Új privát üzeneted érkezett!

Susisusi!

De jó! :D :D :D
Nagyon drukkolok neked!

Kép
kimma

hali csajok!

zsibi

én ittam cickát, szedtem méhpempőt, multi macát, meg berry nectart, b12-folsavat, ásványi anyag tablettát, 18féle vitamintablettát (zöldség-gyümölcs tabletta), c vitamin, magnézium :shock: :lol: ebből most csak a macát és a cickát hagytam el, a többit szedem mint a kisangyal :lol: ezt nekem egy orvosnő állította össze (foreveres termékek), mert ez babavárást elősegítők, volt egy nő, aki 12 évig nem esett teherbe, ha terhes is volt, elvetélt, és most 12 év után ezekkel a termékekkel 39 hetes terhes. :D

hajnski

érdekes! a másik topikban is ezt kérdezték tőlem :lol: :lol: ha fiú lesz, én Marcellt szeretnék! :wink: Ez mennyire olaszos? :lol:

alziza

én is örülök neki! már nagyon várom az uh-t, mert az majd jobban megnyugtat mint rókakoma :lol:

susi

gratulálok a szívecskéhez!!!!!!!!!!!!! minden rendben lesz! majd meglátod! :wink:

leo

sajnálom a drágáidat! légy erős! sírd ki magad és utána állj talpra és újult erővel láss neki a következő terhességhez, meglátod hamar eljön! :wink:
Vendég

Sziasztok

Leo nagyon sajnálom ami veletek történt, én is azt tudom mondani hogy gyere sűrűn, nekem is sokat jelentett hogy itt letudtam írni a bánatomat. És sírd ki magad annyiszor ahányszor csak érzed hogy sírni kell, sokat segít. Én legalább is nagyon megkönnyebbültem a sírások után.

Susi gratul a szivecskéhez, vigyázz magadra nagyon.

eperke: az én páromhoz nem nagyon lehetett szólni kb 3 hétig, egyfolytában a gép előtt ült, vagy játszott az x-boxon. Nekm nagyon rossz volt, mert jó lett volna beszélni róla, ő meg nem olyan tipus aki kiönti a szívét, ebbe temetkezett bele. Szerintem nem jó ötlet ha a párod külföldre megy, nekem kicsit olyan mintha menekülne az érzései elől. Én javaslom menjetek el egy hétvégére pihizni valahova és beszélgessetek amennyit csak tudtok, bújjatok össze, nem feltétlenül kell rögtön sex, neki is kell idő.

zsibi szerintem se azon múlik hogy ki mire tanítja meg a gyerekét otthon, véleményem szerint ráadásul az iskolában ha ilyeneket tanulnak fogékonyabbak rá, mintha otthon az anyuka mondja hogy na gyere most sütünk.
Úgy hogy ilyenekkel ne foglalkozz. Jó anya vagy ettől.

Én is már alig várom hogy megjöjjön, hogy elkezdhesse inni a teákat. Remélem segítenek.
gabi1

Sziasztok!

Csak összecsapottan olvastam vissza, bocsika...

Zsibima, ha öregnek gondolod magad, akkor az is vagy... :lol: jól irták már előttem, mindenki annyi, amennyinek érzi magát! :wink:

Annus, te pedig egyáltalán nem vagy túl fiatal, ne hülyéskedj már, 25éves... én 23 voltam, mikor Atist szültem és senki nem mondta, hogy túl fiatal vagyok hozzá... :wink:

Lei!
A Gravida és az Elevit okozhatja simán a hányingert, énis azért hagytam abba! Most ugyan megint van, de remélem, nem sokáig! :roll: A magneb6-ot azért szedd folyamatosan, azjó, azzal nem ártasz, csak használsz... Mindenesetre ha mész dokihoz, emlitsd meg neki a szurkálást meg a barnázást, márcsak azért is, hogy téged megnyugtathasson! Nekem is volt az elején barna elég sokáig és énis nagyon paráztam, mert a tavaszi baba is igy távozott tőlem, de most semmi baja nem volt a törpillának... :) szurkálást is éreztem, aztán jöttek később a nyilallások, még most is van, de most még erősebb, de már ráül akármimre és az fáj-szúr-nyom.... most már tényleg úgy érzem néha, hogy "terhesség" !!!!

