
 


Sziasztok!

Én is használtam ClearBlue tesztet és nekem is aznap lett pozitiv amikor megkellett jönnie, halványcsík az halványcsík, és menszesz időben ha jelentkezik egy kis barnás folt nem szokott baj lenni. Holnap csinálj még egy tesztet egy másik fajtával.

Voltam tegnap orvosnál, mert ezt a fejfájást ami gyötörni szokott nem bírom.
Hát nagyon alacsony a vérnyomásom és azért fáj, a kávét nem nagyon tudom meginni, de most muszály lesz naponta egyet inni, ha még sem akkor azt mondta igyak teát egésznap hátha segíteni fog.
Mondta hogy van egy csepp aminek mondta a nevét de már elfelejtettem, azt mondta rá hogy nem szívesen adná mert görcsöket okoz, azt meg aztán tényleg nem akarjuk. így maradtunk a teában és a kávéban.
Csinált uh-ot és azt mondta a babával minden rendben. már 6 cm és 2,1cm a fejkörfogata, hüvelyi uh volt, és annyira jól lehetett látni az arcocskáját, aztán meghallgattuk a szivecskéjét, istenem hiába a harmadik ugyan úgy elérzékenyültem mint az elsőnél.
Egy hónap múlva kell legközelebb menni, de akkor már AFP-re is.

Bogi megéztem a képet, igen én is úgy látom ahogy a dokid mondta, az én babám is majdnem igy fekszik. A páromnak én is mutattam de ő sem vett ki belőle semmit.

Szép napot mindenkinek

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Feltettem a profilomba a tegnapi uh képet.

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok
Ma túl vagyok az első vizsgálataimon, EKG, vizelet, vér. Egy nagyon kedves idősebb néni volt a védőnő, és ilyennek képezelem a mesékben az öreg jótündéreket... Kép
Hallottam megint a kistücsök szívdobogását!! Nem bújt el a néni elől, és ő olyan kedvesen szólongatta, mintha a saját dédunokájára lenne kiváncsi...Kép

Gabi
Nekem nagyon tiszta képnek tűnik. A babóci szembe fordul velünk a buksija 2óra irányba néz (ugye ezt úgy kell érteni, hogy a kép fölé teszel képzeltben a óramutató nélküli órát, és a ksimutató helyzetét szokés koordinátajelzőként alkalmazni), a nagy pocakját is jól lehet látni, a teste alsó része pedig 8óra irányba néz. A feje és a vállai között lévő, csápszerű micsodák, pedig a kis karjai, csak nem egy síkban van a többivel, ezért csak egy töredékét lehet látni, hiszen az UH egy rétegfénykép. Szerintem Gabi, ez egy kiváló kép!!!!

Kildikó
Rég nem hallottunk rólad? Mizu? Tessék néha bejelentkezni egy-egy mondattal! (lécci,lécci, lécci) Hogy aludtál, vagy, hogy éppen mi bosszantott fel!

Bogi
Állatira próbálom összerakni a képet, hogy miről is beszéltél Émivel kapcsolatban, de nem értem. Ott kezdődik, hogy nem tudom, mi is az a redukció (sorry), mi köze van Éminek a nőgyógyászhoz, és ha a redukció azt jelenti, amit gondolok, akkor mi történt?????????? (simán megírhatod privát mailben is. Nem akarok pletyizni, csak nagyon érdekel mostmár.)
Lakhatási engedély?? Miért? Hol laktok?
AFP-értékekről meg csak annyit, hogy külföldön már soxor nem is csinálnak ilyen vizsgálatot, pont-e miatt. Szóval ne aggódj! Akármi is az eredmény, TE LESZEL AZ ELSŐ, AKI MEGÉRZI, HA BAJ VAN A BABÁVAL!!!

Szilvus
Teljes felújítás kell. Nincs gáz, csak az előszobában, a villanyvezetékek falon kívül futnak, a fürdőben nincs hidegburkolat.... A hideg ki is ráz tőle! Ami meg a bankszámlánkat illeti, hát elég karcsú a helyzet!


Millió pusza, hétvégén megyek Somlóhegyre pihizni, szőlőt szüretelni és sok mustot inni.

Kismamik, lassan el fogunk fogyni, tessék bejelentkezni!! Pumukli már olyan régen vagy a lista alján, és én még emlékszem rá, hogy 5-6 hetesen kerültem a táblicska alsó sorába!

Kép

megint sokat beszélt Judit
holophernes
 
 


Judit

Nem vesztem el, olvasgatlak titeket. Jol elvagyok, enyhe egesz nap tarto hanyingerrel, enyhe alhasi fajasokkal. Varom a 12. hetet(szeptember masodik fele) akkor utazom Mo.-ra, hogy ott vegeztessem el a tarkoredomerest.( nalunk, Romaniaban, ezt nem vegzik)Ha jo lesz az eredmeny egy kicsit megnyugszom, ugyanis most elegge aggodom 36 evesen nehogy valami rendellenesseg legyen a babaval. (az en ocsem down koros)

Udv. mindenkinek
Ildiko
kildiko
 
 


Sziasztok
Ma negint gyakorlatilag magamhoz beszélhetek... Kép
Mi lesz itt, ha én is elballagok, kihal a TOPIC????
Na mindegy, ez már a Ti bánatotok lesz, ha ilyen kis zárkózottak, és néma-halacskák vagytok!!

Kép

Ildikó
Éljen, hogy bejelentkeztél! Amúgy meg lehet kérdezni, hogy Erdély mely részében laksz??? Elég sok alkalommal jártam arra, és csak úgy kíváncsi lennék?? Lehet, hogy már írtad, csak az én figyelmemet kerülte el.
Ami meg a vizsgálatot illeti, szerintem szinte 100%, hogy amniocentézist is fognak csinálni nálad, és erre számíts is. Szóval a vizsgálat után 2-3 nap szigorú fekvés!

A mai állás
Kép

Judit
holophernes
 
 


Sziasztok!

Hétvégenként én sem nagyon tudok jönni.
A fejfájásom szerencsére elmult, tényleg jó hogy teát iszom.
Lányomnak ma megkezdődött az ovi, olyan lázban volt este hogy alig tudott elaludni, reggel meg már 6 órakor fent volt. Amikor mentek el a párommal, majdnem én sírtam Betti helyett, ő már nagyon várta.
Norbi meg reggel kereste Bettit, végig járta az egész lakást, és kérdezte Ti hol van? (így hívja)

Holnap már végre lesz tűzhelyem is, így tudok főzni is.

