Új privát üzeneted érkezett!

Bocs csajok, nem akartam lenyúlni a laptetőt...De talán ez is azt jelzi, hogy minden oké!
Vendég

látom már.
én most néztem meg naptárban, ha a peteérést nézem én 2 nappal visszább vagyok mint te.úgyhogy ha most elmennél, neked már szívműködés is lenne.
Azt nem értem mért olyan nagy most a petezsákom.az is igaz hogy két ember sem egyforma.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi,
köszi! Igen, szedek ebben a hónapban is, most vettem épp be az elsőt, eddig is megnézte mindig UH-on, hogy nincs-e ciszta. De ez a 3. clostis hónap, utána szünetet kell tartani.
Én is nagyon reménykedtem, annyira jól összejött minden és elkaptuk a pét, hogy én sem értem. Remélem, hogy ha mindkettőnket most megnéznek, kiderül ha van valami, ha meg nincsen, akkor egyszerűen még vár egy kicsit kistesó. Tudom, hogy van még idő, műtét óta még csak 4 hónap telt el, még "csak" 32 éves leszek, na de akkor is! :twisted:

KépKép
dreika

jövő héten megyek csüt, vagy pénteken, tegnap alig mertem a gépre nézni, jövő héten még szarabb lesz.

Kép

Kép
napsugár035

Luca,
semmi gond, én vagyok az első "nembabás" az oldalon. :lol:

KépKép
dreika

Kacika,
tegnap hozzájutottam a leleteimhez, amennyire értek hozzá, szerintem egész jó. Egy értéket érzek magasnak, az ösztrogént a ciklus elején (legalábbis a pco-s oldalon lévő hormontáblázat alapján), ez az ott leírtak szerint utalhat cisztára, de majd a doki megmondja. A többi jó. De a vércukor meg inzulin értéket csak 21-én tudom meg.

Luca,
neked inzulinrezisztencia mellett mennyi szokott lenni az éhgyomri vc? Most a hormonokkal együtt valamiért azt is néztek, és nekem 5,1 volt. Na most a Mensmentisben azt mondták, hogy valószínű hiperinzulinémiám van, annak meg az a jellemzője, hogy nagyon alacsony az éhgyomri vc. Lehet, hogy akkor ez sincs? A végén kiderül, hogy nincs is semmi bajom, vagy csak jól hatnak a gyógyszerek???

Újra mérem a hőmet, de odaragadt a 36.3-hoz. Szép egyenletes. Jó ez így?

Juca,
tényleg jó nagy hasad van, nekem Lilivel szerintem 26 hetesen volt kb. ekkora. Na de az utolsó két hétre másik gatyát kellett vennem...

Sugi,
nagyon szurkolok, hogy legyen szívhang. Lennie kell!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sugi, ikrek??? :lol: :lol: :lol:

Lina, nekem nem szokott túl alacsony lenni az éhgyomri vc.
Volt 3,7; 4; 5,5. Bár nem is túl magas...
Vendég

persze már......abban a pici méhben nem hiányozna egyébb, ki sem tudnám hordani.hallod ne ijjesztgess engem.

Kép

Kép
napsugár035

egyébként kösz mindenkinek a bíztatást.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Luca! Tök jó, h már 6 hetes vagy! :wink:

Ugye Sárváron csak romantikáztok a várnál???

Nem a termálban fürdés lesz... remélem. :shock: Nehogy vmi fertőzést beszedj, aztán abból legyen a baj. Ilyen korai terhességnél az végzetes is lehet.

Nem riogatni akarlak, de így van. Végre sikerült, vigyázz rá!

Én másfél éve olyan gombát szedtem ott össze, h alig tudtuk kikezelni.... :evil:

Kép
zmimi

Mimi, nem megyünk a fürdőbe.És biciklizni sem fogunk. :lol:
Tényleg nagyon vigyázok mindenre.
De ha már lefoglaltuk, elmegyünk.

De jó, már túl vagy a félidőn! :lol:

Bocs, Sugi, nem akartalak megijeszteni!Csak engem is ezzel szekáltak a többiek...ne haragudj!!!
Vendég

Sziasztok!

Luca! Jól értetted, hogy a nőgyógyász javaslata alapján a háziorvos ir ki táppénzre.

