Sziasztok,
nagyon köszönöm mindenkinek a vígasztaló szavakat, már jobb a helyzet, délután megjött (kövek dürrdürr, lezuhantak kis szívemről). Macó és cici viszonya még kissé feszült, de a felek között határozott enyhülés kezdődött, béketárgyalások folyamatban
.
Mondjuk mai nap sem volt egyszerű, mondtam is Apasasnak, hogy a lasagnát úgy egye, hogy a következőt akkor csinálom, ha a kölkek kirepültek, mert még egyszer nem pacsmagolok úgy órákig, hogy zenei aláfestésként az "azonnal engedd el a torkát!", ne borítsd fel az etetőszéket!", "nem, nem lehet kirepülni a fára" és hasonló kifejezések szűrődnek ki a konyhába.
Ma levadásztam a téli cuccokat is a szekrény tetejéről, hát, szegény Macókám, többnyire militarizöldben fog pompázni idén, de remélem megbocsájtja
.
Elli,
szuper hírek, nagyon örülök, hogy nincs semmi gond Kevinnel!
Gombóc,
deigenigenigen, menjünk, Beu is jön, többiek?
Szerintem nyugodtan add cumisüvegből a főzeléket, ha Zsombi úgy szeretné, majd leszokik róla, egyik napról a másikra is meggondolhatja magát. Legalább nem kell annyit folttisztítanod
. Ne tudd meg, Mac hogyan eszik... Még jó, hogy a "Malacka" név már foglalt a családban.
Zsurló,
szerintem nyugodtan szólj, ha zavar, hogy tapizzák Andust. Én télen különösen szigorú vagyok, mikor mindenféle kórságok keringenek, meg akkor is, mikor a bébikéim kezét tapizzák. Meg mikor családi hepajon a teraszról (cigi után) belépő rokony rögtön kézbe akarja kaparintani Macot, ohne kézmosás.
Egyszer egy öreg bácsival különböztem össze a patikában, mert nem engedtem, hogy az akkor kb. egy éves Dávidnak csokit adjon, persze a megkérdezésem nélkül. Míg sorban álltunk, a tata fennhangon szidott, hogy micsoda szívtelen anya az ilyen, boldogtalanná teszi a gyerekét, meg ilyesmik. Na onnantól kezdve már rutinosan kezeltem ezeket a helyzeteket.
Sofka,
hú, Marcipán jól belehúzott, Macóka még mindig 68-ban nyomul. Na jó, azért már 74-est is adok rá, az illúzió kedvéért
.
Alvás: nálunk az a vicces helyzet állt elő, hogy nem a kicsi készít ki éjszaka, hanem a nagy. A mai napig áttrappol éjszakánként, nem mondom, hogy mindig örülök neki. De ha nem jön, akkor meg felriadok, és átmegyek ellenőrizni, hogy jól van-e
.
Leszter,
tündéri a kis menyasszony
. Tökjó utazóágyatok van, mikor mi vettük a miénket, még nem voltak ilyen bébibetétesek, úgyhogy nálunk derékátmozgatás volt elinte
.
Fogacskához gratu Petrának! (és a büszke szülőknek
!)
Heni,
úristen, Te egy hős vagy! Két rosszalvó, az már kicsit kemény! Bár látom, Bencénél már javult a helyzet.
Kisebbik virrasztónak boldog névnapot kívánunk!
Babjaga,
szegény Sophie, remélem több szurka
már nem lesz!
Myssnia,
Lápimanó szupiédes, látom, már jobban vagytok
.
Szilárd abszolút nem tűnik kialvatlannak
. Csak tudnám, hogy honnan veszik az energiájukat ezek a skacok! Malackáról a szüleim nem hitték el, hogy alig alszik, Anyu szerint túldramatizáltam a dolgot. Egész addig így gondolta, míg egy péntek este megnyerte a kisonokát
.
Kangi,
tuti tippem nincs, nálunk is vannak rejtélyes alvászavarok, amit nem igazán tudok megmagyarázni, pl. már vagy 3 hónapja fogzunk
. Talán ha átrakod a főzit délutánra, akkor kiderül, hogy a kaja okozza-e. Mert az uzsira adott ütősebb kaja ált. éjszakára hat. Zulu-féle népi megfigyelés
.
Dé,
szia, gyere sokat!
Fotótfotótfotót!
Csucsuka,
igen, öreglány
ma 9 hónapos. Mali nem megy idén oviba, macerás lenni hozni-vinni, meg aztán remélem jövő ilyenkor már elköltözünk, és majd ott beadom. Az annyira isteni lesz, az út másik oldalán van az ovi+iskola, csak át kell sétálni majd.
Remélem Danó nem cserélt fel engem 15 kétévesre
.
Maci_2,
látom, Roni sem alszik
. Valami van a levegőben, ha minden bébi ilyen nyugtalan mostanában. Remélem hamar túllesztek rajta, és megint átszuszókálja a kiscsaj az éjszakát.
Zsuzsííííí! Hol vagy?
Na mai kisregényem végére értem
pusz mindenkinek
Zulu