Jó hüvös lett, csak most meg azon gondolkozom hogy mit vegyek fel, mert a régi nadrágjaimba nem férek bele, de a kismama nadrág még bő.
Majd csak lesz valahogy?
Ti mennyit híztatok eddig? én jelenleg a fél és az 1 kg között mozgok.

Na befejezem

Sziasztok

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok Lányok!

Egy kicsit eltűntem, de örömmel olvasom, hogy Bogi azért tudósított rólam! Bocs, hogy nem leszek valami pozitív példa, de úgy gondoltam nektek is leírom mi vár ránk!
Megszületett a döntésünk időközben, megyünk redukcióra!
Judit, érthető, hogy egy kicsit homályos neked ez a dolog, ez így normális, hogy aki nem kerül ilyen helyzetbe, az nem is talákozik ezekkel a kifejezésekkel.
Szóval a redukció azt jelenti, hogy a három babából egyet elvesznek, így "csak" kettes ikreink lesznek. Meghallgattunk több orvost, védőnőt, olyanokat akik már vállaltak hármas ikreket, és olyanokat is akik nem. Sok minden szól ellene, de természetesen ilyenkor a legfontosabb a babák és a mama egészsége, mert abban igaza volt az orvosoknak, hogy nem csak megszülni kellene a három babát, hanem fel is kell nevelni, és sajnos nagyon sok egyészségkárosító hatása van a három bébi kihordásának, főként mivel én elég alacsony termetű vagyok. Hallottunk sok pozitív példát, hármas ikrek születésére, de sok szomorú történetet is megismertünk.
Szóval jövő héten megyünk redukcióra, hogy jól döntöttünk e majd az élet eldönti!
Megértem, ha valakiben ellenérzéseket szül az írásom, de higgyétek el ezt tényleg csak az értheti meg, és érezheti át, akinek kellett már ilyen döntést hoznia, senkinek nem kívánom!
Legközelebb próbálok vidámabb témáról írni nektek!
Üdv: Émi
Émi
 
 


Kedves Émi!
Nagyon nehéz döntés lehetett, sok erőt kívánok Nektek!

Jade
23+3
jade
 
 


Émi
jajj, de jó, hogy jelentkeztél, tényleg régen hallotunk rólad. Nem irigyellek. Szerintem nem is lehet dönteni. Ott ülsz, és el kell döntened, hogy melyik legyen a 3 közül, brrrrrrrrrrrr
Nagyon drukkolok, meg kitartás, és hajrá! És nincs rossz döntés! Mindig eljön, aminek jönnie kell, előbb, vagy utóbb. Szóval ezt a 'jól döntöttünk-e' dolgot űzd ki a fejedből. Nincs lehetőség megnézni, csak szívfájdító lehet a gondolat. A dokik rutinosak, tudják, hogy mit bírunk ki, s bizonyára a kicsiknek jobb életesélyei vannak, ha 2en maradnak!

Gabi
Jó, hogy jobban vagy, ami meg a kv-t illeti, teljesen megértelek. Nekem is javasolta az orvos, és korábban nagy KV-FUN voltam, de amióta terhes vagyok, rá se bírok nézni.

Ma megint egy pszihopata-tömeggyilkosra emlékeztetek. Vagyis inkább azt mondanám, hogy ok nélkül ideges,feszült vagyok, de ez inkább a fent említett külsőben manifesztálódik.
holophernes
 
 


Sziasztok!

Visszatértem feltöltődve bár kicsit elszontyolodva.

Pénteken is meg ma is volt barna pecsételésem. Csütörötkön elmentem ásványvízért 12 db 1,5 literes palac bevásárlókocsiba be, csomagtartóba be, lakásba be, gondolom ez nem tett jót. Tegnap este együtt voltunk párommal, de finoman gyöngéden, ezek szerint ezt sem szabad. Ezen kívül most már nem csak a bal oldalon "csipked" hanem a jobbon is, gondolom ahogy növekszik a pici ezek nem rosszak, nem fájdalmasak csak érzem, hogy van. Ma ebédnél meg kimondottan fájt a hasam. A héten megyek dokihoz. Még szerencse, hogy munkaidőm nagy részében ülök.

Mindenkinek szép napot.

Bibi
bibi
 
 


Szép (Őszi) napot Mindenkinek!

Nem tudom, Ti hogy voltatok 7végén, nálam mindkét nap intenzív "döglésben" telt el. De olyan jól esett! Nem fájt semmim, nem voltam rosszul, de mintha mágneses lett volna a kanapé...:-) Nem ismerek magamra. Drága párom egy nagy sóhajjal vasárnap elpakolta a fallabda ütőket - mondván uccse megyünk 1 darabig.

Émike,
Sejtettem, hogy ilyesmi a redukció:-( Nagyon sajnálom, hogy ilyen döntés előtt álltok...De 2 db egészséges baba+1 db egészséges mama bizony döntő szempont, sőt, a legfontosabb! Ezt Ti is tudjátok, igy biztosak lehettek benne, hogy jó döntést hoztok. És fel a buksival! Émi, 2 baba is csudafantasztikus.:-)

Ildikó,
Tuti rendben lesz minden, nem ritka 36 felett szülni. Én 32 vagyok, a doki amikor kérdezte a koromat - gondolom az esetleges vizsgálat miatt -, annyit mondott, "Ó, Ön egy egészséges fiatal nő!". Tehát ne aggódj:-)

Judit,
Hűha, akkor Nálad is csatamező lesz:-) Mennyi időre vállalták a mesterek?
Finom volt a must? Somlóhegyen rizling van ugye? meg jugfark. Az nagyon finom borocska:-)

Gabi,
Hasonló a helyzet, ezért sírok itt Nektek már mióta:-) Eleddig 1,5 kiló plusz, mind a pocakon. Reggel tanácstalanul túrkáltam a garbróbomban, 4 gatyát próbáltam fel - hehe, nanáhogy nem tom bégombolni őket!:-) Végül leltem egyet, ami csípőnadrág, igy még jó. Kb. 1-2 hónapig még nem jók a kismamiruhák, igy bajban vagyok. Az 1 számmal nagyobb gatyóknak meg értelemszerűen az ülepe és a combja is 1 számmal nagyobb, igy azok lógnak (bár derékban jók). Marad a nyafogás és a biztosítótű gomb helyett:-)
Kávé szintén delete-elve, pedig napi 2 cappuccino lecsusszant ám régen.