Magunkról (márha valakit érdekel)... jól vagyunk, csak pár napja bedepiztünk... félóránként kibőgöm magam, néha nem tudom, miért, de elég egy olyan szó, vagy bármi és már folynak is a könnyeim... rosszkedvü vagyok, pedig boldognak kéne lennem... sosem gondoltam volna, hogy ilyen engem utolér! De remélem, átmeneti állapot! Szégyellnem kéne magam, hogy 29hetesen nem úszok a boldogságban márcsak a baba tudatától is.... és szégyellem is magam, hiszen közületek sokan mit nem adnának, ha a helyemben lehetnének ilyen közel a szüléshez... nagyon rossz érzés, de nem tehetek ellene, már mindent próbáltam... az a helyzet, hogy sokat vagyok egyedül és biztos, ez is rátesz egy lapáttal.... no, kesergés befejezve...

Minden leendő kismaminak megy a sok-sok pozitiv energia (nekem most úgysem használ,átadom nektek) !!!! Kitartást!!!!!

Pusz: Ági
Vendég

Na most én se győzök visszaolvasni...még mindig niagara...le vagyok fáradva tőle..

Kortéma:mindenki annyi idős amennyi idősnek érzi magát!
Súly:én fogytam most pár kilót,de még mindig kéne...

Most akkor málnalevél a peteérésig,aztán meg a cickafarkfű?

Babások nagyon vigyázzatok magatokra!!!Mi is sietünk a nyomdokaitokba lépni! :wink:

Új tagok
:twisted: :( gyertek minnél többet beszélgetni!

Néha én is unatkozom...

Na most ez a baj...lehet h a vizsgálat kimutatja h minden ok a hormonokkal,aztán a terhesség alatt mégse lesz ok...
Én szedtem ultragestant legutóbb,de nekem nem használt.Mondjuk valószínű h nem ez volt a gond.Nálam szívverés se alakult ki,de a petezsák nem volt üres.Vagy ettől még lehet hormon gond?

Vki ha rápislant a görbémre amit belinkeltem,szerintetek volt peteérés?

Na majd még jövök!Most pihi :roll:

annus11

annus én málnalevélteát iszok a peteérésig utána palástfű a ciklus végéig.
Az előző terhességnél meg cickafarkfűt ittam a peteérésig utána palástfüvet.

Szerintem volt peteérésed, ott ahova a függőlegest tette, utána szépen emelkedett a hőd.
gabi1

Sziasztok!

Kimma!
"Okoskodj" csak néha Te is legalább nem egyedül teszem! :wink: :lol:

Ági!
A hormonok! :wink: Mald elmúlik! :lol:

Leo!
Sajnálom,ide jöhetsz bármikor!
Vendég

ZSU!

Kép
Vendég

Zsu-nagyon-nagyon örülök!!! És már 8 hetes vagy!!! Tök jó!!! :lol:

Leo-előttem már mindent elmondtak a lányok, gyere minél sűrűbben, jót tesz lelkileg!!! Én is nagyon sajnálom... :cry:

Kimma-nagyon jó, hogy elmondtad a hormonos dolgokat, ezt nem lehet eleget mondani!!! Én ha nem kerülök ide közétek (és Alziza nem mondja el mindig) akkor sose mennék el hormonvizsgálatra. Elég sajnos hogy a dokiknak nem jut maguktól eszébe....itt kell az embernek kiokosodnia! De jó hogy van ez a topik...

