Niki, én lemértem egyszer kíváncsiságból, és 180-at szopott Zsófi este 9kor, mondjuk akkor előtte kihagyta a 3 órás szopit, tehát ez reggel óta termelődött
úgyhogy gondolom 70-80akat még bizti szopik 1-1 alkalomal. Annyi meg iszinek bőven elég. Szerintem nagyon csalós, mert néha úgy érzem nincs benne tejcsi, de csorog ki a száján amikor leszáll róla... és nekem is a másikból néha folyik, amíg az egyiket nyüstöli.
Mary, nálunk ez úgy hangzik:
Süti süti pogácsa
papának, mamának
Zsófikának magának
és közben tapsol. Már olyan ügyi, hogy csattog is ahogy veri össze a kis tenyerét
Irigy vagyok a hóesésre, bár a napsütés sem rossz
Csilla, remélem csak futó megfázás
Bogyra , naaagy gratula a vizsgákhoz! És persze az ácsorgó Levinek!
Mire hazaértük a bankból Zsófi bealudt, nem volt szívem levetkőztetéssel felébreszteni, így beleraktam a mózskosárba felöltözve, és rányitottam a teraszajtót. Hát alig fér el benne
Pedig nekünk extra nagy mózesünk van, és már 1 hónapja nyúzom apit szedje szét és vigye le a pincébe, mert Zsófi már nem alszik el benne, csak fent a kiságyában, a sötét szobában... na mindegy, most pont kapóra jött
Olyan furi nézni, hogy pár hónapja még szinte elveszett benne, most meg már csak behajlítva fér el a lába benne
Ja és ma este extra progi volt hajnalban. Két órán keresztül volt fent!!! ÁÁÁ nem tudom meddig tart... Olyan hihetetlen hogy féléves koráig átaludta az éjszakát, most meg nyűglődök vele...