Bibi,
1 db ásványvizes palackot se cipelj! És ne guggolgass, nyújtózkodj, emelgess (ágyneműtartót sem!)stb. Vigyázz Magatokra!:-)

Na elég magamból, inkább olvasgatok. Bár ma eddig sem vették túl nagy hasznomat itt bennt:-) És haza is megyek hamar. A hamar az túlzás, elkezdődött a suli, a reggeli menetidő rágógumi módra megnyúlt. Kiváncsi vagyok a hazafelé útra. De nem idegeskedem! Reggel a Mogyoródin egy anyuka, hátul 2 db kicsigyerekkel, satufék, majd U-alakban megfordult az úton mert túlment a keresztutcán, ahol be akart kanyarodni balra. Jól jött a 2 autónyi követési távolság, igy csak kb. 2 méter füstölgő fékcsíkot hagytam. És még csak fel sem mutatta a bocsi-kártyát!:-) Felelőtlenek ám néha az ovi-suli-autós mamik. Ha babával az autóban közéekedtek legyetek körültekintőek, ha (még 1enlőre) baba nélkül, akkor magatokra és a babás autósokra is vigyázzatok!:-)

Ok, télleg elég voltam...

Puszi Nektek,
Szilvus
szilvus
 
 


Szia lányok!

Pár hete már olvasgatlak titeket, igazán remek a csapat!
Nem is tudom, hogy merjek-e már ilyen korán csatlakozni, de látom, hogy kell a táblázat végére az utánpótlásKép
Én még csak a múlt 7en teszteltem, orvosnál sem voltam még, szóval ma vagyok 4+6, úgyhogy még igencsak az elején tartok. De nem bánkódom, mert egyszer az utolsóból lesznek az elsök.

Azon gondolkodom, hogy vajon mikor érdemes elmenni a nögyógyihoz? Túl korán (tehát napok múlva) szerintem még nem érdemes, mert nem érezne még semmit, az Uh-n sem látnak gondolom még ilyenkor semmit. Arra gondoltam, hogy ha betöltöm a 6 hetet, utána kéne. Mit gondoltok?

Sziasztok, Linda
linda
 
 


Szilvus
Somlóhegyen Juhfark az igazi, de egy gyík voltam, és nem mentünk le. Párom későn végzett, szombaton 10.30kor keltünk, nálunk is mágneseságy volt, vasárnap meg úgy is itthon kellett volna lenni. Szóval ugrott. KépKép
Autóvezetéssel kapcsolatban az én jó dokim folyton azt hajtogatja, hpog ycsak 30-cal,külső sávban, vészvillogóval lehet közlekedni. Restellem, de ehhez képest pénteken igencsak meg akartak bírságolni a közrend szemfüles őrei, és -hát szó, ami szó- nem ok nélkül. (szégyell-szégyell)

Gabi, Szilvus
Ruhaügyben nekem állandó gondom van. Ma már kényelmetlen volt minden, így első napomat töltöm a ráncos-hasú terhesnaciban. Nem érzem túl jól magamat benne. (előtte azért a sportosan elegáns, vagy csinos öltözék volt rám jellemző, nem ez a hippi-trottyos fazon Kép ). Szokom az új image-emet KépKép

NEM AKAROK DOLGOZNI!!!
holophernes
 
 


Back:-) Olvasni sincs kedvem:-( Inkább írok.

Judit,
Na mondomén a Juhfark az tuti! És i6c? Én le vagyok tiltva, bár már kifejlődött a baba agya. Az én emberem azt mondta, nem ihatok, mert nem akarja, hogy a gyerek olyan ütődött legyen, mint a Zannya:-) Pedignemis! No, majd iszol legközelebb és gondolj ránk, sanyarú sorsú kismamákra, akik nem ihatnak.:-)
Kimagyaráztad végül az ámokfutást? Eleddig a "csóri egyetemista" szöveggel próbáltam a rend zordon őreire hatni, most már kifogással kell élnünk:-) Hehe, képzeld a múltkor a Rossevelt téren beleámokfutottam egy Astrába (mert satuféket nyomott előttem a marrha!), állítólag 500e kára lett. Ami igen érdekes, mert az enyémen egy karcolás sem esett. Szerintem új autót vett a biztosítási pénzből, ...meg!:-)
Ari lehetsz a visszatekert derekú gatyóban:-)Van varrónőd? Készíttess méretre. Van pocakbetétes, aminek szó szerint egy kerek pocak van beleszabva elöl, nem pedig eccerűen gumival behúzva. Mit veszünk fel majd a céges karácsonyi partykra Lányok???!:-( Majd biedermejer várúrnőnek öltözve nagy leplekkel takarva a telt kebleket:-)

Csütörtökön megyek újra dokihoz, jajj úgy izgulok ám, a múltkori babszemhez képest most már egy kis emberkét kell látnunk. És biztosan minden rendben van, ugye, ha jól érzem magam, gyarapodom, nővexik a hasam és hülyeségeket beszélek?

Szilvus
(11 hét+1 pihent agy)
szilvus
 
 


Szilvus
Én is csak a Juhfark mustjára gondoltam, alkohol, pfúj. (bár bevallom, van olyan zöldült napom, mikor azt kívánom, bárcsak becsiccsenthetnék, én elvetemült állat! )Az alkohol egyenesen átmegy a pici vérébe, szóval nem akartam én inni, csak szedni,meg mustolgatni..Kép
Az ámokfutást már az új 'dumával' nyertem meg, záróvonal+mobiltelefon= megszeppent arc,kismamiság, plussz tényleg egy vas nem volt nálam (bocs, 1500Ft), és a h#lyeduma, mely szerint nekem még soha semmilyenszabálysértésem sem volt stb hablaty. Bejött.
Az én gatyómis olyan kerekderekú, hetyke betéttel az elején, így pont úgy nézek ki, mint aki trenyanacit és az irodai nadrágot összeeresztette egy izgalmas éjszakai hancúrra. Kép A felsőm alól kilóg egy kis fodrozódó trenyanayag, majd jön a többi, a fenekemen úgy áll, mintha TVképernyőt szeretlem volna a belsejébe. SZóval a tehénen a gatya jobban állhat, mint rajtam. Hogy ne legyen kistasak (:o:o:o) a fenekemen, ezért jól meghúztam a trenyatrendinaci derekán a gumit, ettől meg ugye olykor vág is, és hát a toalett sem zökkenőmentes,kigombolni, utána visszahúzkodni, a fordrokat és újhullámos hajtásokat eligazgatni, rémes
Abba is hagyom, mert kb egy órácskányit áradna belőlem a szó a témában, pedig nem is olyan fontos (vagy a fenéket (bocs) nem, de! Magam miatt! )
Inkább koncentrálok arra, hog yholnap elrángatom kispapit magammal egy 3Ds UH vizsgálatra. Háta Dávid/Léna megmutatja nekünk amire mi oly' kiváncsiak vagyunk.
Szilvus, minden rendben van, még akkor is is ha néha lükeségeknek tűnik, amit mondassz. Itt mondhatod, itt nem lesz az!
J.
holophernes
 
