Új privát üzeneted érkezett!

Dana! De előfordul, hogy nem tudom kinyitni tőle! 8) De olyan is van, hogy saját maga miatt nem tud kijönni. Na olyankor nagy a sírás rívás! :lol:

Timi! Akkor nem jössz? :roll: :( Én ezért tervezem későbbre a kistesót... Ha már nagy Beni, talán nem fárad el annyira és tolhatom a kicsit! :roll:

KépKép
csongria

Most az Intersparban is vannak ilyen baba-mama cuccok akciókkal. Majd holnap megnézem!

KépKép
csongria

kongó hütő? Nálunk is! :oops: Mi is megyünk vásárolni, szerintem holnap vagy este én.
Ti szoktatok kettesben úgy vásárolni a babóval, hogy Ő a bev.kocsiban ül??? Kettesben egyszerűen nem merem kipróbálni. Parám, hogy a pénztárnál én ügye pakolok, Ő meg forgolódik, hogy lásson engem és egyszercsak kiesik. Ez ügye hármasban szuperjól működik, szeret ott ücsörögni.

Cora: Én baba-mama akció nélkül is szeretek ott vásárolni Petinek is. A www.cora.hu oldalon meg lehet nézni mi van olcsóbban. Mert ügye nálunk mostanában nem jut el a katalógus. :evil:

Timo,
De kár, hogy nem jöttök!!! :(
Vendég

Sági! köszi, hogy feltetted a katalógust! Van pár dolog amiért érdemes elmenni! De hát kocsi nélkül nem jutok el soha! :evil:

Hol talizzunk a ligetbe? Én 74-es trolival megyek a bethesdánál tesz le! Remélem nem fog esni az eső!!! Nagyon beindultam egy kis társaságra! :roll:

KépKép
csongria

Lenne egy kédésem:
Amelyik baba cumizik, annak milyen cumija van?Mert én most próbálom átszoktatni Emilit a fogszabályozósra a cseresznyéről, de eddig nem kellett neki.Tregnap este odaadtam neki ismerkedni vele, akkor be is tette a szájába, de sokszor fordítva teszi be, és nem igazítja meg(mert szerintem még nem tudja), és lehet nem is zavarja. :? Szóval akinek ilyen cumija van, az beteszi magának helyesen???

Pann!
Gyógyulj meg hamar!Mindjárt utaztok!De jó nktek! 8)
A Ria által javasolt Nitrofurantoin tényleg jó, doki felírja!

Timi!
De jó az állatkert!Itt is van, de majd csak tavasszal megyünk, ha már kint vannak a nyári állatok is. :lol:
Emili is szeret sasolni az ablakpárkányba is, néha felteszem galambokat lesni. 8)
De hogy miért jó összenyalni??? :D

Lorca!
Már megint? :( Jobbulást a gyerkőcönek!!
Az a bioritmusos honlap engem is érekel, meglesem mikor kell esztétikára járatnom magam. 8)

Dana!
Persze, szabad terepen nyáron cipő nélkül(már ha megbízhatóa terep, játszótéren adnék rá cipőt, ott azért sokmindenbe bele lehet lépni :evil: )
Mi lesz Dani a farsangon?majd tegyél képet!!
Már nem esik szerencsére, tegnap reggel esett csak.Szánkót majd csak decemberben veszem elő újra(egyébként is anyáéknál van
:wink: )Tavaszt akarok!!!!!! 8)
Én rakok fel előkét, még ha csak kexet adok is neki, mert Emili nagyon tud a kezével maszatolni.Sokszor aszájáról keni szét az arcára,hajába.Főleg a kaja vége felé. :evil:
Van is mindenféle típusú. :wink:

Coraba mi is megyünk, meglesem itt miből áll a baba-mama hét!

Most mindja a rádió, hogy a világon a legtöbb fát mókusok ültették, akik elásták a magot, majd elfelejtkeztek róla. :lol:

Sági!
Én ha csak Emilivel megyek nagyobb boltba, ahol nincs kiskosár, akkor emili marad a kocsiban, és a tartójába pakolok alulra. :wink:
De ha a bev. kocsiban ü, akkor is szoktam külön tologatni, amig a férjem a műszaki o.-on nézelődik,mi adig megviszlatjuk a baba standokat. 8)
Emili is szeret benne ülni, főleg egy kiflicsücsökkel ellátva.
:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Most lártom, van a coraban csúszásgátlós harinaci is!Vki erste a múltkor. :roll:

Kép
pankaa

Ági! Én már sokszor voltam gergővel Tescozni, és nem akart kiesni. :wink: Ált-ban míg pakolok a pénztárnál, a mögöttünk állók szórakoztatják, egyébként meg nem megyek el mellőle.

