Új privát üzeneted érkezett!

Roni nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a beszélgetés a pároddal! Minden jóra fog fordulni :lol:

Barnázás azóta eltűnt :) Remélem vissza sem jön legalább 8 hónapig!! Köszönöm csajok a bíztató szavakat aranyosak vagytok! :)

Én is bubis ásványvizet iszom, max még a limonádét bírnám meginni! Én előbb úgy megkívántam a főtt tojást, hogy azonnal főztem is kettőt és megettem egy kis szalonnával, hagymával, sajttal kenyér nélkül!! :oops: Mi lesz ebből éjszaka?! :roll:

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta!
Köszi
Úristen! Bevállalós vagy!! Mondjuk én sem vagyok gyenge a töltött káposztával, de tied odaver mindent!!! :lol:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ma beszélgettem az egyik volt osztálytársammal, aki 3 éve szült, és csodálkozott azon, hogy már 4 UH-on vagyok. Azt mondta, hogy a túl sok UH nem tesz jót a babának. Hallottatok erről valamit?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 

 
 

Roni a férjem a következőket mondja az uh az nagy frekvenciás hang, semmilyen káros hatása nincs az Ő tudomása szerint! Igaz nem orvos de nagyon benne van ezekben a dolgokban! :) Két hete pont ebből tartott Nekem kiselőadást mert Én is pont ezt kérdeztem tőle :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Lanta köszi. Én sem hallottam a káros hatásáról, ezért néztem tátott szájjal mikor ezt mondta. Meg akkor az orvosom sem mondta volna, ha ez így lenne, hogy annyiszor megyek ahányszor meg akarok nyugodni, nem?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Köszi mindenkinek a dicsiket!

Én 2 tányér húslevest vágtam be nem régen, de nagyon jól esett! :lol:

gwini
 
 


Jó estét vagy inkább éjszakát Kismamik!

Nagyon édes a kislányod gwini!

Mosmár én is hozzászólok a hajfestéshez: nekem festett szőke hajam van, sőt dec.-ben még mesterséges IQ-t is tetettem bele :D :lol: (barna és vörös melír)
Én 5 hetenet járok festetni,de én sem mondok le erről az egy dologról.
Nem iszom kávét (előtte sem tettem), nem dohányoztam soha, nem iszom teát sem a koffein miatt, sem colát sem szénsavas dolgokat. Én mentes vizet meg gyümileveket és tejet iszom.

Régebben írtam arról, hogy milyen ételeket kerüljünk el. (Kb 2 hete/
Nekem a "Kismamák kézkönyve" van meg. Szintén van benne sok kép,de talán ami ennél is fontosabb sok hasznos tanács.

Aki érintett influenza ügyben nézze meg az RTL klub jan.23-i adását ahol Czeizel doki beszél az influenzáról. ÉRDEMES!

Kicsit lelkiismeret furdalásom van,mert 2-3 naponta szoktam biziglizni ui. nagy területen fekszik a város ahol lakom és csak 1 kocsink van, amit a férjem használ. Remélem nem lesz semmi gond,eddig nem volt. Persze próbálok gyök 2-vel közlekedni.

Kaja: estére a Burger-ben ettünk egy szendvicset és végre valami jól esett, persze aztán kicsit rosszul lettem,mert a szokásos adagomhoz képes többet ettem.
Ma végre nem jött "Vuk" :D :D :D Ettől volt étvágyam.

Kellemes hétvégét mindenkinek!PIHENNI! PIHENNI! PIHENNI!

Kép
Kép
a.m.
 
 


monee!
hát úgy mentünk oda, hogy tuti a dolog, és most 6 napon nem fog senki sem balhézni, én viszont egy ekkorát sem bírok hazudni.... szóval amikor az antipatikus csaj kérdezte a szül.dátumot mondtam h feb7, kérdi: 2005, igen, akkor nem mehet be!!!! mondom mii??? pár nap csak...de ô hogy nem, és ezt be kell tartsák és nemtom...majdnem sírtam és duzzogó fejet vágtam, mire nagy durcásan aszonta jóóó....:D
simi nagyon jól érezte magát, én meg szintén, hisz ezeréve ez volt az elsô nyugis ikeázásom :) mondjuk visszafogtam magam, de télleg, hát haza is kellett cipelnem a cuccot. szóval igen, minden úgy lett, ahogy elképzeltem!!!
és te melyik könyvet vetted meg???????? nekem asszem még a johnson+johnson baba-mama könyve van meg, az is mutatja hónapról hónapra és le is írja és tök jó, de kölcsön van adva :( majd most visszaszerzem, ô úgyis rögvest szül!!! :)
mellek: nekem meg simi pár napja véletlenül jól belerúgott az egyikbe, és az tökre fáj, a rúgás helyén!!! meg én is belefuttattam véletlen a kezem, szóval sajog a bal mellem :P remek.....