 


trenyanayag=trenyaanyag

sorry
holophernes
 
 


szeretlem=szereltem
hog yholnap =hogy holnap
Háta=Hátha

(remélem az én dislexiámat nem örökli szegény gyermek, elég rémes)
holophernes
 
 


Upsz, és máris A "Kezdő Felhasználó"-ból, "Felhasználó"-vá avanzsáltam elő, pedig csak a pokoli vacak helyesírásomat javítgattam Kép

ezért ünneplünk:
Kép
holophernes
 
 


Sziasztok
Lassan nyitok egy új topicot magamnak...
Na de a mai állás:

Kép

Judit
holophernes
 
 


Sziasztok!

Nem valami nagy itt nyüzsgés!!!

Nekem szerencsém van a nacikkal, mert anyukám kb 2-3 számmal nagyobb mint én és így most még nyugodtan garázdálkodhatok a szekrényében picit még ugyan nagyok de még nem kismamanacik.

Hol van Bp-en normális bolt ahol lehet venni gombolgatós kantáros puha meleg kismamanacit. Hugom 2 hete járja a várost (nemsokára lesz a szülinapom) keresi nekem a megfelelő ajándékot, de csak ruháka, kantár nélküli nacikat talál. Szerintem még csak kisebb boltokban próbálkozott...

Hogy vagytok ebben a hűvös időben? Én jól érzem magam csak babó csipkodja a pocimat, lehet, hogy most nő vagy csak nem tetszik neki hogy dolgozni kellett jönnöm.

Mindenkinek legyen szép napja.

Bibi
bibi
 
 


Sziasztok Kismamik!

Már nagyon régen nem jártam net közelében, nagyon sűrű volt mostanában a program.
Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen szépen elbúcsúztattatok, tessék sietni a frissbe!!! Ott találkozunk!
Túl vagyok a magzatvízvételen, szörnyű hossszú lesz az idő, amig megkapom az eredményt. Remélem rendben lesz!

Jó pocaknövesztést mindenkinek!

Pussz:

Kitty
17+0
kitty123
 
 


Kedves Holophernes/Judit!

Csak most tudom megköszönni Neked, h beírtál a Büszkeségtáblázatba :o)
Köszönöm és Csupa jót Neked és Mindenkinek!

Kzsuzsi
kzsuzsi
 
 


Sziasztok!
Újra itt!
Émi! örülök, hogy jelentkeztél, és tényleg fel a fejjel. Nem lesz semmi baj!

Linda! Szerintem nyugodtan menj el orvoshoz a 6. hét körül. Én ugyan már az 5. héten odakerültem, és az UH akkor is lát valamit, de ha minden rendben van, akkor bármikor mehetsz. Remélem ez így is lesz!

Judit Drága!
Nem akarlak dolgoztatni Kép de visszaírhatod a dátumot február 26-ra. Ez már a kiskönyvemben is benne van. A heteket ne javítsd ki, mert minden vizsgálatot ez alapján csinálnak, tehát a 13 hét 6 nap az szuper. Igaz az utolsó mensim napja is május 17. Szóval én ezt sehogy sem értem Kép

Lányok! Volt már valaki abban a budaörsi kismama birodalomban? A fene tudja mi a neve. És milyen? Csak mert nem utazok fel Győrből potyára, ha nem éri meg. Itt a Megatoys, és a Brandon iszonyú drága, de gondolom máshol is.

Kilóra még nem híztam, de már nem tudom a szűk derekú gatyákat hordani. Tegnap iszonyú érzés volt, állandóan letoltam a hasamra a nadrág derekát, ráadásul fájt a gyomrom is. Hétvégén megint jelentkezett az a gyomorfájás, de most háromnegyed órába telt mire elmúlt. A doki azt mondta, hogy epekő. Kép Meglepődnék.

Mindenkinek szép napot, aki dolgozik, jó munkát és ne sokat!

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Linda: üdv körünkben. Szerintem is ráérsz a hatodik héten elmenni dokihoz, akkor már biztosan lát mindent. Egyébként hogy érzed magad?

Tegnap kénytelen voltam felvenni én is a kismama nadrágomat, ami persze derékban egy kicsit még nagy, de most látszott ám igazán hogy milyen nagy a pocim, még magam is meglepődtem.

A budaörsi kismama bolt nagyon drága, bár én még nem voltam, de már én is rákérdeztem, 20-30 ezre forint körül vannak a nadrágo. Én vásároltam már magamnak a Vestendben lévő kismama boltban is de árban az is nagyon drága.
A 8 kerületben a baross utcában van egy kismama bolt, annak idején ott vettem a kantáros farmer nadrágot elég elfogatható áron, valamint az európarkban az emeleten szintén egy kantáros gatyót,olyan 10 ezer körül. De hogy most mennyibe kerül ott fogalmama sincs. De azért esetleg ezt a kettőt meglehet próbálni.

Ti vesztek ezt a légzés figyelőt? Én mindenképpen akarok, mert kertes házban lakunk és amikor megszületik nem sokára ott a tavasz és akkor a kertben is lesz teendő, és hallani akarom hogy mindenrendben, és azt is hallom ha sír. Szerintetek milyet érdemes venni?

Annyira beleéltem magam 1 hónap után hogy lesz végre tűzhely, hogy sajnos most csalódnom kellett mert nem lesz csak holnap.

Judit ti hova mentek 3d-s uh-ra? én is szeretnék majd menni, csak még nem döntöttem el hogy hányadik héten.
Elmeséled majd hogy milyen volt?


