Sziasztok!!!
Múltkor el voltam foglalva a tejci problémámmal, így most pótolom az elmaradottakat.
Az éjszakáról csak annyit, hogy ezerszer kellett kelnem. Hol szopi, hol keresztbe beszorult az ágyba, háton, és úgy nem tudott aludni, ráadásul ilyenkor a hálózsák is rátekeredik, na meg cumi miatt. És hajnalban volt kelés
Mandala
Édes a Királylánkád meg a Törpapád is
Kemény időszakon vagy túl. (Remélem túl vagy.....) Most hogy Mesi jobban van, biztosan ráugrik egy-két kiló, és nagyobb kedve lesz majd izegni - mozogni
Dimet
Gratula a félévhez, és a csőrözéshez!!! Nekünk azért még nem megy olyan simán. Igazából rágcsálni imádja
Bogesz
Mi nem tápizunk még de ezen felbuzdulva kipróbálok valami Milupás gyermekálom tejpépet este. A februári Kismamában vagy benne?
Mamiblue
Örülök, hogy picurkád jól van!!!!!
Ati mindenféle hangot ad: mozgatja a száját, artikulál, mintha beszélne, csak még érteni nem lehet. De olyan édesen pödri a nyelvét
Tejci - valószínűleg nem ittam eleget
Bár tény, hogy a hajnali szopi után az esetek zömében nem tudok visszaaludni, és emiatt halmozottan fáradt vagyok. Ilyenkor elkezd járni, kattogni az agyam, néha elszomorodom.....de hiába hessegetem el a rossz gondolatokat, aludni nem tudok.
Viki
Nem hiszek a szememnek!!! Fanni már olyan nagy kislány, olyan ügyes!!!
Nálad nem csábul el a tv miatt? Csak mert kb nekünk is így van a játszószőnyeghez képest, és én be se kapcsolom, mert állandóan azt nézi akkor.
Tipetupa
Dobjad a képet a fülbevalós csajsziról
Sziszike
Gratula a kúszáshoz!!!!! Hangus nagyon kis ügyes.
Tejci - anyóslátogatás miatt nem ment a fekvés és összebújás, de iszok amennyi csak belémfér, na meg megy a cicizés.
Ami a képet illeti - tiszta apja Hangus
Panni
Barbusnak jobbulást!!
Mi is holnap megyünk a féléves állapotfelmérésre, na meg egy oltásra.
Sabine
Helyesek a pasik nagyon!! Mi van veletek? Hogy telnek a napjaitok?
Nóra
Regina csak úgy szárnyal a boldogságtól
Dincuska
Emmácska igazi nő!!!
Egyik-másik képen úgy látom, szívesen kikozmetikázta volna Áron arcát
Áron - tényleg nagyon dundi.
Franciska
- már ami a képet illeti.
A homeos kúpot nem próbáltad? Hat hónapos korig 2*1 adható, reggel és este. Hátha...... írta valaki más is, hogy használja. Csak hogy teljes legyen a lista.