Új privát üzeneted érkezett!

Szamóca, remélem nem betegszik le Jázmin is... Ki lesz velük este?
Menjetek el és érezzétek jól magatokat! Anyukám mindig azt mondta, ha már egyszer készültünk, menjünk, ne azon járjon az eszünk mi van otthon, hanem engedjük ki a gőzt! A ruhádra nagggyon kíváncsi vagyok!

Olga, azért sejtettem ám, hogy végül megismertél :lol: Az jutott eszembe, ha jönne végre a jó idő, elsétálhatnátok felénk, van itt is játszótér, vannak kicsik, nagyok...
Én nem ígérem, mert nekünk a játszótér már a focizásról szól, úgyhogy Csongit innen nem nagyon lehet kirobbantani!
Második gyerek: hát én ugyanezt mondtam, mint a párod. Két gyerkőcöt terveztem, kis időkülönbséggel. Erre Csongi 24 órás gyerek volt, éjjel nem aludt, nappal pörgött, mint aki duracell nyuszit nyelt. Komolyan mondom, még pisilni sem lehetett tőle egy jót.
Amikor a vele egykorú gyerekek anyukái várták a második babót, én is azt mondtam, hogy az ő gyerkőcük biztos átaludja az éjszakát.
(Ja, én is imádom Madonnát :lol: )

Áttérve a női nem rejtelmeire.... az ember lánya meg akar felelni a külvilág támasztotta feltételeknek. Légy tökéletes anya, feleség, háziasszony, netán dolgozó nő egyszerre! Képtelenség minden feltételnek megfelelni! Egy kisgyermek rengeteg energiát vesz el, (persze ad is), sokan nem értik meg, hogy a folyamatos "készenlét", hogy az ők igényeit kielégítsük nagyon leterhelő. Emellett jön még a bezártság, mert hát keveset van emberek között az anya, nincs kinek kiöntenie a szívét.
Szerintem egy ilyen fórum annyi lelkierőt ad, hogy azt el sem hinné az ember!
Senki ne tartsa magában, ha bántja valami, vagy úgy érzi nem bírja tovább. Már az segít, ha leírja, és érzi, hogy a többiek egy emberként állnak mellette!

Márti, akkor majd küldöm a táblit! Kitartás, remélem titeket elkerülnek a betegségek.

Kata, gratula a dolgozathoz! Nem minden tanár normális ám :?

Anikó, nem sok szerencséd van neked ezzel az SZTK-val! Nyugi, lassan elfelejtheted őket! Varrás témában nem tudok segíteni.

Balwin, csak néztem Luca mekkorát nőtt! Hihetetlen, hát most született :lol:

Jaimee, na, 5 óra, az már jó :lol: Szopi rendben? Fejsz még?

Elküldöm, aztán visszaolvasok, akartam e még valamit....

Évi és
Kép
csongianya

Gratulálok Csonginak! ill. a csapatnak! :D
szilbee

Jah, tudom már!
Szilbee, nagyon jó a videó! Nekem főleg a grimaszos tetszik :lol: És hogy van már a nagyfiú? Mikor mennek haza?

Betti, megértelek, ha még vártok a második babóval. Nagyon sok minden van most a válladon, légy túl a sulin, akkor talán már könnyebb lesz!
Jó, hogy Bettike nem pisilt be. Ja, írni akartam már neked, hogy Csongi még 5 évesen is sokszor bepisilt éjjel. Nem tudom miért, nem volt felfázva, nem érte (legalábbis szerintem) lelki trauma, (bár lehet?!). Már ott tartottam én is elviszem dokihoz, aztán elmúlt magától. Talán akkor érett meg rá a szervezete.

BBJ, hát én nem tudom a 15-ét, mert nálunk szülinap hegyek vannak akkor (Csongi, én, apósom), meg azt sem tudom, Csongi mit kezdene a kicsikkel... Szal, majd még kiderül.

Évi és
Kép
csongianya

Elolvastam.
Köszönöm szépen, hogy szorítottatok nekem.
Majd este jövök, mert felébredt Gál B., menük ki motorozni, míg nem esik
Kati
szolkata

No, jól elvagyok itt magamban! Persze majd este jöttök csicseregni, amikor én már kidőlök a sorból.... :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi, gratula a fiadnak! Ügyesek voltak! Tök jó, hogy együtt is fényképezkedtetek!

Kata, Neked meg a vizsgádhoz gratula!

Volt kint a doktor bácsi, Anna mehet hétfőn oviba, Máté is rendben van, Jázminnak piros kicsit a torka, Cedax Babyt kapott, amit egy nap egyszer kell beadni, azon túlvagyunk, úgyhogy szerintem apukám boldogul velük.

Képzeljétek, a doki bácsink lánya is jön a bálba és addig kérlelt, miután megnézte a gyerkőcöket, amíg meg kellett neki mutatnom a ruhámat :lol: Tetszett neki :lol: Főleg, mikor mondtam, hogy az enyém pont a felébe került (anyagostól-táskástól-varrásostól volt 16.000 ft) , mint a lányáé... :lol:

Viszont elromlott a porszívónk. Egy kérdés: vizes porszívót ajánlotok vagy a hagyományosat? Esetleg konkrét márka, típus? Segítsetek, mert sürgős!!! Köszönöm.