Most már eldugulok

Sziasztok
Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Morgen!:-)

Gabi,
Mi kapunk légzésfigyelőt, szerintem hasznos. Főleg Neked, aki kertes házikóban lax. (Nem tudsz kölcsibe kapni valakitől? elég drága és végülis csak az első időszakban kell...)

Judit,
Mi lesz velünk ha 2 hét múlva elballagsz?:-( Napocskák, virágocskák...:-) No, majd sietünk utánad:-)

Bogi,
Most készülök 7végén a MADRINA-ba (ez a Budaőrsi), de azt hallottam, valóban elég drága. A megatoys nem olyan húzós, bár egy csinos összegnyi kezdőkészletet ott is összeírtunk.

Örvendek, ihajj, hogy nem csak én vagyok finnyás kismami ruhákat illetően. Ma újfent az egyszem még jó gatyómban nyomulok, nem lesz ez igy rendjén:-) Bibi, a Megatoys-ban (Aradi utca Újpesten) van 1 kismamaruha részleg, ott láttam kantáros, pihepuha, gombokkal bővülő kismamanacit. Küllemre nagyon vagesznak tűnt, de az S-es méret is minimum egy vemhes ló-nyi.:-(

Linda,
Nekem 4 hetesnek saccolta a doki a babszemet amikor elmentem (azaz hivatalosan 5 hetes lehetett), a hasi UHn már szépen látszódott a petezsák és benne a kis fehér csík. Szerintem menj el mihamarabb.

Éhes a pocakom, megyek enni. Sziasztok és jóétvágyat Mindenkinek!
Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok, üdv Mindenkinek a munka frontjáról!:-)

Tegnap óta ismét dolgozom, és egész jól elvagyok, habár tegnap még el voltam veszve az e-mailek tengerében 2 hét után...
Már egész jól rendbe is jöttem, habár néha még vannak félelmetes álmaim frontális ütközésről és egyéb nyalánkságokról, de ennyi az utóhatás a baleset után.

Képzeljétek, holnap megyek először hivatalosan védőnőhöz délután 1-re Pátyra, merthogy ott fogunk majd lakni és úgy döntöttem, hogy már az elejétől oda fogok járni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, mit fog csinálni. nektek van már valamilyen tapasztalatotok, meséljetek, mi történik az első alkalommal?

Tegnap bejelentettem a cégnél, hogy terhes vagyok, nem akartam tovább várni, habár a 8-as kód senkinek sem tűnt fel, igazatok volt. Mindenki nagyon rendesen fogadta a hírt, habár az ügyvezetővel személyesen még nem sikerült beszélni, az holnapra vagy holnaputánra marad.

Így legalább nem kell ezt-azt kitalálni, hogy hova kell menem, miért jövök később, stb. És most már nem félek a vetéléses sztoriktól sem, mert hiszem, hogy ha a gyerkőcöm túlélte ezt a balesetet, akkor már nem lesz nagyobb baj..:-)

Nekem a gyomorpanaszaim nagyjából elmúltak, gyomorégés egyáltalán nincs, undorodás az viszont megvan, húst szinte egyáltalán nem tudok enni, csak kínkeservvel. De egyéb rosszullétekről nem tudok beszámolni most...

Jövő héten megyek a 12. heti ultrahangra és a Down-kór szűrést is megcsinálja a doki, rákérdeztem múltkor és azt mondta, hogy az természetes.

Szilvi!
Otthon vagy most betegszabin??? 6 cm az tényleg tekintélyes növekedés...:-))))dehát te amúgy is olyan vékony voltál, lehet, hogy ez így törvényszerű?? nekem 2-3 cm a különbség, de most már kezdem látni a hasamat, ami nem feltétlenül a puffadtságtól olyan, amilyen...de mások még nem veszik észre...

Úristen, ti már ott jártok, hogy babaáruházakba mentek? Én még valahogy nem tartok ott... még ruhaügyileg se...tavaly ugyanis fogytam 11 kilót és remélhetőleg ezek a kifogyott ruhák egy darabig jók lesznek még, aztán majd én is körbenézek ruhafronton télire...

Puszi
Andi
bagandre
 
 


Sziasztok! KépKép

Akkor most 2 hetes olvasói üzemmódomból kilépve, szeretnék bejelentkezni hozzátok.
Ma töltöm be a 10. hetemet, és a második KépKépbabámat várom.
Köszi KépKép Judit, ha felveszel a táblázatba.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy a Kútvölgyiben fogok szülni.

GabiKép Szvsz a Babysense légzésfigyelőt tudom neked ajánlani. Állítólag ez a legjobb és ennek használatát oktatják a Heim Pálba. Véleméynem szerint mindenkinek érdemes venni, bár elég drága. De ha szerencséd van, használtan (kb 1 év) fele annyiért meg tudod szerezni.

BogiKép Én voltam a Madrinában és szvsz nagyon pocsék választék van kismamacuccokból. Az árakat meg sem néztem, úgy elkeseredtem, hogy ilyen ízléstelen, szar minőségű dolgokkal próbálják kiszúrni szegény pocakosok szemét. A többi cucc pont olyan mint bármely másik boltban, talán a bútorok izlésesebbek, bár sokkal kevesebb a választék.
Ha valakinek van további ötlete kismamaruha ügyileg szívesen venném én is. Mondjuk ne a Mammutban lévő Formes árfekvése legyen, ha lehet. Az első babámnál vettem ott pár ruhát, igaz a minőségük jó, de egy vagyon volt.
Mégegyszer köszi, hogy befogadtok és jó pocakosodást mindenkinek.

Kele
Kele
 


AndiKép

Mit értesz azon, hogy Down kór szűrés? A Nucha szűrésre gondolsz? (amikor a nyaki tarkóredőt mérik?

Kele
Kele
 


Sziasztok!