Baba-szóval egy egész gyógyszertárat (gyógynövényboltot) kell felvásárolni??? :lol: :lol: :lol: Na én még életemben nem vettem be vitamint, csak ha terhes voltam és akkor is csak Elevit-folsav...de mondjuk a gyógynövények biztos nagyon jók!!! Örülök, hogy neked sikerült, nekem ehhez "megkéneerőszakolnom" magam... :D

Pumpóka-ne depizz, inkább gondolj a közelgő esküvőre!!! És gratula a váláshoz!!! (olvasom ám a ápr.-máj. topikot, mivel én is ott voltam...25 hetes lennék most) Remélem a közelgő tavasszal visszajön a jókedved is!!!
Vendég

csajok

megjött :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Baba!!!! Úr isten most nem tudom mit mondjak...de teszteltél nem???
Vendég

Baba!

Hogyhogy? :shock:
Mikor csináltad a tesztet?
Vendég

Baba-visszanéztem a tesztedet, tényleg pozitív volt...szerintem terhes vagy, vagy voltál... :cry: :cry: :cry: Én már kétszer jártam így... :cry: Elmész orvoshoz ugye?? Írjál, hogy mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a jókívánságokat,aranyosak vagytok!
Zsibima,Te mennyi folsavat szedtél az Elevit mellé?Én 3mg-ot naponta,szerinted az elég?
Kép
susisusi

Baba!
Nagyon sajnálom :cry:
susisusi

Zsu-én is annyit szedtem, (most is szedem) szerintem elég igen, de a dokit is kérdezd meg! Egyébként az ősidőkben, mikor a lányomat vártam, akkor csak folsavat szedtem...nem volt még akkor más, legalábbis én nem tudtam róla...és elég volt, nem lett semmi baj! :wink:
Vendég

Baba!

Azonnal be kéne menni valamelyik kórházba mert még nem biztos hogy minden elveszett...Nagyon sok ilyet olvastam itt a babaneten is,pl.egy hematóma tud ilyet okozni.
Légyszi azonnal menj el egy kórházba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!

Nagyon klassz!És örülök hogy felírták a bizit kedvéért az Utrót :wink: Tuti biztonságba vagy és minden OK!!

Kimma!

Teljesen egyetértek a hormonokkal kapcsolatban és sztem is jó az utró,ha nincs is rá szükség,akkor sem árt.

Leo!
:(
És én is csak azt tudom írni hogy gyre sokat és itt minsig egy kis vigazst találsz...Itt tényleg mindenki tudja hogy min mész kerezstűl...
Lesznek jobb és rossazbb napok,de ne add fel!!Egy újabb baba lesz a gyógyír a lelkedre!! :wink:

Annus!

Megnéztem a görbéd..
Hát nem nagyon vok egy szakértő- de Hajninak is megírtam anno,-hogy sztem nem bizti hogy volt most pé...Csak azért gondolom mert nem látok se hírtelen,se fokozatos hőleesést a pé előtt....De ne legyen igazam!!!+++++++++++++++++++

Zsibima!

Figyi,én egyfajta sütit se tudok sütni,pedig 32 vagyok... :? :wink: És marhára nem érzem ,hogy ettől kevesebb lennék...szal sz@rd le aki ilyen alapján von le bármilyen következtetést...Ja és anyukám se süt soha(főzni istenien tud)Egyszerűen ilyenek vagyunk :wink:
Jó ,azért palacsintát szoktam néha,meg karira vaniliás kiflit(ezek mind annyira egyszerűek-nekem valóak :wink: )de ennyi!!
Most épp arra készülök,hogy fánkot csinálok,a kenyérsütőbe bekeverem a tésztát és csak kisütöm...a családom kisebb nagyobb tagjai már előre röhögnek az eredményen... :lol: :lol: :lol:

És hogy te öreg??Na ne csináld!!A nővérem 34 évesen szülte az elsőt és 38 évesen a másodikat...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Baba!
:(
Szerintem hívd fel gyorsan a dokidat és meglátod majd mit mond. Egy vizsgálat mindenképpen jó lenne, sürgősen! Addig is FEKÜDJ!