Holnap jövök fényképekkel, meg majd mesélek is, de szerintem ez csak délután lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

sziasztok!
Évi hát remélem én is hogy elfog neki múlni csak az bosszantott meg idegesített hogy viszont majd két három hónapig szinte csak nagyon ritkán pisilt be!
Remélem igazad lesz!!!!

Gratulálok a fiadnak nagyon ügyes:-)

Azt hiszem hosszú éjszakánk lesz:-( Bettike nem aludt napközben s most meg már egy fél órája kidőlt....majd olyan kilenc fele fel kell s fennt lesz majd egyig tuti. :cry:

szép estét majd jövök!!!
Remélem ma is lesz olyan kis chates est, és be tudok szállni!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Ma is családi ebéden voltunk, nagymamám 81 éves szülinapját ünnepeltük. Olyan aranyosan meghatódott, persze mindig mindent Ő akart csinálni most is. Tiszta ideg, ha valamit nem Ő csinálhat, és mivel nem hall jól (vagy csak szelektív a hallása), általában nem is vitatkozunk Vele. Nem lenne értelme.

Szamóca: Remélem el tudtatok menni és a lányok jobban vannak. Érezzétek nagyon jól Magatokat!

Évi: Gratulálok Csonginak!

Kata: Neked meg a vizsgához! Megbeszéltük ma unokatesómmal, hogy ismer Téged. Mondta, hogy nagyon fajintos Bencéd van.

Olga: Hát az éjszakáink nekünk sem könnyűek. Kata is 3-4-szer van fenn. Általában 2-szer szoptatom, a többi alkalommal valahogy visszaltatom. Én is nagyon szeretnék átaludni egy éjszakát. Dorka nem volt ilyen sokat fenn. De én ennek ellenére szeretnék még babát.

Jaimee: Nektek nehezen jött össze a baba? Bár a szülésörténeted végén láttam, hogy említetted. Végüis hogy sikerült?
Egyébként a felettünk lévő topik azért nevezetes, mert aug-ban volt egy kisbaba, aki betegen született és nagyon összefogtak a megmentésére a topikolók. Sajna, nem sikerült.

Balwin Judit: Nagyon kötőhártyának tűnik a dolog. Jobbulást Annalucusnak!

Judit: Én szeretnék menni Kecskemétre. Valahogy össze tudnánk hozni? Én nem tudok vezetni, de szívesen csatlakoznék Hozzád, akkor úgy is, hogy átmennék vonattal Miklósra.

Még egy csomó mindent akartam írni, de Dorisz cseszeget, hogy menjek. Ő sem aludt délután is ilyenkor extra nyűgi, de aludni nem akar.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Hát ti tudtok termelni!!!

Szami lelkembe hatoltál!!!!!!
Én azt hiszem a mai napig nem barátkoztam meg az új "alakomal"
Jó bálozást és már megesz a fene hogy milyen a ruhád

Fanna!
Én megrendülök amikor,anyuka tűsarkúban kifestve,trendisen felöltözve gyerek úgyszint,és ilyenkor eszembe jut hogy mióta Robi megvan legkényelmesebb cucc a melegítőgatyó,festeni már lassan azt sem tudom hogy kell,és már azt is karácsonyi ajándéknak veszem ha eljutok a kozmetikushoz!
Na ők hogy a fenébew csinálják??? :D :D :D

Balwin!
Márc.22.-én lesz húsvét hétvége(anikó!Akkor megy szülni ha mindenigaz)

Kép

Kép
katlina

Évi, gratulálok Csonginak és a csapatnak! :D

Szamóca, Jázminnak jobbulást!
Én porzsákos porszívót már semmi pénzért nem vennék. Most porzsák nélkülit használok. Egy kicsit könnyebb kipucolni :) A vizesre még nem tudtam magam rábeszélni, egyelőre drágállom. De ha kinyúlna a jelenlegi porszintyónk, akkor valszeg olyat vennék :wink: Igaz, hogy semmilyen tapasztalatom nincs róla, csak amit írnak.

Niki, potyavonatozásra vágysz? :wink: T.miklósról Szolnok útba esik Kecskemét felé... Illetve hát a Tiszán mindenképpen át kell menni :)
Igen, dokibácsi mondta, hogy pirosak a kötőhártyák... Köszi, remélem hamar túlleszünk rajta!

Betti, mi is elleszünk még egy darabig, Annaluci nemrég kelt fel...kicsit tolódott a délutáni alvása. Úgyhogy 9-9.30 körül fürdetem, 10-11 körül csak elalszunk... :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Ja és nagyon gondolkodom a bukósisakos dolgon mert ma Mütyim kétszer esett kétszer verte be a fejét már a másodiknál nálam is eltört a bili,kész bőgtem mint egy takonyos kölyök

Kép

Kép
katlina

Kata, gratula a kitűnő jegyedhez! :D

Márti, Angéla hogy van?...

