Új privát üzeneted érkezett!

Niki, igazi csajos csaj Emma. Olyan kis ovodaszépe lesz hamarosan :) És tényleg nagyon hasonlít rád! Kis Niki :lol: :lol:

Kapar a torkom, folyik az orrom :( Jaj, csak ne csak neeeee :cry:
Vendég

Köszönjük szépen:)

Mary, hát már próbálkozik. Felágaskodik inkább. Ez még nem olyan igazi állás. Nem is baj. Amíg lehet, addig maradjon csak lennt. Ne értsétek félre, nem akarom én visszatartani, fejlődik ahogy fejlődik, csak ugye sokan a csípőficam miatt nem tartják szerencsésnek, ha korán feláll.
De egyébként már tegnap óta nagyon próbálkozik. Már leteszik a kis tappancsait.

Ilda, jó futást, ablakpucolást!

Csilla, óvodaszépe:) hihi, köszi. Majd meglátjuk. Csak ne kezdje túl korán a csábítást:)

Kép
niki30

Na most akkor mikor lesz a találkozó?

Szerintem ami fontos: jó idő legyen, ki tudjunk ülni, lehetőleg mindenki el tudjon jönni.
Olyan időpontot úgysem tudunk választani, ami mindenkinek jó.

Nekem tulajdonképpen mindegy mikor lesz, hétköznap vagy hétvégén, én akkor úgy tervezek.

Akinek már nehézkesebb, azok messzebb laknak, pl. Ilda, Stella.

Na csajok szerintem csináljunk egy közvélemény kutatást és abból kiderül kinek hogy a legjobb. Hm?

Kép
niki30

kinkbbhnbjzcrfzfe jhhhhhhhhhhjm

Ez Bálint első szerelmes levele Emmának. Ideült az ölembe és megmutattam neki Emmát. Adadadadadada, ez volt a reakció. Aztán hagytam, hogy irjon valamit a gépen.

Júliusi topikban 700 feletti oldalszám????????? Az iszonyú sok! :shock:

Nekem a legjobb a hétvége és május 25, gyereknap.

Hóesés???? Itt süt a napcsi!

Mary!!!
Süti-süti pogácsát
Papának- mamának,
sóban vizben apjának
tejben vajban anyjának.

És közben tapsikolsz a kezeddel ritmusra, mint amikor lapitod a pogácsát sütés előtt. Ez egy mondóka.

Szép napot!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Levente felállt reggel a kiságyba kapaszkodva! :)

Most csak ennyi majd jövök még! :) Vizsgáim, gyakorlat letudva. Koraszülött intenzívre tettek, nagyon szar volt....
Holnap megyek beiratkozni :)

KépKépKép
bogyra

Niki, én lemértem egyszer kíváncsiságból, és 180-at szopott Zsófi este 9kor, mondjuk akkor előtte kihagyta a 3 órás szopit, tehát ez reggel óta termelődött :shock: úgyhogy gondolom 70-80akat még bizti szopik 1-1 alkalomal. Annyi meg iszinek bőven elég. Szerintem nagyon csalós, mert néha úgy érzem nincs benne tejcsi, de csorog ki a száján amikor leszáll róla... és nekem is a másikból néha folyik, amíg az egyiket nyüstöli.

Mary, nálunk ez úgy hangzik:
Süti süti pogácsa
papának, mamának
Zsófikának magának :lol:
és közben tapsol. Már olyan ügyi, hogy csattog is ahogy veri össze a kis tenyerét :)

Irigy vagyok a hóesésre, bár a napsütés sem rossz 8)

Csilla, remélem csak futó megfázás :(

Bogyra , naaagy gratula a vizsgákhoz! És persze az ácsorgó Levinek!

Mire hazaértük a bankból Zsófi bealudt, nem volt szívem levetkőztetéssel felébreszteni, így beleraktam a mózskosárba felöltözve, és rányitottam a teraszajtót. Hát alig fér el benne :o Pedig nekünk extra nagy mózesünk van, és már 1 hónapja nyúzom apit szedje szét és vigye le a pincébe, mert Zsófi már nem alszik el benne, csak fent a kiságyában, a sötét szobában... na mindegy, most pont kapóra jött :) Olyan furi nézni, hogy pár hónapja még szinte elveszett benne, most meg már csak behajlítva fér el a lába benne :o
Ja és ma este extra progi volt hajnalban. Két órán keresztül volt fent!!! ÁÁÁ nem tudom meddig tart... Olyan hihetetlen hogy féléves koráig átaludta az éjszakát, most meg nyűglődök vele...
pici76

Én nem ismerem ezt a mondókát. :oops: :oops: :oops:
Köszi, lányok.

