Új privát üzeneted érkezett!

niki, biztos nem. legalábbis én nem miattad, csak nincs időm. folyton takarítani és pesztrálni kell :roll: de olvastam ám!! :wink: (ja és fürödtem is :wink: :lol: )
Vendég

nálunk meg szép idő volt, és sokat voltunk kint

jelentem nálunk semmi változás... Zsófi még csak nem is kúszik :(
tegnap úgy nyújtózkodott egy játékért, majd belegebedt, de még 5 centit sem volt képes előre kúszni... aztán elfeküdt, rámnézett nagy szomorú macilány szemeivel, és úgy hasonfekve sütött nekem pár pogit :lol: drága lelkem, mintha azt mondta volna, nem érem el anya, de sütök neked pogit ha ideadod... persze hogy nem tudtam ellenállni neki :oops:

nagy gratula Emmának! és persze Brendonnak is! Kérünk képet az ácsorgó hajasbabáról :)
pici76

Sziasztok,

Bogy, ugyan apjuk nem csinált semmit, Ricskó naponta többször beveri a kis buksiját! Van amit bír, van amit kevésbé! :) AMúgy ahogy beindítottam az autót elaludt!!

Gratula Emmának és Brendonnak! Nagyon ügyesek! :)
Nyugi Pici, majd Ricsi felkapja a kis hason fekvő Zsófit és fut vele, mint nyúl!!! ;) :D

Jaj lányok béna brigád nincs többé, csak én egyedüli totál és teljesen és egyedülállóan BÉNA!!! Nem is írom le, mert annyira cinkes, csak annyit árulok el, hogy köze van az autómhoz és egy árokhoz, a leendő házunk környékén!!!! :oops: :oops: Bemutatkoztam, mint új lakó! :lol: :oops: Pedig én mások szerint is tök jól vezetek!!!!! Mostanában mondjuk olyan dolgaim vannak, hogy lehet egy CT-re el kéne mennem!!!!! :shock: :oops: :P

Na hív Ricsmics! Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Doo, oké:)
Te, mi ez a fürödtem is? Már korábban is mintha írtad volna...

Kép
niki30

Niki!
Doo csak ünnepekkor fürdik,ezért szól.Ilyenkor tudatja,hogy valami van...
nem,csak tegnap este írta valaki,hogy Doo azért nincs itt,mert épp fürdik,a másik topicban pont olvasta.
A fiam gépéről írok,ha enyémnél vagyok,felrakom a képet.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jaaa, értem :D Oké.

Bocsi, elfelejtettem: köszönjük a gratukat!

Kép
niki30

Kép [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202064978.5301.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ezért vitiatkozom azóta,mindig megfogják,el ne essen.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202065118.1684.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202065211.4086.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Köszi a gratukat,gratula Emmának is.
Én tegnap óta kérem,ne fogják meg,ha felállt!De ezek pasik,nem értik.
Diszkoszőrület van nálunk,van 4 akváriumunk,bemutatom a kedvenceim egyikét....jó?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202065547.5969.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202065660.286.jpg[/img] ez a diszkoszos akváriumunk,ami válaszfal a nagyszobában.[/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

jajjj Gabi neeeeee!!!!

Több képet nem tehetsz fel aksikról! Megtiltom :cry: :cry: :( :(

Az én akváriumom a válás áldozata lett, ott maradt annál a ...... nah tujátok kinél, és azóta ninc snekem, pedig én nadon-nadon szeretem a halakat....

Volt egy hatalmas, nekünk is válaszfalként a konyha nappali között márványsügeres, meg volt egy a szobában helyes kis apró amazonaszi élővilági....

Most felszakítottad a sebeket.... ez Zsoltra nézve rosszat jelent, ugyanis kb 2 éve hoy intenzíven könyörgök egy aksiért... de hajthatatlan. Pedig már az alávaló szekit megis csináltattam..

Lehet lassacskán beszerzema cuccokat és összeteszem nélküle...:)

KépKépKép
bogyra

pedig Bogy 520l-est tudok szűrővel 40000ért! 8)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, nagyon gyöngy Brendon, ő is mindig mosolyog, nem?
Durván jól néz ki ez az akvárium :shock: én ekkorát csak filmeken láttam, de nagyon impozáns! :D
Hogy lehet egy ilye tisztán tartani, milyen gyakran kell vizet cserélni? vagy a modern szűrők ezt már intézik?

Lorci, gondolom az a szar árok egyszer csak elédugrott :( nagy a kár? Na engem ilyen baleset nem ért (még) de egy CT rám is rámférne.... a memóriám kb 20 percre terjed ki, és az is szórványos... :(
pici76

Gratula a kis Emmának és Brendusnak a felálláshoz!! Ügyik 8)

:shock: Gabi aztaa, micsoda akváriumok! Nem semmi lehet ápolgatni ezeket, de megéri, mert nagyon szép!