ja, csajok, akinek nincs étvágya, puffad, stb, esztek ti fôzeléket???? mert nekem az jött be szinte kizárólagosan!!! és nagyon tuti!!! evés közben is jó és utána is! ma pl életem elsô sóskáját dobtam össze fôtt krumplival! :D kb 20 perc volt az egész és csudafinom lett!!!!! tudom ajánlani a mindenféle fôzit!!!!!

roni!!!!!!!!!!!!! na látod, nagyon örülök!!! csak így tovább!!! (mostanában valamiért ez lett a jelmondatom :P) szóval szuuper!
lanta!!! én is ilyeneket szoktam kívánni :) :) ha jól esett, akkor ez kellett oszt kész....

a.m. mesterséges iq :D:D:D ez jóóó
és tök furi, mert én amiket még kívánok igazán mostanság: sós csipsz és mekis sajtburger!!!! :) simivel ezek tök ki voltak zárva..és nemtom hoyg ez már a második gyereknek járó kissé hanyagabb hozzáállás :P vagy most tényleg ezeket akarja a testem... furi azért hoyg ezek a mû cuccok kellenek, nem??? :D

ma aránylag jobban voltam úgy egészében. nemtom ohyg a szabadnap, a fôzelék vagy mi hatása, de jobb volt. ja és bevettem ma a vomica-t, és lehet hoyg az is segített. szóval kicsit jobb volt, mint szokott lenni.
holnap elvileg családozunk 3asban, (4esben :D) már várom!!!
jóóócakát mindenkinek!!!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Mekis sajtburger rulez :) Abból én is bedobtam 4-et múlt hét szombaton, isteni az ubi benne :)

Most viszont nem bírnám megenni, vhogy ezek a zsíros, olajos kaják most nagyon nem jönnek be.

Kép

Kép
starlark
 
 


Sziasztok!

Túléltem az éjszakát semmi bajom nem lett az esti kajától :D

Mekis kaja: lányomnál amikor még nem tudtam, hogy már a pocakomban van már akkor majd megőrültem a sajtburgerért meg az összes mekis kajáért! Mentünk is sokat oda enni! De most abszolút nem kívánom! Van itthon a fagyiban mekis sajtburgerem, de abszolút nem izgat! Bár ennek nagyon örülök! De még ez is változhat! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Gwini! Örülök a jó híreknek! Nórika bagyon szép kis csaj!!!

Fura ez a mekis dolog! Én már nagyon sok kismamától hallottam, hogy él-hal a mekis kajákért. Sok olyat is hallottam, aki kizárólag azt bírta megenni, mert minden már visszajött. Én is kívánom, de hál' istennek nem ellenállhatatlanul. Nálunk apa a családi szuper táplálkozási tanácsadó, és minden este végigkérdezi, hogy miket ettem, ha nem elég zöldséget, vagy gyümit, akkor esténként még belém diktál ezt, azt... Hétvégén pedig hihetetlen jó kajákat főz nekem! Imádom! Persze nem csak ezért...

Kép
blúmi
 
 


Roni! Ez igen! Valami ilyenben reménykedtem! Maradjon is így!

Nem akarok észt osztani, és paráztatni senkit. Lányok! Minden vírusfertőzés nagyon veszélyes! És nem csak az, ami lázzal jár. Van, akit egyáltalán nem visel meg, nálam sajnos egész más volt a helyzet.... Nem fogok senkit ijesztgetni, csak annyit akarok írni, hogy ha tehetitek, ne menjetek olyan közegbe, ahol betegek vannak. A háziorvos egy kismamát még olyankor is kiír, ha a munkatársai betegek. Vigyázzatok magatokra!!! Harivera, ha esetleg olvasod: sok erőt kívánok, és mihamarabb várunk vissza a babázósokhoz!!!

