Sziasztok!
Lusta voltam, bocsi, eddig nem írtam
Csak drága kisfiam napok óta azt játsza, hog nem alszik délben...most kidőlt szerencsére.
Mi is megvagyunk nálam rosszullét még mindig egy darab se, súlynövekedés se (sőt), de a pocim (szerintem) sem nőt igazán....most ez már (Rubint Rékával ellentétben) engem aggodalommal tölt el.
Viszont!!!!! Ma többször (és most is fura remegést érzek a pocim legaljában
)
Petinél olyan volt (a 16. héten) mintha buborékok szállnának fel, most meg ez a remegés....de reggel is volt, délelőtt is és most is, ez már a baba!!! Állítólag második gyereknél hamarabb érzi az ember, akkor teljesen jogos a 14. héten szerintem
Képzeljétek, szerintem ez a picur is fiú lesz !!! Annyira rá vagyok a savanyú dolgokra (de nem a savanyúságra) izgulva!!!!! Megint (mint Petinél) megeszek minden este 2 db citromot a'la nature - nem én a citrom
Meg amit nagyon kívánok, de sehol nem lehet kapni, az az Aromix italpor. Emlékeztek rá? Kiskoromban sokat ettem. Volt almás, vilmoskörtés, narancsos... kis zacsiban, olyan, mint még előtte a limo-por. Meg voltak olyan kis műanyag gyümölcsök (alma, eper, narancs, banán) aminek a belsejében ilyen por volt...jajj de szerettem!!!!
Egyedül a keresztúri tesco-ban láttam ta aromixet, de Csabi visszatetette velem, mondván egészségtelen. Na, ma amúgy is vásárolunk, nem hagyom magam
Egy kis oFF:
Nekem valami fura feltűnt a TV-ben. A marsi Anikó reklámoz valami új műsort akkora cicikkel, hogy csak na!!!!!! Mondom is, jééé ez a csaj vagy babás, vagy nagyon jól sikerült a műtétje...(olyan jól kivágott ruhában volt, és nnaaagyon nagy cicijei voltak)
erre látom tagnap a fókuszban a régi méreteivel...akkor ez most hogy is van????? A Fókusz biztosan friss adás, nem felvételről megy.....
Ne nézzetek hülyének, hogy mások cicijeit nézegetem, de amióta babát várok, minden ilyen apró jelnél ezt bízom felfedezni.
Ja cici: a 75-ös átmérőjű cicim jelenleg 92 körül mozog párom nem kis örömére
Nekem kevésbé, mert viszket (belülről!!!!! Meg se lehet vakarni), és nagyon nehéz reggelente...fura, mint a szopizáskor, amikor reggel tele volt, olyan értzés mosz is reggelente.....nektek ez hogy van???
Ki tud a Praxis árairól? Tényleg mikor érdemes menni, hogy esetleg a nemét is megtudjuk?????
Pusza: Kata (14+0)
ui: egy ötlet, nem írnátok oda a nevetek mellé a hetet, napot? Mert amikor írtok valamit (pl mozog, szűk a gatya, stb) könnyebb így, mit visszamenni a táblicskuhoz, hogy ki hány hetes