De jó péntek van, végre itt hétvége! Pihenésre fel! :D

Sugi! Ne aggódj a hasszurik miatt se semmi miatt! Kényeztesd magatokat amivel csak tudod, lazits! :wink:
kislibus

sziasztok csajok,mi történt ma veletek?
csak most tudtam feljönni mert elvoltam jégkorizni,olyajó volt végre minden gondomat egy kicsit elfelejtetni.puszi mindenkinek.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lina,
Na látod, az első jó hírek! Semmi akadálya tesónak. :)

Luca,
Már pihiztek, tök jó! 8)

Én beszéltem az orvosommal, szerinte valamiért kilökődik a baba, nem ágyazódik be. 1 hét múlva megyek hozzá, biztosan okosabb leszek.
De tudom, hogy most tuti lesz minden és novemberben ezentúl dupla szülinapot tartunk. :lol:

KépKép
dreika

szia dreika.drukkolok,hogy minél hamarabb ott legyen az a baba és meg is zülessen.
nitacska007
Halásztelek

Na elkészültek a bocicás képek...
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Nagyon édes ezeken a képeken :) Tündéri :)

Kép
csucsu05

Lina! Aranyos Lili! Majd kaphatnánk róla nem cumis képet is??? Csak mert olyan szép arcocskája van és a cumi bezavar az összképbe! :wink:

Most nézem, hogy Csucsu Szabinájával napra pontosan egy időssek! :lol:
kislibus

sziasztok.
Lucaaaaa
hogy vagyunk.
Ma beszéltem a szülésznő szomszédommal, azt mondta egyáltalán nincs miért aggódnom, hogy nem volt még szívhang, majd lesz, ezek a váladékozások sem annyira veszélyesek mivel görcs egyáltalán nincs.
a tüneteim egyre erősödnek, minden keserű, mindentől öklendezek a sima ásványvíztől is.
Közben főznöm kellett, mert dolgoztak nálunk, hááát nem egyserűűű, de nem panaszkodom, nagyon örülök.
egyre sűrűbben piss, nem semmi, ezt én nem is ismerem, egyik terhességemmel sem voltam így.
Dreika, akkor most tényleg megjött? :(

az a bocis ruha f@sz@

Kép

Kép
napsugár035

Lányok. Dillemába vagyok. Nektek műtét után hogy volt meg? Folyamatosan vagy szakaszosan? Ezt értem úgy hogy nekem tegnap óta nem volt már sem barna sem vér és erre most meg elkezdtem élénk pirosan vérezni. Nem sok egy kezdődő mensi szerűen.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,
nekem még egy-két napig volt vérzés, de utána semmi, csak 38 nap múlva, ha jól emlékszem.

Kislibus
majd keresek cumi nélküli képet, de az nem lesz egyszerű, nagyon ragszkodik hozzá. Igazából még nem bárnom, cumi+kendő a fix pont, ezt visszük mindenhova, de cserébe bárhol otthagyhatom, akár 3 napot is elvan egyhuzamban a nagymamával, oviba sincs gond, csak néha kéri ezeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Olvasgatlak titeket, hátha tudnátko segiteni....!

Röviden a "történetem":

REndszertelen menses kezdetektől, peteérés amikor nézték spontán nem volt, ezért mikor gyereket szerettünk volna férjemmel closti, szerencsére az első honap után össze is jött egyből, viszonylag problémamentes terhesség ill szülés...
másfél éves koráig szoptattam, 2007 május 1-én hagytuk abba addig nem is menstruáltam, meg az előzményekbol kiindulva gondolom peteérés sem volt....(ekkor is csak azért maradt el a szopi, mert szerettunk volna kistesot és hát igy nehéz lett volna...)
júni 4-én előszor megjött, majd jul 4-én megint és aug 2-n ismét...már-már örültem ,aug 13-n meg 15-én voltam peteérést nézni, mind2 alkalommal 13 mm volt, ebbol arra következtetett a doki h ismét closti, fel is irta, vártam h megjöjjön,h elkezdhessem szedni de hiába, szept 3. hetében megnézett ismét uh-val dokim, méh mogott sok folyadék terhességre utalt, de sem belul sem kivül nem volt petezsák, vérvétel baromi magas hcg-t mutatott, 2 hét várakozás után megtalálta méhen belül a 8 mm-s petezsákot, örültem/tunk nagyon, kb 5-6 hetes terhességet diagnoosztizált, 2 hét mulva menjek akkorra már lenni kell szivhang+embrio stb-nek...hát nem volt cs üres petezsák, 5 napot vártunk még hátha, a petezsák nőtt de sajna üresen igy muszeres befejezés...:(:(:(:(
Ez okt 16-án történt, ezután először és eddig utoljára dec 14-én menstruáltam, dec elején vett le kenetet toxo, clamidia és hpv tenyésztésre, amik negativak lettek, tehát a doki szerint valoszinüleg a sárgatest szinttel volt baj(mikor 5-6 hetesen kiderult h lako van irt fel duphastont és szedtem is, de ugy tunik már késo volt:( )