Nem vagyok valami szorgalmas irogató...bocsi KépKép

Kismamaruhák.. hihihih... jó nagy gondban leszek...Kép Csenge novemberben született, ráadásul gyónyörű ősz volt, úgyhogy nincs meleg kismamagöncöm Kép ... de ahogy nézelődtem, nem is nagyon lesz, mert eddig semmi nem nyerte el a tetszésemet... :-/

Most voltam a házidokinál, hogy végre dedikálja ő is a kiskönyvemet... Nem csinált EKG-t Kép... laborra beutalót is csak külön kérésre adott, de azzal sincs szerencsém, mert pont a héten nincs a rendelőben labor, mehetek a kerületibe... az meg messze van, és baromira sokan vannak :-/ Vérnyomást mért...90/60 ... és most egész fittnek éreztem magam Kép... mennyi lehet olyankor, amikor már a fejem is fáj? Most néztem, hogy ráadásul rossz hetet is mondtam neki, mert 14-et mondtam, és holnap már 15 leszek... hivatalosan... Szerintem meg 13, de ezen nem veszek össze velük Kép ... a nődokimat meg csak meggyőzőm, hogy az a gyerek TUTI kisebb, mint amit méricskélnek... én voltam ott, amikor készült, nem a gép Kép

Gabi, Judit
Ez itt nem a reklám helye, de babaneteseknek van 1000 ft kedvezmény a Praxisban ... regisztrálódni kell csak, itt: http://www.babanet.hu/ultrahang/regisztracio.php
Én anno nem itt voltam, hanem a Kútvölgyiben, de most lehet, hogy majd ide jövök...

.. na mennem kell, mert felébredt a Törp...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Jó reggelt Lányok! Kép

Hétfőtől újra dolgozom Kép Olyan gyorsan eltelt 2 hét szabi, nyaralás.....ráadásul nagyon nem érzem jól magam. Remélem, hogy elmúlnak a 12. hét végére ezek a rosszullétek Kép

Próbáltam visszaolvasgatni, de nem nagyon sikerült, munka van most bőven Kép

Kele Kép
Már vártam, hogy jelentkezz itt! Kép

Bocs a nyavalygásomértKép, legyen nagyon szép napotok! Kép Kép Kép

Üdv,
Pumukli
pumukli
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Kele, igen, arra gondoltam, a nyaki tarkóredő mérésére. Mivel még csak most fogom betölteni a 30-at, gondolom ez elegendő szűrés, nem kell másmilyet is csináltatni.

Rebi! A háziorvosnak is alá kell írnia a terheskönyvet??? És ő is beutal különböző vizsgálatokra? Húhh, hát én nagyon alul vagyok informálva, jóformán semmit sem tudok ezekről. Én nagy valószínűséggel ma kapom meg a terheskönyvet a védőnőtől (már ha azt ott helyben kiállítja, nem tudom, hogy ez pontosan hogyan történik), remélem, hogy ő ellát majd némi infóval...

Legszíveseben már most elindulnék, de még korai, elég délben elindulni...

Mi az a Praxis egyébként??? a többdimenziós ultrahangvzsgálatot végzik ott? melyik héten célszerű azt elvégeztetni, ha szeretném? és miből jön le az az ezer forint kedvezmény?

Előre is köszi a válaszokat!
Andi
bagandre
 
 


Szép Őszi Reggelt Mindenkinek!

Andi
Jó volt dumcsizni:-) Holnap is otthon maradok, úgyis megyek dokihoz, legalább összekötöm 1-2 ügyintézéssel. Betegséget meg rosszullétet úgysem jó a falra festeni.
Gyomorpanaszok úgyszintén elmúltak, gyomorégés is, tehát háztartási kex hanyagolva!:-) Undorodás csakis és kizárólag az édességtől. Ami szomorú, mert nagyon szeretem, de sajnos attól is öklendezem, ha rágondolok. Azért böcsületből minden nap eszem valami apróságot:-)) Viszont a fogmosás még mindig hányingert okoz.
A +6 cm-t magam is sokallom, meg a +1,5 kg-t is, de az ilyen botsáskák mint jómagam, már meggymagtól is...hehe:-) És ugyebár a kistökmag már nagyobb 1 meggymagnál. Legalább a 9.hónap végére elérem a magasságomhoz meghatározott ideális testsúlyt:-)))

Rebi,
A Formes valóban q.. drága? Képen láttam 1-2 modellt és azok valóban ízlésesek, amolyan igazi franciásak voltak.

Puszi minden Pocakosnak, Pocaklakónak és a Nagytestvéreknek is:-)

Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok Lányok (bocs, Asszonyok Kép )!

Köszönöm a tájékoztatást mindenkinek a Madrináról. Nevetni fogtok, de mindig a Materna jutott eszembe, pedig az egy vitamin Kép .

Pumukli!
Ne reménykedj Kép Én is a 15. hetet kezdem, és bizony nem múltak el a rosszullétek. Van aki azzal vígasztal, hogy majd ha megmozdult jobban leszek.

Képzeljétek! Tegnap mikor lefeküdtem, a bal oldalamon feküdtem, amikor valami furcsa ficánkolás érzést éreztem. Az a helyzet, hogy a bélmozgástól eléggé különböző érzés volt, és valahogy még fel sem fogtam, de valami csodálatos érzés töltött el. Először meglepődtem, hogy mi lehet ez, aztán kapcsoltam, hogy dehát nekem lakik valaki a pocakomban. Onnantól aztán figyeltem, piszkáltam, akkor abbamaradt egy kicsit, aztán megint kezdődött. Bizsergős volt Kép Szóval meggyőződésem, hogy ŐT éreztem.

Andi!
A védőnénik általában aranyosak. Először is kitölti a kiskönyvet, kapsz egy tájékoztató füzetet, egy Kismama ingyenes példányt, vérnyomást mér, súlyt, kikérdez minden apró részletről, ír laborbeutalót, vérkép, vizelet, vércsoport vizsgálatra, és ellenanyag szűrésre. Nálunk helyben van labor, és egyből le is vesznek mindent. Nekem csak jó élményem volt eddig a védőnőnél. Remélem veled is így lesz.

