Sziasztok!
Sára! A harisnya 5let jónak hangzik, ki fogom próbálni, mert nincs kedvem ebben a hidegben harisnyát körözni. A másik meg az, hogy itt 60ban sztem nem is lehet kapni.
PPP
Olyan hideg van, hogy szörnyű.
meg képzeljétek, reggel jöttem rá, hogy az a kötényruhám, amit olyan nagyra csináltunk, hogy végig jó legyen - épphogy rámjön... Lassan nem lesz mit felvennem
Igaz az egyetlen nadrágom még leesik rólam
A végletek embere vagyok
Asszem nem fogok kijárni a lakásból
vagy mégis kell a harisnya.
Mondjuk röhögni fogtok, de itthon ülök, felülről felső + mellény, de alulra nemtok mit venni (a szabadidőruha már nem tuti kényelmes): takaróval vagyok körbetekerve
Timi,
hát nem csodálom, hogy fogysz, ha így kifárasztod magad!!! Pihenj is azért, lécci!!! Szegény Johi, hogy már most is tanulnivalója van! Azért fokozatosan kellene ezt beépíteni, remélem nem utáltatják meg vele az iskolát.
Sára, egyébként ne izgulj, bizti csak először fogsz attól tartani, hogy milyen pici, hamar megszokod. De az is lehet, hogy nagyobb lesz, mint Bence, mert ő egy picikét korábban érkezett
Én is röhögtem, hogy nyakig ér neki a pelus, olyan édi
Nekem asszem nem lesz furcsa, a két uncsitesóm 2350 és 2600 volt, azt meg csak elérjük! Azt mondják, h még innentől duplázza kb a súlyát, úgyhogy ha időben fog kibújni, akkor 3250 lesz - annyira nem is számítottam (max 3000re)... Ki tudja
Egyébként dokinéni nem mondott semmit, csak azt, hogy szép nagy. De nehéz is lenne belőle bármi ilyen infot is kihúzni, nála csak az van, ami már elmúlt
Feltevésekbe - ha jól vettem ki - nem igazán bonyolódik. Majd lesz valami, és akkor intézkedünk. Ezért is örülök, hogy azt jó előre megmondta, hogy legközelebb mi lesz. Legalább van mitől tartanom
PPPPP
Egyébként képzeljétek, az oviban az új gyerekeink között 2 is van olyan, aki pont nála született! Pedig ugye 60ból vagyunk
(jó hozzáteszem, hogy ez MÁV ovi VOLT, de még most is sok a MÁV-os gyerek) Ott áradozott mindenki róla, meg egyébként a kórházról is.
Hogy nagyon jól választottam stb stb
Volt aki még arról is, hogy hogy élvezte azt az 5 napot a kórházban. Na ezaz, amit én kétlek!!!
PPP Mármint, hogy én valaha élvezzem a kórházat!
Gabi, mostmár akkor tuti, hogy te voltál az!
Igen, szőke vagyok, 173 cm - nemtom az magas-e. És tényleg a párommal voltam, nélküle nem is mehetnék
muszáj megnéznie a kislányát!!!
A CTG-t egyébként hogy csinálják? nem tudok róla semmit, csak hogy a magzati szívhangokat mutatja. Meg hogy ébren kell lennie a babának, mert ha alszik, akkor olyat mutathat, mintha nem lenne jól a baba.
Ja, Timi, egyébként ha nincs sok szülés/ráérnek, akkor bárkit beengednek a szülőszobalesésre, de ha sietnek, akkor csak a 36 felettieket. De én legközelebb benyomulok, pedig még csak 33 leszek
P Nem tudhatja, hogy tényleg mennyi vagyok
A múltkor nemtom mennyit láthattak akik bementek, mert mindegyik szoba foglalt volt, gondolom, csak az előteret. Ezért is próbálok elmenni még szept-okt, hogy egyszer tutira láthassam, nehogy ilyen közbejöjjön...
Egyébként jöttök a Friss kismamis pocaktalira? úgy volt, hogy én nem tudok, de megbeszltem kispapimmal, mégis elvisz, hacsak rövid időre is! Azért sztem nem lenne rossz talizni, neeeeem? Vagy talizunk az előadáson?
Gondoltátok meg!
Na pussszantás, megyek olvasni!
(ja, ma jött egy ilyen édes kis telefon - mellékes info, hogy jobb, ha tanulok a vizsgára, mert októberben mégsem lesz időpont, csak ez a mostani... csakhogy nem értesítették ki a többieket, ahogy engem sem, én is csak véletlenül tudtam emg - ééééédes!)
:-*****************
Ann