Most várnám a következő menzeszt, hogy a 20. napon csináljunk 1 vérvételt és megnézhessük a sárgatest értéket....

És ami miatt írtam:

Kedd este, inkább szerda reggel óta sötét barna nyálkás folyásom van....dec-ben a mensesem előtti napon is ilyen volt, de másnapra átváltott normál mennyiségre és piros megszokott szinre, itt a menyiséggel is baj van kb 1 dionyi foltot ejt reggeltől estig a bugyimon a folyás és nem is folyás, hanem inkább olyan nyálkás technokol szerű cucc...bocs!
Csütörtök este felhivtam a dokit, mivel már 3. napja vacakoltam igy abban maradtunk h ha hétföre sem rendeződik akkor megnéz....
Ami még fontos h most kedden lesz 2 hete h benn a kh-ban volt uh-m amiatt mert késik a mens és hcg-t is néztunk, mind2 szerint nincs terhesség, legalábbis akkor még nem volt...

Aggodom h mi lehet ez, lehet ilyen kicsi mennyiségű menzesz szerintetek?
Van ez az un "barnázás" amikor a megtermékenyült petesejt nem tud jol beágyazódni, szerintetek az ilyen korán már jelentkezhet? max 1 hetes terhes lehetek, ha netán....

Köszi ha irtok!

Heni

Kép
hencsi

Lina,
Lili nagyon édes. Ő hogy tetszett magának? :)

Sugi,
hát meg. A r....t anyját. :evil:

Vera,
nekem a műtét napján semmi nem volt, következő nap enyhe menszi, aztán semmi. 4. nap jött meg rendesen a vérzés. Szóval ilyen szerintem simán lehet.

Heni,
szia! Én olvastalak már a korosztályosban is, nagyon régen és nagyon ritkán írtam oda is, csak más névvel, de néha még bele szoktam olvasni.
Nagyon sok a hasonlóság kettőnk között ... sajnos. :(
Én 20 hónapig szoptattam, mi is tesó miatt függesztettük fel, utolsó menszi július 29-én volt, a műtétem meg október 9-én.
Nekem mindig "egyből" jött meg, nem volt barnázás. Most 2 hónapja Clostit szedek és 27 és ebben a hónapban 26 napra jött meg úgy, hogy 1 napig nekem is csak barnázás volt, előzőleg utána 1 napig nagyon durva darabos vérzés, ma is volt megint, de nem annyira, mint januárban.
Én kérdeztem az orvosom, ő azt mondta, hogy simán beindulhatott valami, csak valamiért kilökődik.
Szóval lehet nálad is elindult valami ... :wink:

KépKép
dreika

Dreika!

Irsz privit, hogy milyen névvel voltál odaát? Emlékezhetek Rád? Hová jársz dokihoz? Én ettől a hülye várakozástol már eléggé kész vagyok az is megfordult a fejemben h át kéne menni vmi "pörgősebb" dokihoz, de mindig rá kell jonnom h jo helyen vagyok nekem kéne több turelemmel lennem...

H

Kép
hencsi

Sziasztok!

Na, engem jól leterített a nátha. :twisted: :twisted: Szerencsére nem influenza, így megúsztam idáig mézes-citronos teával meg egy csomó papírzsepivel. De semmihez sincs kedvem, egész nap csak döglődöm az ágyban.