Hát, ez a trendiség...nálam nem okozott sokkot, én a terhesség előtt se voltam az :mrgreen: Najó, de ennyire lerongyolódva se :? Az alakomat meg jól elbújtattam az úszógumijaim mögé :evil:

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata! Én is had gratuláljak! :D Már párszor írtam ugyan.... de, minden elismerésem a gyerek és / vagy munka mellett tanulóknak. Nekem is rá kéne szánnom magam...

No nekem mára ennyi, mert extra sz@r napom volt... szerintem front volt... Dávid alig aludt ma... és persze nem bírta az ébren létet se... szóval, most egy gyerek mellett úgy elszált minden enerdzsim, mint 2 gyerek mellett se... :shock: :roll:

Sz'al ... Jóccakát mindenkinek... vár a pancsim és az ágyikóm!

Kép
szilbee

mi is hazaértünk Mamáéktól, Szabi ma nagyon jó kisfiú volt!!

Szamóca, a bálra remélem eljutottatok, Évi anyukájának igaza van, sztem is. Jázmin reméljük csak egy kis futó náthán esik át.
És nagyon várjuk a képeket! Hűű, ez dokibácsi ért a nők nyelvén, úgy látom, tudja, mivel lehet bókolni!

Porszinnyó: anyukáméknak vizes van, Elektrolux (asszem), és nagyon szereti! Majd kifaggatom!

Judit, Annalucusnak remélem gyorsan helyrejön a kis szeme, majd írd meg, használ-e a csepp!
trendiség: hát asszem én is messze állok tőle, hacsak nem lett őrült divat a zsíros haj, meg a melegítő, XXL-es pólóval (mer az a kényelmes...)... esetleg még a lenőtt hajjal pályáznék....

Katlina, :cry: :cry: Sejtem, mit érzel mostanság...
Mesélj! vagyunk, hogy lelket öntsünk... Nekem rengeteget segített az elmúlt 2-3 nap alatt az, amiket írtatok!!!

Szilbee, akkor jó pihit, hosszú, nyugodt éjjelt kívánunk!!!!

Olga, Kata, Ildi,Betti! már írtam, de most is csak ismételni tudom magam: minden tiszteletem a tiétek!!!!

Fanna, nagy igazság van abban, amit írtál... Mint mindig...
És én is fel tudom ajánlani az ótót, szivesen elviszünk benneteket!! Bár csak egy autósülésünk van, a bébihordóba már nem férünk bele, de amiben tudunk, nagyon szívesen segítek!

Niki, csajok hogy vannak? És te??? Az éjszakázás nehéz és kimerítő, de biztasson, hogy egyszer majdcsak átalussza Kata is az éjjelt..
Én is arra szoktam gondolni, mikor Szabi üvölt az autósülésben, hogy amikor már a csajszikat fogja hazafuvarozni 18 év múlva, csak nem fog már üvölteni... :? De ha üvölt is, már nem engem szomorít vele! :wink:

Évi, szívemből szóltál, bezártság, foly. készenlét, stb...
Csongi nagyon ügyes, gratula!! És jó, hogy dobtál képeket is a bajnokról és anyukájáról!! :)
Betti, kitartást a kis baglyodhoz!!! :roll:
Örülök, hogy a sok pityi-pityi volt a ludas!!!

Márti, drukk, hogy ne jöjjön i semmilyen betegség!

Mi már az alvással eljutottunk odáig, hogy 10-11 közt alszik el Szabi, és 7-kor, legkésőbb fél 8-kor felkel. Plusz 1-2 órának azért örülnék, mondjuk egy 10-től 9-ig tartó alvással már olyan boldog lennék!
de cserébe du. alszik 2 órát, ha tolom a kocsiban. tehát igazából akkor sem érem utol magam mondjuk a házimunkával.

Na, vissza kell még olvasnom!

Kép
Kép
dorkáék

akkor úgy látom hogy ez ma egy ilyen nmalvós nap volt:-(
Bettike is nagyon nyügi volt, semmi nem volt jó neki meg durcizott egyfolytában, bár méég alszik de várom mikor kell hogy menjek. Párom is alszik mert tegnap éjszakázott s nem jól aludt nappal a csajszi miatt. Nekem is fájt egésznap a fejem, dehátha holnap jobb napunk lesz és végre a csavizást is be tudjuk iktatni :D

szamóca jó bálozást

szép álmokat

Kép
kbernadett

Kata !!
Ügyes vagy! A másik jeggyel meg ne törödj. Nálunkis volt most olyan vizsga hogy ugyanarról a kidolgozott tételsorrol taultak és ugyanazt írták le az egyiknek négyes lett a másiknak ötös. Nah most akkor nincs pofára osztályozás? dehogynem!!!!

nah mára tényleg befejezem
pusz

Kép
kbernadett

Na, ez nem szép. Itt vagyok, mindenki más meg kidőlt :(
szolkata

Köszönöm a gratulákat, igyekeztem helytállni.

Próbálok néhány okosságot én is hozzátenni az aktuális témákhoz.