Ria! Mi a Liget túlsó végén, a Közl-i Múzeumnál fogunk megállni. Úgy tűni, 3-an három felől jövünk, keressünk egy közös pontot. Mondjuk Vajdahunyad vára bejárat? :roll:

Találtam egy helyet, ahol nagy a bicikliülés választék, akit érdekel: http://www.pilissport.hu/index.php?cPath=139
Vendég

Ria,
Mi megyünk a játszira. De szerintem ha egyel tovább jössz a trollival akkor valahol a játszi környékén vagy. A 74-es nem a Liget mellett megy végig?
Vendég

Pann,
Ez nem az a játszi amin a múltkor is voltunk. Ez ahhoz képest pont a Liget másik végében van.
Vendég

Nem ott van, ahol van a vakok parkja?
Vendég

Szóval ahol a vakok parkja van. Már a szórend sem megy. :(
Vendég

Akkor találkozzunk ott. Sztem tudom, h hol van.
Vendég

Vakok parkaját nem tudom melyik, de szerintem egyre gondolunk.
Nincs más játszi a ligetben.
Vendég

ok! Tovább megyek a 74-esl! Van telószám ha eltévednék! :oops: Ti mikor indultok? mi kész vagyunk az ebéddel, már csak mosakodnia kell! :lol:

KépKép
csongria

Induljatok nyugodtan. Mi tíz perc múlva indulunk. :D
Vendég

Gergő még alszik, de már egy órája, úh lassan fölkel. Akkor öltözünk és megyünk, sztem negyed óra alatt ott vagyunk, olyan 2 körül érkezünk.
Vendég

felébredt. :D
Vendég

Mi is voltunk kinn sétálni, de majd összefagytam! :twisted: :twisted: De azért meghintáztattam Lillust, élvezte! :) :)

Én előkét mindig :!: elfeljetek rakni, és persze akkor jut eszembe, mikor Lillus már összekente magát! Pedig amúgy tök tisztán eszik! :)

Dana!
Majd kérünk farsangi képeket! :)

Jót játszizást a többieknek!

Timi
Kép Kép
timocska

Jó játszóterezést az illetékeseknek. :D

Cipő
Csak utcára adok. Lehet, hogy nem tökéletes a sima talaj, de ki mondja meg (és ki fizeti ki), hogy melyik cipő nem tesz kárt? :roll:

Sági
Én is voltam már többször Brigivel Tescozni. Tök jól kibírja. Ha nagyon forgolódik én is kezébe nyomok valami kifli félét. :wink:

Cumikidobálás
Nem lenne megoldás a rácshoz kötni a cumit? Bár nem valószínű, hogy visszahúzná. Brigi nem cumizik, így kipróbálni nem tudom. :oops:

Kditke
Brigi is csinált ilyet. Bár ő csak az első önálló lépései után. Mezőkövesden karácsonykor nagyon sokat járatták így. Aztán hazajöttünk és már rendesen járt szinte. Úgyhogy Tomi is lassan elindul majd egyedül is. :wink:

Olyan jó volt tegnap! Tegnap volt a 10. évfordulónk, és kaptam egy nagy csokrot 10 szál rózsával, meg egy Dolce&Gabbanat. Tök nagy meglepi volt. Vacsizni is voltunk, utána hazajöttünk letenni Brigócát és aztán még beültünk egy helyre itt dumcsizni. Tök ciki, az elmúlt 10 évből szinte csak Brigiről tudtunk mindketten beszélni. :oops: :lol: Aztán sajnos ahogy ágyba kerültünk Brigi reklamálni kezdett. :( De ettől függetlenül már rég éreztem magam ilyen jól. :D
lora7

Halihó!

Jó játszóterezést!Képeket kérünk.