Vera! Nekem műtét után egy-két nap barnázás volt, vérzés szinte nem is, majd egy hét múlva egyszer piros vér (szerintem megerőltettem magam) és utána megint semmi.

Hencsi! Mensik előtt nekem is volt ilyen elhúzódó barnázgatás, a dokim szerint magas prolaktin és alacsony progi miatt. De hormonvizsgálatot nem csináltunk, nem akartam húzni vele az időt, mert nekem 46-50 naponként jött meg és nem akartam még egy ilyen hosszú ciklust, csak a vizsgálat miatt. A prolaktinra homeós szert szedtem, pé elősegítésére a Clostit, pé utáni 5. naptól meg progipótlás volt.

Sugi! Luca! Szorítok a szívhang miatt! Ott lesz az! :lol:

Ígértem pocakos képet :lol: . Na, tegnap végre elővettem a gépet. Kép
23 hetes pocak

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Jó reggelt!

Heni,
írtam privit.

Monti,
de csini vagy! Jól beindult most a pocakod. :)
Jobbulást!

Mi lassan készülünk, megyünk bohócok előadására. :D

KépKép
dreika

Sziasztok!

Hova lett ma mindenki? Mindenki csavargott ebben a szép időben?

Monti,
nagyon szép a pocakod, tényleg nagyon formás...

Mi tegnap megkaptuk az új autónkat, ma meg elmentünk kipróbálni. Na nem messzire, csak bevásárolni..., meg Lili biciklizett kicsit a szép napsütésben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, megjöttünk.Főleg pihentünk, meg ettünk.Meg elsétáltunk az étteremig, a kávézóig. :lol:
Péteken későn értünk oda, már csak elmentünk vacsorázni.
Szombaton reggeli után visszamásztunk az ágyba kipihenni a reggelit, 2 óra körül elballagtunk ebédelni,utána sétáltunk egyet az arborétumban, elballagtunk a fürdő előcsarnokáig, ott üldögéltünk kicsit, aztán estig meg kipihentük az ebédet.Nem is vacsiztunk, mert én 8-kor kidőltem.

Ma reggeli után összapakoltunk, aztán elmentünk megnézni a Jáki templomot.Utána elmentünk Szombathelyre ebédelni.
Gröni, gonoltam Rád! :lol:
Jó volt.

Sugi, én is émelygek mindentől, semmi nem esik jól, és estére akkora a hasam, mint egy ház. :lol:

Lina, nagyon aranyos Lili! :lol:
Monti, szép kis pocid van.Éppen jó.Az enyém kétszer ekkora estére.
Nem tudom, miért puffad ekkorára, undorító.Mint egy felfújt lufi.

Dreika, én is arra gyanakodtam, hogy valamiért nem tud beágyazódni, pld progihiány miatt.Ezért szedtem a ciklus második felétől progit.Nem tudom, hogy ezért-e, de most sikerült!
Vendég

Vera:nekem műtét után kb 2 napig volt pici piri.Meg utánna egy pár napig pici barna.
Ma vagyok a 25cn és még nem jött meg azóta :?

KépKép
lyndee

Vera, nekem összevissza volt.Volt olyan, hogy alig volt, azt hittem, vége, aztán újra kezdődött.Asszem több mint egy hétig vacakolódott.
Vendég

szia vera.műtét után pár napig vérezgettem aztán barnázgattam majd teljesen elmúlt.Néha volt egy kis vérzés még utána de az is elmúlt.
Szóval az a vérezgetés ami van neked az inkább ilyen utótisztulásnak mondanám.Menzinek 4-6 hét múlva kell megjönnie.
puszi. :lol:
nitacska007
Halásztelek

Vera! Nekem 7-8 napig volt a műtét után foly. barnázás. Aztán a 24. napon jött meg.

