Na kidobott az ágy...
Kilenckor megyünk a tesómmal Vácra orvoshoz, meg a munkanélkülibe időpontot kérni nekem. Jó kis program...
De lehet, hogy átütemezzük holnapra, mert marha szar idő van. Úgy fúj a szél, mint állat. Na megyek is, leegyeztetem vele.
Köszi az anyósos tanácsokat, asszem legjobb lesz, ha előre megbeszélem vele a dolgot, hogy ne akkor legyen sértődés. Amúgy rendes, csak nagyon szeret mindenbe beleszólni ugyebár... Tudom én, hogy nekem akar jót, meg hogy első unoka és élvezkedni akar, mint mindenki, de lesz még rá ideje elég. Meg a többieknek is. Anyu is nagy franc ám, neki már tegnap elmagyaráztam, hogy ne vegyen ki szabit, hanem csak cseréljen a többiekkel úgy, hogy az első pár napban legyen itthon, aztán viszlát. Fő a nyugalom...
Kaját úgyis főz, bolta is megy minden nap, mást meg nem tudom mit tudnának segíteni. Ja apa mondta tegnap, hogy ugyan itthon lesz, de majd csak aludni, mert három napig részeg lesz.
Na fasza, mondtam neki, hogy aludni az anyukájához menjen...
inni meg addig igyon, amíg haza nem jövök!!!!
De a legjobb a hétvégében az volt, hogy a koncerten odajött hozzám beszélgetni az exem, és tisztára oda, meg vissza volt a gyönyörűségtől, hogy nekünk gyerekünk lesz, meg hogy ő most ettől mennyire boldog, meg marha büszke ránk, meg ilyenek. Ja otthagyta őt a nője, akire engem lecserélt (fiatalabbra
), mostmár oda mer jönni, eddig keményen be volt vezényelve neki.
Amúgy nem vagyunk beszélő viszonyban, ugyanis amikor rájöttem, hogy le vagyok cserélve (mert tagadta a drága, csak én láttam a saját szememmel smárolni őket) akkor kapott egy-két jólirányzott sallert (mondjuk a csaj is megérdemelte volna, de kissebbet nem bántok
), úgyhogy másnap marha mokesszal kellet fellépnie szegénynek...
Na azóta nem beszélünk... a számomat se tudja, ha akar valamit, Ferit hívja fel...
Jó, mi????