Timi
Ne szomorodj el,bizti fogsz tudni kettővel is járkálni,csak hozzá kell szokni.Én 4 év korkülönbség után is ezt mondom.

Panka
Nekünk NUk cumink van az fogszabályzós.Laurának éjszakára használjuk,de régebben berakta szabályosan magának.Volt rá példa,hogy fordítva,de akkor egy kis idő után megfordította.
Dani már korán be-, ki rakosgatta,de tőle nappal 9 hósan elvettem,mivel sok gyereknél látom,milyen nehéz a leszokás.

Sági
Ha nem csak én megyek vele,akkor bent ül a bevásárlós kocsi ülésébe.Én is paráznék,ha egyedül lennék vele.De a legrosszabb nálunk,hogy mindig a fogantyút akarja rágni és már volt,hogy beütötte a száját.Meg állandóan ahová a pénzt bedobjuk a lógó részét akarja fogdozni.

Képeket majd rakok fel,Ha Zsolti feltölti a gépre.

LOra
Gratula az évfordulóhoz.És mennyi ideje vagytok házasok?Milyen rendi férjed van.
Mi 14 éve vagyunk együtt,de jóformán mindig csak a gyerekekről beszélünk,ha a múlt felmerül.

Nem tudom mi van a levegőbe,de tegnap délután és ma az ebédet is alig akarta megenni.Kb.50ml eszik és forgatja a fejét.Fogát nem tudom megnézni,mert összeszorítja a száját.Remélem csak a fog lesz,vagy az időjárás nem betegség.

KépKép
KépKép
dana 1

Jó játszizást! Sajna nekünk is nagyon messze van, és nehéz lenne átszállással, földalattival..

Lora, tök jó romantikus este :wink:

Cumi, nekünk Aventes van, és azt is olvastam, h a szimmetrikus cumik a legjobbak a fogaknak, nem a csapott végűek (persze nem kizárt, h az Avent honlapján olvastam..). De tényleg, Boldi se tudná jól bevenni.. (nekünk is csak alváshoz és babakocsizáshoz kell)

Kihajigálás dettó.

Lorca, elég kilátástalannak tűnik ez a sorozat, együttérzés!

Pann, cranberry juice jó rá (valóban tőzegáfonya)

Kép
Kép
agiboldi

Na megjöttünk. Baromi hideg van.
Megszerezte Peti az első igazi sérülésést. :cry:
Vágott egy hasast a járdán. Kicsit lehorzsolta az felső ajkát és egy kicsit megdagadt, de mire hazaértük az el is múlt. Egy kicsit most vacakul érzem emiatt magam, mert én voltam a hibás. Tudom lesz még több is, meg nagyobb is, de akkor is ez olyan rossz érzés. :cry: Azt akarom, hogy sose legeyn beteg a kisfiam és sose fájjon neki semmi. :!:

A másik dolog ami miatt rosszul érzem magam, hogy szegény Ria nem talált oda a talira. Nem írtam le neki rendesen, hogy hová jöjjön. :( Ne haragudj Ria! :!:
Vendég

Bvásárló kocsi:én már viszek magammal pár db-os kiszerelésű popsitörlőt, azzal áttörlöm a fogdosandó részelet. :lol:

Voltunk hintázni is ,most nem volt hiszti, viszont a végére hieg lett, és már anap sem süt. :evil: De Emilinek nagyon tetszett a hintázás, szerinte még most is benne ülne. :lol:

Dana!
Nappalra Emili sem kap cumit, max. a babakocsiba.
Ő is már régóra viza tudja tenni, csak ezzel az új cumival van bajban.De majd megtanulja. :roll:

Lora!
Gratula az évfordulóhoz(nmsoká mi is 9 évesek leszünk, márciusban :D )!Szép csokor lehet, esetleg kép?Hadd gyönyörködjünk mi is. :wink: Mi is sokat beszélgetünk Emiliről ha kettesben maradunk, de azért van más téma is.
:D Szrintm ez természetes, hogy elsőnek a gyerekkel kapcsolatos dolgokat beszélik meg a párok, főleg hogy az apuka napközben nincs is otthon.