Jamiee: szerintem sem kell plusz inni adni Rékának a szopi mellett. Biztosan nem szomjas. A Pelenkák közül pedig nekünk is az vált be, aminek gumírozott a hátulja (Libero, Huggies), eleinte Pamperst használtunk, de naponta többször kellett fürdetnem Bencét a tarkójáig érő trutyi miatt. :roll: Réka is most már nem újszülött kinézetű, hanem kezd kerekedni, formásodni az arcocskája. Szépi.
Dorka: örülök, hogy jobb kedved van. Tudom én is, miről beszélsz. Én ha besokallok, kiborulok, hisztizek. Nekünk sincs túl sok lehetőségünk kettesben lenni apával, sőt nekem egyedül sincs programom, csak amikor iskolába megyek. És most már majd nem 2 és fél éve van hozzám nőve a fiam, ha nincs mellettem nagy ritkán, rossz érzésem van, rettegek, mert valami hiányzik az aurámból.
Még olyan is eszembe jutott a tökéletes anya, feleség, dolgozó nő témában, hogy én már terhesen is baromira utáltam a szakirodalmakat, mert mind azt sugallta, hogy kismamának lenni szuper, ennél jobb sose lesz, újszülött gyerekünkkel full boldogság, no para, no fáradtság, max. tej. Pedig... én kismama sem szerettem lenni, a többiről meg ti is tudjátok, mi van.
Szamóca: érezzétek magatokat jól a bálban! Bár ezt már csak holnap olvasod. A ruhádra én is kíváncsi vagyok! Jázminnak jobbulást kívánok. Bencém is Cedax-ot szokott kapni, ha tüszős mandulagyuszija van. Nagyon jó szer, és finom is.
Elküldöm, mielőtt elszáll. folyt. köv.
szolkata

No egy adag elszállt :twisted: :twisted: :twisted: Kezdhetem újra.
szolkata

Sziasztok!
nekem ma extra szar napom volt. Misi mondta, hogy húzzak el vásárolni! Na beugrottunk a corába Grétivel, mert hova menjek már délután?????

Szami!
Első dolgod legyen holnap felrakni a ruhás képet! mgehalok a kíváncsiságtól! Már ha a doki bácsi is beájult tőled, akkor....Nekünk miért nő a gyerekorvosunk? vagy csak rosszul választottam? (gonodlom ezért viszi mindig Misi a gyerekeket a dokihoz)
Remélem nem komoly Jázminnak a kórság, és tényleg érezzétek jól Magatokat!

Évi!
Nagy nagy gratula, akkor ma jót alszotok mindketten!

Betty!
Akkor ne aggódj, bár még bizti lesz bepisi, de semmi komoly. van úgy hogy csak a játékba feledkeznek bele, valljam meg őszintén én is mindig az utolsó pillanatba megyek, tudom nem jó, de olyan nagyon lusta vagyok wc-re menni!
Hova csalingáztok holnap?

Niki!
Hát perzse, hoyg mehetünk együtt! és mivel tényleg Szolnokon megyek keresztül, ezért házhoz megy a taxid!
Na majd felétek is elküldöm az álommanót, hogy jó sok álomport hintsen! Én erre nem lennék képes, már attól begurulok, hogyha Leti ne adj Isten egyzser riaszt! Én arra fogom, hoyg öregszem!

Szilbee!
nektek akkor nem kell! valami volt a levegőben?

kata!
nagyon gratu Neked is!

Judit!
Miylen cseppet kaptatok? és tényleg nem lehet kamillázni, mert szárít. Belekapott Lucus? vagy mitől lehet? Kinél voltatok?

Fanna! Hát, remélem sikerül megszervezni a talit. van egy gyerekülésünk plusszba, a csattja nem tökéletes, de vészhelyzet esetére beviszem, még megyünk addig Szolnokra egy párszor!

Melegítő, bár már azokon sem három lyuk van.. a festékeket mostanában szortíroztam, mert lejárt a szav.idejük... szóval dettó. jó, ha kéthavonta eljutok fodrászhoz, kozmetikusnál tavaly nyáron voltam. Hát ennyi. Utálom a szekréynem tartalmát, talán 2 blúz van, amit hordok a 66-ból, éppen ma keseregtem hogy nincs mit felvennem, most már magamnak is kellene turizni?

Márti!
Hogy van Angi? remélem semmi komoly! Turi? babaszoba, sé ott midnenfele. én ma szinte egész nap azon csüngtem, jókat atláltam olcsón!

Na mentem, leszakad a derekam
Jó éjt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja és Leti fejlődöttma megfogta a békát, és azt mondta (na csak gumi békát) prrtete gondolom ez volt a brekeke.
Na most már tényleg húztam

Judit,
Kép
Kép
bbj

Most már csak röviden, mert a türelmem is elszállt:

Balwin Judit: elég kellemetlen az a kötőhártya gyull., és ráadásul fertőz is. Kitartás a cseppentéshez. Bár én azt vettem észre nálunk, hogy (nem kötőh.-ra) amit mi használtunk először, csíphette a szemét, kértem másikat a dokinőtől, ami tminden ellenállás nélkül engedett.

Évi: Csongiéknak nagy nagy gratula!! Olyan jó, hogy a kiszerelmed ilyen ügyes már ovisként is.

Szilbee: Hű, már csak kettőt kell aludni... :lol: Nekem is nagyon átjött a grimaszolós. Egyébként szerintem ma front volt, a mi egyetlenünk például teljesen kezelhetetlen volt délelőtt, ebéd után kialudta.

