Sziasztok!
Csak összecsapottan olvastam vissza, bocsika...
Zsibima, ha öregnek gondolod magad, akkor az is vagy...
jól irták már előttem, mindenki annyi, amennyinek érzi magát!
Annus, te pedig egyáltalán nem vagy túl fiatal, ne hülyéskedj már, 25éves... én 23 voltam, mikor Atist szültem és senki nem mondta, hogy túl fiatal vagyok hozzá...
Lei!
A Gravida és az Elevit okozhatja simán a hányingert, énis azért hagytam abba! Most ugyan megint van, de remélem, nem sokáig!
A magneb6-ot azért szedd folyamatosan, azjó, azzal nem ártasz, csak használsz... Mindenesetre ha mész dokihoz, emlitsd meg neki a szurkálást meg a barnázást, márcsak azért is, hogy téged megnyugtathasson! Nekem is volt az elején barna elég sokáig és énis nagyon paráztam, mert a tavaszi baba is igy távozott tőlem, de most semmi baja nem volt a törpillának...
szurkálást is éreztem, aztán jöttek később a nyilallások, még most is van, de most még erősebb, de már ráül akármimre és az fáj-szúr-nyom.... most már tényleg úgy érzem néha, hogy "terhesség" !!!!
Magunkról (márha valakit érdekel)... jól vagyunk, csak pár napja bedepiztünk... félóránként kibőgöm magam, néha nem tudom, miért, de elég egy olyan szó, vagy bármi és már folynak is a könnyeim... rosszkedvü vagyok, pedig boldognak kéne lennem... sosem gondoltam volna, hogy ilyen engem utolér! De remélem, átmeneti állapot! Szégyellnem kéne magam, hogy 29hetesen nem úszok a boldogságban márcsak a baba tudatától is.... és szégyellem is magam, hiszen közületek sokan mit nem adnának, ha a helyemben lehetnének ilyen közel a szüléshez... nagyon rossz érzés, de nem tehetek ellene, már mindent próbáltam... az a helyzet, hogy sokat vagyok egyedül és biztos, ez is rátesz egy lapáttal.... no, kesergés befejezve...
Minden leendő kismaminak megy a sok-sok pozitiv energia (nekem most úgysem használ,átadom nektek) !!!! Kitartást!!!!!
Pusz: Ági