Kép
pankaa

Sági!
Sajnálom Petit, én is rosszúl érezném magam, de tényleg fel kell lélekben készülnünk, hogy mindig lesznek ilyen balesetek sajnos, akárhogy vigyázunk rájuk.Én is szeretném megóvni minden rossztól Emilit, de tudom hogy nem mindig lehet. :cry:

Kép
pankaa

Sági! Na ne viccelj már, azért csak oda értem! :lol: Csak kár hogy akkor már indultatok haza! Legközelebb rögtön odatalálok! Egyébként nem is én lettem volna, ha rögtön oda találok! 8) Gyógypuszik Petya sebére! Ne vádold magad!!!

KépKép
csongria

Sági,
Sajnálom az esést. :( De tényleg lehetetlen megvédeni őket. Nem véletlenül jutott eszembe a baleseti kórház a játszótérrel kapcsolatban. :oops: Ráadásul iszonyatosan tudnak kinézni, egy apró sérülés, és Nati már vérben fürdik. :? De az megnyugtat, hogy le sem törlöm, már jókedvű és futna tovább. :wink:

Lora,
Tök jó, hogy így meg tudtátok ünnepelni az évfordulót. :) Mi az első házasságit megünnepeltük, azután jöttek a gyerekek. 8)

Panka,
Bioritmus:
http://www.orvosaneten.hu/wrap.php?file=bioprof.html
Kicsit olyan furán van a honlap, az alján vannak kis ikonok, bal oldalt, arra kattints.
Most néztem, mintha valami baj lenne a weboldallal, remélem, csak ideiglenes...
A játszótéren én is adnék rá cipőt. De leveszi. :twisted:
Éljenek a mókusok. :lol:

Sági,
Ha lehet, én kímélem magam a magányos gyerekes bevásárlásoktól. Max a kis helyi bolt. Oda még két gyerekkel is elmerészkedek. 8) Még nem próbált meg egyik sem kiesni. :wink: Csak nem mindig akarnak ülni benne, ha magába a kosárba rakom, akkor Nat tud jókat borulni. De még mindig jobb, mintha a lábát használná. :oops:

Timocska,
Tömegközlekedés kettővel? Rémálom. :roll: Egyedül a kettővel max a lábamat mertem használni. :oops: És max fél km-es körzetig jutottam. :roll: De ha feldob, egy gyerekkel már egész könnyűnek tűnik a közlekedés. 8)

Dana,
Nem tudja a doki, milyen allergia. :twisted: A folyamatos orrcsorgás miatt diagnosztizálta. Poratka, penészgomba, akármi.. Csak épp allergia nem jár lázzal, és az év többi részében is kéne tüneteket produkálni, ha a lakásban van. :wink: De legkisebb kétséget is ki szeretném zárni, mielőtt kés alá küldöm a gyerkőcöt. :?
Nem használok előkét, konyharuhát szoktam rákötni. :oops: Nem elegáns, de legalább nagy. :wink: Általában eszembe jut, még néha Nati is kap, ha mondjuk levest eszik.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Holnap Szegedre utazunk! Eloszor autoval! A parom most fog eloszor oda vezetni! Remeljuk minden okes lesz!
Eddig vonattal mentunk, hat eleg maceras volt....

Megyek is pakolaszni!

Kellemes hetveget Nektek!

KépKépKépKép
thelga

Helga, voltatok Szegeden vonattal? Mi Debrecenben, majdnem 3 óra, kínszenvedés.. Jó utat, minden rendben lesz!

Dana, aerobic közben jutott eszembe ma, h nem válaszoltam a körkérdésedre: lehet tornázni szoptatás alatt, megkérdeztem a dokit, ugrálni is lehet, tévhit, h csökken a tej, csak arra kell figyelni, hogy szuper erős legyen a melltartó. Én vettem egy klassz sportmelltartót, és Boldi 3 hónapos kora óta járok, ugrálós típusó a javából.

Sági, a bűntudatod eszembe juttatta mikor körömvágás címszó alatt lecsippentettem egy darabot Boldi kisujjából :( :roll: na az az igazi jogos bűntudat :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Ditke,
Én is akartam kérdezni ezt az egy kézzel vezetést, akkor is rossz, ha nincs magas tartásban a keze?

Melyik gyerkőcnek van lábszaga?

Sági képei alapján már meg is van a szülinapi ajándék ötlet: homokozó készlet, meg a Papóékhoz jó lenne egy kis homokozó, tetővel (legalább otthon legyen nyugalom).