Niki: Lacát imádom, ritka jó ember. Biztos csak elfelejtettem már, de Kata miért szopik még éjsazaka? Éhes lehet vagy szomjas?

Ditke: el vagy tűnve.

Én is utálom, hogy mindig melegítőben vagyok és pólóban, na meg soprtcipőben. Van egy farmerom, néha felveszem, ha boltba megyek :roll: és akkor bőr cipőt is szoktam viselni :lol: És utálom a hajamat is, mert mindig idiótán hullámosodik, lenő, hull és még korpás is, és nem tudok vele mit kezdeni.
Eldugulok, szép álmokat mindenkinek!
szolkata

Judit most olvasom, hoyg kötőhártya? oh szegény! Ez elkerülte figyelmem! Bocsika!

ja Szami nekem vorwerkem van, én imádom!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee! Ezer bocs, én még a hétfőnél voltam leragadva. Jó hosszú ideig tart ez a bari. Kitartás! A másik kis szerelmed ott van veled :lol:
szolkata

Jó reggelt!

Na, most szívesen cserélném be két nem alvós csajszimat egy vagy két alvósra. Legalább 10-szer voltam fenn cumit visszaadni, megnyugtatni, szopiztatni, pisiltetni, ágyneműt cserélni, fogat bekenni, stb. Nagyon rosszul aludtak a csitrik. Remélem, nem lesznek betegek.
Ha nem, akkor mi apával ma felhúzunk Pestre, kis Ikea, Kika, Decatlon (így kell írni?). Anyukám elvállalta Őket.
Ránk is ránkfér egy kis együttlét, mi sem nagyon jutunk el sehová együtt. Nekem legjobban az hiányzik , hogy nyugodtan tudjak kajálni. Több mint 3 éve minden kajálás úgy telik, hogy közben etetem a gyereket is, vagy fogom, mert sírna egyébként vagy ugrálok fek Hozzá.
Ilyenkor egy kicsit kikapcsolok és élvezem, hogy nem vagyok állandóan készenlétben. Persze a telefon az hozzám fog nőni.

Egyébként én is csak azt tudom írni, mint Ti: melegítő, nagy ritkán fodrász, kozmetikus (én ha eljutok, azt wellnes napnak hívom), semmi sport. Valahogy ezekre nem készítik fel az embert. Elmondják mi várható a terhesség, a szülés alatt, de mindenki bőszen hallgat az ezután következő dolgokról: kimerültség, depi, hogy nem érzed Magad nőnek, csak egy tejcsárdának, aztán meg egy 24 órában szolgáklatot teljesítő anya-rabszolgának.
Persze szeretem ezt csinálni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy én sem borulok ki soha és, hogy néha nem nem menekülök pánikszerűen itthonról Zolira hagyva a lányokat.
Na elég ebből, amúgy se lettem valami összeszedett.

Szép napot, majd jövök és tájékoztatlak Benneteket, hogy mentünk-e.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki, remélem el tudtok menni, és nem lesznek betegek a csajszik!
MI még nem merjük teljes napra Mamákra bízni Szabit, de lassan betelik Apánál is a pohár, így sztem nincs már messze ez sem...
Miket akartok venni? Vagy csak nézelődés, tervezgetés?

Nálunk most az éjjel viszonylag nyugisnak volt mondható, leszámítva, hogy negyed 12-kor aludt el, és fél 6-kor kelt egy kajcsira, aztán még visszaaludt, egész 7.15-ig... :?
Én nem értem, hogyan elég neki ennyi alvás....

BBjudit! A vásárlás segített jobbkedvre deríteni?
Leti is egyre ügyesebb!

Ditke, mizu veletek???
ata, még nem is gratuláltam a vizsgádhoz! He-he és egy újabb Dinya fan! vagyunk már egy páran! :)
Lehet, elkerülte a fgyelmem és írtad már, de ti merrefelé laktok?

Betti, merre mentek?

És a többiek? Virág??? Védike??? Elvileg már csak 5 nap!!!!
Erika? Ildi? Többiek?

Kép
Kép
dorkáék

óóó, bocsika: ata=Kata! :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggeltet!

Nagyon köszönöm a felajánlásokat!!!! :D :D :D ...........lassan tombolázhatunk.. :lol: No úgy néz ki elindulunk ülést nézni...(persze nem 40 ezres Hondás lesz...) de talán az addig meglesz, majd írok. (Esetleg ha tud vki akciósat és jót.....annak ugye 3.pontosnak kell lennie??)

Vizes porszínyóról én is csak jókat hallottam mert az nem fújja vissza a hátulján amit az elején beszívott, így az atkák és egyéb nyalánkságok is a vízben kötnek ki nem a lakásban....

csajtéma: Én úgy látom hg most az a divat hg anyukaként jobban nézzél ki mint tinédzser korodban még javában babó előtt.....
És hát igen... a hajam magam festem...kozmetikusnál meg ezer éve én sem voltam... :roll: ( itt jegyzem meg hogy a kozmetikus-barátnőm is szokott bennünket olvasni... :lol: de még csak február van...idén csak megyek :D )

Én már raktam Nimit néha kamillás fürdőbe...csak úgy megelőzés képpen.....