Kép
kimma

Baba-jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Panny-egyetértek :D ! Egyszerű dolgokat én is szoktam csinálni, palacsintát is...de én inkább főzős vagyok, ami sajna látszik is rajtunk...hát még ha sütit is sütnék +10 kg lenne fejenként... :lol:
A nővéred is 38 évesen szült??? Tök jó!!! Akkor még tényleg nem sz@rhatok be annyira!!! :oops:

Remélem Baba azért tünt el, mert elment dokihoz...
Vendég

Baba :shock:
Télleg siess dokihoz,de lehet ott is vagy már!Remélem minden rendben van!

Panny!

Szóval mikor van pé?Ha elötte van hőmérséklet leesés?Na majd figyelem.Azt nem csodálnám ha most nem lett volna,hiszen tavaly aug 1.óta ez az első menszeszem!

annus11

Annus!

Igen ,általában vagy a pé előtt van közvetlen a hőleesés, vagy épp a pé napján.Példaként nézd meg a Babás Görbék topicot(az enyém is ott van felrakva a vége felé)én sokat tanultam onnan is.

Zsibima!

Igen a nővérem 38 évesen szült és minden OK a kisfiával8most 2 éves).Egyébként a nővérem is olyan típus mint te,hogy nem néz ki annyinak amennyi...(álatalában őt nézik a fiatalabbnak pedig 8 év van köztünk :evil: )
Amúgy festőművész(amolyan-művész lélek az öltözködésben is)én meg teljesen más vagyok(én jobban tartom a terndet)ezért is nézik őt fiatalabbnak :wink:

Igen,én is remélem hogy Baba már a dokinál van és minden OK!!!Írtam neki privit is.Írtam neki hogy a Boeskével is ez volt ,hogy vérzett a hematóma miatt,nem?!Hátha neki is csak ez van++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Annus!

Megnéztem és a Babás Hőgörbék topicban nem lehet megnyitni az enyémet :( valamiért.
Megpróbálom ide feltenni,de azért nézelődj arra is :wink:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 10400_.png

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Látod,nekem a 17.ciklusnapon lement a hőm 36,4-ről hírtelen 36,1 -re és akkor volt a pé.És utána felugrott 36,5-ra hírtelen(na ez is a pé ismertetőjele ,hogy felmegy utána viszonylag magasra és ott is marad)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Köszi,igen már értem a lényegét!eddig egy csomó görbét megnéztem ,meg egy nagyon jó kis oldalt találtam!

A lényeg h köv hónapban már jó legyen! :wink: :lol:

annus11

Remélem Babával nincs baj...

Panny-ez megnyugtató! Mindig ezen a hülye koromon vagyok kibukva...mert hát persze, szenvedek itt hogy teherbe essek, de azért lássuk be nagyobb az esély, arra hogy valami baj legyen a babával, ha már sikerül, mint fiatalabb koromban...persze lehet ebben a korban is egészséges, de azért nagyobb a kockázat. És mint mindenki én is egészséges gyereket akarok!!!

Annus-én akárhogy nézegetem a görbéket, nekem kínai... :oops: pedig az elvet értem, de én nem tudom megállapítani, hogy valakinek pl. miért ugrál le-fel és mégis terhes!!!
Vendég

sziasztok! sajna nekem megjött! és rendesen! nekem ha megjön, akkor megjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reggel már fura volt, hogy nem kellett hánynom, és dél felé már fájt is a hasam rendesen, és amikor a párom belépett az ajtón, már éreztem is hogy zuttyyyyyy, mentem is a Wc-re és a piri ott vírított , bőgte, mint állat, szegény párom azt se tudta mi van, csak szóltam neki, hogy hozzon betétet, kisírtam magam, elmondtam, hogy mi lett volna a meglepi, ehelyett engem ért meglepetés, csak épp nem jó! de ez van! szar az élet és ezt már többször is bizonyította!
nincs értelme elmenni a dokihoz, ezét szokták javasolni, hogy ne teszteljünk túl korán, vagy nem?
szerintetek ilyenkor nem okoz gondot, hogy rh negatív vagyok? mindenesetre hétfőn felhívom a dokim és elmondom mi volt, hátha kapok legközelebb progit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Baba!
Nagyon sajnálom! :cry:
Mindenképp menj dokihoz és szerintem most van az amikor hormonvizsgálatot kellene kérni!(igazából a szomorú az,hogy kérni kell! :evil: )
Hova jársz dokihoz?
Tudom,hogy Te most még nem tudod ebből a szempontból nézni,de
"jobb",hogy most,mint később! :(
Vendég

Baba!