A hó már szinte mind elolvadt. :(
mary74

Nálunk pedig így hangzik: :lol:

Süti, süti kalácsot, papának, mamának és az egész családnak!
Vagy:
Süti, süti kalácsot, papának, mamának és a kicsi Emmának!

Levinek gratula a felálláshoz!! Képet csinálj róla Bogy, mert nem hisszük el :lol:

Kép
niki30

Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bogyra

én így mondom: süti-süti pogácsát, anyának, apának és a kicsi babának (icipici babának - nálam ez az ismétlés :lol: )
de enyém nem hajlandó tapsolni, pedig komolyan mondom, újszülöttkora óta mondom neki ezt a mondókát! :shock: :? lehet, nem lesz egy nagy házitündér :lol:
Vendég

Doo, lehet, h. majd nagyon meg fogsz lepődni, és egyszercsak elkezdi Viktória a mondókát miközben tapsol:)

Levi nagyon hasonlít rád Bogyra!
Annyira tündéri! Tök rég mutattál már róla képet. Ideje volt. Nagyot nőtt ő is.
Mi csillog úgy a háttérben?

Kép
niki30

Niki, szerintem a vaku csillan meg az ablakon-amit ugye takar a nád! :wink:

Bogyra, Levi ügyes és szép kispasi! Nagyfiús lett!

Doo, Zitának vett Anyum ilyen ujjas előkét, méghozzá egy kínaiban! Nézz ott szét! Én is szeretem, annak a nyaka kötős.

Zita tegnap haladt előre! Végülis kúszás, de még nem szabályos, de nagy nagy dolog! Eddig hátrafelé haladt-mondjuk azt rakéta sebességgel és úgy gurul és pörög a hsaán, egyik nap átjutott egyik szobából a másikba :shock: (ezek párhuzamosan egymás mellett lévő szobák, nem egymásba nyílnak! És ma a legújabb, négykézláb már elmelei az egyik kezét a talajtól. Kis ügyesem!

Kép
ági_bp

Ja, és ezerrel próbál négykézlábból felülni! :)

Kép
ági_bp

Szia Ági!

Tök jó, hogy Zita királylány ilyen lassan fejlődik! :)

Levi nagyon helyes (mondjuk konkurencia kisBálintnak....) :lol:

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Zita is akkor nemsokára mászni fog nemigaz?
Olyan ügyes az összes baba szerintem!

Kép
niki30

Nah, egyedül maradtam macskával meg egy kis borral és muffinnal.
Apa elment valami Chilli Pub megnyitóra, egy barátjával találkoznak ott.
Jó neki hjajj. Én meg csak itthon iszogatok egymagam....
Szívesen elmennék már vele denszelni valahova. Ti nem?
Nah közben meg jól berugok. Végülis ez sem rossz :D
8 óra és Niki anyátok bekettyintett:) A felelőtlen szülők:)

Kép
niki30

Gyertek már csajok, mert a végén még itt magambafordulok a pohár borommal! :cry: :D

Kép
niki30

Sziasztok,

Niki en is borozgatok..bar apaval, de azert szolidaritast vallalok veled!!! ;) Be kell melegitenem, mert februar 15-en megyek baratnom szulinapi bulijara!! Mindig fergeteges szokott lenni, pia hegyek es hat kirugok en is a hambol majd!!! Remelem apa megbirkozik Ricskoval, bar sok valasztasa nem lesz, mert miutan en iszom, el nem indulok haza!!! :shock: :D

Nalunk most az ejjelek olyanok, hogy 5 perces sirasok azert vannak, de a vizecske ivas utan tobbynire visszaalszik a kis cunceger!!! Napkozben egyre kevesebbet alszik. Egesz nap maszik es mindenhol felall, olyan kis ugyes. Es esni is mar jobban tud,meg szepen letottyan a popsijara, leul, terdel, szoval nagyon profi lett es mondom, megy mint a nyil!!!! :) :)

Levi nagyon ugyes es tenyleg nagyon hasonlit rad Bogyra!! :)
A tobbi baba is nagyon ugyike, hihetetlen hogy azert hogy megy az ido es fejlodnek ezek a kis lurkok!!! :)

MOst mennem kell lassan, var a borocskam, egy felsiras :? , aztan az agyiko egy konyvvel.

Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Vanda, mi az hogy lassan fejlődik? :shock: Kösz.
Lehet nem turbó az ütem, de szerintem teljesen normális, szal én nem mondanám lassúnak!

Kép
ági_bp

Ági!!!!! Pont, hogy jóóóóóóóóóóóó!
Minél tovább tart egy fejlődési ütem, annál jobban rögződnek a dolgok! Az, hogy Zita egy hónapja csak kúszik, fantasztikus. Bálint csak 1 hetet és azt is immel-ámmal. Én szeretem volna, ha tovább kúszik, de neki elég volt ennyi.

Szóval, jó, hogy Zita ennyi időt áldoz arra, hogy mindent a lehető legtökéletesebben csináljon.

Ugye, igy már minden rendben?? :roll:

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

lassan = elég időt fordit rá

na, igy értettem.

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, tegnapelőtt kezdett el kúszni, nem egy hónapja :roll: Nem tudom meddig fog kúszni, a gurulás az, amit régóta csinál és egyre profibb szinten. Már nevezhetném gurulás versenybe. :lol:

Kép
ági_bp

Bocs, hogy elolvastam! :oops:
Szerintem igy is szuper! Bálint pl. sohasem gurult. Mondjuk neki talán a súlya miatt volt nehezebb.

Egyébként utánanéztem az irodalomnak is, hogy ne tarts "szakbarbárnak".

Ártalmas sürgetés
Nem ritka, hogy a szülők siettetik az egyes mozgásformák kialakulását: a pár hónapos babát ültetik, az állni alig tudót kézen fogva jártatják. Normális esetben az ideg- és az izomrendszer érése megelőzi az új mozgásforma kialakulását. A szintek egymásra épülnek: kúszás nélkül nem jó mászni, mászás nélkül nem jó fölállni, ugyanúgy, ahogy alapozás nélkül nem jó házat építeni. Mindig az előző mozgásforma néhány hónapos gyakorlása alatt készül fel a szervezet a következő produkcióra, amit így könnyedén, örömmel, nagy biztonsággal fog véghezvinni a baba. Nem kell erőltetni: attól nem értékesebb, okosabb, szeretetreméltóbb egy csecsemő, ha hamarabb tud valamit, mint a többiek. A siettetett gyereknek nem a boldog jövőjét, hanem későbbi mozgásrendszeri betegségeit alapozzák meg a türelmetlen felnőttek.

Azt hiszem, hogy igy már megérted a szándékom. A világért sem akartalak megbántani.
Azért még lehetünk barátok, ugye? :P

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, persze :wink:

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Köszönö Doo, kedves vagy a tali időpontjával kapcs. De csak márc. végén tudok időpontot kérni, hétköznapra a kardiológián.
Csak miattam ne legyen hétköznap. Hétvége jobb az ilyen programra. Majd igyekszem én alkalmaszkodni hozzátok.

Kép
anido

Csajok, jól emlékszem, h. volt már itt téma a fejrázás?
Nálunk Emma most kezdte el.
Vagy már tiltakozik, vagy tetszik neki a dolog (bár nem vigyorog hozzá), vagy a fülébe ment a víz vagy idegrendszeri a dolog.
Lehet felhívom a dokinőt. Remélem nincs gáz.
Pár napja csinálja egyébként, evés közben és nem evés közben is.

Kép
niki30

sziasztok!

leírom,aki megsértődik,tegye,ti kértétek!

hogy lehet azt mondani valakinek,aki életét alárendeli egy férfiénak,gyermeket szül,stb,és az a tetü félrelép,hogy hát,gondolkodj,próbáljátok meg helyrehozni,ott a kicsi.....belegondoltatok,mit írtok?esetleg szeretkezzen vele,miközben a pasi máshol jár:?kapcsoljon is ki talán teljesen?vagy jókat nevessenek,mint rég?netántán újra tervezzenek közös jövőt?
Nem éltétek át,könnyű nektek.Ne is éljétek,kívánom...És hogy apa esetleg 2hetente jöhet?örüljön,hogy jöhet,ő intézte így a sorsát!!!!
heti 3?nagyon megsínyli a pici!nem tudja,ha sokszor,miért nem mindig?mert pici!!!ha meg így lesz,később miért ritkul ez?A kéthetente is elég kemény,ezt csinálom a naggyal,jóban vagyunk az apjával,de ő nem neveli a gyereket,csak haverja,még azt sem tudja,mit szeret a fia...

ha 100at megkérdeztek,aki átéli,azt mondja adjon gyerektartást,és húzzon a francba.
Mert a gyereknek szüksége van rá?igen.nem rá,egy APÁRA!!!
aki ha beteg,vele van,olvas neki, aki8 siet hozzá haza.
na,ez már általában az "új"apuka.
véleményem szerint aki egyszer,ráadásul pont ilyenkor teszi,.....hú,inkább nem írom.
nagyon visszafogott voltam!!!