Nekem az UH-ról az a véleményem, hogy ha egy kismamának úgy megnyugtatóbb, akkor ellenőriztesse gyakrabban UH-n a picit. (nyilván senki sem arra gondol, hogy éjjel nappal vizsgálófejet hordjon a hasán) Olyan problámáról, amit az UH okozott volna a babának, vagy a mamának, még nem olvastam, és orvostól sem hallottam. Ha esetleg Ti máshogy tudjátok, engem nagyon érdekelne! üdv: blúmi

Kép
blúmi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Én szedem az oscillococcinumot az influenza megelőzésére. Nórinak is adom. Hátha megússzuk. Meg persze sok-sok C vitamint és narancsot.

gwini
 
 


Sziasztok kismamik!

Köszönöm az aggódást és a jótanácsokat. Tegnap egész nap feküdtem és mondhatni ma már sokkal jobban vagyok. Lázam szerencsére nem volt. Mostanra csak a nátha maradt. Hátha megúszom ennyivel?!

Irigyellek valahol titeket! Nekem már nagyon is megjött az étvágyam. Soha sem tudom, hogy mit ennék, de mindig ennék valamit és ami a legrosszabb mindig találok is valami finomságot. Csütörtökön többen is írtatok a mekiről. Délben felhívott a párom, hogy nincs-e kedvem vele ebédelni. Hogyne lett volna! Így gyorsan elmentünk a mekibe. Egy kis csirkeburger, egy kis sült krumpli, egy kis fagyika és mindjárt jól éreztem magam. Most egy túrós sütin és egy dobostortán vagyok túl. Nem lesz ez így jó!

Roni!
Örülök, hogy jól sikerült a beszélgetés a pároddal! Remélhetőleg komolyan gondolta és mostmár minden rendben lesz. Szeressétek egymást!

Üdv: Anikó

Kép
Kép
konan
 
 


Sziasztok!
Köszi csajok!
Remélem én is, hogy minden rendben lesz. Azért mégiscsak jobb együtt várni a babát, és örülni neki, készülődni. Békében.

Kaja. Én egyre rosszabbul vagyok. Bármit eszem, ha tudok egyáltalán, ki akar jönni belőlem. Ma ettem krumplifőzeléket. Baromira jól esett, de 3 órán keresztül böfiztem és próbáltam meggyőzni rókakomát, hogy nem szeretnék vele találkozni... :?
Szóval, lehet, hogy marad a keksz, tej buláta. Nem tudom már mit egyek. Annyira ég minden evés után a gyomrom, hogy ez kibirhatatlan már. Puffadok, nehezen emésztek. Nem gondoltam volna.
Kitartást kivánok mindenkinek!

Konan!
Örülök, hogy jobban vagy/tok!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!
Sajna nekem is nagy az étvágyam, émelygés csak néha, főleg reggel. Bár ebédre jó adag túrós haluskát ettem, és utána nem voltam túl jól....
Nekem még mindig vannak menstruációs görcsszerű fájásaim, nektek is?

Kép
Kép
petra1980
 
 


Konan: azért még pihenj amennyit csak lehet, nehogy visszaess.

Ez az influenza járvány most különösen rosszkor jött.


Kaja undor mellett nem szzoktatok olyat érezni hogy nem jó fűtött szobában lenni?
Legszívesebben egésznap kint lennék a levegőn, de mivel egésznap aludnék ez kivitelezhetetlen, bár ma résnyire nyitott ablaknál aludtam délelőtt :)

Most sonkás jó ketchup-ös melegszendvics + citrom fagyi mániám van.
Szegény párom, mivel a szagokat nagyon nem bírom most övé lett a konyha, hősiesen állja pedig nem egy konyhatündér típus.

A ti párotok is már vinné be az UH képet dicsekedni a kollégáknak? Alig bírom az enyimet visszatartani :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Petra: Mostanában már nem volt de ma enyhén éreztem én is, gondolom ez a szeles idő miatt lehet.

Kép

Kép
starlark
 
 


Starlark! Nekem is sokszor van rossz érzésem a fűtött helyektől. Sokszor egész nap izzadok.

Én most jó kis becsinált levesen vagyok túl. Olyan jól esett!! Ma volt először, hogy délután nem jött elő az émelygés, és a hányinger.

üdv mindenkinek!