Sebi mostanában olyan kedvesen ad oda dolgokat, mintha a szívét nyújtaná tálcán, és bármit mond az „t”-betűvel kezdődik.

Timo, Pann,
Veletek voltam 3-kor. Apukám épp Kínába repült, és a híradó meg válság helyzetről számolt be a hó miatt, stb. szóval vártam az sms-t.

Dana,
Hadd találjam ki…Dani pókember lesz. Majd képeket!
Mostanában nálunk is elmarad az előke.

Pann,
Hogy lesz ez a síelés dolog, hányan mentek, milyen szervezés? Felváltva vigyáztok Gergőre?

Lora,
Mégegyszer gratula a 10 évetekhez! Nem piskóta!

Panka,
Sebi nem cumizik, de kettőt próbáltunk eddig ki: avent és MAM, az utóbbit sokkal jobban elfogadta, és az ő honlapjukon volt írva, hogy a szimmetrikus cumik pont az általad leírt probléma miatt jobbak.

Helga,
Jó utat, és csak szép komótosan!

Sági,
Bűntudat? Csak annyit mondok: lépcső.

Orsi
Kép Kép
sno

Sno, Boldizsár barátunk jelentkezik lábszag ügyben! Vicces és büde :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
de ez ugye nem olyan, mint a felnőtteknél, hogy gomba okozza, vagy nem szellőzik rendesen, stb?

Orsi
Kép Kép
sno

Csak a mi szórakoztatásunkra van, igaz?

Orsi
Kép Kép
sno

Sno! Beni is jelentkezik lábszagra! :lol:

Előkét elég rég nem adok rá! Csak ha valahol bevközp vagy ilyen helyen etetem de ez nagyon ritka!

A fiam 2 hós kora óta nem csinált ilyet mint ma este. Letettem aludni majd 10 perc múlva iszonyú sírára megyek be. Térdel és veszettül sír. Kiveszem a kiságyból és persze rögtön minden renben és elkezd nézelődni! Esze ágába nem volt aludni. Hirtelen nagyon rosszul érintet, nem tudtam mit csináljak! :roll: Megvígasztaltam simogattam, feküdt a mellkasomon majd gondoltam én, vissza a kiságyba. Persze velőtrázó orditás! Megsimogattam megint és rácsuktam az ajtót 10 percig sírt még. Most nagy csönd van. :roll: Meglepődtem nem csinált még ilyet.

Helga! Jó utat és vigyázzatok magatokra!

KépKép
csongria

Sno! Biztos nem gomba. Nálunk reggel jelentkezik amikor a jó vastag hálózsákból kiveszem. Olyankor nyirkos is a lába! :lol:

KépKép
csongria

Régi felhasználó lettem!!! :D

KépKép
csongria

Ria, gratula! :D

Sno, Biztos nem gomba vagy ilyesmi, Boldinak már újszülött korában is ilyen volt :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Gratulálok Ria! (ezzel most én is közelebb kerültem a következő szinthez :twisted: )

Orsi
Kép Kép
sno

Ria,
Sebi meg csak ilyet csinált. Én akkor lennék meglepődve, ha elaludna a kiságyban. :roll: :D

Orsi
Kép Kép
sno

Ma is a magányos takarítós napomat élem. :D Az ablak ismét tele van kéz és nyálnyomokkal, úgyhogy muszáj lesz valami környezetbarát ablakpucolóra áttérnem, mert még szinte meg sem szárad a vegyszer, már habzsolja is. :?
:?: Aki ecetet használ ablakpucolásra: Csak beletöltöd a spriccelőbe és úgy működik, mint a rendes ablakpucoló?

Sno,
Szabi sem ibolyákat nevelget a tappancsában. :lol: A zokni-szilikonos (nálunk tappancs) megoldás nem épp szellőzésbarát, de vagy esés vagy büdi. :wink: Majd a tavasszal jól kiszellőztetem. 8)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Végre meg van az utolsó vizsgám is! Most egy kis pihi.

Vásárlás: Mi sokszor olyankor anyura hagyom itthon, mert ha én elindulok vásárolni az órák kérdése.