Lina! Például ott egy cumi nélküli mosolygós kép a vonalzón! Azt nagyba is ide tehetnéd! :D

Monti! Csini a pocid! :D

Már csak egy drazsé van az első havi fogigátlóból. Ami jó: Nőtt a cicim (kéretik nem röhögni) , ami viszont nem jó: fáj is mint a fene :roll:
Mi bicikliztünk ma. Kimentünk a Köröshöz ahol is láttunk sok kacsát, kócsagot és egyéb meghatározhatatlan madarat. Útközben kiugrasztottunk két nyulat a bokorból (szó szeint) az egyik akkora volt, hogy először azt hittem, őzike...Láttuk továbbá vadászó réti sast és egerészöjvöt. Végül és nem utolsósorban a bicikli szétrázta a fenekemet. Aztán hazaértünk és jött a kérdés: Lessz-e olyan, hogy nyakunkba kapjuk a 4 gyerekünket és megmutatjuk nekik a világ csodáit??? Mert amikor az ember először elképzeli, hogy gyermekei lesznek, olyan egyszerűnek tűnik minden. És ehhez képest ... Olyan sokat kell már az elsőre is várni, addig pedig emést a hiánya... Bocs mindenkitől most nem vagyok jó passzban.
kislibus

Lina,
Milyen autót vettetek?

Vera,
Vizisikló??? :shock:

Luca,
Ez a hétvégi program szuperül hangzik. :D Mi kedden megyünk kettesben Sopronba, hasonlókat tervezek.
Én is mindenképp szeretnék most progit kérni, majd meglátom mit szól hozzá az orvosom. :roll:

Kislibus,
Nagyon megértem a gondolataidat, nagyon drukkolok! :)

KépKép
dreika

Vera: a fiad fürdős képét kellet észrevenni?

Kislibus: Igen a lányom egyidős napra pontosan Lilivel :)

Csajok: Én hétvégén járattam az agyamat alig alszok. Képzeljétek eladtuk a házunkat és most az újat intézzük. ami a zűrős, hogy áprilisra kész kell lennie mert akkor innen kidobnak. Belül kész lesz azt megígérték de kivül még nem. De sebaj, csak tudjunk aludni valahol.

Kép
csucsu05

Vera,

könyörgöm mondd, h gumiból vannak a siklók!!!! Kérlek!!!!

:shock:

Kép
zmimi

A siklóknak tetszett a 37 fokos habfürdős víz? :twisted:

tjuca

Dreika!

Egy 8 nappa szülés előtti kép, és 2,5 héttel utána. Ezzel a horrort egy időre berekesztem. :twisted: Kép Kép

tjuca

Juca!

Sztem egyáltalán nem vagy horror,(KOMOLYAN!) hátulról teljesen normális...
elölről, meg mintha terhes lennél... :twisted:

2,5 héttel a szülés utánról én nem is mernék képet rakni magamról.
Te meg szinte soványnak látszol, uh mostantól : Zip the lip, Baby! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!
Ma reggel annyira szarul voltam, hogy teljesen bepánikoltam.Remegett mindenenem, elájulhatnékom volt, és úgy szédültem, hogy alig tudtam egyenesen menni.Megmértem a hőmet, hátha lázas vagyok, de csak 35,7 volt...Bementünk a dokihoz a kórházba.
Lementünk uh-ra.
Megpróbálom idetenni, mit láttunk...
Vendég

Kép

Mit láttok???
Vendég

Jessz? És erre számítottatok? Dupla öröm??? :twisted: :lol:

tjuca

jézusommmm
Luca hahahahahahahahahahaha
gratulálok.
Szivhang volt már?

Kép

Kép
napsugár035

Hogyne, volt szívhang.Kettő is...
Nem számítottam rá, de tartottam tőle...valahogy éreztem, hogy benne van a pakliban.
Össze vagyok zavarodva, be vagyok tojva...
Most meg rohanok szülőire, ha el bírok addig menni a szédüléstől...

Addig írjatok valami biztatót légyszi...jajjjajjjj....
Vendég

valami bíztató :lol:

tjuca

bíztatót?
Luca be voltál rezelve hogy neked már nem lesz baba, hát most örülj, de nagyon
jobb lett volna ha nem talál semmit?
hahóóóó
Meg örülj a szivecskéjüknek, én annyira félek hogy az enyémnek nem fog dobogni.

Kép

Kép
napsugár035

a kissebb petezsákban az a fehér folt a szíkhólyag?
mindegy ki válaszol

Kép

Kép
napsugár035

luca én találtam neked fölül még egy fekete foltot :lol:

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?