Légyszi azért menj el dokihoz,mert volt már ilyen hogy akár erős vérzés mellett is ott volt a baba!!!!!

És az Rh- miatt is beszélj vele!!

Igen,sztem is jó lesz legközelebb a progipótlás!!!Biztos ami biztos...
És lécccci ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zisbima!

Régebben (amikor először láttam ilyen görbéket)nekem is halál érthetetlen volt és kínai...de mostanra egészen értem már a lényegét :wink:

A lényeg hogy pé előtt hírtelen leesik,utána hírtelen felmegy és ott is marad a beágyazódásig,amikoris megint leesik de utána ismét felmegy és ott is marad 9 hónapig :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Baba - jaj neeee! :cry: :cry: :cry:
hajnski

Panny-igen ezeket tudom, de láttam már olyan görbéket, amiket egyszerűen nem értettem, többször is le-fel...végülis mindegy, én úgy sem tervezem...nem idegesítem magam még ilyenekkel is. Bár tudom, hogy valakit megnyugtat...engem biztos nem! :D Én már inkább akcióznék ezerrel, de hát most nem lehet... :cry:
Vendég

Baba- :cry: :cry: :cry: Tudod én mekkora hülye voltam tavaly áprilisban pont ez történt velem pozitív teszt, terhes tünetek ezerrel és utána "megjött"...és én barom állat csak most megyek hormonvizsgálatra...pedig azóta már 2x voltam terhes...
Ugye elmész te is???
Vendég

És Baba, olyan szép vagy olyan nagyon fiatal vagy, 1-2 vizsgálat, néhány gyógyszer és lesz babád!!! Tudom most ez nem vígasztal...de úgy szeretnék valami vígasztalót mondani!!!
Ne add fel!!! Küldök most pozitív energiát, 2 hete mikor én mentem át ezen ti is annyit segítettetek nekem lelkileg!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És nekem is most már sokkal könnyebb, mert jól kisírtam magam, azon is amiket ti írtatok, meg azon is hogy én milyen szerencsétlen vagyok és aztán jobb lett....ugyanígy éreztem, én is hogy szar az élet, de aztán új nap, új hét, új hónap...mindig reménykedni kell!!!

Nagy-nagy ölelés neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Baba: ezt most én sem értem. Nagyon sajnálom. Tényleg menj el dokihoz kivizsgáltatni magad.

Nekem most a sima vérvétel is elég fura eredményeket hozott ki. Ma összehasonlítottam azzal, amit november 20-án, még babásan vettek és abba is rosszak voltak ezek az értékek (hemoglobin, hematokrint), de pont ellentétes értékkel. :? Most még ráadásul a vérsüllyedésem is 40 :shock: a felső határ a 15. De nem akarok találgatni, meg rémisztgetni magam, mert az is lehet, hogy a januári betegség maradványai. És ez még nem a hormonszintes. Bár ha kimma azt mondja hogy a ciklus 3 és 21. napján nézik, akkor ebben a ciklusban már lekéstem róla és a következő után meg már próbálkozhatnánk. Most egy kicsit el is keseredtem emiatt, mert szerettem volna kivizsgáltatni magam, mielőtt nekiállunk, de várni sem akarok tovább. :cry: Úgyhogy most kicist gyötrődök, de aztán úgyis kitalálok valamit, valami kompromisszumosat. No meg egy új dokit. Ezt most már eldöntöttem, hogy még a héten elmegyek a jelenlegihez, aztán irány egy másik okos doktor bácsi, aki talán segít is.