Sági : Ne hibáztasd magad, még sokszor előfog fordulni. Én valamelyik nap sértettem meg anyukámat egy kicsit. Leendő sógornőm mondta Grétának, hogy menny oda a mamihoz (tegyen egyedül egy pár lépést). Oda is ment csak a végén csúszott meg egy kicsit és anyu nem jól fogta meg és kicsúszott a kezéből, koppan egy picit a lány. Én csak kicsit hangsúlyosabban mondtam: "Anyu" és szegénykémnek rosszul esett és bement a konyhába tovább főzni és láttam, hogy egy kicsit elpityeredett.

Lorca: Gratula az évfordulóhoz.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ha még valakinek keve van bűntudatozni, gondoljon bele Szabi helyzetébe.
Van egy tesója, aki még szintén mini, így ő sem elég okos, ráadásul roppant vonzónak találja a hangot adó, interaktív babáját. :wink: Egy fejjel magasabb, 1,5x akkora súlyban, sokkal ügyesebb, gyorsabb. Cibálja, húzza, vonja, felborítja, kiszedi a kezéből a játékait, megeteti, megitatja, nagyokat sikít a füle mellett. Most már lassan kezd leszokni a hajtépésről, a szemböködésből, a hárára ülésből. Lassan. És már szinte soha nem vágja fejbe könyvvel, építőkockával, nem húzza a fejére a takarót majd hasal rá.
Vagyok én :oops: , aki próbál egyensúlyt teremteni, de nem avatkozok bele túlságosan, mert szeretném, ha lejátszanák ezeket a kiskutya harcokat és utána már jól ellennének, ellenségeskedés nélkük, nélkülem! Már most nagyon sokat csitult a csatazaj, reményeim az egekben. :D
Ehhez a napi edzéshez képest egy kis pottyanás... :wink:

Kép KépKép
lorca

Bocsi Lora!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Bocsi de 3 napja idegeskdem a PM-ben találtak 2 göböt azóta orvosról orvosra járok jövő héten szövettan !

Takarítás megvolt, segédlettel ugyan (Tomika) segített felporszívózni ha ez annak volt nevezhető, hogy cibálta a csövet !
Nagyon tetszett neki, mondtam ezt a jó szokását nagykorára is tartsa meg !!!!! :P

Sno

Nem tudom mennyire rossz a félzekezes séta, de Tomi állandóan cibál, hogy menjünk vele !!! :lol:

Lábszaga Tominak is van néha estére fürdés előtt főleg ha termo zoknit adok rá, mert állandóann attól féltem, hogy felfázik !

Alvás :
Mióta apával van idehaza, szinte beájul a kiságyba apa úgy lefárasztja, persze ez csak neki megy. :lol:

Kihajigálás ellen most megoldottam, kipakoltam mindent a járókából !!!
De most mivel játdzik a gyerek ???????????????????????????
Lehet, hogy mégsem ez a megoldás ?????????????? :lol:

Elkezdett sétálni a járókában egyik oldaltól a másikig (pedig nagy a járóka 150x150) valamire csak jó az üres járóka !!!

A Vanish a száraz kakis bodyra bevált köszike !! Ja és nem hígat kakál Tomi csak SOKAT és ezért folyik ki a pekusból !

Pankaa

Cumit is van még a mai napig is nagyon ritkán ugyan de előfordul, hogy Tomi is fordítva kapja be, de akkor rájön és megfordítja, vagy nem ! :lol:

Sági

Ne okold magad a "baleset " miatt még nagyon sok ilyen fog történni sajnos és nem tehetünk semmit, sokkal gyorsabbak , mint mi ! (magamból indulok ki) De ennél nagyobb baja soha ne legyen ! Peti egyébként is egy nagyon stam babóca már el is felejtette biztosan a hadi sérülést ! :lol:

Dana

Képzeld úgy néz ki elmúlnak a pöttyeink !!! El sem hiszem ! Ezek szerint csak jó volt a kenőcs !!!! Vagy hogy bevetettem még egy dolgot, nem a vastag Brendonos paplannal takarom, hanem egy vékonyabb pléddel, valamelyikőtök adta a tippet! Köszike !

Ennek örömére ma elmegyünk a kerimamiékkal az usziba ! Nálatok még mindig megvan az allergia ?
Olyan szörnyű, hogy az ember nem tudja mitől van !!!!