BOCSÁNAT AZ ÉRINTETTŐL!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, Te tudod milyen lehet, ha már átélted.
Mi valóban nem.
De meg kell h. védjem a többieket, és csak azt tudom mondani, bármit is írtunk, egyrészt a tapasztalatlanság és a jószándék vezérelt. Senki nem akarta megbántani Melcsit és szerintem nem is tettük, csupán csak nyugtatásképpen szánta mindenki, amit írt.
Úgyis Melcsi dönt, ad e még egy esélyt, vagy sem. De mint kiderült, nem.

Szóval, sajnálom, h. felháborítottak a hozzászólások, de nézd el nekünk!

Kép
niki30

Én nem vagyok/voltam ennyire sarkallatos, de priviben hasonlót írtam Melcsinek, csak megfordítva, hoyg ne legyen abból bűntudata, ha nem tud második esélyt adni.... második esély nincs szerintem se. Az életre mindenkinek csak egy esélye van!!!!! Minden lépésednek következménye van és ez nem tegnap derült ki senki számára. Így élünk 10-20-30 éves. Gyereknek ha bedobtad a fülbevalód a lefolyóba, hoyg megnézd mi történik vele sem kaptad vissza! Ez így van a kapcsolatainkkal is!

Melcsi mi van veled, nagyon rég voltál erre!!!

GYermek láthatás kapcsán is teljesen egyetértek Gabival, persze más a dolog, ha nagyobb gyerekről van szó.... de véleményem szerint és lehet hogy ezért most engem is elítéltek, a legjobb egy új apuka, egy egyetlen apuka. Nem pedik van nekem hétközben apukám meg hétvégén apukám szindróma.

Most megyek mert ezer dolgom van még! :)

Amúgy mindenkit imádok a saját véleményével együtt! :) Kell hallani szerintem is ilyet is olyat is, attól fejlődünk! :)

KépKépKép
bogyra

Ne mentegetőzz Niki,tudom,ki mit miért írt akkor.
Én alapból egy olyan ember vagyok,aki utálja a nagykönyveket.Az élet más.Én nem cselekszem könyvek szerint,én nem hagynám éjjel ordítani a gyermekem,én nem hagynám,hagy essen le,majd megtanulja...stb.
Nekem ezek abnormális dolgok.Más teheti,én nem.Nekem szívem van,EGY darab!Nem átjáróház(pasik!),és sebezhető!Nekem fáj,ha sír a gyerek,én másképp látok dolgokat.
Sokszor olvasom:ne vedd ki ülj oda mellé.Hát,megkérdezném azt,aki ezt írta,mi lenne,ha megnémulna,és nem tudná kifejezni magát,sírna és én odaülnék,hogy megnyugtassam,szemében látszólagosan letojva,mi baja,mit éreztél drága?na,ezek után írjon ilyet.
Én,mint kétgyermekes anya teszek ezekre,a gyereket Én akartam,Nem Ő engem,ha sír,ha fáj,ha kell,rám számíthat,nem megyek hanem ugrok,ebben a világban kinek a popóját nyalja az ember,ha nem a saját véréét?olyan lesz Ő,amilyennek minket lát,meglátásom szerint,ha én ugrok,Ő is fog nekem,a gyerekeinek....
Patrikot is így neveltem.
Ő a fiam,a gyermekem,és a legjobb barátom,a legnagyobb simlistársam,minden.
Ez az,amikor úgy érzem,jól csináltam!Mert egy dolog vezérelt!A SZÍVEM!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, nagyon szép, ahogy leírod, h. a gyermek a legjobb barát, stb....
Hidd el, én is mindent megtennék Emmáért, mindent!
Ez nem is kérdés. Szerintem itt mindannyian! És szerintem Mindenki úgy van a saját gyermekével, mint Te! Ez szerintem egyikőnkben sem kérdéses.
Ugrunk, nem ugrunk, hagyjuk sírni, nem hagyjuk, ettől függetlenül imádjuk azt a csöppséget, akit - ahogy írod is - mi akartunk.
Nevelési elveink eltérőek lehetnek.
Ettől függetlenül a lényeg a lényeg, ők a legfontosabbak.
No:)

Melcsi témáját meg nem akarom már túlragozni, ő tudja mi a legjobb nekik.

