Sziasztok!
Vagyok csak ma sok volt a program.
Sági
Sajnálom az esést,de sajna nem tudsz kiköszöbölni sok mindent.
Daninak a nyáron volt egy nagy esése kétkerekű biciklin aminek a helye az arcán úgy néz ki megmarad.Remélem azért még halványodik.
Azért jó nektek tudtok találkozni egymással.Már mondtam Zsoltinak nyáron legkésöbb én is felmegyek Pestre.
Panka
Ti is régóta együtt vagytok.Ennyi ideje is házasok?
Lorca
Aranyos lehet ahogy Nati "húzza-vonja"Szabit.Szabi ezt hogy tolerálja?
Nálunk Dani mostanába egyfojtába puszílgatná és Laurának ez sokszor nem tetszik.Volt már rá példa felé ütött.
Hát remélem a köztük levő vitákba majd én is alig fogok beleavatkozni mint te.Sajna Én mindig azt nézem ne legyen gondja a másiknak.
Remélem az allergia tényleg nem lesz igaz,de én se vinném kés alá,míg minden nincs kivizsgálva.
Én vízbe szoktam rakni,de nyugodtan felspriccelheted az ablakra is az ecetet.
Helga
Útólag is jó utat.És sok sikert az első úthoz.Ha megjöttök gyere és mesélj.
Ágiboldi
Miken nem gondolkodsz aerobic közbe.
Én olyankor csak arra tudnák koncentrálni,hogy meg tudjam csinálni a feladatot.
Köszi a választ.Ezzel nem voltam tisztába és eddig azért el se kezdtem tornázni
,na most már nincs kifogásom hogy neki kéne állnom.
Sno
Ha a második gyerek cumizna szólj küldök egy csomó MAM-os terméket.Itt csinálják a közelünkbe és sokat kaptam,még sterilizálom is van mikróba rakható/amit nem használtam egyszer se/Bezzeg se Dani,Se Laura nem fogadja el,csak a Nuk-ot.
Lábszag van,de nem sokszor és hála még nem vészes.
Igen pókember lett Dani.Csoportjukba ha jól tudom 8-an voltak.Még kislány is.
Ria
Nem felejtettem el a recepteket,majd küldöm privibe,csak a férjuramnak a haverja van itt és most nincs ideje feltölteni a képeket róla.
Nem Álmodott olyat és hiányzol neki?Lehet ez csak átmenet és most nagyon kellesz neki.Tegnap Laura se cicin aludt el,hanem a kiságyba,de úgy hogy Én a Dani ágyán feküdtem és fogtam a kezét.
Gratula a régi felhasználósághoz.
Blin
Gratula a vizsgához.Nem ünneplitek meg?Nem nehéz gyerek mellett tanulni?
Én is gondolkodok,hogy kéne valamit,de még nem tudom merre induljak és most vagy szeptemberbe kezdjek.
Lora
Utólag boldog névnapot Briginek,szerintem elfelejtettem írni.
Brigi már csak sétálgat vagy még mászik is?
Kditke
De jó,hogy eltüntek a pöttyök.
Laurának is,de most meg Danin jött ki tegnap a lábán és a kezén piros hólyagok és nem tudom mitől.
Remélem nem allergia.
Persze hogy fel fogod nevelni a picurt!ne idegeskedj mert csak ártasz vele.Megkérdezhetem ,még annak idején ha jól emlékszem nektek is nehezen jött össze Tomi,nem PCOD-s voltál?Ha nem akarsz nem kell válaszolni ám.Mert én sajna az vagyok és tudom,hogy a pajzsmirigyeimet az orvos állandóan nézegette.
Bennt is kell maradnod a kórházba?
Ma voltunk a Plázába bábszínházba.Laura nagyon élvezte,ha valaki tapsolt akkor ő is.Dani meg talált barátokat és csupa víz lett a haja annyit futkostak.Remélem nem fázott meg.
Na rakok fel képeket.
Pókember
Itt hintázunk a gyipaci mondókára