Kimma nekem mindig volt barnázás a mensi előtt, ma is így kezdődött - szóval visszaáltam a régi menetrendre :shock: Szóval gondolod, hogy tényleg a progi szinttel lehet a gond? Mondjuk szerintem nekem amúgy is nagyon rövid a ciklusom, mert 21 nap+4 nap vérzés.
Ha nem küld el hormonviszgálatos vérvételre, attól még kérhetem az utrot?

Annus:
A peteérést csak hőmérőzéssel lehet kitalálni? Én nem bírok hétvégén is 6kor kelni, hogy mindig ugyanabban az időben mérjem . Ezt csak reggeli hőből lehet kiokoskodni, igaz?

Lei:
köszönöm a teás okítást, mindenképpen kipróbálom, csak tudnám, hogy mikor van peteérés :roll: Eddig nem foglalkoztam vele, kb tudtam, mert az arcomra középidőben kiültek a pattanások, de ebben a hónapban ez kétszer is kijött plusz ugyanabban az időben fájdogált is a hasam, szóval most már teljesen elvesztettem a fonalat. Max a fertility-s honlap alapján váltok, az jó lesz szerinted?

Kép
wruska

Wruska!
Jótól kérdezed!
Az bizti h csak reggel lehet,ébredési hómérséklet!Szóval még felkelni se lehet!
Én kb 7-8 körül kelek,és akkor szoktam mérni.De pl nem mérem 5-10 percig,szóval lehet én se jól csinálom.Csak próbálkozom még ebben a hónapban,aztán érdekli a fenét h mi van a hőmmel!
Nem mérvadó!Van akinekössze vissza megy a hő,mégisteherbe esik.
Egyébként 1-2 rendellenesség a görbéből is kiderülhet!

Ismeritek ezt az oldalt?http://babatervezok.otthona.net/
Érdemes megnézni!!

annus11

Sziasztok!

voltam a kórházban, elmondtam a dolgokat, kellett ott is pisilnem, csináltam tesztet, nega volt, megvizsgált, azt mondta, hogy fel van puhulva, és egy picit nagyobb a méhem, és egy vonal nyálkahártya van, kaptam ergamm cseppet, anti-d-t nem . Nem az én orvosom volt, hanem egy ügyeletes, azt mondta, hogy ez lehet nem is terhesség volt, hanem a szervezetem beképzelte magának, ez rendes időben lévő menszi, csak épp bővebb
ja meg kérdezte, hogy miért kezdtünk már el próbálkozni? nem mondták nekünk, hogy 6 hónapot kell várni minimum? na most úgy össze vagyok zavarodva, ahogy ilyenkor csak lehet! egész nap csak sírok! tiszta depi vagyok!
Vendég

Sziasztok

baba borzasztóan sajnálom ami veled történt. Szerintem az hülyeség hogy csaka szervezeted beképzelte, azért ott volt az a pozitiv teszt is. Tudom hogy ez nem boldogít de fel a fejjel, és hamarosan neked is baba lesz a pocakodban.

Én sem mérem a hőmet csak az első csipogásig.
Felteszem ide nektek azt a görbét aminél terhes lettem. Ott sem látszik az a nagy hő leesés. Nkem tuti akkor volt a pe, mert előtte uh -on voltam.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 96800_.png
gabi1