Lora

Gratula a 10 évhez !!! Mi tavaly voltunk 10 évesek a férjemmel, de nem mentünk sehova Tomi még kicsi volt, én meg a "fejőgéphez"voltam kiötve !!! Ajándék volt azért egy hiper szuper fényképezőgép , hogy minden elkövetkező szép pillanatunkat meg tudjam örökíteni !!LÁZADOK hátha a vacsit megkapom visszamenőleg !!!De ha nem az sem baj, csak minden maradjon meg még nagyon sokáig köztünk !

Biginek Boldog Névnapot kívánunk így megkésve is ,plusz Tomitól egy nagy cuppanós !

Úgy látszik mi mindent fordítva csinálunk, előbb egykezes séta utána járás ??? :P :P

Helga

Szeged nagyon szép város, én ott születtem és ott éltünk 25 évig.
Kb 1,5 óra kocsival az autópályán ! Csak az ottani közlekedés szörnyű, mindenki 40-el megy a belső sávban ! Az én férjem gutaütést szokott kapni, ha haza megyünk.

Timi

Én még egy gyerekkel sem tudnék tömegközlekedni, de néha az autósközlekedés is macerás nekem vele, mert sokkal óvatosabb vagyok ha velem van az autóban !

A bevásárlóközpont nálunk hármasban történik, eddig könnyen ment beleraktuk a babahordozót a kosárba, most ezután nem tudom hogy lesz, az új babaülést már nem tudom bele tenni, de egyébként is idiótán vannak kialakítva a gyerekülések a kosarakon, hogy kitörik a babóca dereka benne !

Kép
kditke

Jó estét!

Lorca! Húú nem minden napi edzéshez van szokva Szasza! :shock: Úgy tudom van valami kendő amihez nem kell semmi vegyszer csak tiszta víz. Kimondottan ablakpucoláshoz van. Ha gondolod megkérdezem a nagynénémet neki van! :roll:

Ditke! Bocsi de a PM az mit takar? Elég sok minden eszembe jutott! :oops: De egyébként nagyon nagyon sajnálom. Kívánom, hogy mihamarabb túl legyél rajta! :cry:

Sno! A horrorisztikus este után az éjszaka is tartogatott megepetéseket! :? Végül megint kettönközött aludt, mertz ahnyszor közelítettem a szobája felé sikított (de nem akárhogy) ilyet én még nem hallottam. Férjem mondta, hogy jó lenne ha nem szoktatnánk a mi ágyunkba, mire mondtam neki ha akar egyáltalán valamennyit aludni akkor muszály lesz! :roll: Szóval részvétem ha nektek minden estétek ilyen!!! :(

KépKép
csongria

gyorsan gépeltem a hibákat nézzétek el nekem! :oops:

KépKép
csongria

Kditke,
A PM nekem is problémás egy kicsit. :roll:
Apa is lefárad egy-egy ilyen nap után vagy csak Tomi?

Csongria,
Sajnálom az éjszakát. :( Remélem, azért jobbak következnek, pontosabban visszatér a rendes kerékvágás.
Valami vegyszermentes mosás kéne, mert vagy mocsok marad az ablak vagy lenyalják. :roll: Azt hiszem, most telítődött a lelkem a benyalt üvegpucolóval. :wink:

Kép KépKép
lorca

Lorca! Ez egy rongy és teljesen vegyszer mentesen lehet vele takarítani. Külön van ablakra és egyéb takarítandó felületre. Én most rendeltem a quelléből egy gőzölős seprüt amibe csak tiszta vizet kell önteni és azzal lehet mosni a parkettát, metlapot és még a szőnyeget is! Hát nagyon nagyon kiváncsi vagyok! :roll:

KépKép
csongria

Bocsika Pajzsmirigyet takar a PM.

Köszi remélem én is, hogy nem lesz semmi gond, mert mondtam az endokrinológusnak is, hogy van itthon egy kis manóm aki még csak 11 hónapos és fel kell nevelnem !

Egyébként apuka is fáradhatatlan, mint kisfia !

Most értünk haza az usziból a gyerkőc pedig teljesen bepörgött, pedig másfél órát pancsolt, de nem fáradt el egyáltalán. Mi több ilyenkor még jobban pörög. Meglátszik, hogy halacska a horoszkópja, lételeme a víz. Kerimami csinált jópár vízalatti videót és fényképet majd teszek fel belőle !