A kismama ruhákat illetően nekem még ebben is mázlim van. Mivel én itthon dolgozom távmunkában (interneten keresztül tartom a kapcsolatot a céggel), nekem keveset kell elmennem itthonról, és nincs is szükségem túl sok ruhára. Remélem olcsón megúszom majd Kép Én találtam Győrben egy szuper üzletet. Ilyen egyedi ruhák vannak, olyan kézműves bolt féle, vagy hogy mondjam. És ott szuper ruhák vannak, 7-8000 Ft körül, és kismamáknak való is van egy csomó. Biztos, hogy a fővárosban is vannak ilyen boltok. Nemsokára kapják az őszi téli kollekciót, nadrágokat, kantáros nadrágokat, vastagabb ruhákat. Ott biztos veszek valami szépet. tudjátok min akadtam ki? A kismama fehérneműn. Iszonyú drága. Úgyhogy úgy döntöttem jó nekem az eddigi, legfeljebb majd lecsúszik Kép

Múltkor nem válaszoltam Juditnak a lakhatási engedély miatt. Két hónapja költöztünk ki Győrújbarátra családiházba, mivel építkeztünk. És az új házakra kell kérni használatbavételi engedélyt (lakhatási engedély). Na ezért jött ki a bácsi, megnézte, hogy eltértünk-e a tervektől, felírta, hogy 1 éven belül a tereprendezést és a külső színezést meg kell csinálni, és elment. Aztán majd megkapjuk a papírt, amivel megyünk az OTP-be, hogy a hitelünkből visszatartott 5%-ot is odaadják. Na erről van nagyba szó Kép

Hú elég volt bebőlem.
Sziasztok!!!!
Puszi mindenkinek: Bogi (szómenésben szenvedtem)
Farkasbogi
 


Andi,
30 felett kell más szűrés is? A tarkóredőn kívül az AFP eredménye alapján javasolják a Down-t, ha szükségeltetik, de azt életkortól függetlenül, úgy tudom. Egyéb kötelezőt nem mondott a doki, pedig már betöltöttem a 30-at:-( Jujj...

Szilvus
szilvus
 
 


Írtam sokat-sokat nektek, és elszállt.
Lehet, hogy rövidebbre kéne fogjam magam.
Délután jövök, ma még nem dolgoztam, csak veletek foglalkoztam
J.
holophernes
 
 


Szilvi,

a nagyokos terheskönyvben olvastam, hogy 30 felett javasolhatnak magzatvíz mintavételt is, de ez nem kötelező valóban, csak biztosabb eredményt nyújthat, ugyanakkor a kockázata is megvan (vetélés is lehet belőle, emiatt nem túl népszerű). de hangsúlyozom, hogy ez mind a könyv leírása, javítson ki valaki, pontosabban cáfolja meg a könyvet (Az a 9 hónap című...)
bagandre
 
 


Sziasztok!

Nálam kicsit rendhagyó, hogy ki mikor hova utal vizsgálatra... A nőgyógyim ad szívesen beutalót a MÁV-ba, viszont felhívta a figyelmemet, hogy gyakran (!) elkeverednek a leletek.. Úgyhogy akkor inkább mégsem ott... A védőnő nem tud olyan beutalót adni, amit el is fogadnak .. Na ezt nem értem, de ez van Kép Eddig a házidokival mindent el lehetett intézni.. Tud EKG-t csinálni, belgyogyó orvos is, úgyhogy minden OK lenne ... Amúgy az első oldalon van olyan, hogy háziorvos neve... meg hátrébb a belgyógyászati vizsgálat+EKG ...

Tudom, hogy pár év múlva nem nagyon kerülhetem majd el a pocakbaszúrást, de én inkább hanyagolnám... A 12. heti UH-ot - lehetőleg profi genetikai UH-ot - azért szorgalmazzák mostanában, mert az AFP igaziból semmit nem ér... nem véletlen, hogy nyugatabbra már lassan azt sem tudják, hogy mi az... A 12. UH-on minden olyan rendellenesség kiszűrhető, amire az AFP lenne hivatott... Amúgy én úgy tudom, hogy 35 év felett kell az amnio.. bár kényszeríteni nem kényszeríthetnek rá senkit...

A Manu-Art-nak is vannak kismamacuccai... alapból is tetszik a stílusuk, úgyhogy lehet, hogy ott nézek majd körül...

Egész nyáron nem voltam napon, mert nem bírtam a hőséget, most meg lenne még pár napom, hogy süttessem magam, erre itt ez a rengeteg felhő... Olyan a színem, mint máskor márciusban ... nemszeretem .. Kép

legyen szép napotok.. megyek, és kicsit élvezem, hogy nincs itthon a "nagy" Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Szilvi, Andi!

Szerintem az orvos a tarkóredő vizsgálatra gondolt, mikor a 12 hetes UH-ra küldött. Egyébként a magzatvíz mintavétel 35 év felett "kötelező", vagyis akkor mindenképpen elvégzik. 30 alatt a nyakiredő rendellenessége, és az AFP eredmény alapján javasolják, de ha ott valami nem jó, akkor mindenképpen, és 30 év alatt is, szóval nem kell izgulni miatta. Egyébként azért a 30 év még nem olyan sok Kép. A barátnőm már 30 feletti, most szült, de neki egyáltalán nem kellett ilyen vizsgálatokra menni, mivel minden eredménye normális volt.
Szóval lányok! Nyugalom! Kép
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szép Napot (már igy ebéd után:-) Nektek!

Bogi, Rebi, Andi
Köszönöm az infókat, akkor nem izgulok feleslegesen:-) (Bár a tökmag érdekében bármit megteszek.) Igazad van, én nem tartom soknak a 32 évemet, a doki sem kapott szívbajt amikor kérdezte, de az okos könyvek és újságok már "középkorúnak" titulálják, ha ennyi idősen egy nő az első gyermekét várja.

A belgyogyó vizsgálatra, meg fogászatra KÖTELEZŐ elmenni? Igazán én ezeket most kihagynám. Ti mentetek? Vagy csak javasolt vizsgálatok? Az a baj, hogy 1 tömést sem bírok ki érzéstelenítők nélkül, és igy babásan azok nem túl ajánlottak:-(

Bogi,
A kismamafehérnemű valóban förmedvény:-), de viszont finom, pihe-puha nyúlós pamut. A bugyi szépen tartja a nagy pocakot. Egyszóval praktikusságuk fordítottan arányos a tetszetőségükkel:-))

Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok!