Baba!
Nagyon sajnálom! De ne add fel!!!!
Nekem egyébként a doki mondta, hogy 3hónap múlva már lehet próbálkozni... mondjuk, mi sem vártuk ki az időt a próbálkozással, de a manócska a vetélésre rá 4hónapra fogannt.
De különben ahány orvos, annyiféle vélemény! Énis hallottam 6 hónapot, sőt, hallottam egy évet is... :shock: de volt, aki azt mondta, hogy egy-két hónap és mehet... :roll:
Kitartás neked!!!!!
Vendég

na beszéltem a magándokimmal, ő azt mondta, hogy ha volt is ott terhesség, akkor se aggódjak,mert nem volt olyan idős,hogy kialakuljanak azok a valamik (ezt nem jegyeztem meg :oops: ), ami miatt kapnom kellett volna anti-d-t, így most nyugodtabb vagyok. és mondta ő is hogy ne hallgassak az ügyeletesre, lehet nyugodtan próbálkozni, higgyek neki :wink: most kicsit jobb lett a kedvem! szép az idő, süt a nap! lesz majd babóm!!!!!!!!!!!!!!!!!! és hamarosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalább tudom, hogy teherbe tudok esni ismét, csak valamiért vagy meggondolta magát ez a babó, vagy a méhem még nem volt kész, na de majd legközelebb :)
Vendég

Baba!
Pont ezt akatam mondani,hogy lehet nem tapadt meg jól!Tehát nem jött még helyre eléggé a méhed!
De szerintem ez is eljön hamarosan!

Az h ki mikor próbálkozik...v próbálkozhat újra,szerintem csak találgatnak a dokik is...
Mindegy,jön az a babaeső!!!!

annus11

Baba-ilyen idióta orvosokkal ne foglalkozz!!!!! Látod a tiedé a rendes orvosod az akire hallgatnod kell!!!
Örülök, hogy jobb a kedved...figyelj tudod milyen rengeteg sok terhesség szakad meg 4 hetesen??? Szerintem minden nő életében többször is...de annak így kell lennie! Más nők, akik nem figyelnek így magukra mint mi, azok meg sem tudják...
Ez az így kell felfogni: teherbe tudsz esni...engem is ez vígasztal magammal kapcsolatban. Nemsokára készen leszel egy újabb babára!!!!

Fel a fejjel!!!

(tudom,hogy ez a hónap különös fontossággal bírt számodra, de hidd el, ez a stressz "leesik" rólad mostantól...és már határidők nélkül várhatod a babádat, mostantól nem kell azért idegeskedned, hogy januárig teherbe ess, mert már elmúlt...)
Vendég

Baba: nekem három hónapot mondott a dokim. Szerintem kérd meg, hogy vizsgáljon ki - én is bizakodok, hogy nem fog az enyém nagyon akadékoskodni a kérésemmel kapcsolatban.

Egyébként én mindig a falra másztam, amikor azt mondták, hogy legalább teherbe tudsz esni, de tudod, van egy kedves barátnőm, akinek még ez sem adatik meg - totál bizonytalanság - de az orvosok még nem mondták ki, hogy meddő - szóval már egész máshogy látom ezt is. Ez is egy kis reménysugár,amibe bele kell kapaszkodni és igen is bebabásodunk, csak okosan és türelmesen. Nem kell elkapkodni.

Merszi, vagy még?! Van valami a szövettannal? Végeztél már azokkal a fránya vizsgákkal? Képzeld a dokid rendel a neten is. Holnap fél kilenctől fél tízig, úgyhogy kicsit kikérdezem. Kiváncsi vagyok, hogy nekem bejön e és ha igen, akkor megkeresem magánba. Hátha őt jobban érdekli a páciens, mint a mostani dokimat. És szülészt is kellene keresnem (fő az optimizmus), így kettő az egyben teljesülne ez a kritérium is :D

Kép
wruska

Lei: hány nap van az uh-ig?
Jajj, el is feledtem megköszönni az infókat a teákról. Próbáltam utánanézni, de csak a málnalevélről talátam leírásokat a neten. :( Úgyhogy "buta" maradtam. Mindegy, holnap beszabadulok itthon valamelyik bioboltba és kikérdezem őket, meg meg is rendelem, ha nem tartanak belőlük. Szerencsére a teákat nagyon szeretem, úgyhogy nem lesz gond az ivászattal. :wink:

Kép
wruska

Annus, belekukkantottam abba az oldalba amit írtál. Hát mondhatnám, hogy nem kis AHA élmény volt. Köszi:)

Kép
wruska

Komolyan mondom, hogy szerintem én eddig barlangban laktam, már ami a testem működését illeti. Szerintem biosz órán is elaludhattam, amikor erről volt szó. Ha lányom lesz, tuti, hogy erről beszélek majd neki!