Kép
niki30

Persze, mielőtt még félreértenéd, jó, h. Te is leírtad a véleményedet.
Végülis ezért is vagyunk itt:)

Kép
niki30

Gabi, ebben az alvás dologban hasonlóan gondolkodunk. Én sem hagyom sírni, inkább együttalszunk. De ezeken, hogy más másképp csinálja nem kell kiakadni. Úgyis mindenki a saját elveit látja jónak-bár szerintem van aki a sírni hagyást választja és közben magát is emészti jól teszi-e. :roll: Én mikor erről van szó, egyszerűen nem szólok hozzá, nem írom, hogy jajaj ezt szerintem nem így kellene. Ők is írhatnák nekem, hogy ezt nem így kellene, mert Ők máshogy látják. Vagy máshogy érzik. Ennyi.

Kép
ági_bp

Persze,mindenki szereti.Csak amikor annyira nevelni akar az ember egy ilyen kicsit,azt felejti el,a kicsi mennyire nagyon kiszolgáltatott!!!!!!!A gyereknek az első 2évben nem a nevelésen kell lennie a hangsúlynak.2éves korig a gyereket szeretni kell,ő ebből "táplálkozik".Amikor JOBBAN ért dolgokat,akkor kell megtanítani.
Nem azt mondom,ne tudja,mit szabad,mit nem.Ez kell.
De ennyi.Szeretet,ölelés,nevetés,játék,tiszta pellus,anya...ez most a fontosabb.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi ebben egyetértünk. :lol:
Szeretet, játék, nevetés, ölelés és BOLDOGSÁG!

Kép
niki30

Gabibaba, nagyon franko amit irsz! Detto ez a velemenyem, mindket temaban! Igy nem is reszleteznem.

Elinam alszik, edes draga, annyira porog az agyban, hogy surun beuti magat, a racsvedo az mar semmi neki, ilyenkor gondolom azt, hogy az egesz agyban korbe kellene racsvedo, na meg olyan emi nem jon le.
Mert igy hogy lejjebb engedtuk at agyat, a racsokon csuszik.

En olyan boldog vagyok Vele itthon, hogy azt sajnalom, hogy mar szinte 9 honap eltelt, alljon meg az ido, mert nem akarom hogy jojjenek majd a munkaval toltott hetkoznapok (pedig nincs bajom a melohelyemmel), meg el sem tudom kepzelni, hogy nelkule legyek napkozben.

Tudom hogy ez meg odebb van, de megis ugy megy az ido!

KépKép
horilda

Gabi jól beszéltél! :) AMúgy pont ma agyaltam azon (illetve tegnap éjjel), hogy mit is csináljak ezzel a kis lúrkóval, mert eddig 1-2x hagytam sírni, de múlt éjjel megint sírt és én meg feküdtem az ágyban, néha bementem és igazán nem tudtam eldönteni mit is csináljak!! :( Felvegyem vagy hagyjam!!! AZtán persze felvettem, meg is nyugodott egyből, de aztán ugye szokás szerint hajnal 5-kor megint megébredt. Na akkor ahgytam sírni, de aztán meg annyira belelovalta már magát, hogy meg sem bírtam szinte nyugtatni......a végén már reggel lett és felébredt, meglátta a macskát és minden rendben volt! :) Azt hiszem ha ma is ivás után sír , akkor felveszem és megnyugtatom......meglátjuk mi lesz aztán. Azért hagytam ugye sírni eddig párszor, mert egy időben óránként kelt és ringattam el!! Imádom őt, de azért nem volt túl jó felkelni óránként. MOstanában viszont csak 1-2x éjjel. Viszont én magamról tudom, hoyg félek a sötétben, utálok egyedül lenni.....és lehet, hogy ő is így van...akkor meg, ahogy Gabi is írta annyira jó, ha az embert babusgatják. Úgyhogy meglátom milyen lesz a mai éjszaka..aszerint cselekszem. A szívem tegnap azt súgta ringassam, de ugye az eszem meg azt, hogy hagyjam még, mert megszokja és ismét óránként fogunk kelni. Mindenki másképpen csinálja tudom és mivel nekem első gyerek a fene se tudja hogyan csináljam, mi (és van-e egyáltalán) jó módszer. Azért is jó idejönni, mert itt azért annyi mindenről írtok és most speciel, amit Gabi írt az nagyon megérintett! :)

Na most rohanok, mert vacsi van. Majd még jövök.