Kép
kditke

Ditke! Gondoltam, hogy pajzsmirigy! Biztos nem lesz semmi baj!!!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Vagyok csak ma sok volt a program.

Sági
Sajnálom az esést,de sajna nem tudsz kiköszöbölni sok mindent.
Daninak a nyáron volt egy nagy esése kétkerekű biciklin aminek a helye az arcán úgy néz ki megmarad.Remélem azért még halványodik.
Azért jó nektek tudtok találkozni egymással.Már mondtam Zsoltinak nyáron legkésöbb én is felmegyek Pestre.

Panka
Ti is régóta együtt vagytok.Ennyi ideje is házasok?

Lorca
Aranyos lehet ahogy Nati "húzza-vonja"Szabit.Szabi ezt hogy tolerálja?
Nálunk Dani mostanába egyfojtába puszílgatná és Laurának ez sokszor nem tetszik.Volt már rá példa felé ütött. :roll:
Hát remélem a köztük levő vitákba majd én is alig fogok beleavatkozni mint te.Sajna Én mindig azt nézem ne legyen gondja a másiknak.
Remélem az allergia tényleg nem lesz igaz,de én se vinném kés alá,míg minden nincs kivizsgálva.
Én vízbe szoktam rakni,de nyugodtan felspriccelheted az ablakra is az ecetet.

Helga
Útólag is jó utat.És sok sikert az első úthoz.Ha megjöttök gyere és mesélj.

Ágiboldi
Miken nem gondolkodsz aerobic közbe. :D Én olyankor csak arra tudnák koncentrálni,hogy meg tudjam csinálni a feladatot.
Köszi a választ.Ezzel nem voltam tisztába és eddig azért el se kezdtem tornázni :oops: ,na most már nincs kifogásom hogy neki kéne állnom.

Sno
Ha a második gyerek cumizna szólj küldök egy csomó MAM-os terméket.Itt csinálják a közelünkbe és sokat kaptam,még sterilizálom is van mikróba rakható/amit nem használtam egyszer se/Bezzeg se Dani,Se Laura nem fogadja el,csak a Nuk-ot.
Lábszag van,de nem sokszor és hála még nem vészes. :lol:
Igen pókember lett Dani.Csoportjukba ha jól tudom 8-an voltak.Még kislány is.

Ria
Nem felejtettem el a recepteket,majd küldöm privibe,csak a férjuramnak a haverja van itt és most nincs ideje feltölteni a képeket róla. :?
Nem Álmodott olyat és hiányzol neki?Lehet ez csak átmenet és most nagyon kellesz neki.Tegnap Laura se cicin aludt el,hanem a kiságyba,de úgy hogy Én a Dani ágyán feküdtem és fogtam a kezét.
Gratula a régi felhasználósághoz.

Blin
Gratula a vizsgához.Nem ünneplitek meg?Nem nehéz gyerek mellett tanulni?
Én is gondolkodok,hogy kéne valamit,de még nem tudom merre induljak és most vagy szeptemberbe kezdjek.

Lora
Utólag boldog névnapot Briginek,szerintem elfelejtettem írni. :oops:
Brigi már csak sétálgat vagy még mászik is?

Kditke
De jó,hogy eltüntek a pöttyök. :D
Laurának is,de most meg Danin jött ki tegnap a lábán és a kezén piros hólyagok és nem tudom mitől. :( Remélem nem allergia.
Persze hogy fel fogod nevelni a picurt!ne idegeskedj mert csak ártasz vele.Megkérdezhetem ,még annak idején ha jól emlékszem nektek is nehezen jött össze Tomi,nem PCOD-s voltál?Ha nem akarsz nem kell válaszolni ám.Mert én sajna az vagyok és tudom,hogy a pajzsmirigyeimet az orvos állandóan nézegette.
Bennt is kell maradnod a kórházba?

Ma voltunk a Plázába bábszínházba.Laura nagyon élvezte,ha valaki tapsolt akkor ő is.Dani meg talált barátokat és csupa víz lett a haja annyit futkostak.Remélem nem fázott meg.
Na rakok fel képeket.

Kép Pókember
Kép Itt hintázunk a gyipaci mondókára
Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?