Kép
blúmi
 
 


hahóó!
én is ettem ma, bár nem voltam éhes, és most meg annyira rossz hoyg csak!!! csináltam egy jóó kis pirított hagymás krumplipürét és halrudakat meg tartárt, jól be is lakmároztunk simivel, akinek szintén bejött a menü :) és tök rosszul vagyok!!! egy hatalmas betonnal töltött gyomrom lett tôle :roll:

starlark! én különben sem bírom a fátött helyeket annyira, nálunk itton is mindig ilyen pulcsis idpszak van, pont ezért. szellôztess sokat, vagy vedd lejjebb a fútést!! és sztem a nyitott ablaknál alvás a legtutibb!!! mondjuk jó volna hozzá némi igazi és friss, szsómog-mentes levegô...dehát az ember azzal fôz, ami van, vagy mi :D:D

na jóócakát!!!!

-én nem görcsölök sohasem.... bár simivel sem volt soha, így gondolom én ilyen típus vagyok. már esz a fene a hétfôi doki miatt és bánom is márhoyg nem reggel 9re kértem az idôpontot hanem 11re (nem vagyok a koránkelô) :)

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzerka: Mi se visszük túlzásba a fűtést, nem cél hogy egyszál pólóban lehessen üldögélni. Amúgy eddig én voltam a fázósabb.
Elég elavult villanykályhás fűtésünk van szabályozni elég nehéz. Marad a sűrű szellőztetés. Hálisten a kertvégében már az erdő kezdődik, és ha épp nem éget olajszűrőt a szomszéd vadbarom finom tiszta a levegő :)

Legjobb lenne kint szesztázni az udvaron :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Jó reggelt!

Rám tegnap délután rámjött, hogy pizzát akarok enni. Rendeltünk is egy falusit: szalonna, paradicsomszósz, hagyma, paprika, kukorica. Nagyon jól esett, sokat ettem belőle. Aztán egész este büfiztem vissza, még reggel is hányingerem volt tőle. :? De nem jött ki! :wink:

gwini
 
 


Sziasztok!

Hát eddig nagyjából mindenki a székredéstől szenvedett. Tegnap óta nálam beindult valami, és minden kijött. Már nincs mi kijöjjön, mégis vannak görcseim a hasamban. Nagyon remélem, hogy nem valami vírust kaptam be, mert ezen kívül nincs semmi bajom. Lehet, hogy a tegnapi krumplis főzelék? Elég tejfölösre sikerült. Onnatól kezdve indult be a mechanizmus...
csak a szokásos problémám van, állandóan feküdnék az ágyban, és pihennék. Alig bírom rávenni magam bármire is. :?

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Hát sajnos a közérzetem sem a legjobb már, nem jól érzem magam, ha felkelek. Holnap elmegyek dokihoz. :cry:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Kukk!
Vagyok én is.
Hát, a kajás részeket átugrottam, mert ha csak olvasom, akkor is hányingerem lesz :(

Táblit sztem holnap rakok, most a párom bitorolja a gépet, ahol az adatok vannak :)

pusz mindenkinek, és drukk, aki a jövö héten megy dokihoz!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Szia Minyu!

A holnapi táblához esetleg odaírhatod a következő vizsgálatomat: február 7.
Előre is köszönöm.
Szép estét! :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


úúúú holnap 11kor doki!!!!!!!
szorítsatok hoyg halljunk éés lássunk is :!: :!:

na asszem most csak ennyi, nem bírok már magammal!!!! 8)
jóócak

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bgz, szorítok!

Megjöttünk Sárvárról, jó volt.Voltunk az arborétumban, meg sokat sétáltunk.Hazafelé megnéztük a Jáki templomot.

Még egy hét uh-ig...
Vendég
 


Roni, örülök, hogy rendeződni látszik a helyzet!Csak így tovább! :lol:

Csajok, Ti nem szédültök???????Én nagyon.Nem folyamatosan, hanem néha,de akkor nagyon.
Vendég
 


Jó reggelt!

Jaj, lányok! Olyan hányingerem van! :cry: Este fokhagymát ettem. :? De a székrekedésen segített. :wink:

Luca!
Én is sokat szédülök. Nem tudok úgy felállni, hogy ne szédüljek meg. Nagyon alacsony a vérnyomásom: 90/60.

Bagzerka!
Szurkolunk! :lol:

Én holnap reggel megyek vérvételre és EKG-ra. Szerdán reggel pedig a védőnőhöz.

gwini
 
 


Sziasztok!