Jamég... tegnap voltunk a I.sparban és vettem egy hulahoppot a sátorhoz......de lehet én vok nagyon h.lye mert azt hittem hg ez HULLAHOPP karika......de nem....csak HULA.......hehehehe...(gondolom a anyaga miatt.....)

fanna3

Sziasztok!

No, én is itt kukorékolok.

BBJ, jót aludtunk (fene tudja fáradtabb voltam mint Csongi, és még esküszöm izomlázam is van, de hogy mitől?), de nem elég, hogy tegnap 6-kor kellett kelni, ma reggel az én fiam 6:15-kor ébredt és 7-ig hagyott békén :(

Gyorsan megnéztem, mit termeltetek az este, közben szétforrt a teavíz, most tettem fel újat. Aztán meg főzni is kellene, mert semmi kaja nincs itthon.

Szal lányok, ha nagyobb a gyerek, akkor sincs idő semmire :(

Niki, na ezeket a szavakat én is gyakran használtam: tejcsárda és anyarabszolga :lol:
Melegítő játszott általában, én azért is szerettem fősulira járni, mert végre másfél év után ruhát vettem magamnak és volt is hová felvenni! Meg hajat csináltatni, meg egy hónapban egyszer kifesteni magam! :lol:

De ha most belegondolok a jövő hetembe, hogy munka mellett két nap edzés, egy nap szülői, egy nap farsangi jelmezt kellene venni, hétvégén meg disznóvágás anyuéknál...hát rémisztő...

Szami, hogy sikerült a bál?

Ja, turizóknak: A legjobb barátnőm meg teszveszezik, árul klassz cuccokat. Nagyrészt turiból, de általában márkás ruhákat. Gyönyörű darabjai szoktak lenni kiscsajszikra. Ha valakit érdekel megadom a nicknevét...

És még annyit magunkról, hogy tegnap rendesen elgondolkodtam, hogy talán tényleg viszi valamire Csongi a fociban. Nem elfogultságképpen, de az egyik legjobb (hanem a legjobb) volt, a mozgása, a taktikája, a figyelme... hát nem nagyon tudom elhinni, hogy tényleg ilyen tehetséges kis pasim van...

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Kép

Nem arra a vizesporszívóra gondoltok ugye, ami sima porszívó és vízzeltisztító porszívó is egyben, hanem arra, ami sima porszívó csak vízszűrővel van ellátva. No most bizti totál érthetetlnem voltam, de nem"tom jobban elmagyarázni... :oops:
Én a vízzeltisztítót egyáltalán nem ajánlom, ha arról volt szó... mert egy fél év után már nem szívja ki a vizet a szőnyegből. Anyuméknak olyan van, de egy pár szőnyeget már ki kellett miatta vágni a francba...

Kata! Igen még sokat kell aludni... sajna. :( De Ádám azért mindig megnyugtat, hogy szépen javulgat azért és napközben nem keres csak este... (Nekem már az is bőven elég hogy szarul érezzem magam...)

Dorka! Hát jó sokára szunyált el Szabi... és ha mindent korábban kezdtek el, akkor is ilyen éber?
Hát a trendiséggel én mindig hadilábon álltam... sose szerettem az aktuális divat szerint kinézni... Szeretek tip-top lenni (ki nem), de csak akkor teszekérte vmit is, ha van rá időm... Hát kozmetikusnál én csak az esüvőm előtt voltam, azóta se... pedig hányszor terveztem. Fodrász is évente ha egyszer... kétszer, de nem jellemző. Egyébként is rám az a jellemző, hogy akkor rittyentem ki magam ha extra pocsék hangulatom van vagy ha nagyon szuper... de ezek a ritkábbank...

Hmmm lehet hogy a második gyerek után azért nem estem én se depibe (csak 1 napra), mert már tudtam mi vár rám?! ... ebbe van ráció... mármint, hogy fel kell rá készülni... de hogy lehet azt megcsinálni? ... azt nem"tom

Judit! De jó hogy már ilyen klasszul próbálkozik a hangutánzókkal Leti!! :lol: tényleg és mit vásároltál??

Niki! Dorka hogy van?

Balwin! Látni már javulást Lucus szemén?

Erika! El vagy tünve....
szilbee

Téééélllllllllllllleg!!!! Mi ez a nagy jeggeli hepaj??? :lol:
szilbee

Jóreggelt :)

Szilbee, én az utóbbiról beszéltem; amiben porzsák helyett víz van :mrgreen:
Kitartás a várakozáshoz! Nem az a lényeg, hogy most távol vannak, hanem hogy hamarosan TUTIBIZTOS otthon lesznek :) Persze én könnyen ugatok...
Tegnap reggel nem volt trutyis Annaluci szeme, ma még nem láttam, azt várom, hogy felébredjen :)

Jaimee, (még arra reagálva, amit a szív-víz kapcsolatról írtál) majdnem mindegy, így is eléggé féltem a párom egészségét... :)

