mi is hazaértünk Mamáéktól, Szabi ma nagyon jó kisfiú volt!!
Szamóca, a bálra remélem eljutottatok, Évi anyukájának igaza van, sztem is. Jázmin reméljük csak egy kis futó náthán esik át.
És nagyon várjuk a képeket! Hűű, ez dokibácsi ért a nők nyelvén, úgy látom, tudja, mivel lehet bókolni!
Porszinnyó: anyukáméknak vizes van, Elektrolux (asszem), és nagyon szereti! Majd kifaggatom!
Judit, Annalucusnak remélem gyorsan helyrejön a kis szeme, majd írd meg, használ-e a csepp!
trendiség: hát asszem én is messze állok tőle, hacsak nem lett őrült divat a zsíros haj, meg a melegítő, XXL-es pólóval (mer az a kényelmes...)... esetleg még a lenőtt hajjal pályáznék....
Katlina,
Sejtem, mit érzel mostanság...
Mesélj! vagyunk, hogy lelket öntsünk... Nekem rengeteget segített az elmúlt 2-3 nap alatt az, amiket írtatok!!!
Szilbee, akkor jó pihit, hosszú, nyugodt éjjelt kívánunk!!!!
Olga, Kata, Ildi,Betti! már írtam, de most is csak ismételni tudom magam: minden tiszteletem a tiétek!!!!
Fanna, nagy igazság van abban, amit írtál... Mint mindig...
És én is fel tudom ajánlani az ótót, szivesen elviszünk benneteket!! Bár csak egy autósülésünk van, a bébihordóba már nem férünk bele, de amiben tudunk, nagyon szívesen segítek!
Niki, csajok hogy vannak? És te??? Az éjszakázás nehéz és kimerítő, de biztasson, hogy egyszer majdcsak átalussza Kata is az éjjelt..
Én is arra szoktam gondolni, mikor Szabi üvölt az autósülésben, hogy amikor már a csajszikat fogja hazafuvarozni 18 év múlva, csak nem fog már üvölteni...
De ha üvölt is, már nem engem szomorít vele!
Évi, szívemből szóltál, bezártság, foly. készenlét, stb...
Csongi nagyon ügyes, gratula!! És jó, hogy dobtál képeket is a bajnokról és anyukájáról!!
Betti, kitartást a kis baglyodhoz!!!
Örülök, hogy a sok pityi-pityi volt a ludas!!!
Márti, drukk, hogy ne jöjjön i semmilyen betegség!
Mi már az alvással eljutottunk odáig, hogy 10-11 közt alszik el Szabi, és 7-kor, legkésőbb fél 8-kor felkel. Plusz 1-2 órának azért örülnék, mondjuk egy 10-től 9-ig tartó alvással már olyan boldog lennék!
de cserébe du. alszik 2 órát, ha tolom a kocsiban. tehát igazából akkor sem érem utol magam mondjuk a házimunkával.
Na, vissza kell még olvasnom!