Lusta voltam, bocsi, eddig nem írtamKép
Csak drága kisfiam napok óta azt játsza, hog nem alszik délben...most kidőlt szerencsére.
Mi is megvagyunk nálam rosszullét még mindig egy darab se, súlynövekedés se (sőt), de a pocim (szerintem) sem nőt igazán....most ez már (Rubint Rékával ellentétben) engem aggodalommal tölt el.
Viszont!!!!! Ma többször (és most is fura remegést érzek a pocim legaljábanKépKép )
Petinél olyan volt (a 16. héten) mintha buborékok szállnának fel, most meg ez a remegés....de reggel is volt, délelőtt is és most is, ez már a baba!!! Állítólag második gyereknél hamarabb érzi az ember, akkor teljesen jogos a 14. héten szerintemKép
Képzeljétek, szerintem ez a picur is fiú lesz !!! Annyira rá vagyok a savanyú dolgokra (de nem a savanyúságra) izgulva!!!!! Megint (mint Petinél) megeszek minden este 2 db citromot a'la nature - nem én a citromKép Meg amit nagyon kívánok, de sehol nem lehet kapni, az az Aromix italpor. Emlékeztek rá? Kiskoromban sokat ettem. Volt almás, vilmoskörtés, narancsos... kis zacsiban, olyan, mint még előtte a limo-por. Meg voltak olyan kis műanyag gyümölcsök (alma, eper, narancs, banán) aminek a belsejében ilyen por volt...jajj de szerettem!!!!
Egyedül a keresztúri tesco-ban láttam ta aromixet, de Csabi visszatetette velem, mondván egészségtelen. Na, ma amúgy is vásárolunk, nem hagyom magamKép

Egy kis oFF:
Nekem valami fura feltűnt a TV-ben. A marsi Anikó reklámoz valami új műsort akkora cicikkel, hogy csak na!!!!!! Mondom is, jééé ez a csaj vagy babás, vagy nagyon jól sikerült a műtétje...(olyan jól kivágott ruhában volt, és nnaaagyon nagy cicijei voltak)
erre látom tagnap a fókuszban a régi méreteivel...akkor ez most hogy is van????? A Fókusz biztosan friss adás, nem felvételről megy.....
Ne nézzetek hülyének, hogy mások cicijeit nézegetem, de amióta babát várok, minden ilyen apró jelnél ezt bízom felfedezni. Kép

Ja cici: a 75-ös átmérőjű cicim jelenleg 92 körül mozog párom nem kis öröméreKép Nekem kevésbé, mert viszket (belülről!!!!! Meg se lehet vakarni), és nagyon nehéz reggelente...fura, mint a szopizáskor, amikor reggel tele volt, olyan értzés mosz is reggelente.....nektek ez hogy van???

Ki tud a Praxis árairól? Tényleg mikor érdemes menni, hogy esetleg a nemét is megtudjuk?????

Pusza: Kata (14+0)

ui: egy ötlet, nem írnátok oda a nevetek mellé a hetet, napot? Mert amikor írtok valamit (pl mozog, szűk a gatya, stb) könnyebb így, mit visszamenni a táblicskuhoz, hogy ki hány hetesKép
LadányiKata
 


Szia lányok!

Judit! Bekerülhetek én is a táblázatba? Legalább a végén is lenne valakiKép
Kismami:Linda, Kórház: Kútvölgyi, Uccsó mensi:2003.07.29. Hét/nap:5+1, baba érkezése:2004.05.04.

A dokihoz, mivel ti is ebben erösitettetek meg, a jövö héten megyek, vagyis a betöltött 6.hét után.

Bogi! Én még nem voltam a Kismama Plázába, de azt hallottam, hogy nagyon drága.

Gabi1! Végülis tök jól érzem magam, csak néha felfordul a hasam, talán ezt hivják émelygésnek(?). Az lehet, hogy már szoritson a nagyon szoros gumijú nadrág? Arra gondolok, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy szorit, mert még nem szorithat semmi, de akkor is szoros, naKép Lehet ez?

Rebi! Az a 3D-sUH amiröl irtál, hogy kedvezmény van rá, az hol van?

Szilvus! Hány kg vagy? Én sem tervezem, hogy elmegyek fogorvoshoz, majd a baba születése után, mert én sem birom ki érzéstelenitö nélkül. Amúgy fogorvoshoz menni nem kötelezö csak ajánlott. Bár én kb. 1 éve voltam, akkor mondta a doki, hogy nincs lyukas fogam.

Linda
linda
 
 


Kata!

Nekem a 75/C melltartó helyett már a 9. héten 80/D-t kellett vennem, de szerintem ez még nőni fog, mert azóta is nőtt, lassabban, de szerintem növöget. Hol lesz a vége? Az elején nehezek voltak a cicijeim, de ahogy lassult a növés abbahagyták. Újra tudok hason feküdni ugyan csak pár percig, mert a pocimnak nem tetszik, de első pár héten megvesztem hason.

Rucikkal kapcslatban, alapvetően imádom a nadrágot és a kertésznadrág mindig közel állt a szívemhez, most kiélhetem magam. Szerintem nagyon praktikus viselet, ha valaki szereti.

Mindenkinek további szép napot.

Bibi
12+2
bibi
 
 


Sziasztok!

Túl a szokásos video-konferenciámon, brrr......

Kata,
Hihi, nem vagy 1edül, nekem is feltűnt Marsi A. tegnap a cicikirakós ruhában. De szerintem csak simán felszedett néhány kilót, mert kb. 1 éve ilyesmi, s ha elkéxel Ő aztán igazán kis vékonyka volt. Saját cici: örültem az infódnak, én is 75B-ről indultam, most C-ben nyomom. Viszketni nem viszket, de hihetetlenül érzékeny, ha hozzáérek vagy én, vagy a párom. Ezexerint az alsó körméret is nagyobb lesz? (Nálunk is örül az ember...) Aromox italpor: :-) kisebb közértekben van. És LIMO is, kisüvegben. Emlékeztek?

Linda
A Gólya hozott közöttünk:-)))) Jó, akkor majd elsunnyogom most a fogorvost. Jobb felső legesleghátra kellene egy 2-es hid, pont ősszel készültem, de igy babásan nem akarok röntgenre, meg ilyen egyéb nyalánkságokra. Majd tavasszal. Én most a 1,5 kiló hízással lettem 55,5 kg. A szűk gatyákkal való küzdelmemet pedig több írásom őrzi itt:-))

Éhes vagyok. Nem lesz ez igy jó:-( A Rubint Réka hogyazördögbecsinálta, hogy csak +5 kiló 9 hónapos terhesen? Ember ott ült a TV előtt, el sem lehetett csalogatni, mert meg akarta nézni a Réka tangabugyis fenekét. Valóban nagyon szép kismami, az tény.:-)
szilvus
 
 


Lemaradt a búcsúzás...

Sziasztok, további jó napot Mindenkinek!

Szilvus
mennyi is? 11+2
szilvus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?