Sziasztok!
Egy kicsit talán jobban vagyok, délután rendel a dokim, ugyhogy akkor megyek. Nagyon erős bélgörcseim vannak, ami nem normális. Szerintem. A hányinger továbbra is megvan, feszülés (gombóc) a gyomorban, émelygés. Én is reménykedem benne, hogy a 12. héttől talán elmúlnak a tünetek.
Öröm a mai napban, hogy ma megkaptam végre a kismama könyvemet! Oda még el tudtam menni.
Bagzerka! Jelentkezz hogy mi volt!
Petra! Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Persze hogy él a kispocaklakó!Ez nem kérdés.
Márti, Gwini!
Köszönöm az infókat az UH-ról. Nagyon érdekes amit írtatok. Csak nekem ezzel az a bajom, mint Monee-nak volt az influenzával. MInden orvos mást mond, és minden újságban mást olvasok róla. Most akkor mi az igazság???Az egyik újságban azt olvastam, hogy összesen 4 vizsgálat van az egész terhesség alatt. Az elsőt 8-11 hét között végzik. Nekem már a 7.hétig megvolt a 4!!!!
A másikban meg azt olvastam, legalább 9-10 UH-t végeznek. Na most akkor, mi van?
Érdekes, hogy nekem kézi vizsgálatom egyáltalán nem volt. És ebben tökéletesen igazad van Márti. Ez az amit én is hiányoltam a dokimtól. Csak UH. Szóval nem tudom. Annyira tapasztalatlan vagyok. Ilyenkor csak az orvos, vagy a tapasztaltabbak tudnak tanácsot adni, és egyben irányt mutatni. Gwini, ha tényleg olyan, mint egy vonat, akkor valóban nem lehet kellemes....
starlark!
Nekem még nincs is képem. Mikor lehet (érdemes) ilyet kérni?
Luca!
Üdv itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és hazaértetek, és köszi!
Nálam hála a jó égnek nincs szédülés. Ez is sajnos kismama tünet..