Hát, kb. úgy érzem magam mint Minyu! Én csak irígyellek benneteket, hogy mindenfélét tudtok enni! Székrekedés-gondjaim nincsenek, örülök, ha egyáltalán valami azon a testnyílásomon távozik!
Akkor is hányok, ha tök üres a gyomrom, de ez van, egyszer csak vége lesz!

Roni!
Az a havi 1 uh. nem fog megártani, viszont pont a napokban olvastam, hogy az uh. felmelegíti valamennyire a magzatvizet és ennek a babára gyakorolt hatását még nem ismerik! Az sem véletlen, hogy azokban az országokban, ahol viszonylag fejlett az egészségkultúra és nagyon odafigyelnek a kismamákra-magzatokra, ott 1-2, max 3db. uh.vizsgálat van az egész terhesség alatt! Az pedig nagy baj, hogy nálunk sok orvos az uh-gal helyettesíti a kézi vizsgálatot, így a méhszáj állapotáról (kinyílásáról) semmilyen információt nem tud adni!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Gwini!
Én is szerdán megyek védőnőhöz,meglesznek a véreredményeim végre. Most megyek másodjára.

Tegnap volt eddig a leggyötrelmesebb napom! Délután 2-ig nem maradt meg bennem semmi,pedig ált. csak reggel jön "Vuk".
Szörnyű volt.
Remélem már csak 2 hét van ebből a rókás korszakból.
Úgy örülök, hogy már 2 számjegyű hétnél tartok :D :D :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Bagzerka dukk Neked a mai uh-hoz!!!

Roni mi újság van Veled??? Voltál dokinál vagy jobban vagy? Jelentkezz!!

Szédülés: Én hála az égnek nem szédülök!

Akik nagyon rosszul vannak kitartás!!!

Nekem is már csak egyet kell aludni és megyek dokibácsihoz :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


Sziasztok!

Én ma reggeltől Vukra várok, de csak nem akar jönni.....
Nagyon rosszul érzem magam, most próbálok legálább teát inni.
Még jó, hogy zsbadságon vagyok, nem bent kell gyötrődni.
Holnap nekem is UH, szorítsatok, hogy élő valaki legyen odabent!!!

Bagzerka, neked is szorítok!

Kép
Kép
petra1980
 
 


Petra Neked is drukk holnapra! Te hányra mész??? Én csak délután 3 után tudok menni!!! De messze van még!!!

Sajnálom, hogy Te is rosszul vagy! Én most valahogy elég jól bírom, remélem ez nem baj! Csak az éhség tör Rám de nem kívánok semmit, de azért ha előpakolom a kaját nem mondom, hogy nem tudok enni :oops: Na jó holnap már Én is okosabb leszek!!! És MINDEN RENDBEN LESZ!!! Ugyan úgy ahogy mindenki másnak is! :lol:

Kép
Kép
lanta
 
 


UH: Szerintem sem jó a sok UH. Az én dokim csak a kötelező UH-kat csinálja. Kézi vizsgálat viszont mindig van. Én azt hallottam, hogy az UH olyan a babának, mintha nekünk egy vonat menne el a fülünk mellett. :shock: Hát szegénynek nem lehet túl kellemes!

gwini
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit talán jobban vagyok, délután rendel a dokim, ugyhogy akkor megyek. Nagyon erős bélgörcseim vannak, ami nem normális. Szerintem. A hányinger továbbra is megvan, feszülés (gombóc) a gyomorban, émelygés. Én is reménykedem benne, hogy a 12. héttől talán elmúlnak a tünetek.

Öröm a mai napban, hogy ma megkaptam végre a kismama könyvemet! Oda még el tudtam menni.

Bagzerka! Jelentkezz hogy mi volt!

Petra! Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Persze hogy él a kispocaklakó!Ez nem kérdés. :wink: :)

Márti, Gwini!
Köszönöm az infókat az UH-ról. Nagyon érdekes amit írtatok. Csak nekem ezzel az a bajom, mint Monee-nak volt az influenzával. MInden orvos mást mond, és minden újságban mást olvasok róla. Most akkor mi az igazság???Az egyik újságban azt olvastam, hogy összesen 4 vizsgálat van az egész terhesség alatt. Az elsőt 8-11 hét között végzik. Nekem már a 7.hétig megvolt a 4!!!! :oops:
A másikban meg azt olvastam, legalább 9-10 UH-t végeznek. Na most akkor, mi van?
Érdekes, hogy nekem kézi vizsgálatom egyáltalán nem volt. És ebben tökéletesen igazad van Márti. Ez az amit én is hiányoltam a dokimtól. Csak UH. Szóval nem tudom. Annyira tapasztalatlan vagyok. Ilyenkor csak az orvos, vagy a tapasztaltabbak tudnak tanácsot adni, és egyben irányt mutatni. Gwini, ha tényleg olyan, mint egy vonat, akkor valóban nem lehet kellemes.... :shock:

starlark!
Nekem még nincs is képem. Mikor lehet (érdemes) ilyet kérni?