Hopsz, mocorog a kiscsaj :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt Mindenkinek!
Hát szerencsére csak az időjárás változást érezte meg Angéla, úgy néz ki nem lesz beteg, csak el ne kiabáljam. Tegnap délután elaludt 1/2 5-kor és 1/2 7 felé ébredt fel, majd megfürdöttünk és Én pedig úgy 8 után elaludtam, a gyerekek pedig végig nézték a TV2-n a filmet.
Évi! Engem érdekel a cím.
Hiába van munkahelyem, mégsem tudok úgy öltözni ahogy szeretnék, mivel a munkaruhám kötelező fehér-nadrág-póló-papucs. Mivel színházbérletem van Kecskemétre így 1-2 havonta van alkalmam kiöltözni. Bár most főleg a fekete szín dominál a ruhatáramban, mivel nem igazán szeretem ezt a színt próbálok mindig egy-két csinos darabot össze szedni, turiban mindig kifogok valami jó darabot. Turizni nekem csak véletlenszerűen lehet, mert csak akkor találok jó dolgokat, de ha direktre megyek akkor persze hogy nem találok semmit.
Balwin! Remélem Anna-Luca szeme szépen javult.
Porzsák nélküli porszívonk van és nagyon jó.
Évi! Gratulálok Csonginak és Neked is.

Kép
Kép
bmárti75

Szép napsütéses napot!

Hogy értek ti ilyenkor rá netezni? Nálam halmokban a vasalnivaló, főzni is kell, mosogatni...., csak egy pillanatra jöttem, a fiúk meg a Cora parkolóban, valami zsibvásár van ott.

Márti: Örülök, hogy Angéla nem lett beteg. Én ebéd utáni altatásnál szoktam hamarabb elaludni, mint a fiam, sosem tudom, mikor alszik el. :D

Kamilláról: Bencénknek is érzékeny volt a szeme kiskorában, de nekem például a védőnő azt mondta, hogy ne mossam kamilla teával, mert allergizálhat... tudjátok, pollenek. :D

Dorka: értettem én :lol: Nem írtam, hol lakunk. a Széchenyin, kertes házban. Éjszaka negyed 12-ig nem is aludt Szabi baba?

Évi: az élsportolók zöme egészen fiatalon kezdi... lehet, hogy egy Kisbekemed van?

Szamóca: nekem porzsák nélküli van, valami hepafilterrel, de ez a filter (szerintem az) olyan hamar betelik porral, hogy szinte alig szív, így hiába az egyszerűbb takarítása a műanyag tartálynak, így is kínlódok amaz takarításával.

Fanna: az iwiw-en téged is bejelöltelek... szerintem, nem jártál arra mostanság?

Bbj: nagyon ügyes Leti, megvan a második szó :lol: Jó tirizást.

Niki: vigyázzatok az úton, sajnos másokra mindig jobban kell figyelni.

Egyenlőre húzok dolgomra....
Csá
szolkata

Gyorsan még valami, mert később elfelejtem. A szombati Néplapban olvastam, hogy a volt Bábaképző alagsorában van új fittnesz terem gyerekmegőrzővel, ha valakit érdekel
www.b-fit.hu
szolkata

Ja, Bbj most látom tirizás=turizás :lol:
szolkata

sziasztok!

Dorka corába mentünk volna de ma se megyünk mert nincs kocsi :cry: apa dolgozni van a volt sógorom meg kb egy 20 perce hozta unokaöcsémet ami azt jelenti hogy ők ismentek el. Szóval ez van nincs most szerencsém!!!

KÉpzeljétek nem volt éjszakai buli!
Bettike háromnegyed héttől reggel nyolcig aludt, igaz éjszaka fenn volt egy párszor de csak cicizet:-)

kellemes napsütéses napot!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Kata!
Rossz neked, nekem szombat a takarítós napom, vasárnap meg mostanában mindig anyósom főz, és azt elhozzuk, és itthon eszünk. így nekem ez igazi ünnepnap. Misi is itthon van több szem többet lát alapon, imádom ezt a napot, és kedvenc szenvedélyeimnek hódolhatok.

Niki!
úgy sajnállak! hát nem lehetett akkor valami könnyű éjszakád! Tényleg mit vesztek?

Kérdés én még nem voltam a decathlonban, ott lehet gyerekbicit venni? majd mindjárt megnézem a honlapon, ha van, de hátha látott ott valaki! Grétinek már kellene a laufraddal, angyon jól kavar, tavaly már a háromkerekűt is tudta tekerni, kijár neki egy 12"-es. hátha eléri most már....

Én úgy terveztem, hogy márciusban pesten lesz babaruhabörze 31-én és akkor be kellene ugrani az ikeába is... :oops: tudom, ez már beteges. de engem ez kapcsol ki! (este is sikeresen szert tettem egy pár darabra. oylan igazi gyöngyszemekre vadászom, tegnapi szerzeményem egy next gardenes fariszoknya Grétinek már megvan a farikabátja, és a faros, így etljes a sorozat! vagy hülye vagyok?)

Hepa szűrő a léyneg, az enyém is az, de nem kell takarítani a szűrőt, spec papírzsákos. A lux is nagyon jó porszívó még, nekem nagy álmom egy vagy vorwerkes, vagy zepteres gőztisztító, de az mostanában nem lesz, így maradnak a vegyszerek.... :cry:

Szami! Rakjad a ruhás képet!!!!!!!!!!!!