Mary, ne aggódj Blanka miatt, nem lassú, hanem ÁTLAGOS a fejlődése. Megtévesztő, de itt tényleg annyi ügyes gyerkőc van, akik már állnak, oldalaznak...de ne aggódj,fogsz Te is szaladni utána, s akkor már nem is fog lassúnak tűnni. :wink:
Zita halad előre, de kategorizálhatatlan mozgással :shock: valami átmenet a kúszás és a mászás között. :lol:

Kép
ági_bp

Jó reggelt!

Csodálatos ez az akvárium!

Bocs. Emma most is épp itt áll, kapaszkodik a melegítőmben. tök vicces, h. eddig ülve cibálta, most meg....fel sem tudom fogni.

Gabi, hát jah, kapd el a fiúkat, nem megfogni Brendont. Eldől, eldől.
Tegnap Emma is akkorát borult. Apja üldözte, fogocskáztak vagy mi, de már lehet vele, már menekül apja elől hozzám, közben röhög. Kurva édes. Szal, menekült és átfordult a lábamon, és valahogy arccal előre esett. Lesz ez még így sem.

Lorci, tényleg, mi lett az autóval? De Ti rendben vagytok gondolom.

Kép
niki30

Nem kell valakinek véletlenül ékszerteknős?

Kép
niki30

Huu ez az akvárium nekem is nagyon tetszik!!! Na majd egyszer!! :)

Szóóvaaal az úgy volt, hogy annyira de annyira szőke nő voltam!!!!!!!! :oops: :oops: :(
Annyira néztem visszafele az épülő házunkra, hogy jaj de jó,meg milyen klassz lesz, hogy belementem az árokba!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: Annyira ciki volt, hogy csak röhögni tudtam....és mivel az árok mély, ezért a szomszédság húzott ki minket!!!! Bemutatkoztunk!!!!! Jól indítok a "Back to my szülőfalumba" projekten!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Bocs Lorci,de nevetek.csak elképzeltem... :lol:

Az aksit tisztántartani nem nagy dolog,nagy,tök jó szűrőnk van.Nem úgy mint rég,egy napot vett el a hétvégéből.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ági,
köszi a bíztatást. :) Kicsit megnyugtattál. Remélem, tényleg beindul Blanka is.
(De azért az már lehet gáz egy kicsit, hogy még nem is ül....bár próbálkozások vannak)

Gabi,
hát ezzel az akváriummal sokunk szívét megfájdítottad! :wink: GYÖNYÖRŰ!!!! Nekünk is volt régebben, de csak egy kicsi 80 literes vitorláshalakkal és gurámikkal. Pár év múlva én is szeretnék majd megint egyet, de valami nagyobbat. De tényleg, heti szinten mennyi elfoglaltságot jelent egy ilyen nagy akvárium?

Brendon és Emma nagyon ügyesek!!!! :D :D :D
mary74

Diétázok, szorítsatok! Ma csinálom az első lénapot, remélem kibírom! Egyébként -6 kg az eddigi eredmény. :)
(És lénap közben csirkecombot kell sütnöm holnapra és valami husis kaját is kéne csinálni Blankának... Húúúú!)
mary74

Ja, még valami:

Bea (június)! Köszi, hogy figyelsz minket! :D
Büfé ügyben én sajnos nem tudok segíteni.
mary74

Mary: -6 kiló!! Nagyon irigykedem!!!!!! Nekem -5-nél megállt és kész!!! :( :( Én is holnap akarok léböjtöt tartani!!!

Kép

Kép
lorcika

Figyi! Egy gyors kérdés.
Érdemes 0-18 kg-ig gyerekülést venni?
Mármint ezt azért elég sokáig használja az ember.

Csak mert mondták, h. kapunk kölcsön, viszont párom talált jó árban egyet, ami pont olyan mint a babakocsink.
Szal, mit gondoltok?

Ti milyet vettetek?

Emma még csak 7 kg.

Kép
niki30

Niki, mi 0-18 kilóig vettünk Concorde ülést. Nekünk bejön.
Nekem a 9 kilótól lévő nagyon nagynak tűnt...
pici76

Pici, igen, az szerintem is még nagy.