Luca!
Üdv itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és hazaértetek, és köszi!

Nálam hála a jó égnek nincs szédülés. Ez is sajnos kismama tünet.. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ja!! És hogy mégse legyen örömteli a napom, van egy kis hüvelyi fertőzésem. Hurrá! Nagyon boldog vagyok tőle! Miért pont ilyenkor???? :evil:
Remélem nem lesz semmi baja a babámnak. :(

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Roni!

A magyarországi protokoll szerint valóban 4 a kötelezö uh. A 12. heti, a 18-19.heti, a 30-31. heti és a 38. heti uh. Sajnos sok orvos kényelmi eszköznek használja az uh-t, pedig fontos, hogy a méhszáj állapota is nyomon követhető legyen! Én nem újságban, hanem egy elég komoly könyvben olvastam erről! Szerintem hiteles, smiről szól!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márti!
Köszi! Én hiszek neked. Én ilyen kismamás újságban olvastam, a cikket valamilyen orvos szerkesztette. Azt hiszem megfogom kérdezni a dokimtól, miért nincsenek meg ezek az alapvető vizsgálatok.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Lanta!
Én már reggel 7-re megyek. Szerencsére a férjem el tud velem jönni. Úgy jobb, mint egyedül.
Roni!
Neked milyen a fertőzés, mert nekem is elég erős fehér folyásom van, nem mindig de tegnap meg ma is van.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Petra!
Nekem a fehér folyáson kívül van sajnos egy kis viszkető, égő érzés is. Most még nem túl erős. Ezért még az elején el akarom kapni!!:twisted:
Elég érzékeny a szervezetem erre. Elég sokszor volt már ilyen problémám. :(

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Nekem nics viszketés, se égő érzés, csak elég erős.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Mondjuk az sem kellemes. Dokidnak mondtad?Talán azért lenne célszerű, hátha mégis van egy kis fertőzésed. Ha nincs, legalább megnyugodsz egy kicsit, hogy ez valóban a terhesség velejárója.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Roni!

Engem az orvos kézzel is megvizsgált mikor először voltam.És holnapra küldött UH-ra.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Holnap majd mondom neki.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Sziasztok!
Ma reggel annyira szarul voltam, hogy teljesen bepánikoltam.Remegett mindenenem, elájulhatnékom volt, és úgy szédültem, hogy alig tudtam egyenesen menni.Megmértem a hőmet, hátha lázas vagyok, de csak 35,7 volt...Bementünk a dokihoz a kórházba.
Lementünk uh-ra.
Megpróbálom idetenni, mit láttunk...
Vendég
 


Luca ne csigázz, mit láttatok??????? :shock:

Kép
Kép
lanta
 
 


Jó Neked Petra, Te már reggel túl lesze rajta!!! Én meg pont 24 óra múlva fogok kb. odaérni :) Na de nem baj az is mindjárt itt lesz!!!

Hát roni nem irigyellek! Most aztán minden összejött!!

Én nem elég, hogy a székrekedéssel szenvedek, de ha néha sikerül is elmennem a dolgomra utána meg az aranyérrel küszködöm!!! :evil:

Kép
Kép
lanta
 
 


Roni: Megkérdezte a doki hogy kérek-e képet, én meg mondtam hogy naná hogy kérek. :) Annyi értelme van hogy emlék. A kis Rizsiből sok nem látszik mert akkor még nagyon kicsi volt, de a papája állítja hogy ő teljesen jól kiveszi :)
Én meg vitázom vele hogy akkor sem viheti be mutogatni. :)

Rendes volt a doki mert a képen bejelölte hogy hol kell nézni :) Mondjuk n tudom mert mozgóképen láttam ahogy ver a szíve, de aki csak a képet nézi nem hiszem hogy kiveszi elsőre :)

Kép

Kép
starlark
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?