Ejnye Gabi! Ezt sosem bocsájtommeg!
Eladó aksidnak mik a méretei? nekem egy 470 litereshez vana bútor tervezve. valszeg nem fér rá....
Jah és én a magas aksikat szeretem, a márványsügeres az ilyen hosszú izé volt, dehát a sügereknek az kell.
Negyedévente kőcsere? Az muszáj, én nem cseréltem csak évente vagy még több, amikor rám jött az ötperc, hogy átrendezem.
Az az asztalos megoldás nagyon cool, már én is néztem!
Nah jó a következő két havi gyerektartásból (ami ugye 5 év után találtpénznek számít) beruházok egy aksiba!
És kész!
Jah és bizti én vagyok béna, de nekem az első telepításem mindig kipusztul... és amikor túl vagyunk az első dögvészen, akkor utána beáll a víz és évekig nemmurdál meg egy hal sem.... szerinted ez mitől van? Nem teszem korán a vízbe, szépen be van érlelve. A kereskedőtől a vizet nem öntöm be, hanem csak hálóval beteszem a halat, miután lebegett már zacskóstúl a tetején. És élővel nem szoktam etetni a legelején, de egyszerűen nem tudom miért, nekem az első 30 hal tuti a fajansz vízesésben végzi!
Niki!
huhh hát jó kérdés, szerintem inkább érdemes 0-18 kg-sat venni mint a felettit, mi Gergővel jó sokáig hazsnáltuk azt, és utána már csak ülésmagasítóra váltottunk. Levinek is olyat veszünk. Az hogy használt-e vagy sem szerintem indifferens... max ha volt balesetben az ülés, akkor érdemes átröngeneztetni, ezt a brendonban is csinálják aszem, a brendon szervízben le lehet adni.
Ha sérült az ülés akkor természetesen halottnak a beöntés, annyit ér, tehát akkor mindenképpen venni kell egyet.
Valaki tervezi idén
"beakasztani"
, nah jó megfogantatni, hogy lehet ezt szépen mondani... a kistesót???
Ha igen, akkor ti gondolkoztatok már a babakocsi megoldásán???
Uram ma éjjel jön haza, éjfélre jön a repcsije, hozza a rengeteg babarucit!
És ez a birka, mert nem tudok rá mit mondani, örömmel felhívott miután becsekkolt Angliában, hogy spórolt egy csomó pénzt, nem fiezetett csak mitommennyi fontot, kérdem tőle és Levinek vagy Gergőnek hoztál valamit a "spórolt pénzből"? Jah azt nem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Üvölteni tudnék az együgyüségétől!