Kép
niki30

Mary!

nem kell hetente takarítani,(persze kivétel pont a diszkoszos)nekünk van sima vegyes akváriumunk is,ez 160l-es,tök szép,5-6 hetente egy feles vagy harmados vízcsere slaggal megoldva a kádba,onnan egyből visszatölthető ugyanezzel a slaggal,a kavicsot csak negyedévente,ennyi.Ja,az aktívszenes szűrő a titok,ez már mindenhol kapható.
(a diszkosz kivétel,az tök macera,savanyított lágyvíz,szinte "sterilen"kell tartani őket,akár napi 30%os vízcsere is lehetséges dolog,4-5szöri változatos étrend,a marhaszívtől a zöldalgáig minden,de ez tényleg csak ez a fajta aksi.)
Arról nem is beszélve,hogy Brendus is imádja,ha esznek azért,ha nem,azért,szerintem mert sosem ugyanazt a képet látja,mindig mozognak.Az akváriumot nézi,ha álmos,és el is alszik rajta.
Amikor pedig a kis ujját odarakja az üveghez,ha hiszitek,ha nem,az összes szinte dörgölőzik hozzá,mintha viszontszeretnék.A diszkoszok pedig kézből esznek!!! 8)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Kép [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Fú, ez gyönyörűűű!

Kép
niki30

ez van az ebédlőben,ez 160l-es,nincs gond vele.kicsit túlnépesítettem,kb.90hal van benne,bár a képen nemigen látszanak.
Bocsi Bogy!!!!
megmutizom,most mire hajtok.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202134128.8639.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki!
Én meg 9kg-tól vettem.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Csajok,

Mikortol kell a fogacskaikat mosni?
Valakinek tapasztalat errol, es a fogkefekrol?

KépKép
horilda

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202134601.7232.jpg[/img] én írogatok,a kicsi meg áll :lol: [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, de Brendon nagyobb baba. Emma nem tudom mikor lesz 9 kg. :roll:

Kép
niki30

Lányok, kicsit el vagyok keseredve, h. ennyire el vagytok tűnve.
Ha ennyire nem jön senki, akkor azt hiszem nem fogok itt egymagamban irogatni.

Kép
niki30

Ejnye Gabi! Ezt sosem bocsájtommeg! :) :)
Eladó aksidnak mik a méretei? nekem egy 470 litereshez vana bútor tervezve. valszeg nem fér rá....

Jah és én a magas aksikat szeretem, a márványsügeres az ilyen hosszú izé volt, dehát a sügereknek az kell.

Negyedévente kőcsere? Az muszáj, én nem cseréltem csak évente vagy még több, amikor rám jött az ötperc, hogy átrendezem.

Az az asztalos megoldás nagyon cool, már én is néztem! :)

Nah jó a következő két havi gyerektartásból (ami ugye 5 év után találtpénznek számít) beruházok egy aksiba! :) És kész! :)

Jah és bizti én vagyok béna, de nekem az első telepításem mindig kipusztul... és amikor túl vagyunk az első dögvészen, akkor utána beáll a víz és évekig nemmurdál meg egy hal sem.... szerinted ez mitől van? Nem teszem korán a vízbe, szépen be van érlelve. A kereskedőtől a vizet nem öntöm be, hanem csak hálóval beteszem a halat, miután lebegett már zacskóstúl a tetején. És élővel nem szoktam etetni a legelején, de egyszerűen nem tudom miért, nekem az első 30 hal tuti a fajansz vízesésben végzi! :(

Niki!

huhh hát jó kérdés, szerintem inkább érdemes 0-18 kg-sat venni mint a felettit, mi Gergővel jó sokáig hazsnáltuk azt, és utána már csak ülésmagasítóra váltottunk. Levinek is olyat veszünk. Az hogy használt-e vagy sem szerintem indifferens... max ha volt balesetben az ülés, akkor érdemes átröngeneztetni, ezt a brendonban is csinálják aszem, a brendon szervízben le lehet adni.
Ha sérült az ülés akkor természetesen halottnak a beöntés, annyit ér, tehát akkor mindenképpen venni kell egyet.

Valaki tervezi idén :oops: "beakasztani" :oops: , nah jó megfogantatni, hogy lehet ezt szépen mondani... a kistesót???

Ha igen, akkor ti gondolkoztatok már a babakocsi megoldásán???

Uram ma éjjel jön haza, éjfélre jön a repcsije, hozza a rengeteg babarucit! :) :)

És ez a birka, mert nem tudok rá mit mondani, örömmel felhívott miután becsekkolt Angliában, hogy spórolt egy csomó pénzt, nem fiezetett csak mitommennyi fontot, kérdem tőle és Levinek vagy Gergőnek hoztál valamit a "spórolt pénzből"? Jah azt nem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Üvölteni tudnék az együgyüségétől!