Fanna!
Most a corában baba-mama hetek vannak. nagyon sok bébiülsé van, akciósan, főleg nania gyártmány. Nekünk az volt a bébhordó, meg most Grétié is az. nincs vele semmi bajom, nem csillagászati összeg, funkciója dettó, mint a többinek, sztem kéynelmes is... nézd meg a honlapon.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Betty! Pedig tegnap sasoltam a corában, hátha látlak benneteket!

Szilbee!
nem, nem vettem semmit a corában, mármint a szokásoson kívül, na vettem egy pizsit letinek, mert abból nincs olyan sok, és ahogy folyik a nyála, és olyan barnás a nyáltenger széle a pizsin, így azt muszáj vagyok midnen nap tisztát adni, és nem mindig van, vagy még nem száradt be. Ja de igen a kedvnec mesesorozatomat dvd-n az egyszer volt az élet. Nagyon bejött Grétinek, végre valami amiből tanul is! Már olyan régóta várom, hoyg ócson meg tudjam valahol venni!

Judit!
Lucus szeme?Bár gondolom alakul ha más nem de a csepp bizti használ. de még mindig nem tudom, ki volt a doki!

Dorka!
Biztos neki elég ennyi alvás a szomszédasszonyom, meg éppen az ellenkezője miatt aggódott! A kisfiú, már lassan három éves, egész éjszaka végigalszik 21-7-8-ig, és még délután 3-4 órát is. egyzserre. ez meg a másik véglet kicsinek nem bírt (1,5 2 évesen) 6-8 órát fentlenni egész nap

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
Nézem minden nap!!!!!!! Engem ugyan nem jelöltél... :D dejakkorkit??????? hehee....várom! Tippem van...de hátha nem te vagy azátn más meg majd azt hiszi ismerkedek.....:))) Bár ha a PH-ból mentél el...akkor igen.... :lol:

fanna3

Jaj és most látom! Balázsnak!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja már megint én mi az a szopipárni? a szájon, és mit kell vele csinálni?
Én még sosem hallottam, és nem tudok segíteni a barátosnémnak

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szopipárna? Arra gondolsz? (Nem mintha tudnám mijaz...)

Télleg... Barátosnéd hogy van? Hasznát veszi a kötőnek?

Balázs!
Boldog Névnapot!
:)
szilbee

Olga! Kérünk képet Balázsról!!!!!
szilbee

Jaj, most hozta vissza a férje, majd csütörtökön beugrok vele. nem éri be azt mondja, amikor leül, szétjön, inkább visszaadja, de köszönjük szépen! Írni akartam, de ha már így rákérdeztél! :wink:

jaj de jó ez a semmittevés, bár már kezd zsibbadni a a fenekem, de keresem azt a bizoynos next mellényt! mindkettőnek akarok, már megint elvitték az orrom elől! Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nah, pár sor, aztán SÉTA :)

Asszem Kata kérdezte milyen cseppet használunk... Tobrex-et, és mosmán nemtom eldönteni, hogy csípheti é avagy senem... Csak addig ordít a kincsem, amíg szétfeszegetem a szemhéjait :oops: Amint cseppentés után elengedem, abbamarad a hiszti...

Druszám, Rotyis dokihoz járunk :) Ma sem volt semmi reggel a kis szemeivel, úgy tűnik jó ez a cseppentős cucc... És már a szemrés is újra egyformának tűnik - eddig a jobb szeme (a váladékozós) kicsit kisebb volt.

Miis koráztunk tennap :) 2-3 óra között...

Szopipárni?? Lövésem sincs... Bár egy tippem lenne, de lehet nagy marhaság :oops: Annalucinak volt pár hetes korában a felső ajakán, középen hólyagszerű valami. Én akkor azt úgy gondoltam, hogy a szopitól felázhatott a bőr...nem csináltam vele semmit, pár nap alatt egyszerűen leesett a bőrdarabka :) De volt vagy 2x.

Balázsnak Nagyon Boldog Névnapot! :D

Megyek, Bogyóm befarolta magát a szekrény alá :shock:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! Inkább maradjon még a kötő, ha én is elkaptam, akkor jövő héten jön ki... és tudod.. olyan kis alattomosan... Majd mikor már 1000 % hogy nem vagyunk himlősök... majd akkor. Ádám is hordta egyébként, mint "fűző"... Aszongya, jótt tesz a hátának! :shock: Kész csoda, de körülérte! :shock: No lehet akkor lett elcseszve! ;)
szilbee

Hali!
Fanna: hű, ez vér ciki. akkor fogalmam sincs, te ki vagy :oops: :oops: :oops:
Akkor például a Szilbee ismerősei közül keress meg, nicknevemhez hasonlóan :roll:
Köszi
szolkata

Vasalok tovább, míg apja alud a poronttyal.
szolkata

Judit! Az lesz az, csak rosszul írtam, szopipárna a kórházban mondták neki ezt a nevet a csecsemősök. igen ő azt kérdezte, hoyg leszedje-e a bőrdarabkát, de én úgy gondolom nem kell bántani, nehoyg beletépjen az elevenbe. akkor jó.

Ja, azt hittem szemésznél voltatok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?