Kép
wruska

Hajni, azt hiszem te kérdezted, hogy a teákat hogyan tudnád angolul kérni- egy kis kompromisszum, megtaláltam a latin neveket:

Agnus castus D4, azaz barátcserje
Rubus idaeus (málnalevél) + Alchemilla vulgaris (palástfü)

Kép
wruska

Baba!

Sajnálom :( de annak örülök,hogy már kicsit jobban vagy lelkileg!!!
Egyébként nekem is volt ilyen a második kisfiam előtt,hogy pozitívat teszteltem(elég korán)és rá 4 napra megjött...aztán a következő hónapban megfogant a kisfiam és ma már majdnem 3 éves :wink:
Szal tényleg igaz,hogy majdenm minden nő életében lehet valszeg ilyen,csak nem is tudnak róla...tudom hogy ez neked ebben a pillanatban nem vigasz,de legalább tényleg tudod hogy nincs gond a teherbeeséssel!!!!!És sztem is a saját dokidra hallgass!!!Nem kell 6 hónapot várni... :?

Gabi!

Megnéztem a görbéd,sztem meg jól látszik a hőleesés a pé előtt.Nem törvényszerű hogy csak a pé napján esik le, van ahogy neked is már előtte 2 nappal.

Wruska!

Én is sokat elgondolkodom,hogy amikor az első fiamat terveztük semmit-de semmit nem tudtam ezekről a dolgokról mint most... :wink: Azóta főleg itt a babaneten jól kiokosodtam a csajoktól :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,
Vegre vege ennek a hetnek, hat ez szornyu volt. Nem volt eleg a het eleji trauma, veteles , minden, es az sem, hogy utana a parom ket napig nem szolt hozzam, meg egy halal esett is kozbe jott. De vegre ma reggel megtort a jeg es tudtam beszelgetni a parommal.
Kisirta magat, majd egesz delelott az agyban beszelgettunk, majd egyutt foztunk, nagyot setaltunk. Es vegre nem akar kulfoldre menni dolgozni. Es azt mondta hogy alig varja a 4 hetet, hogy leteljen es ujra probaljuk. Szoval tenyleg kezd megszepulni az elet. Lehet a napsutes teszi?

Baba,
Nagyon sajnalom, hogy megjott. Lehet, hogy ez a mensi meg kell, hogy helyre jojjon a mehed. De az nagyon tetszik, hogy pozitivan allsz hozza.
Nekem az orvosom azt mondta, hogy az elso mensi utan egybol lehet probalozni. Szoval ez tenyleg orvos fuggo. Egy dolog a fontos: ha bizzol az orvosodban, akkor fogadd meg a tanacsat. En meg sosem csalodtam benne.

Csajok,
Az normalis, hogy a mutet utan egy napig volt verzes, ket napig semmi, aztan utana barnazas, ma pedig rendesen verzek? Ez jo igy? A hasam nem gorcsol, csak a derekem faj, de nagyon. Probaltam ma sokat fekudni, hatha attol jobb lesz.
A vizeletes problemam egyebkent mar rendezodott.

Sok sikert mindenkinek a jovo hethez.
eperke25

Eperke!

Sztem tök másként jelentkezik műtét után a vérzés mindenkinél..valakinek erősebb,valakinek szinte semmi...Nálam is úgy volt ,hogy a műtét napján volt vérzés,aztán 3 napig szinte semmi,aztán megint elkezdtem vérezgetni 4 -5napig.Hívtam is a dokim...emlékszem a lelkemre kötötte ha görcsölök és friss piros vér ürül akkor azonnal menjek a kórházba.

Úgyhogy sztem amíg nem görcsölsz nincs gond!
De ha aggódsz beszélj a dokiddal.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?