KépKépKép
bogyra

Bogy, kösz.
Mindenképp újat szeretnénk. Fő a biztonság!

Kép
niki30

Gabi,
köszi az infót. Lehet, én sem várok vele túl sokáig és csinálok egyet megint. Kedvet kaptam. :wink: Gyönyörű ez a vegyes akvárium is! És milyen ügyesen ácsorog Brendon! :D

Jelentem, nálunk van egy kis fejlődés a kúszásban, mostmár nagyobb távolságokra eljut Blanka. :D Vonzó lett a pelenkázó alatti polc és a laptopból kilógó madzagok is érdekesek. De ami legjobban beindítja az a papucsom és a fényképezőgép, ezek láttán turbóra kapcsol a gyermek. :D

Szeretnénk venni Blankának néhány új játékot, mert a régieket már úgy tűnik, unja. Amiket karácsonyra kapott azok nagy része pedig még később lesz jó neki. Bár tudom, most hogy kúszni kezdett, nem a játékai lesznek a legérdekesebbek mostanában, de azért csak vennénk neki néhányat, hátha érdekelnék. Nincs valami ötletetek esetleg? Nálatok bejön valamilyen játék mostanában?

Mi még nem vettünk autósülést, de Blanka már közel jár a 9 kilóhoz, úgyhogy azt hiszem, mi 9 kg-tól fogunk venni. Már nekünk is esedékes lenne, mert a hordozó már kezd kényelmetlen lenni.

Diéta: a lénap után egy grammal sem mutat kevesebbet a mérleg, mint tegnap reggel. :(
Amúgy a lénap nem is volt olyan vészes, mint gondoltam. Mivel egész nap volt mivel foglalkoznom, alig jutott eszembe, hogy éhes lennék. :wink:
mary74

Sziasztok!
Nikim drága,csak miattad! :wink: Betegeskedünk,azért nem jövök!

Minden újonnan újat produkáló babucinak hatalmas gratula!
Kis ügyeskék!

Kép
bringababa

Haha itt vannak a babesz rucik! :) :)

Gyönyörködöm bennük, de a haragom még nem ült el, levikének, gerikének semmit se hozott... jah hazudok hozott bazzeg matek kártyát angolul,korai fejlesztés felkiáltással!

Olyan szerencsétlen vagyok! :) :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok

Csak bejelentkeztem, még élünk és nagyon jól vagyunk!
Időm egyenlőre a nullával...........

Remélem jólvagytok!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Bogyra,
mi nyárra tervezzük a kistesó gyártását :) , de nem értem a kérdésedet. :oops: Mire kellene gondolni a babakocsival kapcsolatban? Úgy látszik, én még nem vagyok eléggé előrelátó.... Hát, hiába, én még csak egy-gyermekes anyuka vagyok. :)
mary74

Mary!

Mert egy két éves gyerek még igen-igen babakocsis szerintem, mármint ha valahová haladni is szeretnél! :D Mert lemenni levegőztetni már tud menni gyalog is, de pl bevásárolni stb stb...szal valami kétgyerekes babakocsi kell... vagy nem tom... lehet aprót kendőbe kötöm levi meg marad kocsiban... szal most ez a legfőbb problémám! :)

Eliza Szia!

Hogy hogy nincs időd??? Sote-n múlthéten volt vége a vizsgaidőszaknak, mármint az utóvizsgaidőszaknak is...
Azthittem dobsz képeket is meg ilyesmi, nekem is csak most van időm írni...

KépKépKép
bogyra

Te Bogy!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Nem röhög! :D :D :D

Komoly vagyok mint egy vakbél gyulladás! :)

És tessék irigyelni dúskálok a szebbnél szebb gyerkőcrucikban:)

KépKépKép
bogyra

Bogyra,
köszi, akkor erre készülök. :) Bevallom, én abban reménykedtem, hogy egy kétéves már valamelyest haladóképes lesz.... :oops: (Bár, amlyen lassan halad a mi gyermekünk még a kúszással is.... :) )
Nekem még nem ez a legnagyobb problémám a kistesóval kapcsolatban, én még ott tartok, hogy jaj ne, már mindjárt megint szülnöm kell! Nekem a terhességem viszonylag problémamentes volt (kivéve 28. heti begörcsölést), de a szülés nekem nem volt túl jó élmény. :( Azt kihagynám, de mivel nem szüli meg senki helyettem, így csak muszáj lesz, mert kistesó az kell! :)
Ja, és még attól parázok, mi lesz, ha a kistesóval is ilyen "jól" megy majd a szopi, és megint fejni kell a tejet? Két gyerek mellett már nem biztos, hogy ez megoldható lesz....
mary74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?