Kép

Kép
lorcika

Hová tűntetek, lányok? :)
Csak nem elmenekültetek máshová, mint a júliusi topic? :D Csak nem előlem? :roll:

(Doo, tudom, még fürdik... a másik topicban olvastam :D )

Tegnap kipróbáltam az almás, meggyes rizst, ez még jobban bejött Blankának, mint korábban a meggyes rizs. Tudom, ez nem olyan nagy dolog, de én örülök neki. :D

A múlt hétvégi felülés óta egyszer sem sikerült az ismétlés Blankának, bár folyamatosan próbálkozik, de a négykézlábazásból nem sikerül a popójára hoppanni, visszafekszik hasra. :( Na, de gyakorlat teszi a mestert, majdcsak belejön, remélem.

A kúszást viszont folyamatosan gyakorolja, de soha nem tesz meg nagy távokat, a nappalinak még a felét sem járta be, nemhogy kimenjen a folyosóra. :roll: Kicsit lassú a mi lánykánk....

A pancsolást viszont egyre jobban élvezi, bár azért azt is csak mértékkel.
mary74

"Sírni hagyni" témához nem igazán tudok hozzászólni, ilyen szempontból mi szerencsések vagyunk, az első 1-2 hét óta nálunk nemigen voltak ordítós éjszakák, hál'Istennek. (Persze, még lehetnek...majd akkor elmondom, mit tettem.) De valószínűleg én sem bírnám, hogy sírni hagyjam, de ki tudja mit hozna ki belőlem, ha rendszeresen ilyen éjszakáink lennének....
Az az igazság, hogy nekem nincsenek bebetonozott elveim (hosszú távon ez lehet, hogy nem jó...), igyekszem/igyekszünk az adódó helyzeteket a lehető legjobban megoldani, ahogy az eszünk és a szívünk diktálja. Természetesen utána szoktam olvasni mindig az adott témának és aztán kipróbáljuk, amit helyesenk tartunk.
mary74

Tényleg mindenki lelécelt csajok?

Kép
niki30

Brendus felállt,aztán megint és megint,pont a kezemben volt a fényképező!!! :lol: (kúszni bezzeg alig!)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Mary!

A rizst egyben hagyod,vagy azért azt még nem?
Brendus még a tejbegríztől is öklendezik,pedig a gríz nagyon pici,bezzek az extrudált kukoricapehely,puki,kuki néven,az nem vált ki ilyet.A kölesgolyó viszont szintén.Furcsa gyerek ez a Bembő! :lol: (mostanában így hívom)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!
Nem hagyom egyben a rizst, összeturmixolom az egészet. Blankának még csak 2 foga van, öklendezik, ha kicsit is darabosabb valami kaja.
mary74

Gabi,
és hol van az a bizonyos fotó az ácsorgó Brendonról? :D Légyszi....
mary74

Lorci!

Ricsi micsi hogy van a tegnapi merénylet után, amit apa elkövetett ellen???

Ha ez vigasztal ma lekergette a mi gyerekünket is az ágyról, azthittem a nyak kitörik.... de ezek a kölykök nagyon jól bírják a strapát!

Nah vigasztalok tovább, pici búbosbankát! :)

KépKépKép
bogyra

Mary!
Én is figyelemmel kísérem ám, hogy mi van veled és Blankával! :lol:

Lányok!
Bocsi ha offolok egy kicsit , de segítséget szeretnék kérni! Ha jól emlékszem közületek van valakinek üzlete. Én azt szeretném megtudni, hogyan lehet Büfét nyitni, hol lehet ennek utána nézni?

Előre is köszi a segítséget!

Bea

Kép[/url]
június

Brendonnak gratula a felálláshoz!

Jelentem, ma Emma is felállt:)

Kép
niki30

Kép

Kép
niki30

Gratulalok Emmanak es Brendonnak a felallashoz! :D

Elina most a maszast elvezi, egyre gyorsabb es messzebb mereszkedik.

KépKép
horilda

Nagyon el van tűnve mindenki?
Legyek paranoiás? Miattam?

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?